תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 15:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השיפוט
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 22:41 
סמל אישי של המשתמש
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אם רוצים לעשות השוואה רצינית צריך להוסיף גם טעויות בעדנו וצריך להשוות למכבי. מישהו עקב אחרי הטעויות אצל מכבי?

הגיע להם פנדל מול ביט"ר, ניצחו שבוע שעבר את נתניה מגול מנבדל. לא זוכר עוד משהו (רק במשחקים שלנו יש כל כך הרבה טעויות שיפוט)

שני הגולים היו מנבדל שבוע שעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 22:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
אם רוצים לעשות השוואה רצינית צריך להוסיף גם טעויות בעדנו וצריך להשוות למכבי. מישהו עקב אחרי הטעויות אצל מכבי?

הגיע להם פנדל מול ביט"ר, ניצחו שבוע שעבר את נתניה מגול מנבדל. לא זוכר עוד משהו (רק במשחקים שלנו יש כל כך הרבה טעויות שיפוט)

שני הגולים היו מנבדל שבוע שעבר

פסלו לאשדוד גול מולם בגלל נבדל שלא היה במצב של 1:1, נגמר 2:1 להם
מכבי בעיקר נהנים מטעויות שוערים (מרציאנו חטף גול מביך מארנשו, על גל ניר אין צורך להרחיב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 22:45 
תשמעו. אם היה לי זמן הייתי עושה את זה, אבל יכול להיות שעבודה השוואתית רצינית שכזאת תייצר הדים גם בתקשורת.
זה משהו אחד להגיד שדופקים אותנו ומשהו אחר לבוא עם מספרים, שלפחות על פי התחושה של כולנו, הם מספרים די מדהימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
אגב
גם אם נבוא עם הצהרה של איגוד השופטים לא לתת לנו פנדלים עד סוף השנה, זה לא יעורר הדים.
רק עוד קריקטורות בכייניות שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
במחזור השני הגיע לנתניה פנדל ברור נגדם בתוספת הזמן על נגיעת יד. אנחנו חטפנו ארבעה פנדלים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: השיפוט
אני חושב שצריך להוציא מהדיון על טעויות את עניין הנבדלים כי רובם היו על סנטימטרים ואין הרבה מה לעדות נגד זה.
מה שקורה עם הפנדלים והרחקות שלנו זה משהו הזוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: השיפוט
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 22:53 
אבי כתב:
אני חושב שצריך להוציא מהדיון על טעויות את עניין הנבדלים כי רובם היו על סנטימטרים ואין הרבה מה לעדות נגד זה.
מה שקורה עם הפנדלים והרחקות שלנו זה משהו הזוי

נכון ולא נכון.
עקרונית אתה צודק, סטטיסטית לא.
אם אתה מראה התפלגות שונה מאוד בין שתי קבוצות זה מעורר תמיהות. יש כלים פשוטים לבדוק האם הפרופורציות באמת שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 23:03 
יובל כתב:
במחזור השני הגיע לנתניה פנדל ברור נגדם בתוספת הזמן על נגיעת יד. אנחנו חטפנו ארבעה פנדלים כאלה.

אני זוכר שהיו שם שני פנדלים לטובת נתניה שלא נשרקו , אבל יכול להיות שאני טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 00:35 
כל פנדל שנשרק או לא נשרק, כל כרטיס שנשלף או לא נשלף, כל החלטה, כל תנועת יד של השופט, בכל מהלך כזה רואים שיש ניסיון חד וברור לדפוק אותנו. אין שום הבדל בין שופט לשופט, כולם באים מראש למשחק בגישה לזיין אותנו ולא משנה מה יקרה.
אם יום אחד, גם עוד שנים, ייחשף שהייתה הוראה מוקדמת לשופטים לשרוק נגדנו, אני ממש לא אהיה מופתע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 00:44 
עזבו רגע התבכיינות
איך השופט רחבה לא רואה את היד???
רבאק הוא ברחבה רק בשביל זה ועדיין לא רואה את זה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 00:44 
Noam כתב:
כל פנדל שנשרק או לא נשרק, כל כרטיס שנשלף או לא נשלף, כל החלטה, כל תנועת יד של השופט, בכל מהלך כזה רואים שיש ניסיון חד וברור לדפוק אותנו. אין שום הבדל בין שופט לשופט, כולם באים מראש למשחק בגישה לזיין אותנו ולא משנה מה יקרה.
אם יום אחד, גם עוד שנים, ייחשף שהייתה הוראה מוקדמת לשופטים לשרוק נגדנו, אני ממש לא אהיה מופתע.

טוב שלא הגזמת. אין שום הוראה לדפוק את הפועל , לדעתי יש פשוט הסכמה שבשתיקה שהפועל "בכיינים".ה"תובנה" הזאת גורמת לכך שלשופטים הרבה יותר קל לשרוק נגד הפועל , בידיעה שכמעט תמיד יהיה להם גיבוי מלא הן מהתקשורת והן מאיגוד השופטים.
אני לא מאמין שיש פקודה לדפוק את הפועל , זה יותר עניין של אווירה או הלך-רוח שמתפשט כרגע בקרב השופטים בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 00:49 
לא אמרתי שיש בוודאות, אמרתי שאני לא אופתע אם יש. זה דומה, אבל זה לא אותו דבר.
תסתכל נניח על בית הדין, שם יותר ברור שיש יד מכוונת שמפלה אותנו לרעה. אני לא אתפלא אם אותו דבר קורה גם אצל השופטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 09:01 
לא לשכוח שאנחנו גם ניצחנו השנה את סכנין
מפנדל שאם אני לארג׳ מאוד אני מגדיר אותו כגבולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 10:02 
אני לא מבין למה אתם מסתכלים מעבר לכביש.
טעויות השיפוט והמגמתיות הבלתי נגמרת נמשכת כמעט כל משחק עוד מדרבי המקלות.
היו נגדנו מספיק טעויות שיפוט העונה, שרובם הכריעו משחקים.
בהתחלה חשבנו שזה משיח, אחר כך גרינפלד, אחר כך תבריזי והרשימה נמשכת.
פשוט באים לזיין אותנו ועד שלא נעשה משהו חריג לא יפסיקו עם זה והם ימשיכו לצאת בזול ולהיכנס למנהרה עם חיוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
תומר לביא כתב:
פשוט באים לזיין אותנו ועד שלא נעשה משהו חריג לא יפסיקו עם זה והם ימשיכו לצאת בזול ולהיכנס למנהרה עם חיוך.

תלוי איך אתה מגדיר "מכריע משחקים". גם חוץ שגוי או פאול שלא נשרק מכריע משחקים מעצם זה שהוא משנה אותם.

אני הייתי מגדיר בתור טעות שמכריעה משחק, טעות של גול לא חוקי שניתן, או חוקי שנפסל, או אולי פנדל שהיה צריך להנתן ולא ניתן, או ההפך, כשנותרו 5 דקות (מספר שרירותי, אבל קטן) למשחק.

הטעויות נגדנו לא הכריעו משחקים, לדעתי. מהטעם שיכולנו עדין לנצח אם היינו מבקיעים שער או שניים או סופגים פחות. למרות הטעויות.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 10:17 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:

טעויות לטובתנו תמיד שוכחים.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:08 
apu כתב:
זלאטאן כתב:
תפסיק להשתמש בתירוץ העלוב הזה של השופטים, הקבוצה לא פוגעת ,מאמן לא מאמן וזה הכל. למדתם מיוסי לבכות על השופטים

תפסיק אתה להשתמש בתירוץ שאנחנו גרועים, כל משחק לא שורקים לך פנדל. אבל בוא נתעלם ונפיל הכל על יוסי.

אני לא משתמש בתירוץ שאנחנו גרועים ,אנחנו באמת גרועים ואתה יכול להאשים רק את השחקנים והמאמן , טעיות שיפוט זה משהו שהיה ותמיד יהיה ,וזה משהו שמתאזן בסופו של דבר ,גם בעונה של הדאבל היו טעיות שיפוט נגדנו רק סתמת את הפה כי הייתה קבוצה טובה שלא בנתה על טעיות שיפוט כאלה ואחרות והיה לך מאמן גדול שידע להוציא מהשחקנים שלו 200 אחוז על המגרש ולא בזיוני מוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 12:53 
תומר לביא כתב:

מה זה משהו חריג?
משהו חריג כבר עשינו ועדיין יש טעויות שיפוט ואני אגלה עוד סוד, גם ימשיכו להיות.
זה שבאמת לא שרקו כל כך הרבה פנדלים לטובתינו השנה כבר מתחיל להיות מוזר (אפילו בשבילי), אבל כל ההתעסקות בזה עדיין עושה נזק.
אם יש בהתאחדות מגמה לדפוק את הפועל, שום לחץ לא יעזור מן הסתם וכל משהו לא חוקי שנעשה רק ייתן לגיטימציה לדפוק אותנו עוד יותר.
אם זה בתום לב, אז אפשר באמת להפעיל קצת לחץ על השופטים, אבל כל עוד הקבוצה תמשיך לשחק ככה, זה לא יעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 17:10 
יוחנן כתב:

ובפתח המחצית השניה של אותו משחק פנדל ברור על אלרואי שקיבל כרטיס מהוב שני על התחזות. אז בוא נסגור שבמשחק הזה הטעויות התקזזו (למרות שאני לא בטוח שלא היה פנדל לטובתנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 דצמבר 2012, 18:45 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
יוחנן כתב:

ובפתח המחצית השניה של אותו משחק פנדל ברור על אלרואי שקיבל כרטיס מהוב שני על התחזות. אז בוא נסגור שבמשחק הזה הטעויות התקזזו (למרות שאני לא בטוח שלא היה פנדל לטובתנו)

היה פנדל ברור לטובתנו, אבל אצל הפועל ברגע שאחד מהשדרים זורע ספק בהחלטה כלשהי לטובתנו זה מיד נהיה סיפור השבוע.
הפנדל של חיימוביץ' בניצחון על מכבי חיפה היווה עבירה הרבה פחות בוטה ואף אחד לא עשה ממנה סיפור (ובצדק, כי גם זה היה פנדל ברור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: