red_o כתב:
מושקוביץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
איפה מחלקים תעודת אוהד אמיתי?
זה לא עובד ככה, גבר. יש קריטריונים ותיאוריה ומבחן מעשי.
מושקוביץ היקר
אתה חייב להבין, זה לא העניין של תעודת אוהד או להראות איזה גבר או ילד אולטראס, ממזמן אני לא בגיל הזה
זה נושא הצביעות. אנחנו צוחקים על ההם אבל אנחנו בדיוק אותו דבר
אנחנו אומרים שאנחנו לא אלימים אבל אנשים בקהל מעודדים לשירי שואה ולא מבינים מה הבעיה
אנחנו פשוט פתטים
גם אם תרצה וגם אם לא
לא אמרתי שאנחנו יותר טובים או פחות טובים מאף אחד אחר. בגדול הכל אותו חרא, אני מסכים. זאת רק שאלה של מינונים.
בכל אופן, אני לא אוהב שאנשים באים וקובעים מה טוב ומה לא טוב.
אתה רוצה לעודד ולקפוץ ולשיר כל המשחק, סבבה.
אתה רוצה לקלל לפרוק זעם וללכת דקה 80, גם סבבה.
כל עוד אנשים מקבוצה אלף לא פוגעים באנשים מקבוצה בית אז איטס אול גוד בעיני. ואני לא מדבר על "הוא מקלל, זה פוגע בי". זאת התייפיפות. אף אחד לא מת מדיבורים.
גם ככה אני לא באמת חושב שלקהל יש כזאת חשיבות כמו שאנשים פה מנסים לצייר. זה יפה, זה צבעוני, זה מכניס קצת לאטרף, אבל זהו.
ולא משנה כמה השחקנים יבואו אחרי המשחק עם הקלישאות "יש לנו את הקהל הכי טוב בארץ" ו-"עשינו את זה בשבילם" בסוף הכל תלוי ברגליים ובמוח של השחקנים.
אז עדיף שאוהדים מכל הצדדים יתעסקו בעצמם ולא באיך הם שוללים לגיטמציה מהאחרים. וזה כולל אוהדים מהקבוצה של פותח האשכול אבל גם למשל כל מיני אוהדים קקות מהסוג שאתם מדברים עליהם שכל המשחק מתלוננים שבשער חמש מעודדים את השחקנים גם כשהם גרועים. אתם לא רוצים לעודד אל תעודדו, אבל אל תקבעו לאנשים אחרים מה נכון ומה לא.