תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 02:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 24/12
הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:20 
amirgk כתב:
Yalla Hapoel כתב:
מבין את ההנהלה האמת.
נכון שלטוטו את תחליף בהפועל ואנחנו כמעט כלום בלעדיו,אבל ששמים לך על השולחן 5 מיליון שקל על חלוץ שגם ככה מסיים חוזה סוף העונה אין ברירה.
אם הוא באמת ימכר,אני מקווה שזהבי,חלוץ זר ומגן ימני יבואו.
תאכלס מה עדיף? זהבי במכבי וטוטו נשאר ועוזב סוף עונה ? או זהבי בהפועל וטוטו עוזב עכשיו והרווחנו מיליון יורו?
הכל בגדר של אולי ושום דבר לא בטוח.

בא נאמר שישאר נטו 800 אלף יורו לאחר העמלה של גל יוסף...ואם בכסף הזה תביא את מנגה, זהבי, מגן ימני ושמאלי בנוסף לפאביצביץ, זו תהיה עיסקה שכל הצדדים יצאו נשכרים.

אין עוד כמה שחקנים שאפשר להביא ב800 אלף יורו האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
מנגה :LOL2:
די נו אתם הורגים אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
די נו אתם הורגים אותי

הכל כדי לתת לויקטור את המושכות ולמכבי את האליפות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:31 
שחר כתב:
amirgk כתב:
Yalla Hapoel כתב:
מבין את ההנהלה האמת.
נכון שלטוטו את תחליף בהפועל ואנחנו כמעט כלום בלעדיו,אבל ששמים לך על השולחן 5 מיליון שקל על חלוץ שגם ככה מסיים חוזה סוף העונה אין ברירה.
אם הוא באמת ימכר,אני מקווה שזהבי,חלוץ זר ומגן ימני יבואו.
תאכלס מה עדיף? זהבי במכבי וטוטו נשאר ועוזב סוף עונה ? או זהבי בהפועל וטוטו עוזב עכשיו והרווחנו מיליון יורו?
הכל בגדר של אולי ושום דבר לא בטוח.

בא נאמר שישאר נטו 800 אלף יורו לאחר העמלה של גל יוסף...ואם בכסף הזה תביא את מנגה, זהבי, מגן ימני ושמאלי בנוסף לפאביצביץ, זו תהיה עיסקה שכל הצדדים יצאו נשכרים.

אין עוד כמה שחקנים שאפשר להביא ב800 אלף יורו האלה?

תוסיף ל מיליון דולר האלו (800 יורו) עוד צמצום שכרם של מספר שחקנים שישוחררו, ויש לך תקציב.

רופלי לפני הפירסומים לא יעלה יותר מ 50 אלף יורו לשחררו, השכר שלו יתקזז עם השכר שלא ישולם לפנטסיל, פטקוביץ וכו
מנגה ישוחרר במיליון שקל (200 יורו), השכר שלו לא גבוה משל תמוז, אפילו חצי
מגן שמאלי נוסף זה בגדר נעלם שכן רק שחקן זר או ישראלי מוכח (יש כזה?) ימלאו את החסר. זה גם כן לא יעלה מעל מיליון ש"ח (200 יורו).
מה שמוביל אותנו לזהבי. והיה והסכומים שפורסמו (מוכן להגיע בתמורה ל 300 אלף דולר לעונה להפועל) שזה 1.2 מיליון ש"ח+שחרורו מפאלרמו, מאמין שיסתפקו בחסכון שכרו ו 300-400 אלף יורו, הרי לך איך ממיליון דולר של תמוז אתה בונה קבוצה לשלוש שנים קדימה, ועוד איזה קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
די נו אתם הורגים אותי

שחקן שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:32 
סמל אישי של המשתמש
בתור מי שהתנגד נחרצות למכירת טוטו בחלון הקרוב תוך מחשבה שהעפלה לאירופה תניב סכום לא קטן מזה של המכירה,
אם אכן הסכום המדובר מהימן ומדויק, רצוי ואף חייב למכור אותו. זו עסקה טובה להפועל.

בקשר לערן זהבי - אנשים כאן מסתנוורים רק בגלל שהוא מקושר למכבי. אין לנו צורך בערן זהבי, לפחות לא צורך אמיתי אלא רק כשחקן מצוין שיכול לחזק כל קבוצה, אך לא כזו עם אילוצים כספיים.
במקביל יש לנו תפקידים עם בעיות אנושות דוגמת המגן הימני, הבלם ועכשיו גם משבצת החלוץ המרכזי. לפיכך ובהתחשב בפאביצ'ביץ' נשאר להביא חלוץ מרכזי ומגן ימני.
לעניות דעתי לא כל סכום המכירה (אם וכאשר) יוקצה לרכש שכן הוא בא גם כדי לסגור גרעון מסוים.
עמדת המגן הימני היא החשובה יותר מבין השתיים וכדאי מאוד להשקיע בה, כיוון שבהתקפה יש הרבה שחקנים ורסטיליים. חשוב להביא חלוץ, אבל המאמצים צריכים להיות במישור המגן.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 24 דצמבר 2012, 18:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:33 
dino כתב:
אדום נחמד כתב:
די נו אתם הורגים אותי

שחקן שחקן

הדבר הבא, לא בליגה שלנו. כח פריצה מטורף, זריזות, ויכולת כיבוש. שחקן רעב שבא לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:34 
אם טוטו עוזב זה כתם שחור מרכזי בהתנהלות ההנהלה החדשה
בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:36 
Eros Ramazzotti כתב:
בתור מי שהתנגד נחרצות למכירת טוטו בחלון הקרוב תוך מחשבה שהעפלה לאירופה תניב סכום לא קטן מזה של המכירה,
אם אכן הסכום המדובר מהימן ומדויק, רצוי ואף חייב למכור אותו. זו עסקה טובה להפועל.

בקשר לערן זהבי - אנשים כאן מסתנוורים רק בגלל שהוא מקושר למכבי. אין לנו צורך בערן זהבי, לפחות לא צורך אמיתי אלא רק כשחקן מצוין שיכול לחזק כל קבוצה, אך לא כזו עם אילוצים כספיים.
במקביל יש לנו תפקידים עם בעיות אנושות דוגמת המגן הימני, הבלם ועכשיו גם משבצת החלוץ המרכזי. לפיכך ובהתחשב בפאביצ'ביץ' נשאר להביא חלוץ מרכזי ומגן ימני.
לעניות דעתי לא כל סכום המכירה (אם וכאשר) יוקצה לרכש שכן הוא בא גם כדי לסגור גרעון מסוים.
עמדת המגן הימני היא החשובה יותר מבין השתיים וכדאי מאוד להשקיע בה, כיוון שבהתקפה יש הרבה שחקנים ורסטיליים. חשוב להביא חלוץ, אבל המאמצים צריכים להיות במישור המגן.

הגרעון לא כזה חמור, ובישביל אליפות סיכון של גרעון בין מיליון לשני מיליון, זה סיכון מחושב. כל הכסף חייב לעבור לרכש אם רוצים לתת פייט למכבי עד הסוף, כי שלא יהיה ספק, הם הולכים להנחית 2-3 ליגיונרים, ויש בשוק מספיק שרוצים לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
מצדי שיביאו את זהבי בתור חלוץ, כי אני מודיע לכם מעכשיו כי כל חלוץ מחליף שננסה להביא לתמוז יהיה נפילה ובזבוז כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:38 
צור ש. כתב:
בושה

ואם הוא יעזוב בסיום העונה למכבי? וזה יקרה! מה תגיד אז?!
יש פה שיקולים כלכליים ומעבר לזה, בתווך הארוך, בכפוף למספרים שפורסמו, זו עיסקה שלא רק תחליש אותנו אלה תשדרג אותנו משמעותית באם יביאו שחקנים צעירים שמתאימים. מועדון הפועל תל אביב לא מסתיים בסוף העונה עם סיום חוזהו של תמוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:39 
מיליון יורו עבור שחקן שעוזב בקיץ זה סכום שאסור לנו לסרב לו, עם כל הצער שבדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

הגרעון לא כזה חמור, ובישביל אליפות סיכון של גרעון בין מיליון לשני מיליון, זה סיכון מחושב. כל הכסף חייב לעבור לרכש אם רוצים לתת פייט למכבי עד הסוף, כי שלא יהיה ספק, הם הולכים להנחית 2-3 ליגיונרים, ויש בשוק מספיק שרוצים לחזור.

במידה ואתה צודק, ואני מאוד מקווה שכן ומדובר בגרעון לא רציני שנסגר כמעט כולו בעקבות המכירה+חסכון השכר, הכיוון צריך להיות בהחלט רכש נקודתי ואיכותי כדי להביא אליפות כי העונה הזו חשובה מאין כמוה.
שחרור חיימוביץ', בן-יוסף, פנטסיל, תמוז וקוטיניו מפנה הרבה אוויר עד כמה שאני מבין.
עם הכסף הזה צריך להביא את אלעד גבאי/עופר ורטה, ולקוות לטוב שניפול על סוכן טוב שינחית כאן חלוץ נורמלי באמצע עונה, שזה קשה מאוד.
הפרסומים בקשר לגבאי ומכבי עושה רושם רציניים והוא גם לא משחק היום עד כמה שהבנתי מול חיפה, אבל ממה ששמעתי קיימת גם אופציה שהם מביאים את מסיללה ומעבירים את זיו לצד ימין, ככה ששווה לבדוק

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 24 דצמבר 2012, 18:40, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
גם בone

http://www.one.co.il/Article/210380.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:41 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
מצדי שיביאו את זהבי בתור חלוץ, כי אני מודיע לכם מעכשיו כי כל חלוץ מחליף שננסה להביא לתמוז יהיה נפילה ובזבוז כסף.

שצ'פוביץ' לא תממוז, אבל הוא ושחקנים מסוגו, בהחלט חלוצים מצויינים לליגה שלנו. הבעיה אצלנו האמיתית, היאא לא תמוז. הבעיה אצלנו היא שאין לנו מאמן ותשים מיליון טוטו תמוזים בהתקפה, עדיין תגיע אולי למצב וחצי בכל המשחק.

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 24 דצמבר 2012, 18:41, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:41 
צור ש. כתב:
בושה

ממש לא נכון.
מדובר על מועדון שחי אך ורק מהכנסות עצמיות. אין במאגר בעלי מניות, אנשים שישימו כסף כדי לבנות תקציב מכובד .
אם טוטו ימכר כעת זו הכנסה שלא היתה מתקבלת בקיץ.
כדאי שנביט במציאות בעיניים: הפועל תל אביב קרובה יותר למציאות הניהולית של ביתר ירושלים ולא של מכבי תל אביב (או מכבי חיפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:42 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
צור ש. כתב:
בושה

ואם הוא יעזוב בסיום העונה למכבי? וזה יקרה! מה תגיד אז?!
יש פה שיקולים כלכליים ומעבר לזה, בתווך הארוך, בכפוף למספרים שפורסמו, זו עיסקה שלא רק תחליש אותנו אלה תשדרג אותנו משמעותית באם יביאו שחקנים צעירים שמתאימים. מועדון הפועל תל אביב לא מסתיים בסוף העונה עם סיום חוזהו של תמוז.

העברית שלך עושה לי צמרמורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:42 
גם פרימו ציין את זה,
אבל כל הפאנל שם דווקא יעץ לטוטו לא ללכת כי זה מקום מגעיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:46 
Eros Ramazzotti כתב:
amirgk כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

במידה ואתה צודק, ואני מאוד מקווה שכן ומדובר בגרעון לא רציני שנסגר כמעט כולו בעקבות המכירה+חסכון השכר, הכיוון צריך להיות בהחלט רכש נקודתי ואיכותי כדי להביא אליפות כי העונה הזו חשובה מאין כמוה.
שחרור חיימוביץ', בן-יוסף, פנטסיל, תמוז וקוטיניו מפנה הרבה אוויר עד כמה שאני מבין.
עם הכסף הזה צריך להביא את אלעד גבאי/עופר ורטה, ולקוות לטוב שניפול על סוכן טוב שינחית כאן חלוץ נורמלי באמצע עונה, שזה קשה מאוד.
הפרסומים בקשר לגבאי ומכבי עושה רושם רציניים והוא גם לא משחק היום עד כמה שהבנתי מול חיפה, אבל ממה ששמעתי קיימת גם אופציה שהם מביאים את מסיללה ומעבירים את זיו לצד ימין, ככה ששווה לבדוק

כמעט בוודאות הגרעון לא עובר את הסכום שנע סביב שני מיליון השקלים, שזה גרעון סביר שבעיקר נובע מאיבוד 4-6 הנקודות שבנו עליהם בליגה האירופית.
לעיקר, בסכום שהפועל תקבל שזה מיליון דולר, בנוסף לקיזוז שכרם של העוזבים, כולל תמוז, אנחנו בידיו של יוסי בכל מה שנוגע בבחירת שחקנים בכל מה שקשור לתואר האליפות.
לא ידוע לי כלום לגבי העיסקה של טוטו, אבל תחושה שלי שזה לא סופי ורק יריית פתיחה.

נערך לאחרונה על ידי amirgk בתאריך 24 דצמבר 2012, 18:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
dino כתב:

ציטוט:
על פי הטורקים, בורסאספור כבר יצרה קשר עם האדומים והחלה במשא ומתן לגבי העברתו. מהפועל ת"א נמסר: "לא התקבלה פנייה מבורסאספור"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
dino כתב:
אדום נחמד כתב:
די נו אתם הורגים אותי

שחקן שחקן

הדבר הבא, לא בליגה שלנו. כח פריצה מטורף, זריזות, ויכולת כיבוש. שחקן רעב שבא לעבוד.

תמשיכו, תמשיכו..
הרבה זמן לא צחקתי ככה :LOL2:
כל שחקן שנותן משחק וחצי טובים נהייה פה סופר סטאר. הדבר הבא עאלק.
מה שיפה זה שברגע שהסטאר ילבש אדום, חודש רע והקהל כבר יראה לו מה הוא חושב עליו.

חולה עליכם. על אמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:48 
אני חושב שאסור למכור את טוטו ואליפות שווה יותר
מצד שני,במידה וגל יוסף אכן מעורב ולוחץ לא יודע כיצד אני הייתי נוהג כלפי ההנהלה
אם מחפשים רווח-לוודא שהכסף עבור תמוז אכן נכנס להכח רמת גן לפי התקנון ולא יוצא משם לפי אותו תקנון
שלוזון והבקרה יתמודדו עם גל יוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:49 
אדום נחמד כתב:
amirgk כתב:
dino כתב:
אדום נחמד כתב:
די נו אתם הורגים אותי

שחקן שחקן

תמשיכו, תמשיכו..
הרבה זמן לא צחקתי ככה :LOL2:
כל שחקן שנותן משחק וחצי טובים נהייה פה סופר סטאר. הדבר הבא עאלק.
מה שיפה זה שברגע שהסטאר ילבש אדום, חודש רע והקהל כבר יראה לו מה הוא חושב עליו.

חולה עליכם. על אמת.

האמת אני לא מסתכל על היכולות הטכניות שלו, בתור שחקן שלם, יש לו הרבה מה לתת, ובליגה שלנו, הוא שחקן מצויין.
טוטו ילך הרי, אם לא עכשיו אז בעוד 5 חודשים...בכל מקרה צריך למצוא תחליף.
אני מאמין בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:51 
pokara כתב:
גם פרימו ציין את זה,
אבל כל הפאנל שם דווקא יעץ לטוטו לא ללכת כי זה מקום מגעיל

עיר של 2 מיליון תושבים. אחד האזורים התוססים ביותר מבחינה כלכלית בטורקיה. שילוב של נופים כפריים עם פתוח עירוני מואץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 18:59 
מי שקצת מתעניין בליגה השנייה יכול לשים עין על חלוץ שלדעתי יהיה הדבר הבא בכדורגל הישראלי.

רועי זכרי

משחק בהפועל פתח תקווה, גדל בטוברוק.

גם זה שלידו - וואסי לא רע אבל כזר לליגת העל לא הייתי לוקח.

מה שכן, בהחלט הייתי מחתים את זכרי לעונה הבאה ומשאיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 19:00 
אליפות זה דבר הרבה יותר ריווחי ממכירה של טוטו עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אליפות זה דבר הרבה יותר ריווחי ממכירה של טוטו עכשיו.

זה ברור
אבל אף אחד לא יכול להבטיח אליפות גם עם טוטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 19:09 
נכון, אבל למכור אותו זאת פגיעה קשה מדי בסיכויים לאליפות = הכנסה משמעותית למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 19:10 
red_o כתב:
מי שקצת מתעניין בליגה השנייה יכול לשים עין על חלוץ שלדעתי יהיה הדבר הבא בכדורגל הישראלי.

רועי זכרי

משחק בהפועל פתח תקווה, גדל בטוברוק.

גם זה שלידו - וואסי לא רע אבל כזר לליגת העל לא הייתי לוקח.

מה שכן, בהחלט הייתי מחתים את זכרי לעונה הבאה ומשאיל

נו באמת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2012, 19:11 
אם זה באמת נכון אז לנסות לסחוט מהם עוד קצת כסף ולמכור.1-1.2 מיליון יורו אלה סכומים שאי אפשר לסרב להם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: