תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 03:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 04:50 
סמל אישי של המשתמש
ישראל היום

אבוקסיס רוצה להחתים את עוז ראלי
מאמן הפועל ת"א מעוניין לצרף את קשר/מגן בני יהודה בשכונת התקווה מסרבים בתוקף לעיסקה • חוסה איסדורו גומס, מגן ספרדי בן ,26 מועמד להצטרף על חשבון ג'ון פנטסיל

הפועל ת"א הגבירה את המאמצים לחיזוק הקבוצה לקראת חלון ההעברות של חודש ינואר. המטרה הראשונה היא לצרף מגן ימני במקום ג'ון פנטסיל המאכזב.
אחד השמות שהוזכרו הוא של חוסה איסדורו גומס, מגן ספרדי בן ,26 ששיחק בעבר בריאל בטיס ובפולוניה ורשה. גומס נמצא בעדיפות שנייה אצל האדומים בעוד המגן השוויצרי ונסאן רופלי, שחקנה של סרבט ז'נבה, נחשב למועמד המוביל לתפקיד. כעת הנהלת הקבוצה מנסה להגיע להסדר כספי עם הקבוצה השוויצרית על דמי ההעברה.
נוסף על כך, עוז ראלי מבני יהודה הוא השם החם בגיזרת החיזוק הישראלי שהמאמן יוסי אבוקסיס היה רוצה לראות אצלו מינואר, בעיקר לאור העובדה שראלי מסוגל לשחק הן בעמדת המגן הימני והן בקישור. לפי שעה, בבני יהודה מסרבים לשחררו וגורם בכיר בשכונת התקווה הוסיף אתמול: "אין בכלל סיכוי לעיסקה שכזו."
כפי שנחשף אתמול ב"ישראל היום," האדומים מנסים להראות לקשר אלרואי כהן את הדרך החוצה מהפועל, אולם לנוכח העובדה שדקות המשחק שלו התמעטו מאוד, הרצון של השחקן לעזוב לקבוצה שבה יהיה ציר מרכזי ומשמעותי, גדל. בהפועל מנסים לגשש מאחורי הקלעים בימים האחרונים עם ראשי קבוצות אחרות בליגת העל, בניסיון למצוא קבוצה שתישא בחוזה הכבד של השחקן. עד כה המאמצים הללו עלו בתוהו.
שחקני הפועל, שהיו אתמול ביום חופשה, עקבו בכלי התקשורת אחרי ההתפתחויות והמועמדים לחיזוק ואחד מהם אמר בציניות על המאמן: "מוזר, אני קורא שהוא מחפש מגן ימני. אין ספק שחייבים עוד שני בלמים דחוף למרכז ההגנה." שחקן אחר אמר: "עדיף שייתנו ביטחון למי שנמצא פה, כי להביא חיזוק בינואר זה משהו שמעולם לא הצליח ולא עבד." שלושת הפצועים - גילי ורמוט, אלרואי כהן ומור שושן - עברו אתמול אימון כושר מיוחד עם מאמן הכושר של הפועל, דרור שמשון, בים.
במועדון טוענים שעוזר המאמן המיועד, אסי דומב, היה אמור כבר להתחיל את עבודתו במועדון, אולם האחרון מעוניין לסגור את ענייניו הכספיים מול הפועל כפ"ס, שחייבת לו כסף. תנאיו של דומב כבר נסגרו בעל פה, וכעת מחכים לראות בהפועל מתי הוא יסיים את הסאגה עם הקבוצה מהשרון. ישיבת הדירקטוריון, שהיתה אמורה להתקיים ביום ראשון, נדחתה למועד לא ידוע בעקבות בקשה של כמה חברים להעבירה למועד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 04:54 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
מעריב: הספרדי גומס בגיבוי לרופלי

