תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום רביעי 26/12
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:19 
לא צריך אותו.
הוא בדיוק על הבלטה של ורמוט/ממן.
צריך קשר מרכזי שידע גם לעשות התקפה וגם הגנה סבירה , בדיוק סטייל זהבי.
למכור את תמוז במיליון יורו , את אדל ב500-700 אלף יורו , להביא מגן ימני,קשר מרכזי סטייל זהבי(אם לא הוא) , ואם יישאר כסף חלוץ ומגן שמאלי.
לשחרר את פטקוביץ' במידה וסאבו טוב,ולנסות לחשוב על בלם ישראלי.

חובה למכור את טוטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 26/12
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:26 
אתה משחק יותר מדי מנג׳ר. מי ייקח את אדל בסכומים שאתה מדבר עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:30 
כן
הכי טוב להחליף שמונה שחקני הרכב בינואר.
מתכון להצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:36 
Yalla Hapoel כתב:
לא צריך אותו.
הוא בדיוק על הבלטה של ורמוט/ממן.
צריך קשר מרכזי שידע גם לעשות התקפה וגם הגנה סבירה , בדיוק סטייל זהבי.
למכור את תמוז במיליון יורו , את אדל ב500-700 אלף יורו , להביא מגן ימני,קשר מרכזי סטייל זהבי(אם לא הוא) , ואם יישאר כסף חלוץ ומגן שמאלי.
לשחרר את פטקוביץ' במידה וסאבו טוב,ולנסות לחשוב על בלם ישראלי.

חובה למכור את טוטו.

לטעמי יותר חובה להאריך את החוזה עם טוטו. יותר טוב מכל רכש (לפחות התקפי) וממילא ההשפעה על תקציב השנה תהיה קטנה.
אבל, הבעיה היא כנראה טוטו ולא רק סכומי הכספים המפתים עבורו. אם ישאר בכפיה הרמה שלו עלולה להיפגע. לכן, צריך לשאוף להחתים אותו מול חוזה עם סעיף שחרור 2 מליון יורו. (כנראה) עובדה שלקראת סוף החוזה שלו מציעים עליו מליון יורו. זה יסנן לגביו קבוצות פחות רציניות.

אהבתי רעיון מכירת אדל אם אפשרי. כי אני סומך על בוריס. כדאי אם ההגנה תשודרג בסכום הזה כולל שוער מחליף ברמה נאותה במקום בוריס.

ובכל זאת, כקונטרה לכל רעיונות המכירה, צריך לזכור שרמת הסקאוטינג בהפועל ובכלל בארץ נמוכה. לגבי שחקנים מחוץ לליגה שומעים כמעט רק על ליגיונרים שכושרם ואף כשירותם לא תמיד ברורים ושכרם גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
כן
הכי טוב להחליף שמונה שחקני הרכב בינואר.
מתכון להצלחה.

בדיוק. הקבוצה צריכה חיזוק.
לא בנייה מחדש. חיזוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:43 
חיזוק:
גרשון,ביטון,רופלי in
תמוז out

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 15:49 
בחיים שלי לא ראיתי כזו להיטות של אוהדים לשחרר את השחקן הכי טוב בליגה בעמדה שלו.

מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
זה מה שקורה שיש הרבה כסף - מכבי החתימו את תומר צ'נצ'נסקי השוער כדי שיחליף את אניימה בתקופת היעדרות שלו

והנה מגיע לישראל עוד יהודי פח שלא שווה שקל ומגיע רק בזכות הכתבות סוכנים של אופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
התחרפנתם לגמרי.
בלם ומגן ימני, זה מה שאנחנו צריכים.
בחישוב של הגרעון התקציבי צריך לקחת את האופציה הריאלית שכל הגרעון הזה יכוסה ע"י זכיה באליפות וההשתתפות במסגרת האירופית.
עם טוטו הסיכוי שלנו נע בין טוב לטוב מאוד. אם משחררים את טוטו הסיכוי לא ברור, בפרט שטוטו עולה מקצועית על כל השמות המוזכרים להחליפו.
זהבי זה פריבילגיה. אם יש מימון חיצוני אהלן וסהלן אבל אם לא, עדיף לשמור את הכסף לנקודות הקריטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:15 
בחשיבה שכלתנית טוטו צריך להימכר בהנחה שאפשר להביא תחליף ראוי .
אני "מוכן לוותר" על טוטו תמורת גרשון וביטון any time

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
בחשיבה שכלתנית טוטו צריך להימכר בהנחה שאפשר להביא תחליף ראוי .
אני "מוכן לוותר" על טוטו תמורת גרשון וביטון any time

אין שום מצב שהעלות של טוטו (מכירה+שכר) שווה לעלות של שניהם (השאלה/רכישה + שכר).
מעבר לכך, לא ברור באיזה כושר דודו ביטון נמצא וכמה זמן יקח לו להיכנס לעניינים פה.
הימור שלא בטוח שכדאי לקחת במצבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום רביעי 26/12
הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:27 
EZMAN כתב:
זה מה שקורה שיש הרבה כסף - מכבי החתימו את תומר צ'נצ'נסקי השוער כדי שיחליף את אניימה בתקופת היעדרות שלו

והנה מגיע לישראל עוד יהודי פח שלא שווה שקל ומגיע רק בזכות הכתבות סוכנים של אופירע

מי זה בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
EZMAN כתב:

מי זה בכלל?
שוער שנולד בארץ ומשחק בשבדיה. לפני זה שיחק באמריקה הצפונית.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 72&lang=HE

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
EZMAN כתב:

מי זה בכלל?

אף אחד לא שמע עליו אף פעם אבל לפני שבועיים עלתה בONE הכתבה הבאה:
http://www.one.co.il/Article/209668.html

השוער הזה בן 29, שיחק 69 משחקים כל הקריירה שלו והיה תמיד שוער שני בכל מקום שהוא בא אליו למעט עונה אחת בה הוא שיחק בקבוצת תחתית בליגה הפינית

שוער בלי רזומה, בלי עבר וככל הנראה בלי עתיד אבל אופירע הרשתה לעצמה לקרוא לו "היורש של אוואט".. כתבת צבע מסריחה שמומנה על ידי הסוכן שלו דבר אשר בסוף הביא אותו למכבי לחודש +- ואז או שהוא ימכר לקבוצה שבדית בפברואר-מרץ(תחילת העונה בארצות לפלנד) או שהוא יהיה ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן לנתץ את המוסכמה כאילו טוטו=אליפות.
עובדתית: בשנה שלפני בואו של טוטו הפועל זכתה באליפות. בשנתיים איתו הפועל זכתה פעמיים בסגנות, גם כשטוטו עצמו היה מלך השערים.
טוטו הוא גולר מדהים. ללא ספק אחד הכובשים הגדולים ששיחקו אי פעם בהפועל. עם המספרים אי אפשר להתווכח. הוא גם אחד הכובשים המצטיינים בתולדות הליגה הישראלית, יחסית למס' העונות והמשחקים ששיחק בה.

אבל!

מכירתו האפשרית של טוטו - אם אכן תוביל להתחזקות דוגמת זהבי וחלוץ זר במקומו, בנוסף לבלם שכבר בא ומגן ימני שתקציב הבאתו אינו קשור למכירת טוטו - יכולה להוסיף להפועל הרבה יותר ממה שהיא מקבלת במצב הנוכחי, עם טוטו בשפיץ, אבל עם פנסטיל/חוטבא בצד ימין, פטקוביץ'/חיימוביץ' במרכז ההגנה וללא קשר בכיר נוסף בקישור דוגמת זהבי.

אנשים פה מפנטזים על כמה כסף נקבל על אליפות וליגת האלופות שנה הבאה, כאילו שהשארתו של טוטו תבטיח את אלה. כרגע הוא בהפועל ואני לא רואה אותנו דוהרים לאליפות אלא משתרכים אחרי מכבי, בעיקר הודות לחולשת הליגה . שלא לדבר על זה שאיש לא יכול להבטיח לנו שנעפיל לליגת האלופות שנה הבאה וממילא לליגה האירופית יספיקו גם מקומות 2-3 ו/או זכיה בגביע. והרי אותם אנשים פה יסכימו איתי שגם בלעדיי טוטו הפועל יכולה לסיים במקומות 2-3 העונה.

כל זאת מבלי להזכיר את העובדה שבעוד ש"הכסף הגדול" הוא בבחינת הימור ואינו וודאי, העובדה שבינואר אפשר לקבל על השחקן מאות אלפי יורו ואילו בקיץ לא נראה עליו שקל היא ודאית ואי אפשר להתכחש לכך.

לכן, לוגית וכלכלית, מכירתו של טוטו בינואר בסכום נאה, יכולה לשדרג את הפועל ולאו דווקא לפגוע בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם צ'ארלי, מה גם שאליפות השנה, למרות הנסיונות להציג אותה ככזו, היא לא עניין של חיים או מוות למועדון. גם ליגה ארופית יכולה להספיק לקבוצה שתרוץ לאליפות.
שנה הבאה כל עוד לא מוכרים אף אחד ומאריכים את החוזים של קליימן וממן (ובהנחה שטוטו הולך, כמו גם וואליד (ויגאל?), ומביאים בינואר הזה מגן ימני ובלם חוץ מסאבו/זהבי) ההרכב הוא בערך כזה:

--------קלייימן--------
דנין--סאבו---שושן*--ימני
--------דג'מבה------
----גורדנה--ממן------
טב"ח-------------גילי
-------דמארי-------

* אני מעריך שבקיץ יבוא בכל מקרה בלם שיחליף אותו

הרכב באמת לא רע, גם אם הוא צריך חיזוקים (דנין, בלם, עוד שחקן התקפה לרוטציה, ומגן ימני בסימן שאלה).
ברור שאליפות יכולה להזניק את המועדון קדימה, אבל המשמעות שלה, עם כמה שהיא חשובה היא לא גורלית.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:01 
ברגר כתב:

יודע מה,גם מיליון שקל שיקחו עליו.
זה באמת אחד הדברים שאני לא מבין,לדעתי בוריס שוער יותר טוב ממנו וטענתי את זה מתחילת השנה כבר.
כל כסף שהפועל יכולה להרוויח זה ברכה.
ובו נודה באמת? עדיף לאבד את אדל מאשר את טוטו.

ואנשים צאו מהסרט,טוטו בהפועל לא שווה אליפות , נכון שהוא משדרג אותנו בהתקפה , ואם הוא ילך זה יהיה מכה קשה.
אבל עדיף לבנות את עצמנו גם מבחינה מקצועית וכלכלית לשנים הבאות.
הקבוצה הזאת לא הראתה רבע ממה שהיא יודעת,כולם שנה הבאה נבכה פה כולל אני במידה ולא ניקח אליפות השנה עם סגל כזה,כי הקבוצה הזאת לא מיצתה את הפוטנציאל שלה.
ברגע שיבוא מאמן רציני שיבנה דרך , גם עם קישור והתקפה של :
דג'מבה
גורדנה ממן
טב"ח ורמוט
דמארי

נראה כדורגל הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:12 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
מסכים עם צ'ארלי, מה גם שאליפות השנה, למרות הנסיונות להציג אותה ככזו, היא לא עניין של חיים או מוות למועדון. גם ליגה ארופית יכולה להספיק לקבוצה שתרוץ לאליפות.
שנה הבאה כל עוד לא מוכרים אף אחד ומאריכים את החוזים של קליימן וממן (ובהנחה שטוטו הולך, כמו גם וואליד (ויגאל?), ומביאים בינואר הזה מגן ימני ובלם חוץ מסאבו/זהבי) ההרכב הוא בערך כזה:

--------קלייימן--------
דנין--סאבו---שושן*--ימני
--------דג'מבה------
----גורדנה--ממן------
טב"ח-------------גילי
-------דמארי-------

* אני מעריך שבקיץ יבוא בכל מקרה בלם שיחליף אותו

הרכב באמת לא רע, גם אם הוא צריך חיזוקים (דנין, בלם, עוד שחקן התקפה לרוטציה, ומגן ימני בסימן שאלה).
ברור שאליפות יכולה להזניק את המועדון קדימה, אבל המשמעות שלה, עם כמה שהיא חשובה היא לא גורלית.

מתי אליפות היא כן גורלית?
הפועל קבוצה שצריכה לשאוף לרוץ לאליפות כל שנה. אני לא חושב שמכירה של טוטו היא ויתור על האליפות אבל היא פגיעה רצינית בסיכוי לזכות בה.
אין לך שחקן שיודע לשחק כמוהו עם הגב לשער וזה גם מקצר את הרוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:12 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
ברגר כתב:

זה באמת אחד הדברים שאני לא מבין,לדעתי בוריס שוער יותר טוב ממנו וטענתי את זה מתחילת השנה כבר.

