תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:37 
apu כתב:
סבבה, רק נתונים, יש?

לא בשלוף אבל אשמח לחפש אותם ולהציג בפניך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
עמוס נחייסי כתב:
ירמי,הכוונה של כל תומכי הטרנספר בהסכמה,ברצון,בששון,במחולות,היא אחת לדעתי. לדרדר את המצב לנקודה שממנה הדרך היחידה היא פיצוץ בלתי נמנע ובלתי הפיך,שלאחריו ,כך הם מאמינים ,המצב יסתדר.הם לא באמת מאמינים שמישהו יאכל את הטרנספר הזה(חוץ מקומוניזם ועדת המשולהבים שלהם),אלדד מסוכן אבל לא אידיוט.

זה נחמד שאתה אומר מה אחרים חושבים אבל מוסיף איזה לדעתי מודגש.* לדעתי * אתה חושב שלגרש מאות אלפי יהודים בכוח זה ריאלי ופרקטי אבל לתת הצעה בלתי מחייבת שתעודד לא יהודים לצאת מפה, זה כבר הזוי שאף אחד לא יקנה. כאמור- הצביעות חוגגת.

חס ושלום לגרש יהודים, שיחיו תחת שילטון פלשתינאי (מי שרוצה נקבל אותו בשימחה על פי חוק השבות ואפילו ניתן לו סל קליטה)
אני בכלל בעד שתי מדינות דו לאומיות אחת עם רוב יהודי והשניה עם רוב ערבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:43 
אחד אדום כתב:
קומוניסים כתב:
עמוס נחייסי כתב:
ירמי,הכוונה של כל תומכי הטרנספר בהסכמה,ברצון,בששון,במחולות,היא אחת לדעתי. לדרדר את המצב לנקודה שממנה הדרך היחידה היא פיצוץ בלתי נמנע ובלתי הפיך,שלאחריו ,כך הם מאמינים ,המצב יסתדר.הם לא באמת מאמינים שמישהו יאכל את הטרנספר הזה(חוץ מקומוניזם ועדת המשולהבים שלהם),אלדד מסוכן אבל לא אידיוט.

זה נחמד שאתה אומר מה אחרים חושבים אבל מוסיף איזה לדעתי מודגש.* לדעתי * אתה חושב שלגרש מאות אלפי יהודים בכוח זה ריאלי ופרקטי אבל לתת הצעה בלתי מחייבת שתעודד לא יהודים לצאת מפה, זה כבר הזוי שאף אחד לא יקנה. כאמור- הצביעות חוגגת.

חס ושלום לגרש יהודים, שיחיו תחת שילטון פלשתינאי (מי שרוצה נקבל אותו בשימחה על פי חוק השבות ואפילו ניתן לו סל קליטה)

בוודאי שלא אסכים לזה אבל זאת הצעה טובה יותר מההצעות הקיימות היום ונשמעות מרוה"מ וממשלות ישראל האחרונות. אגב, השלטון הפלשתינאי הוא השלטון הישראלי. פלשתינה כבר שוחררה ב48, לא שמעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:46 
למה שלא תסכים? ונגיד וזה יבטיח שיגשוג כלכלי וביטחון לכל האזור, גם לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:54 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:
קומוניסים כתב:
עמוס נחייסי כתב:

בוודאי שלא אסכים לזה אבל זאת הצעה טובה יותר מההצעות הקיימות היום ונשמעות מרוה"מ וממשלות ישראל האחרונות. אגב, השלטון הפלשתינאי הוא השלטון הישראלי. פלשתינה כבר שוחררה ב48, לא שמעת?

אתה מגוחך ברמות שאתה מתעסק בטפל ולא בעיקר. בזכות של אנשים להגדרה עצמית.
אגב, אם היית פלשתינאי, גם אתה היית בחמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:56 
apu כתב:

כל עוד השקר הערבי-מוסלמי מתיימר לקרוא לעצמו פלשתינאי ברור ששאיפותיו המוצהרות להשתלט על כל פלשתינה לא הסייתמו. אני מניח שקראת את אמנת חמאס ואש"ף, לפיהם אין כלל אפשרות לאף אדם או גוף לחתום על ויתור על חלק מפלשתינה בהסכם עם הציונים הכובשים, בני הקופים והחזירים. אם הם מוותרים על שימוש בשמה הלועזי של ישראל, משל היו קוראים לעצמם "הישראלים", ברור שאין להם שום זכות ריבונית על פלשתינה, כך שבכל מקרה לא שייך כאן ואין שום עילה שיקבלו כאן בארץ ישראל, ארצו של עם ישראל עוד לפני המצאת האיסלם, וזה מוכח, ריבונות. אני יודע ומכיר תורת השלבים, טמבל אני לא. אבל לפחות בהצעה הזאת יש ניצוץ של הבנה שאין שום סיכוי שמאות אלפי יהודים יגורשו מביתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:58 
קומוניסים כתב:
apu כתב:

כל עוד השקר הערבי-מוסלמי מתיימר לקרוא לעצמו פלשתינאי ברור ששאיפותיו המוצהרות להשתלט על כל פלשתינה לא הסייתמו. אני מניח שקראת את אמנת חמאס ואש"ף, לפיהם אין כלל אפשרות לאף אדם או גוף לחתום על ויתור על חלק מפלשתינה בהסכם עם הציונים הכובשים, בני הקופים והחזירים. אם הם מוותרים על שימוש בשמה הלועזי של ישראל, משל היו קוראים לעצמם "הישראלים", ברור שאין להם שום זכות ריבונית על פלשתינה, כך שבכל מקרה לא שייך כאן ואין שום עילה שיקבלו כאן בארץ ישראל, ארצו של עם ישראל עוד לפני המצאת האיסלם, וזה מוכח, ריבונות. אני יודע ומכיר תורת השלבים, טמבל אני לא. אבל לפחות בהצעה הזאת יש ניצוץ של הבנה שאין שום סיכוי שמאות אלפי יהודים יגורשו מביתם.

אני שואל אותך "אם יהיה ביטחון תסכים?" ואתה עונה לי "לא כי לא יהיה ביטחון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 15:58 
אחד אדום כתב:
קומוניסים כתב:
אחד אדום כתב:
קומוניסים כתב:
עמוס נחייסי כתב:

אתה מגוחך ברמות שאתה מתעסק בטפל ולא בעיקר. בזכות של אנשים להגדרה עצמית.
אגב, אם היית פלשתינאי, גם אתה היית בחמאס?

זה הכי לא טפל שיש. זאת הסיבה המשפטית הבינ"ל בגללה ישראל מוצגת בעולם כמדינה כובשת, זאת הסיבה בגללה אלופים בצה"ל נתבעים בבתי דין בעולם, זאת הסיבה בגללה העולם מכיר בזכותם של אוייבנו לריבונות. לשאלתך- אני כבר פלשתינאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 16:06 
apu כתב:
קומוניסים כתב:
apu כתב:

אני שואל אותך "אם יהיה ביטחון תסכים?" ואתה עונה לי "לא כי לא יהיה ביטחון".

אני לא אומר מה יהיה או לא יהיה כי איש אינו יודע את העתיד, אתה רוצה שאענה לך ברמה התאורטית? אם משהו היה יכול להבטיח לי שקט ושלווה לעם ישראל היושב בציון הייתי מסכים, כן. אבל שום דבר לא יכול להבטיח לי דבר כזה ול50 ו100 שנים קדימה ואני לא אקח סיכון שגשם של טילים ישטוף את נכדיי. אם לבני הדור הקודם היה קצת שכל אז הטילים לא היו מגיעים גם לת"א וראשל"צ. ומצבנו הבינ"ל לא היה כ"כ גרוע. אבל בוא נמשיך להזות על שלום פרחים ולבבות משוקולד עם מחבלים רוצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 16:10 
אוקיי, כל מה שרציתי לדעת זה איפה הקו שלך, הייתי בטוח שלא תוותר על גרגיר מהשטח, מסתבר שבסיטואציה מסויימת אתה כן מוותר.
זאת רזולוציה יותר ריאלית לדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
ההחלטה על הגשת כתב אישום כנגד ליברמן תחייב אותו לפרוש ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 16:36 
apu כתב:
אוקיי, כל מה שרציתי לדעת זה איפה הקו שלך, הייתי בטוח שלא תוותר על גרגיר מהשטח, מסתבר שבסיטואציה מסויימת אתה כן מוותר.
זאת רזולוציה יותר ריאלית לדיון הזה.

תבין- מבחינתי כל בית ואדמה בארץ ישראל המיושבים ביהודי יש לזה ערך חשוב ונשגב. למדינה כגוף השלטון כאן אין מבחינתי את הערך העליון הזה,. מזמן כבר התעוררנו מחלום של המדינה שדואגת לאינטרס היהודי. ב2005 קיבלנו את הסטירה המצלצלת שניערה את התמימים הבודדים שעוד נותרו שהאמינו בכך. החשיבות בשמירה על ריבונות ישראלית היא מתוך הנחה שזה מפתח לשמירה על בטחון ודרך להושבת עוד ועוד יהודים בארץ. באותה מידה גם לשלטון זר אין איזה סיבה מטורפת יוצאת דופן שאתנגד לוו, יש כבר כאלה בירדן וסוריה ואני לא קורא לצאת להילחם בהם. ההתנגדות העיקרית היא פשוט מפני שאני מבין ומבין כל בר דעת זה שלתת לאוייב מדינה לבטח ישדרג אותו ואת יכולותיו במלחמתו בנו ויגרום לנו לאבידות בנפש, בנוסף לזה זה גם כרוך בגירוש יהודים מביתם כך שזה נפסל על הסף ולא בא בחשבון. אם תאורטית היה ניתן להבטיח בטחון ושקט לעמנו ובמקביל שנוכל להמשיך וליישב את הארץ הייתי הולך על זה.. יש מבין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 16:49 
RedAlert כתב:
ההחלטה על הגשת כתב אישום כנגד ליברמן תחייב אותו לפרוש ?

בעבר כל פוליטיקאי מכהן שהוגש נגדו כתב אישום פרש עד תום ההליכים נגדו.
לדעתי ליברמן יצפצף על הנוהל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 16:54 
מה ז"א נוהל? חוק מחייב או משהו שפוליטיקאים נאלצו לעשות בגלל דעת קהל ולחץ תקשורתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

זה הכי לא טפל שיש. זאת הסיבה המשפטית הבינ"ל בגללה ישראל מוצגת בעולם כמדינה כובשת, זאת הסיבה בגללה אלופים בצה"ל נתבעים בבתי דין בעולם, זאת הסיבה בגללה העולם מכיר בזכותם של אוייבנו לריבונות. לשאלתך- אני כבר פלשתינאי.

ממש לא נכון, בהחלטת האו"ם 181 לא מוזכר פלשתין גם לא בהחלטה 242 של מועצת הביטחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 17:55 
mkorman1 כתב:
חד״ש כרגע 3
מרץ במצב יותר גרוע
ולפעמים חלומות מתגשמים אז נחיה ונראה

כמו שכתבו לך - חד"ש נעה בין 3 ל-5 מנדטים.
מרץ ברוב הסקרים גם סביב המספרים האלו,
אני מאמין שבסופו של דבר חד"ש תסיים עם 3-4 מנדטים ומרצ עם 4-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 17:58 
ממה שאני שומע לחד״ש יש בעיה ברחוב הערבי
על רקע מה שקורה בסוריה ויש נטיה חזקה להצבעה עבור רעם-תעל
אבל זאת התרשמות שלי בלבד כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 22:16 
יאיר לפיד שופך חמתו על ליברמן אחרי שהוא מואשם בהפרת אמונים (ולא חשוב שאולמרט כבר הורשע בזה ויאיר והוא בסט באדז), אבל לא מצהיר שלא יישב איתו בממשלה, אלא רק לא יישב בממשלה שבה ליברמן שר בטחון.
מעבר לזה, שר החינוך מלמד איך מרמים במבחנים (אבל היי, בנסיעות לחברון אנחנו מספר אחת בעולם!!).

המקום הזה הולך לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

לא זה לא.
ישראל נתפסת כמדינה כובשת בגלל שיש לך מעל מיליון אנשים שלא מקבלים זכות הצבעה ואזרחות בגלל הלאום\גזע שלהם.
יכול להיות שלך זה סבבה, יכול להיות שאתה מאמין שמשיח יבוא\יגמר הנפט ויפתור לך את כל הבעיות, אבל אם אתה חושב שהעולם פתאום יקבל אזרחים סוג ב' בבנטוסטנים רק אם תשנה את השם שלהם, אתה חי בסרטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
יולי תמיר תצביע לבני:
http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1885803

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Serp und Molot כתב:
קומוניסים,
א. תהיה להם תנועה חופשית בבת-ים? יורשו לגור בהרצליה?
ב. נניח והחזון שלך מתגשם וכולם מוכנים לקבל את ההסדר כמו שהצעת. לאחר תקופה מסויימת עולה לשלטון בארץ מפלגה שרוצה להעניק זכויות שוות לכל התושבים. מה תעשה?

א. לא פוסל. אני בניגוד לאחרים מעוניין באמת ובתמים בדו קיום. ב. אם בתקופה הזאת נראה שינוי דרסטי של השיח והרוח בקרבם, בסיטואציה מסויימת אסכים גם לתמוך בהצעה כזאת. שוב, אני לא מחפש את תחושת העליונות על אף אחד כפי שניסו לומר עליי כאן בעבר. אני רוצה להבטיח את בטחוננו ועתידנו כאן . אם הצעה כזו תכלול בתוכה גם חובות החלים על האזרחים בישראל יש לה מקום. היא בוודאי עדיפה עשרות מונים על ההצעות לתת לאוייב השואף להשמיד את ישראל מדינה ריבונית שבירתה ירושלים.

אז למעשה אתה חותר למדינה דו-לאומית, מה שבפועל אומר מדינת מיעוט יהודי.
ממש תענוג צרוף שיש לך גרגרי חול קדושים עם נדוניה של החברים החדשים.

אני לא מבין את ההיסטריה ממדינת אויב ששואפת להשמיד אותך. ב-48 היו לפחות ארבע כאלו ומדינת היהודים היתה צנועה יותר מהיום בכל פרמטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 22:59 
אגב קומוניסים, אין לי ספק שמכיוון שאתה אינך מכיר ביהדותם של הרפורמים והקונסרווטיבים, ומכוון שאתה רוצה לכונן מדינה שתחזק מאוד את הממסד האורתודוקסי, הרי שזאת תהיה משימה קלה במיוחד להביא לארץ מליון עולים. הייתי מציע להתחיל ביהודי ארה"ב. הם כולם אוהבים גדולים של הממסד האורתודוקסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 13 דצמבר 2012, 23:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
Serp und Molot כתב:
קומוניסים כתב:
Serp und Molot כתב:
קומוניסים,
א. תהיה להם תנועה חופשית בבת-ים? יורשו לגור בהרצליה?
ב. נניח והחזון שלך מתגשם וכולם מוכנים לקבל את ההסדר כמו שהצעת. לאחר תקופה מסויימת עולה לשלטון בארץ מפלגה שרוצה להעניק זכויות שוות לכל התושבים. מה תעשה?

א. לא פוסל. אני בניגוד לאחרים מעוניין באמת ובתמים בדו קיום. ב. אם בתקופה הזאת נראה שינוי דרסטי של השיח והרוח בקרבם, בסיטואציה מסויימת אסכים גם לתמוך בהצעה כזאת. שוב, אני לא מחפש את תחושת העליונות על אף אחד כפי שניסו לומר עליי כאן בעבר. אני רוצה להבטיח את בטחוננו ועתידנו כאן . אם הצעה כזו תכלול בתוכה גם חובות החלים על האזרחים בישראל יש לה מקום. היא בוודאי עדיפה עשרות מונים על ההצעות לתת לאוייב השואף להשמיד את ישראל מדינה ריבונית שבירתה ירושלים.

אז למעשה אתה חותר למדינה דו-לאומית, מה שבפועל אומר מדינת מיעוט יהודי.
ממש תענוג צרוף שיש לך גרגרי חול קדושים עם נדוניה של החברים החדשים.

אני לא מבין את ההיסטריה ממדינת אויב ששואפת להשמיד אותך. ב-48 היו לפחות ארבע כאלו ומדינת היהודים היתה צנועה יותר מהיום בכל פרמטר.

לא, הוא לא. הוא שואף במוצהר למדינת אפרטהייד גדולה. מדינת לאום יהודית, שבתחומה יושב רוב גדול של "אורחים" משוללי זכויות אזרח בסיסיות.

כבר טחנו את הדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 23:36 
19 כתב:
יאיר לפיד שופך חמתו על ליברמן אחרי שהוא מואשם בהפרת אמונים (ולא חשוב שאולמרט כבר הורשע בזה ויאיר והוא בסט באדז), אבל לא מצהיר שלא יישב איתו בממשלה, אלא רק לא יישב בממשלה שבה ליברמן שר בטחון.
מעבר לזה, שר החינוך מלמד איך מרמים במבחנים (אבל היי, בנסיעות לחברון אנחנו מספר אחת בעולם!!).

המקום הזה הולך לעזאזל.

הלך לעזאזל לא הולך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2012, 23:39 
הסלע האדום כתב:
יולי תמיר תצביע לבני:
http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1885803

מדהים כמה אנטגוניזם שלי מייצרת, וכמה פתטיים הטיעונים של כל החברים ממפלגת העבודה לשעבר, שמחפשים צידוקים לא להצביע עבורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2012, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
יש טעם בדבריה של תמיר
שמפלגת העבודה היא שמאל-חברתי (סוציאליסיטית) אבל גם (ובעיקר) שמאל-מדיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2012, 12:39 
גם אני כנראה הולך להצביע לבני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2012, 12:59 
NARKOTIKA כתב:
גם אני כנראה הולך להצביע לבני.

למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
נפתלי בנט רוצה לתת ל - 80,000 ערבים / פלסטינים מהשטחים הכבושים תעודות זהות כחולות במקום מדינה, וכניסה ויציאה חופשית לישראל החוקית. זה כבר לא יהיה אפילו מדינה דו- לאומית, זה מדינה פלסטינית עם מיעוט יהודי. אובמה הצילנו :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: