Charlie כתב:
אם אני בוחן את זה משפטית (וכך צריך לבחון את זה שכן הפועל תעמוד לדין בעקבות התפרעות אוהדיה) אזי הטיעון שלכם, של אכיפה לא שוויונית ו/או שקבוצה פלונית לא קיבלה עונש אז גם הפועל אסור שתקבל - מגוחך וסביר שייכשל בדיון.
מן המפורסמות היא, שאי אפשר לבוא לרשות (במקרה הזה איגוד הכדורסל או בית הדין המשמעתי מטעמו) ולטעון כי בגלל שטעתה בעבר שלא הענישה קבוצות אחרות על מעשים דומים (ואין ספק שטעתה, אני מניח שאיש פה לא חושב שהתפרעות של אוהדי קבוצה כלשהי מקובלת ורצויה במקומותינו) אז היא חייבת "להמשיך לטעות" ולוותר גם לאוהדי הפועל.
אין ספק שיש הרגשת עליהום כוללת על המועדון הזה, הן לגבי מחלקת הכדורגל והן לגבי מחלקת הכדורסל. כאילו שמישהו סימן אותנו והתקשורת "האדומה" חוגגת ושמחה לאידנו תוך שהיא מלבה את האש. אבל זה עדיין לא פוטר אותנו מאחריות, הן לשלט מקומם ומיותר באשדוד ("פניני לגז") והן להתפרעות רבתי כמו שחזינו בכדורסל נגד נתניה.
צר לי, אבל אתם פשוט משחקים לידיהם של כל שונאי הפועל. שמעון מזרחי מעולם לא קיבל שירות טוב יותר. כנ"ל בן ציון סלמן.
אני מאוד מקווה שאתה לא עורך דין. גם על תקדימים משפטיים ופסקי דין מהעבר אתה טוען ש"השופט טעה"?
קיימת נטייה מובהקת, משך שנים. אי אפשר להתעלם ממנה. ואם החליטו "לשנות את החוקים" אז אדרבא - גם עבור אירועים שקרו במחזור הזה, ובמחזור שקדם לו, ולפני שני מחזורים. (והדברים מוצגים בוידאו).
אי אפשר לשנות את החוקים רק עבור קבוצה אחת, ולהתעלם מהם עבור כל השאר. אי אפשר "לטעות" תמיד כלפי כולם, אבל לעולם לא כלפי קבוצה מסויימת אחת.
איפה ואיפה קוראים לזה.