תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 14:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוסי לך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 19:54 
לראות את הראיונות אחרי משחק של אבוקסיס ושל קשטן ולאכול את הלב שאחד מאמן אותנו והשני אותם.

העיקר שטביב הבן זונה, בגיבוי גדול מאוד של חלק מהכותבים בפורום הזה, העיף את המאמן הכי טוב בארץ בשביל להביא את ניצן שירזי... מאז השאר היסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 19:57 
דיי עם השטויות האלה
מה קשור טביב וקשטן עכשיו
תנוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 19:58 
Woody Allen כתב:
לראות את הראיונות אחרי משחק של אבוקסיס ושל קשטן ולאכול את הלב שאחד מאמן אותנו והשני אותם.

העיקר שטביב הבן זונה, בגיבוי גדול מאוד של חלק הכותבים בפורום הזה, העיף את המאמן הכי טוב בארץ בשביל להביא את ניצן שירזי... מאז השאר היסטוריה.

קשטן הוא כבר מזמן לא המאמן הכי טוב בארץ , שיטת המשחק שלו מיושנת וסבלנו איתו שנה שעברה בהרבה משחקים

יחד עם זאת ההשוואה שלך לא נכונה ולא הוגנת כי אתה משווה פה בין מאמן כדורגל, ועוד אחד מן המעוטרים שהיו פה, לבין שחקן עבר ללא שמץ של יכולת אימון שנתנו לו במתנה את התפקיד .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
Woody Allen כתב:

העיקר שטביב הבן זונה, בגיבוי גדול מאוד של חלק הכותבים בפורום הזה, העיף את המאמן הכי טוב בארץ בשביל להביא את ניצן שירזי... מאז השאר היסטוריה.

קשטן הוא כבר מזמן לא המאמן הכי טוב בארץ , שיטת המשחק שלו מיושנת וסבלנו איתו שנה שעברה בהרבה משחקים

יחד עם זאת ההשוואה שלך לא נכונה ולא הוגנת כי אתה משווה פה בין מאמן כדורגל, ועוד אחד מן המעוטרים שהיו פה, לבין שחקן עבר ללא שמץ של יכולת אימון שנתנו לו במתנה את התפקיד .

אז אתה בעצם מעביר אצבע מאשימה על מי שמינה את יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יוסי לך הביתה
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:01 
Woody Allen כתב:

העיקר שטביב הבן זונה, בגיבוי גדול מאוד של חלק מהכותבים בפורום הזה, העיף את המאמן הכי טוב בארץ בשביל להביא את ניצן שירזי... מאז השאר היסטוריה.

איזה הזוי אתה. עם קשטן נראית עוד יותר גרוע, זיכרון של נמלה.
דרך אגב בני יהודה שלך הפסידו שבוע שעבר להפועל ר״ג, ממש פרגוסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:03 
טוב. אני מדמיין את האימונים של קשטן לעומת האימונים של יוסי.
אני לא הייתי רוצה להיות שחקן של בני יהודה אחרי התוצאת תיקו שלהם במשחק הקודם... קשטן נתן להם בראש.
גם היום אחרי משחק מצוין שלהם, הוא אומר שהוא מרוצה מהמשחק אבל לא מכך שהקבוצה חסרת יציבות, ושהכל בראש.

לעומתו עומד ליצן שאין לו מושג על מה הוא מדבר, שאחרי תיקו 2-2 מול הפועל ר"ג אומר שהפועל נתנה "תצוגת כדורגל".
אין לו שוב דבר, באמת. לא מבין איך הוא היה קפטן ו"מנהיג" בתור שחקן. באמת שאין לו את הכריזמה המתאימה להיות מאמן של קבוצת צמרת. לא סתם שחקנים שמים עליו זין (אם בכלל הוא נותן להם הוראות כלשהן...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
סקופ:
אין לכם מושג בכדורגל.
תסתמו את הפה ולכו לישון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים של זהבי כתב:
חכו לינואר, עם רכש שיוסי יבחר, ואז תחליטו. קיבל קבוצה לא יציבה שמחולקת לחצי שהם שחקנים טובים וחצי שהם לליגה ג'.

עם הקבוצה הלא יציבה הזאת, כאשר גם אצלה לא היה ורמוט וגורדנה,
שירזי הוציא 9 מ 9 מול היריבות האחרונות.
יוסי הוציא 2 מ 9 מול אותן יריבות.

