איך אף אחד לא מדבר על זה? (כי הפסדנו לכן זה כבר לא נראה מעניין)
בני יהודה סגרו לנו את 4-5 כדי שלא נצבור יתרון מורלי ביציעים, ומצד שני גם ברוב חכמתם הרבה לא פתחו את 8-9 כאלטרנטיבות.
קודם כל זה אומר תורי ענק איטיים בכניסות ל6-7, ובפנים לחץ ודוחק מסוכנים עד שפתחו את שער 5, אבל זה עוד כלום לעומת האבסורד הגדול שהתחולל באותם הרגעים בחוץ:
קודם כל כדי להמשיך ולהקל אז הם גם שלחו אותנו לקופות של שער 10 במקום לאלו של שער 4, וכמובן שעם כל המחסומים והגדרות שיש כיום מסביב זה אומר שצריך להקיף חצי מיפו כדי להגיע משם ולחזור.
בקופות שם היו בדקות של לפני ובתחילת המשחק מאות אנשים שעמדו כמו טמבלים וחיכו סתם. נגמרו כבר כל הכרטיסים ל6-7, חצי אצטדיון ריק (4-5 + משער 8 עד 11), אבל לאוהדי הפועל נגמרו כל הכרטיסים.
בינתיים כדי למנוע אסון ב6-7 פתחו כבר את 4-5, אממה בקופות עדיין לא מכרו כרטיסים בקופות ל4-5 כי המשטרה לא אישרה את זה. הלכתי משם, אז אין לי מושג אם בסוף כן מכרו ל4-5 או שהאוהדים מצאו דרכים אחרות להיכנס/פשוט חתכו הביתה מיואשים.
כשפתחו את שער 5 קודם כל פתחו משום מה רק את חצי היציע שקרוב לשער 6, ורק באמצע המשחק את שאר היציע, אבל לשער 4 לא נתנו להיכנס, אלא רק העבירו דרך שם ל-5 אוהדי הפועל שנכנסו למשחק משער 2-3.
כשהמשחק נפתח והתייאשתי מהעוצר בקופות של שער 10 אז הלכתי לקופות של שער 4 שלהבדיל היו ריקות וקניתי בלי בעיה לשער 2.
ניגשתי לשומר בגדר איפה שהכניסות ל5 ול-7 כשהסתרתי עם היד את המספר 2 שהיה רשום על הכרטיס, והוא נתן לי להיכנס למתחם של 5 ו-7, ובדרך לכניסה ל-6, בעוד שאני מכין את עצמי לבקש מהמאבטחים שיתנו לי להיכנס ל6-7 עם כרטיס של שער 2 הגיע החלק ההזוי ביותר של הסאגה: אני ניגש לכניסה של שער 6 שכבר הייתה ריקה מאדם (דקה שישית או שמינית בערך), ולפתע כל הכרטיסנים והמאבטחים בכניסה שם פשוט נכנסו לתוך היציע ולא היה אף אחד בכניסה!! פשוט נכנסתי ישר בלי שלא היה שם אף אחד!!....
כשנכנסתי ל-6 פשוט קפצתי דרך הגדר (שוב המעבר נסגר) לתוך 5, מתחת למאבטח שזה לא הזיז לו.
אני יודע שזה נטחן ונשמע כבר כמו קלישאה שחוקה אבל עדיין:
להחזיר את הקהל למגרשים