יניב טומכן
הפועל ת"א מכינה גיבוי למקרה שהמגן השוייצרי וינסנט רופלי לא יגיע. סוכנו של השחקן עדיין לא סיכם עם סרבט ז'נבה על דמי השחרור. אם הסכומים לא יתאימו להפועל, היא תנחית את המגן הימני הספרדי חוזה איסידורו גומס (26), ששיחק בעבר בבטיס ובפולוניה ורשה. השחקן אמור להגיע להתרשמות, אבל רופלי מקבל בשלב הזה עדיפות.
הפועל גיששה גם אצל עופר ורטה, אבל במ.ס. אשדוד ימכרו את המגן רק לקבוצה בחו"ל.
בהפועל ת"א הבהירו לסוכנים של אלרואי כהן, זאב חיימוביץ' ותומר בן יוסף כי לא יעמדו בדרכם אם ירצו לעזוב בינואר. לסוכני השלושה הובהר כי הם לא בתוכניות המקצועיות של יוסי אבוקסיס. במידה והשחקנים יעדיפו להישאר, הם יהיו חלק מהסגל ואולי אף ישחקו. טוטו תמוז יימכר בינואר אם הפועל תקבל עליו לפחות חצי מיליון דולר. כידוע, האדומים צריכים להפריש עשרים אחוז לגל יוסף מהכח עמידר. בקבוצה הבהירו כי עומר דמארי וטל בן חיים לא יעזבו בחלון החורף.

ישראל היום: אבוקסיס רוצה להחתים את עוז ראלי
מאמן הפועל ת"א מעוניין לצרף את קשר/מגן בני יהודה בשכונת התקווה מסרבים בתוקף לעיסקה • חוסה איסדורו גומס, מגן ספרדי בן 26, מועמד להצטרף על חשבון ג'ון פנטסיל

אביתר לנג
הפועל ת"א הגבירה את המאמצים לחיזוק הקבוצה לקראת חלון ההעברות של חודש ינואר. המטרה הראשונה היא לצרף מגן ימני במקום ג'ון פנטסיל המאכזב.
אחד השמות שהוזכרו הוא של חוסה איסדורו גומס, מגן ספרדי בן ,26 ששיחק בעבר בריאל בטיס ובפולוניה ורשה. גומס נמצא בעדיפות שנייה אצל האדומים בעוד המגן השוויצרי ונסאן רופלי, שחקנה של סרבט ז'נבה, נחשב למועמד המוביל לתפקיד. כעת הנהלת הקבוצה מנסה להגיע להסדר כספי עם הקבוצה השוויצרית על דמי ההעברה.
נוסף על כך, עוז ראלי מבני יהודה הוא השם החם בגיזרת החיזוק הישראלי שהמאמן יוסי אבוקסיס היה רוצה לראות אצלו מינואר, בעיקר לאור העובדה שראלי מסוגל לשחק הן בעמדת המגן הימני והן בקישור. לפי שעה, בבני יהודה מסרבים לשחררו וגורם בכיר בשכונת התקווה הוסיף אתמול: "אין בכלל סיכוי לעיסקה שכזו".
כפי שנחשף אתמול ב"ישראל היום", האדומים מנסים להראות לקשר אלרואי כהן את הדרך החוצה מהפועל, אולם לנוכח העובדה שדקות המשחק שלו התמעטו מאוד, הרצון של השחקן לעזוב לקבוצה שבה יהיה ציר מרכזי ומשמעותי, גדל. בהפועל מנסים לגשש מאחורי הקלעים בימים האחרונים עם ראשי קבוצות אחרות בליגת העל, בניסיון למצוא קבוצה שתישא בחוזה הכבד של השחקן. עד כה המאמצים הללו עלו בתוהו.
שחקני הפועל, שהיו אתמול ביום חופשה, עקבו בכלי התקשורת אחרי ההתפתחויות והמועמדים לחיזוק ואחד מהם אמר בציניות על המאמן: "מוזר, אני קורא שהוא מחפש מגן ימני. אין ספק שחייבים עוד שני בלמים דחוף למרכז ההגנה". שחקן אחר אמר: "עדיף שייתנו ביטחון למי שנמצא פה, כי להביא חיזוק בינואר זה משהו שמעולם לא הצליח ולא עבד". שלושת הפצועים - גילי ורמוט, אלרואי כהן ומור שושן - עברו אתמול אימון כושר מיוחד עם מאמן הכושר של הפועל, דרור שמשון, בים.
במועדון טוענים שעוזר המאמן המיועד, אסי דומב, היה אמור כבר להתחיל את עבודתו במועדון, אולם האחרון מעוניין לסגור את ענייניו הכספיים מול הפועל כפ"ס, שחייבת לו כסף. תנאיו של דומב כבר נסגרו בעל פה, וכעת מחכים לראות בהפועל מתי הוא יסיים את הסאגה עם הקבוצה מהשרון. ישיבת הדירקטוריון, שהיתה אמורה להתקיים ביום ראשון, נדחתה למועד לא ידוע בעקבות בקשה של כמה חברים להעבירה למועד אחר.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 18 דצמבר 2012, 05:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 05:19 
סמל אישי של המשתמש
מצחיק, עקבתי אחרי האיסידורו הזה בקיץ כשהוא היה שחקן חופשי. בכל מקרה, הוא שחקן בית של בטיס שקיבל הזדמנות בגיל צעיר בקבוצה הראשונה כשהם היו בליגה הבכירה, חזר לאחר מכן לקבוצת המילואים ולפני שתי עונות שוב עלה לקבוצה הבכירה כשהם היו בליגה השנייה. ב-2010/11 הוא היה שחקן הרכב עם 38 הופעות בליגה ובגביע, כשבטיס חוזרת לליגה הבכירה אחרי שזוכה באליפות ומגיעה לרבע הגמר הגביע. בעונה הקודמת, כשהם שוב שיחקו בליגה הבכירה, הוא הפך לשחקן מחליף בעיקר ושיחק 11 משחקים. בסוף העונה האחרונה נגמר לו החוזה ובטיס החליטה לא להאריך אותו. ממה שאני מבין אוהדי בטיס חיבבו אותו בתור שחקן בית אבל הדעה עליו הייתה שהוא בינוני לרמה שלהם (ולמרות זאת הם העדיפו אותו על המגן שנשאר), מסתבר שהיה להם ויכוחים תואמי בונדר-קנדה-חוטבא-פנטסיל. מי שרוצה לקרוא חפירות בפורום שלהם באדיבות גוגל תרגום מוזמן, זה האשכול עליו כשהוא חתם בסוף אוגוסט בפולוניה ורשה: http://www.betisweb.com/real-betis-balo ... utbol.html.
אז בסוף אוגוסט הוא חתם כשחקן חופשי בפולוניה ורשה, קבוצתם לשעבר של קוטיניו וברוכיאן. בתחילת העונה הוא התחיל לקבל דקות, נכנס כמחליף פעמיים ופתח עוד פעמיים אבל אז הוא הפסיק לשחק. אני לא יודע מה קרה, או שהוא לא היה טוב, או שלא התאקלם, או שהיו לו בעיות לא מקצועיות. בסוף נובמבר פורסם שהוא והקבוצה התירו את החוזה באופן דו-צדדי, באינטרנט לא מצאתי סיבה אבל אתמול בידיעות היה כתוב שהיה לו איתם סכסוך כספי. זה האשכול של אוהדי בטיס עליו אחרי השחרור, כולל הכתבה: http://www.betisweb.com/futbol-mundial/ ... vasco.html.
ממה שאני מצליח להבין מדובר בשחקן מאוד טכני עם שליטה מצוינת בשתי הרגליים שיכול לשחק גם בצד שמאל. אני מהמר שהוא לא מהיר במיוחד כי אין לו פריצות בסרטון התדמית אלא רק מסירות והגבהות, וממה שהצלחתי להבין מאוהדי בטיס הוא לא עילוי הגנתי. אבל הרקורד שלו בסך הכל טוב, אם הוא שיחק בליגה הספרדית 11 משחקים ולא היה כזה גרוע בשביל בטיס אז בשבילנו הוא אמור להיות מספיק טוב, לא יודע מה היה הסיפור שלו בפולין אבל דברים כאלה יכול לקרות.

אני מקווה שגם הוא וגם רופלי יבואו כי אם אבוקסיס לא הולך לתת לדנין לשחק אז שני מגנים חדשים זה הסיכוי היחידי שלנו לראות את אנטבי מחוץ להרכב.

חשבון טוויטר: http://twitter.com/isidoroweb

סרטון תדמית:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 05:31 
סמל אישי של המשתמש
ידיעות: אלרואי כהן בדרך החוצה

נדב צנציפר
הפועל ת"א מתכננת לשחרר מספר שחקנים בחלון ההעברות, כשאחד מהם יהיה כנראה אלרואי כהן, שלא מספק את הסחורה ונחשב לשחקן יקר. גם ניקולה פטקוביץ', אלירן דנין, נאיל חוטבה, ותומר בן-יוסף בדרך החוצה.
הפועל מנהלת מו"מ עם סרבט ז'נבה, על גובה הפיצוי שתשלם עבור המגן השווייצרי וינסנט רופלי, שכבר סיכם אצל האדומים.
בצוות המקצועי של הפועל התרשמו מיכולתו של המגן, שאמור להחליף את ג'ון פנטסיל המאכזב. בני יהודה סירבה לשחרר את עוז ראלי תמורת אלרואי כהן. המגן אופיר לוי [הכוונה לליאור לוי] מועמד להגיע מקריית-שמונה ולהיות המחליף של יגאל אנטבי :mad: :ANG1: :bang: .

כמו כן יש כתבה על הבעלות, הנקודות המעניינות:
שוב הטענה על כך שיש לצד רמון איש עסקים נוסף שמתעקש לא להיחשף.
הכסף יועבר לטביב אחרי שיעביר להפועל דו"חות חסרים. בין טביב לרמון קיימת מתיחות גדולה. טביב איים בתביעה משפטית על העיכוב בהעברת הכספים, ורמון התכוון לקיים אתמול מסיבת עיתונאים כדי לחשוף את החובות של טביב, שנאמדים לטענתו ב-25 מיליון שקל. בינתיים רמון שוכנע לדחות את מסיבת העיתונאים כדי להרגיע את הרוחות בין הצדדים.
גורמים בכירים בהפועל מנהלים בימים האחרונים מגעים עם מיליונר תושב חוץ, דרך נציגו בארץ, כדי שירכוש את 50 האחוז הנוספים מידיו של רמון. האיש אמר כי לא תהיה לו בעיה לשלם את 6 מיליוני השקלים לטביב, אבל בהפועל מעדיפים בשלב זה לבצע עליו בדיקות מקיפות לפני שייתנו תשובה חיוביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 05:58 
סמל אישי של המשתמש
סך הכל חדשות מעודדות ביומיים האחרונים. נקווה ששני המגנים הזרים באמת יחתמו.
תודה על החדשות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 06:54 
אלרואי לא יעזוב מהסיבה הפשוטה שאף אחד לא ישלם לו את השכר המופרך שהוא מרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 07:02 
שיהיה מחליף לאנטבי? אין מצב שזה אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 07:36 
אוגוסטוס היל כתב:
שיהיה מחליף לאנטבי? אין מצב שזה אמיתי

המאמן שלך זה אבוקסיס, הכי אמיתי שיש, עד המוות אנטבי :facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 07:53 
טוב זה לא אמיתי, נראה לי שבסוף לא יהיה מנוס מלשרוק בוז לכל נגיעה של אנטבי. אני לא רואה פיתרון אחר, אם זה אמיתי זה מאמן חולה נפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:12 
ישחררו את אנטבי בפגרה, רק כדי להחזיר אותו כחיזוק בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:14 
צנציפר כותב שמכבי רוצים את אלרואי אם הפועל תשחרר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:14 
סמל אישי של המשתמש
מי זה השחקן האפס הזה הקבוע, שמדבר בישראל היום? הלוזר הקבוע. זה הרי אותו שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:44 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון לפני שהייתי משחרר את אלרואי הייתי מנסה אותו משחק או שניים בתור מגן ימני.
גם ככה חוטבא בחוץ,ופנטסיל זה פנטסיל,אז לא נראה לי שיש מה להפסיד בניסיון כזה,ובטח עוד מול הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:47 
כן, אין מה להפסיד. חוץ מגולים שנקבל בגלל חורים שהוא יעשה כי מה לו ולהגנה.
לא נמאס לאנשים מרעיונות הזויים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:54 
כל משחק אני שומע אנשים ביציע עם הרעיונות ההזויים האלה
אלרואי מגן ימני וטועמה מגן שמאלי
לא יודע איפה אתם חושבים שאתם חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:56 
תמונה

תמונה

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 08:56 
טרייד עם עומר ורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:01 
אוגוסטוס היל כתב:
צנציפר כותב שמכבי רוצים את אלרואי אם הפועל תשחרר אותו.

סוף סוף חיזוק אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
כן, אין מה להפסיד. חוץ מגולים שנקבל בגלל חורים שהוא יעשה כי מה לו ולהגנה.
לא נמאס לאנשים מרעיונות הזויים...

אפשר לחשוב שהוא הראשון בעולם שניסו להסב אותו תפקיד.
שכחתי שדני אלבס משחק אצלנו,וחבל להזיז אותו מהעמדה שלו.
יש לקבוצה מגבלות של תקציב,ואולי הפתרון לעמדת המגן הימני שמעולם לא הייתה גרועה יותר (והסליחה לפאביו רוסה),הוא שחקן שגם ככה נמצא בסגל,ואם אני זוכר נוסה פעם בתור מגן ימני.
הכי הרבה זה לא יילך,לפחות יהיה למתלוננים הסדרתיים נגדו עוד קצת דלק.
סוג של win win...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
בוואלה כתוב שמכבי חושבת על אלרואי כהן. שיחשבו חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:

נותן להם אותו בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 09:56 
לא ברור מדוע רוצים לשחרר את דנין....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא איך כל השחקנים המוזכרים אמורים לעלות ולשחק במשחקים הקרובים כשהם יודעים שעוד שניה הם לא פה.
אם הם גם ככה נראים זוועה כשהם מתאמצים, אני לא רוצה לחשוב איך הם יראו כשהם גם יפסיקו להתאמץ.
אם רוצים לשחרר מישהו אז תעשו את זה בשקט, ולא ששחקנים יקראו כל יום בעיתון שמחר הם בקבוצה אחרת.

אגב, הסיפור עם יגאל שווה ועדת חקירה. אני ממנה את י.סוס כראש הועדה ומצפה לראות מסקנות ראשוניות בהקדם האפשרי. אין מצב שזה שיקול מקצועי. פשוט אין מצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
מהמשחקים האחרונים אפשר כבר להבין את מי יוסי אוהב ועל מי הוא סומך, ומנגד על מי הוא ישמח לוותר בינואר:
פטקוביץ' ואנטבי תקעו יתד בהרכב. לעומתם דנין וחיימוביץ' התאדו כמעט לחלוטין ומשחקים פה ושם, בעיקר מחוסר ברירה.
אלרואי היה פצוע אבל ממילא מניותיו היו בירידה מאז שגילי חזר וממן פרח וכאשר בסגל ישנם סלים, חברו של יוסי וטב"ח שהוא רכש יקר ואיכותי, סיכוייו של אלרואי לקבל במה לאורך זמן נמוכים מאד וגם הוא מועמד לעזוב (במיוחד אם נקח בחשבון את השכר הגבוה שלו).
כמו כן, די ברור שיוסי לא מרוצה מהמגינים הימניים. הוא כל הזמן עושה רוטציה ביניהם וגם אם יש לו עדיפות לג'ון, ברור שהוא ציפה ממנו להרבה יותר וישמח "לחתוך" אותו בינואר, במיוחד שהוא תופס משבצת של זר.
על תומר בן יוסף בכלל אין מה להכביר במילים. מילא דודו דהאן שהובא בזמנו ע"י קשטן מהפועל י-ם, נפצע קשה ולא שיחק בכלל, לכאורה היתה לו סיבה "מוצדקת" אבל בן יוסף?! מה עבר להנהלה ולניצן בראש כשהם החתימו את הנפל הזה שאפילו השריף לא רצה אותו בבית'ר בתחילת העונה, למרות שהמצב שלהם אז היה קשה מנשוא.

מסקנה:
אם יהיו קבוצות שירצו ויוכלו כלכלית לקלוט אותם, צפויים כהן, חיימוביץ', דנין, בן יוסף ופנסטיל לעזוב את המועדון.
במקומם צפויים לחתום פאביצ'ביץ', מגן זר, מגן ישראלי ואולי שחקן קדמי (מי אמר זהבי ולא קיבל?), עם או בלי קשר למכירה אפשרית של טוטו תמוז לאירופה.

לפני חודש יוסי דיבר על "מיני מהפכה" בקבוצה בחודש ינואר. גם אני הייתי בין אלו שהרימו גבה, מילא להתחזק בשחקן או שניים, אבל מיני מהפכה?! זה נשמע אז יומרני ולא מחובר למציאות הכלכלית של המועדון.
אבל כיום, כאשר הסימנים מצביעים על מצב שבו יעזבו את הסגל 4-5 שחקנים ובמקומם יבואו 3-4 שחקנים אחרים ובתוספת שי שאמור לחזור בחודש הבא לסגל לראשונה העונה, בהחלט מדובר במיני מהפכה כאשר אני זוכר שנים בהפועל, שאפילו בפגרת הקיץ(!) לא עזבו והגיעו כמות כזו של שחקנים, במיוחד כשמדובר בשחקנים שרובם מיועד להרכב הפותח.

אם המיני מהפכה תצליח - הפועל תרוץ עד הסוף. אם חלילה תיכשל - הפועל תמצא את עצמה בבור אמיתי לקראת יוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 10:27 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
מצחיק, עקבתי אחרי האיסידורו הזה בקיץ כשהוא היה שחקן חופשי. בכל מקרה, הוא שחקן בית של בטיס שקיבל הזדמנות בגיל צעיר בקבוצה הראשונה כשהם היו בליגה הבכירה, חזר לאחר מכן לקבוצת המילואים ולפני שתי עונות שוב עלה לקבוצה הבכירה כשהם היו בליגה השנייה. ב-2010/11 הוא היה שחקן הרכב עם 38 הופעות בליגה ובגביע, כשבטיס חוזרת לליגה הבכירה אחרי שזוכה באליפות ומגיעה לרבע הגמר הגביע. בעונה הקודמת, כשהם שוב שיחקו בליגה הבכירה, הוא הפך לשחקן מחליף בעיקר ושיחק 11 משחקים. בסוף העונה האחרונה נגמר לו החוזה ובטיס החליטה לא להאריך אותו. ממה שאני מבין אוהדי בטיס חיבבו אותו בתור שחקן בית אבל הדעה עליו הייתה שהוא בינוני לרמה שלהם (ולמרות זאת הם העדיפו אותו על המגן שנשאר), מסתבר שהיה להם ויכוחים תואמי בונדר-קנדה-חוטבא-פנטסיל. מי שרוצה לקרוא חפירות בפורום שלהם באדיבות גוגל תרגום מוזמן, זה האשכול עליו כשהוא חתם בסוף אוגוסט בפולוניה ורשה: http://www.betisweb.com/real-betis-balo ... utbol.html.
אז בסוף אוגוסט הוא חתם כשחקן חופשי בפולוניה ורשה, קבוצתם לשעבר של קוטיניו וברוכיאן. בתחילת העונה הוא התחיל לקבל דקות, נכנס כמחליף פעמיים ופתח עוד פעמיים אבל אז הוא הפסיק לשחק. אני לא יודע מה קרה, או שהוא לא היה טוב, או שלא התאקלם, או שהיו לו בעיות לא מקצועיות. בסוף נובמבר פורסם שהוא והקבוצה התירו את החוזה באופן דו-צדדי, באינטרנט לא מצאתי סיבה אבל אתמול בידיעות היה כתוב שהיה לו איתם סכסוך כספי. זה האשכול של אוהדי בטיס עליו אחרי השחרור, כולל הכתבה: http://www.betisweb.com/futbol-mundial/ ... vasco.html.
ממה שאני מצליח להבין מדובר בשחקן מאוד טכני עם שליטה מצוינת בשתי הרגליים שיכול לשחק גם בצד שמאל. אני מהמר שהוא לא מהיר במיוחד כי אין לו פריצות בסרטון התדמית אלא רק מסירות והגבהות, וממה שהצלחתי להבין מאוהדי בטיס הוא לא עילוי הגנתי. אבל הרקורד שלו בסך הכל טוב, אם הוא שיחק בליגה הספרדית 11 משחקים ולא היה כזה גרוע בשביל בטיס אז בשבילנו הוא אמור להיות מספיק טוב, לא יודע מה היה הסיפור שלו בפולין אבל דברים כאלה יכול לקרות.

אני מקווה שגם הוא וגם רופלי יבואו כי אם אבוקסיס לא הולך לתת לדנין לשחק אז שני מגנים חדשים זה הסיכוי היחידי שלנו לראות את אנטבי מחוץ להרכב.

חשבון טוויטר: http://twitter.com/isidoroweb

סרטון תדמית:

אפשר להביא במקום, את השדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 10:27 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4321293,00.html

YNET:
מסתמן: פנטסיל לא יפתח בשבת

אותי יותר מטריד הציטוט הנ"ל בגוף הכתבה:
"בהפועל עדיין לא קיבלו הצעה רשמית לגבי טוטו תמוז, אולם מחזיקי אחוזי בעלות על כרטיסו לוחצים שהוא יימכר בחלון ההעברות הקרוב, אחרת הם יאבדו סיכוי להרוויח עליו כסף. זו הסיבה שאבוקסיס מנסה לאתר ליתר בטחון חלוץ זר."

מעניין מי אלו הלוחצים, ולמה הפועל צריכה להתחשב בדעתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
Rose7 כתב:

YNET:

"בהפועל עדיין לא קיבלו הצעה רשמית לגבי טוטו תמוז, אולם מחזיקי אחוזי בעלות על כרטיסו לוחצים שהוא יימכר בחלון ההעברות הקרוב, אחרת הם יאבדו סיכוי להרוויח עליו כסף. זו הסיבה שאבוקסיס מנסה לאתר ליתר בטחון חלוץ זר."

לא יודע לגבי אמינות העניין, אבל כאמור, גל יוסף מחזיק באחוזים מסויימים מכרטיסו של תמוז והוא לא ידוע כאיש רגוע וטוב לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
Rose7 כתב:

YNET:

לא יודע לגבי אמינות העניין, אבל כאמור, גל יוסף מחזיק באחוזים מסויימים מכרטיסו של תמוז והוא לא ידוע כאיש רגוע וטוב לב.

אם טוטו באמת לא ימכר ויוסי יקבל רימון לבית שלו בקרית מטלון, שוב יאשימו את הקהל של הפועל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שלישי, 18/12
הודעהפורסם: 18 דצמבר 2012, 10:50 
RedFox כתב:
ערן כתב:

נותן להם אותו בכיף.

הפחד הוא שהוא באמת יצליח שם...
עם אובר מוטיבציה נגדנו בדרבי
לא נותן למכבי שום שחקן!

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 208 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: