שער 5 הוא קרנבל כתב:
el dudernio כתב:
א. עדין לא "ראיתי" עבודת אימון גדולה מאבוקסיס, למען האמת מבחינתי מאמן אמור להוציא את המיטב מהשחקנים שלו, אצל שירזי, טועמה, ממן וטב"ח הוציאו הרבה יותר, וורמוט לא כל-כך היה זמין בגלל פציעה והגעה מאוחרת, בכל מקרה אני מאחל ליוסי בהצלחה ואני חושב שהוא יכול להיות מאמן ענק.
ב. צודק, אבל בכל המשחקים האחרים לא היה לנו קשר ליד דג'מבה, אלא שיחקנו ככה:
----------דגמבה---------
----גורדנה------ממן------
הסיבה שלא יכלנו שחק ככה, גם אם זאת הייתה הכוונה, היא שוורמוט לא יכול להיות אחד מבין השניים שלפני דג'מבה כי הוא לא מבין משחק הגנה ברמה הנדרשת.
ג. פסיקה לא ברורה שלא ניתן להתווכח עליה.
ד. אני הראשון אומר כאן שעם כל הרעש והצילצולים על כמה אנחנו גרועים לא הפסדנו נקודה אחת שלא הייתה מעורבת בה שריקה של השופט.
א. אצל יוסי רואים שיפור כל הזמן, אצל שירזי השיטה הייתה - תשלחו כדור לטל בן חיים נראה מה יהיה.
ב. ורמוט בהחלט יכול להיות אחד מה 2, הוא אמנם לא בדיוק יורד לגליצ'ים אבל הוא כן יכול ויודע לעמוד מול שחקן.
ג. גילי עצמו אמר בראיון לפיני גרשון שכשהוא הגיע להפועל בהתחלה הוא היה נורא מבואס ולא נתן את כולו.
א. עדין הדקות הטובות השנה עד עכשיו היו תחת שירזי, הצטרפות המגנים למשל מול בני יהודה הייתה ברמה הרבה יותר גבוה מעכשיו, ושוב זה לא באמת משנה,
שירזי לא יכול לאמן ולהתעסק במה מי ומו זה לא רציני.
ב. ורמוט יכול להיות 1 מ 2 רק כאשר אתה משחק נגד קבוצה עם מרכז שדה חלש, כי וורמוט פשוט יפסיד 99% מהעימותים הפיסים בצורה כזאה שהוא אפילו לא
ישפיע על המשחק, מה גם שורמוט לא יודע יותר מידי איך לעמוד הגנתית.
ג. סבבה, כאילו לא, אבל אני מאמין לך, גילי מאז שחזר מהפציעה באמת נראה הרבה יותר חד.