ואנשים צאו מהסרט,טוטו בהפועל לא שווה אליפות , נכון שהוא משדרג אותנו בהתקפה , ואם הוא ילך זה יהיה מכה קשה.
הקבוצה הזאת לא הראתה רבע ממה שהיא יודעת,כולם שנה הבאה נבכה פה כולל אני במידה ולא ניקח אליפות השנה עם סגל כזה,כי הקבוצה הזאת לא מיצתה את הפוטנציאל שלה.
דג'מבה
גורדנה ממן
טב"ח ורמוט
דמארי

בקיץ אף קבוצה לא רצתה אותו (חוץ מאחת שרצתה אותו בחינם בלבד).
למה שפתאום כולן יקפצו עליו.

רדרוני, מכירת טוטו היא אכן פגיעה בסיכוי לאליפות, אבל אי מכירה שלו בסכום כזה זה פשוט חוסר אחריות משווע מבחינה כלכלית.
אם אתה לא מוכר את טוטו ב5 מיליון שקל עכשיו, זה יכול להיות אומר שלא יהיה לך כסף לבלם בקיץ כשוואליד יפרוש, וזה אומר שגם עונה הבאה אתה תבוא עם בלם בדיחה לליגה.
אם מישהו מוכן לשים ערבון על השארת טוטו שיחזור אליו רק במידה שנזכה באליפות, אף אחד לא היה מהסס להשאיר אותו.
אבל לא למכור את טוטו זה הימור שבמקרה ואתה לוקח אליפות יכול לשחק לך בענק ובמקרה ולא יכול לעלות לך ביוקר.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:19 
Yalla Hapoel כתב:
ברגר כתב:

דג'מבה
גורדנה ממן
טב"ח ורמוט
דמארי

תבשיל שבושל בקיץ ספק רב אם ניתן לתקן בינואר.
צורפו שחקנים בלי יד מכוונת. אף לא אחד מהם מהווה נכס כלכלי למועדון (להוציא את דמארי וטל בן חיים שהנם בשותפות עם מכבי פתח תקווה) ואולי ממן (אם מגיעים להסדר על המשך העסקתו).
לחשוב שכל הבעיות של בניית הסגל ניתן לתקן בינואר זו שגיאה. גם אם מצבה הכלכלי של הקבוצה היה טוב יותר, קשה מאד לפגוע בול בהבאתם של שחקנים חדשים מחליפים.
לגבי העונה הבאה: אם לא יבוא משקיע רציני שייקח את המושכות, הקבוצה תתבסס על הכנסות עצמיות. זה אומר ירידה בהיקף התקציב של כ-40% (לפי הפרסומים להפועל יש תקציב העונה של 54 מיליון שקלים) . במצב כזה ניתן לבנות על שחקנים תוצרת בית פלוס עבודת סקאוטיים משובחת פלוס שלד שישאר מהשנה (קליימן, גורדנה, שי, טועמה, ממן?,דמארי?, טל בן חיים?, גילי). בקיצור כדאי מאד שהנהלת המועדון תתחיל מעכשיו לתכנן את העונה הבאה בשני תרחישים: יש משקיע "כבד" שקונה 50% מניות (אולי יותר) או מה שיש כיום זה מה שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:31 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ברגר כתב:

דג'מבה
גורדנה ממן
טב"ח ורמוט
דמארי

בקיץ אף קבוצה לא רצתה אותו (חוץ מאחת שרצתה אותו בחינם בלבד).
למה שפתאום כולן יקפצו עליו.

רדרוני, מכירת טוטו היא אכן פגיעה בסיכוי לאליפות, אבל אי מכירה שלו בסכום כזה זה פשוט חוסר אחריות משווע מבחינה כלכלית.
אם אתה לא מוכר את טוטו ב5 מיליון שקל עכשיו, זה יכול להיות אומר שלא יהיה לך כסף לבלם בקיץ כשוואליד יפרוש, וזה אומר שגם עונה הבאה אתה תבוא עם בלם בדיחה לליגה.
אם מישהו מוכן לשים ערבון על השארת טוטו שיחזור אליו רק במידה שנזכה באליפות, אף אחד לא היה מהסס להשאיר אותו.
אבל לא למכור את טוטו זה הימור שבמקרה ואתה לוקח אליפות יכול לשחק לך בענק ובמקרה ולא יכול לעלות לך ביוקר.

אני לא הצצתי בספרים של גזבר המועדון, אז אני לא יודע כמוך שזה חוסר אחריות "משווע".
ואני לא דיברתי על המאזן הכלכלי של הקבוצה אלא כתבתי שאליפות היא אף פעם לא גורלית, אבל זה מה שהקבוצה צריכה לשאוף אליו כל שנה (כמובן שאליפות כנראה תהיה שווה הרבה יותר מאשר מכירה של טוטו, אבל זה באמת אף אחד לא מבטיח לי).
להפועל יש אנשים שידאגו למאזן הכלכלי שלה ולעתיד שלה, מבחינה מקצועית טוטו הוא אבידה קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:36 
יש אימון היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:46 
גורדנה הורחק ל3 משחקים, אבוקסיס קיבל קנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:55 
19 כתב:

מדהים.

הבעיה שכולם הפכו לרואה החשבון של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 17:59 
אהבתי את הטריק של 3 משחקים ואז אי אפשר לערער. גאוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:01 
nati כתב:
19 כתב:

מדהים.

הבעיה שכולם הפכו לרואה החשבון של הקבוצה.

למה בעיה? האוהדים באמצעות העמותה הם חלק מהנהלת הקבוצה. זו מציאות חדשה. המעורבות של אוהדים במצבה הכלכלי של הקבוצה עשויה להיות מבורכת. אני מעריך/מקווה שהשקיפות הכספית תוגבר ואז הדיון יתקיים על סמך נתונים יותר מבוססים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:14 
סמל אישי של המשתמש
רדרוני, האמת היא שאתה צודק, אין לי בסיס אמיתי להסתמך על כך שאלו באמת המספרים, לקחתי את זה מפרסומים בתקשורת שגם היא בדרך כלל טועה.
מה שאני יודע זה שאני סומך על האנשים שבהפועל ושאם הם ימכרו את טוטו זה יהיה רק מכיוון שהם חייבים על מנת לאזן את התקציב ולא כי הם גרידיים.
אגב, להפועל אין אנשים שידאגו למאזן הכלכלי שלה, בגלל זה היא מחולקת פרוסות פרוסות.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:41 
מה עם אובארוב (יאללה נו, מי שם את התמונה מ0-0?) שהתלונן בזמנו על הפועל שלא נותנת צ׳אנס לבוריס קליינמן, ועכשיו אחרי שהקבוצה שלו הספיקה לשלוח שוער אחד לקפריסין, היא מחתימה שוער לחודש אחד במקום לתל צ׳אנס לשוער נבחרת הנוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ברגר כתב:

דג'מבה
גורדנה ממן
טב"ח ורמוט
דמארי

תבשיל שבושל בקיץ ספק רב אם ניתן לתקן בינואר.
צורפו שחקנים בלי יד מכוונת. אף לא אחד מהם מהווה נכס כלכלי למועדון (להוציא את דמארי וטל בן חיים שהנם בשותפות עם מכבי פתח תקווה) ואולי ממן (אם מגיעים להסדר על המשך העסקתו).
לחשוב שכל הבעיות של בניית הסגל ניתן לתקן בינואר זו שגיאה. גם אם מצבה הכלכלי של הקבוצה היה טוב יותר, קשה מאד לפגוע בול בהבאתם של שחקנים חדשים מחליפים.
לגבי העונה הבאה: אם לא יבוא משקיע רציני שייקח את המושכות, הקבוצה תתבסס על הכנסות עצמיות. זה אומר ירידה בהיקף התקציב של כ-40% (לפי הפרסומים להפועל יש תקציב העונה של 54 מיליון שקלים) . במצב כזה ניתן לבנות על שחקנים תוצרת בית פלוס עבודת סקאוטיים משובחת פלוס שלד שישאר מהשנה (קליימן, גורדנה, שי, טועמה, ממן?,דמארי?, טל בן חיים?, גילי). בקיצור כדאי מאד שהנהלת המועדון תתחיל מעכשיו לתכנן את העונה הבאה בשני תרחישים: יש משקיע "כבד" שקונה 50% מניות (אולי יותר) או מה שיש כיום זה מה שיהיה.

גם העונה התקציב בנוי על הכנסות עצמיות (הקצבות, כרטיסים, מנויים, העפלה לשלב הבתים של ליגת אירופה והשגת 4 נקודות ומכירת שחקנים) והגעת לתקציב של 54 מיליון שקלים לטענתך שאין לי כוונה לסתור.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 דצמבר 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
אבוקסיס יצא מועדת המשמעת עם קנס של 5000 שקל.
גורדנה עם 3 משחקים בחוץ.
יצאנו בזול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: