עם כמה שאני אוהב את יוסי זה הפסד שלו
אחרי שהבקענו גול הקבוצה במומנטום למה השחקנים חוזרים אחורה?! למה? קיבינימט זאת רמת גן בבלומפילד!!!
ויוסי בתור המאמן חייב להעיר את השחקנים, להוציא אותם קדימה לתת להם הוראה ללחוץ זאת רמת גן, טל בן חיים עשה לחץ לבד והביא גול למה לא להמשיך ללחוץ? למה לרדת אחורה אחרי גול כאילו אנחנו קבוצת תחתית?
למה להוציא את טוטו (שהיה חלש היום) ולהכניס מגן כשברור שאתה חייב לשחק קדימה ואין לך עוד חלוץ חוץ מעומר (סליחה אבל מרעי לא חלוץ ואפילו לא שחקן)
מה שהכי הטריף אותי זה אחרי הגול אחוזי החזקת הכדור היו אולי 80-20 לטובתם, מזה הביזיון הזה? אם אין להם כושר יוסי צריך לתת להם בראש באימונים (או מאמן הכושר לא קריטי), למרות שכשהיה תיקו הם רצו יותר
זה היה כל כך ברור שנחטוף את הגול הזה אחרי שהבקענו ירדנו אחורה ופשוט ביקשנו את זה
וזה מעצבן כי אלה משחקים שמפסידים בהם אליפות, אחרי התיקו המגעיל שבוע שעבר (בסדר קורה אין מה לעשות אי אפשר לנצח כל העונה) היינו צריכים לדרוס אותם במיוחד אחרי השער המוקדם אבל במקום זה חוזרים אחורה
בגדול אני אוהב את יוסי והוא מאמן טוב אבל חבל על תוצאות כאלה כי פה מפסידים אליפות וזה כבר יכל להיות פער 5 נקודות ממכבי ולהלחיץ אותם עוד יותר לקראת משחק קשה מאוד בחיפה במקום זה אנחנו נותנים להם מוטיבציה