Charlie כתב:
אני לא מכיר את השוויצרי הזה, אבל אני יכול לצאת מעודד מכמה דברים :
1. אנחנו רק באמצע דצמבר והפועל כבר סיכמה עם בלם וכרגע ניצבת על סף סיכום עם מגן. להזכירכם שבד"כ מנהל הקבוצה היה רץ לבקרה, ביום האחרון, שעה לפני תום מועד ההעברות, ומתפלל שהפקס עם השחרור הבינ"ל יגיע בזמן כדי שיהיה אפשר לרשום את השחקן במועדון.
2. ע"פ הפרסומים, להפועל יש חלופות למקרה שבו הסיכום עם השוויצרי לא יבשיל לחתימה והצטרפות לקבוצה (או שאולי יוסי למוד ניסיון מתקופתו עם גוטמן, אז הגיעו והלכו לבלי שוב 3 מגינים ימניים....) ולא כמו בעבר, ששחקן בסוף לא היה חותם ורק אז היו בהיסטריה מחפשים איזה תחליף עלוב שעדיף כבר להביא מישהו מהנוער במקומו.
3. השחקן השוויצרי משחק. לא עוד שחקן שלא שיחק שנה, היה פצוע חצי שנה וכו'. שחקן ששיחק, שפתח בהרכב שאמור להיות בכושר. שחקן שיכול גם לשחק ב-2 הצדדים וזה יתרון עצום(!) לקבוצה שלא בורכה במגינים, בלשון המעטה.
4. אני לא מבין את מי רצו כאן שנביא?! איפה תמצא עכשיו, בינואר, מגן ימני זר טוב, במחיר נמוך, בכושר, שמוכן לבוא לשחק בהפועל, לקבל את השכר הלא גבוה שיוצע לו כאן? צריך גם להיות ריאלים. ובכלל, הגיע הזמן להפסיק לקטול שחקנים באופן מיידי בהתבסס על ויקיפדיה או יוטיוב. אני מניח שיוסי בחר בו אחרי שבדק אותו טוב. טעות כאן עלולה לעלות לו באליפות ואולי גם בתפקיד. פעם לפחות הייתם קוטלים שחקנים אחרי משחק. אח"כ הייתם קוטלים אחרי אימון הבכורה. עכשיו אנשים פה התעלו על עצמם וקוטלים אותו עוד לפני החתימה. שאפו!
האמת שהיחיד שקטל זה הסטאר החדש של הפורום.