היכולת של ממן, וטועמה בתחילת העונה היא חלום לעומת מה שהם עושים היום.
זה פנסטיל וקוטיניו לא היו היום אופציה למשחק זה כי המאמן החליט שהם לא אופציה כבר לפני חודשיים, אז לבכות על סגל קצר הוא לא באמת יכול.
ובכלל מה יש לחכות לינואר?
הרי לפי המשחקים בחודש האחרון אתה צריך שוער + 2 בלמים + שני מגנים + שני קשרים.
מאיפה בדיוק תביא את הכסף לזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:05 
JustZiv כתב:
Woody Allen כתב:

כן, עם קשטן נראינו ככה... חחחח עלק לי יש זיכרון של נמלה.
רמה כזאת מביכה באמת שאני לא זוכר כבר הרבה זמן.

בכל מקרה, כמובן שזה לא משנה כלום, כי קשטן לא יחזור להפועל ואבוקסיס לא יילך הביתה. זה באמת סתם משהו שחשבתי עליו היום, כשראיתי את ההבדל בפרסונה של שני המאמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:07 
שבתאי יחבס כתב:
סקופ:
אין לכם מושג בכדורגל.

סקופ:
אף אחד לא מתרגש מההודעות הקצרות שלך שרק מנסות להעליב את שאר הכותבים, ולהראות כאילו אתה איזה מוריניו מבוזבז.
אז אתה יכול לפתוח את הפה ולחכות לשפריץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:07 
JustZiv כתב:
Woody Allen כתב:

בדיוק, כרגע אנחנו הקבוצה הכי גרועה בליגה שכל נמלה יכולה לעשות מאיתנו צחוק ולקבל נקודות על חשבוננו, בית"ר, נתניה, עכו, הפועל חיפה, הפועל ר"ג, עכשיו בני יהודה, ובכל שאר המשחקים למזלנו היה את אדל שגם את זה כבר אין, אז חאלס עם הגניבת דעת לגבי קשטן כי העונה איתו היתה זוועה אחת צרופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:09 
שיבקש מההנהלה לקנות לו בחלון עמוד שדרה, ושיתחיל לעשות סדר בסגל.
להתחיל במגנים וביחס לבלמים.
פטקוביץ' לא טוב במאומה ממור שושן ומזאביק, לא מבין איך פתח היום.
בכלל, 11 אמור להיות דינמי. לא מתקבעים, ולא קוברים שחקנים (ע"ע קוטיניו, שעם כמה שהיה חרא הייתי שמח לראות אותו עולה כמחליף במחצית היום, למשל...)

הוא לא יתפטר, הוא האחרון שיעשה את זה. לפחות תעשו רכש חכם ותתחילו להשקיע בנוער ולפתח אותו, רע לא יכול לצאת מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:10 
מה כל גאוני הפורום היו עושים היום במקום אבוקסיס?
ואנחנו נראים הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר עם שירזי וקשטן. לא, אנחנו לא נראים טוב, ואני לא אוהב להיות זה שמגן על אבוקסיס, אבל זה כבר פתטי. במה היום הוא אשם? שאדל לא סגר את הרגליים? שורמוט פצוע ובן חיים וגורדנה מורחקים? שפטקוביץ' שיחק? כי פשוט שכחתי שמחכים פפה וראמוס על הספסל

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
שבתאי יחבס כתב:
סקופ:
אין לכם מושג בכדורגל.

סקופ:
אף אחד לא מתרגש מההודעות הקצרות שלך שרק מנסות להעליב את שאר הכותבים, ולהראות כאילו אתה איזה מוריניו מבוזבז.

אף אחד גם לא צריך להתרגש=)
אתם מביכים...
ואגב, אני לא פותח את הפה ומחכה לשפריץ...
לילה טוב קוקסינל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
ואנחנו נראים הרבה הרבה הרבה יותר טוב מאשר עם שירזי וקשטן. לא, אנחנו לא נראים טוב, ואני לא אוהב להיות זה שמגן על אבוקסיס, אבל זה כבר פתטי. במה היום הוא אשם? שאדל לא סגר את הרגליים? שורמוט פצוע ובן חיים וגורדנה מורחקים? שפטקוביץ' שיחק? כי פשוט שכחתי שמחכים פפה וראמוס על הספסל

תן להם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

איך אנחנו נראים הרבה יותר טוב מאשר עם קשטן?
ראית את ארבעת המשחקים האחרונים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
איזה עמוד שדרה...

מאז שהדביל הרכיז לפני חודש שהוא מחליף את כל שחקני ההגנה מלבד באדיר ההגנה הפסיקה לתפקד,
במקום להביא חיזוק שיחזק אותנו, הדביל הרג את כל מי שמשחק עכשיו וגמר לנו את העונה.
שהתחיל עם הסיפסול המטומטם של ממן והמשיך מאז בכל רגע נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:12 
שבתאי יחבס כתב:
Woody Allen כתב:
שבתאי יחבס כתב:
סקופ:
אין לכם מושג בכדורגל.

סקופ:

אתם מביכים...
לילה טוב קוקסינל...

אני עוד לא הולך לישון, שלח לי הודעה מסודרת בעוד מספר שעות קושקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:13 
סמל אישי של המשתמש
Woody Allen כתב:
שבתאי יחבס כתב:
Woody Allen כתב:
שבתאי יחבס כתב:
סקופ:
אין לכם מושג בכדורגל.

סקופ:

אתם מביכים...
לילה טוב קוקסינל...

טוב כפרה שלי
תכין את הוזלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:15 
השחקנים אשמים יותר מהמאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:16 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Red or Dead כתב:

ראיתי
לך תראה את המשחקים עם קשטן בעונה שעברה ותחזור אליי
ואם נפשט את המשחקים לגורמים מול הפועל חיפה היית צריך להוביל 5 במחצית, אז זה לא היה עד כדיכך גרוע. גם את הפועל ר"ג היית מנצח אם לא אדל וחוטבא.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:17 
שבתאי יחבס כתב:
Woody Allen כתב:
שבתאי יחבס כתב:
Woody Allen כתב:
שבתאי יחבס כתב:
סקופ:
אין לכם מושג בכדורגל.

סקופ:

אתם מביכים...
לילה טוב קוקסינל...

טוב כפרה שלי
תכין את הוזלין

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:
Red or Dead כתב:

ראיתי
לך תראה את המשחקים עם קשטן בעונה שעברה ותחזור אליי
ואם נפשט את המשחקים לגורמים מול הפועל חיפה היית צריך להוביל 5 במחצית, אז זה לא היה עד כדיכך גרוע. גם את הפועל ר"ג היית מנצח אם לא אדל וחוטבא.

ראיתי את עונה שעברה
לפחות השחקנים התאמצו ורצו, וההגנה הייתה קצת פחות מביכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
איזה עמוד שדרה...

מאז שהדביל הרכיז לפני חודש שהוא מחליף את כל שחקני ההגנה מלבד באדיר ההגנה הפסיקה לתפקד,
במקום להביא חיזוק שיחזק אותנו, הדביל הרג את כל מי שמשחק עכשיו וגמר לנו את העונה.
שהתחיל עם הסיפסול המטומטם של ממן והמשיך מאז בכל רגע נתון.

אה? מתי הוא ספסל את ממן?

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
אני לא אוהב להיות זה שמגן על אבוקסיס, אבל זה כבר פתטי. במה היום הוא אשם? שגורדנה מורחק? שפטקוביץ' שיחק?

סיננתי חלק מההודעה המקורית:
הוא אשם שפטקוביץ' משחק. עם שושן ספגנו רק שער אחד.
וכן, הוא אשם בהרחקה של גורדנה, שהצהוב הראשון שקיבל היה על דיבורים, בגלל שאבוקסיס מחמם את השחקנים על השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:

אם היו מצעים ל"גאוני הפורום" בהתחלה את השחקנים של בני יהודה כניראה שרק גאלבן היה מוצא מקום בסגל ( בוודאי לא בהרכב).
מי שנמצא עם סגל השחקנים כל השבוע זה אדון יוסף אבוקסיס.
מי שהחליט לעשות שינויים במרכז ההגנה ולתת לפטקוביץ לשחק שם זה יוסף אבוקסיס.
מי שקיבל את הקבוצה כשחנן ממן היה השחקן הטוב ביותר של הקבוצה ועכשיו הוא צל של עצמו הוא יוסף אבוקסיס.
מי שבתחילת דרכו כמאמן בחר להוריד לספסל בכל הזידמנות את חנן ממן ובכך להוריד לו את הביטחון העצמי הוא יוסף אבוקסיס.
השחקן היחידי שהשתפר מאז יוסף אבוקסיס הגיע לקבוצה הוא דג'מבה. לדעתי בגלל שהוא התרגל לקבוצה אבל ניתן את הקרדיט ליוסף אבוקסיס.

אולי יוסף אבוקסיס מתאים לאמן קבוצה קטנה ( שנה שעברה בבני יהודה), הוא לא מתאים לאמן את הפועל ת"א שרוצה להיות קבוצה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
Red or Dead כתב:
אני לא אוהב להיות זה שמגן על אבוקסיס, אבל זה כבר פתטי. במה היום הוא אשם? שגורדנה מורחק? שפטקוביץ' שיחק?

סיננתי חלק מההודעה המקורית:
הוא אשם שפטקוביץ' משחק. עם שושן ספגנו רק שער אחד.
וכן, הוא אשם בהרחקה של גורדנה, שהצהוב הראשון שקיבל היה על דיבורים, בגלל שאבוקסיס מחמם את השחקנים על השופטים.

אתה באמת חושב ששושן ע"ח פטקוס\ביץ' זה הבעיה שלנו?
ואפשר לחשוב שלפני שאבוקסיס היה פה גורדנה היה בכלל ילד שקט שמעולם לא קיבל כרטיס צהוב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:22 
כן, הסגל הוא הבעיה ולא הוא, יחליפו כמה שחקנים בינואר והכל יהיה בסדר. אלא שאף לא הכריח אותו לשים את מוגבלי המוח אנטבי ופטקוביץ' בהרכב, ולשחרר את פנסטיל לפני חלון ההעברות רק כדי בלית ברירה לשים את אלרואי מגן. והרי יש לנו את ההתקפה הטובה בליגה, ואחלה שחקנים בקישור, אז איך כל אלה לא מסוגלים ליצור מהלכי כדורגל נורמליים, ומה בדיוק הוא חושב שיקרה בינואר? לפני שבועיים ראינו קבוצה קטנה בלי כסף, שבאה לבלומפילד ונותנת לנו שיעור בהנעת כדור מסודרת ולא שמעתי את אלי כהן מתלונן שזו קבוצה חדשה והוא צריך להביא שחקנים בינואר. טב"ח, ממן, ורמוט, דמארי, טוטו, טועמה, גורדנה, וכל מה שיש לנו זה כדורגל דלוח והרמות כדורים לרחבה של ממן.
אין לו מושג, הוא לא מאמן. במקום שיוציאו כסף על עוזר מאמן, עדיף להוציא אותו על מישהו הכי סביר שנמצא בחוץ ( כמו פרדי דוד ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:24 
סמל אישי של המשתמש
יוסי צריך להישאר עוד סוף העונה.
1. כי אין כרגע מאמן אחר טוב יותר
2. כי לא יעזור כלום, לא הוא בחר את השחקנים הנוכחים
3. כי אין כסף לשלם ל-3 מאמנים ו-2 עוזרים

אבל אם יוסי לא מסיים את העונה לפחות כמקום 2 ועם גביע ביד, צריך לבחור מאמן אחר ואני הייתי בוחר במי שמוכר כאחד שיודע לבנות קבוצות ויודע לבחור זרים כי הפועל תעבור מהפכה גדולה בסגל והעונה הבאה תקום ותיפול על זרים. יש אחד כזה. בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2012, 20:25 
אם מור שושן היה משחק הוא היה אשם ששושן משחק. אם חיימוביץ' היה משחק הוא היה אשם שחיימוביץ' משחק. כל הבלמים שלנו אותו חרא, אין מה לעשות, היום גם באדיר היה זוועה אז גם בזה אבוקסיס אשם?

לגבי ממן, לא שאני מבין מה אתם רוצים כי הוא משחק המון, אבל באמת צריך לתרץ לכם למה הוא מוחלף ולא ורמוט, דמארי או בן חיים? אולי גם אבוקסיס אשם בזה שאדל קיבל היום גול מפגר ואשם בגול מול הפועל רמת גן, כי הוא לא מאמן שוערים מספיק טוב

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: