תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כל כך מאוכזב מכמות הקהל...
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 08:51 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כשהמועדון והמאמן משדרים לכל אורך הדרך שהמשחקים באירופה לא חשובים ואפשר לעלות בהרכבים משניים, אז טבעי שגם הקהל לא ייחס להם חשיבות גדולה.

אגב, גם השירים הרגילים לא עלו. הביאו שירים מחליפים, חלקם שבדרך כלל לא בסגל.
היו גם כמה שירים שעוזבים בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 08:53 
אין לך מה להיות מאוכזב, הרי בסוף הקהל בשער 5 שר "אירופה על הזין" ... די טמטום בהתחשב שהמפעל הזה מחזיק את הקבוצה כלכלית וזה מקור המשיכה של שחקנים טובים להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 09:39 
Frank Serpico כתב:
מה יצאתם עליו, מי ישמע - אמר "חלאות".

אפשר לחשוב שמדובר פה בפורום נימוסים והליכות בניהולה של הגברת חנה בבלי.

(והוא אפילו חזר בו והתנצל. מעשה שכיח מאוד פה בפורום).

פמפקין :ROSE:

כן, מה הבעיה, תזכיר לי לקרוא לך ככה בכל פעם שלא תגיע למשחק, בטוח שלא תתרגש כי הכינוי מתאים למעשה.
והוא לא התנצל, מה שהוא עשה זו הדרך הישראלית של "סליחה שקיללתי אתכם יא חבורת חארות, מתנצל בפניכם מקרב לב, בני שרמוטות :ROSE: "

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
כשהמועדון והמאמן משדרים לכל אורך הדרך שהמשחקים באירופה לא חשובים ואפשר לעלות בהרכבים משניים, אז טבעי שגם הקהל לא ייחס להם חשיבות גדולה.

הרכב מישני? בואו נראה...
דמארי לא שיחק כי עדיין לא החלים לגמרי מהמחלה. גם באשדוד הוא שיחק רק בסוף.
דג'מבה מורחק. מאחר ואין לך קשר אחורי אחר, אבוקסיס החליט לשים את איזנשטיין בהרכב.
פנטסיל גם מורחק, אבל כולם טוענים שהוא גם ככה לא פוגע ועדיף חוטבא.
דנין במקום אנטבי... טוב, לא נפתח את זה כאן...
היחיד שקיבל באמת מנוחה הוא באדיר, אבל לאף אחד אין תלונות על כך, מה גם ששיחקנו עם 3 בלמים אז חסרונו אמור להיות מורגש פחות.
בנוסף שולב ממן במחצית השניה.
אבוקסיס עלה בהרכב החזק ביותר שעמד לרשותו, והעובדה שהמשחק לכאורה קצת פחות חשוב כרגע ממשחק ליגה, לא הופכת אותו ללא חשוב בכלל.

רבאק, כל זמן שאין לנו אוליגרך סטייל גולדהאר, אנחנו תלויים בכסף של האוהדים ואירופה. אתם רוצים קבוצה חזקה לאורך שנים? נהיה חייבים להצליח באירופה, ולהצליח באירופה זה לנצח משחקים גם כשהם לא קובעים עלייה לשלב הבא, כי זה עדיין מוסיף לך ניקוד (שתצטרך בעתיד) וכסף (שאתה צריך בהווה).
דרך אגב, אם אבוקסיס לא מבין את זה (ושוב, אני חושב שהוא מבין ולא זילזל אלא העמיד את ההרכב הכי חזק שעמד לרשותו) אז גם אנחנו האוהדים צריכים להבהיר לו. הבעיה היא שאוהדים רבים לא מבינים בעצמם את החשיבות.
עכשיו תדמיינו שאין לנו את ורמוט בקבוצה. נעים לכם? כנראה שלא... אבל אילולא ההעפלה לליגה האירופית העונה, לא היה שום סיכוי להביא אותו. ועלינו לשלב הבתים כי היה לנו ניקוד גבוה ודירוג שאיפשר לנו לקבל קבוצה מלוקסמבורג, כך שגם בעונה שאנחנו לא משהו הצלחנו לעלות לשלב הבתים ולקבל 11-12 מיליון ש"ח.

אז סבבה, תמשיכו לשכנע את עצמכם שאירופה זה לא חשוב, בסוף באמת תצליחו לשכנע את ההנהלה, המאמן ושאר האוהדים שזה לא באמת חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
הרכב משני כי יש לנו משחק קריטי בעכו, חבורה של פסיכים.
אוי ואבוי ליוסי אם היה עולה בהרכב הכי חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
הגעתי מהסיבה הפשוטה שידעתי שאני אשיג כרטיס בחינם לקראת תחילת המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הלך שעה לפני תחילת המשחק, כי נכנסתי ברגע האחרון. אבל אי אפשר להגיד שכמות הקהל אתמול לא כיבדה את המשחק חסר החשיבות הזה.
בסה"כ אי אפשר לבוא לאף אחד בתלונות שהמשחק לא באמת עניין אותו.
עם כל הכבוד למיליון שקל, זה היה משחק בלי חשיבות ספורטיבית. ובניגוד למשחק ליגה, אין לנו שום יריבות היסטורית עם הקבוצה מולה שיחקנו, ככה שזה גם מקטין מהאמוציות של הקהל.
בקיצור, שלאהוד הפועל כדורגל וכדורסל הפך להיות תפקיד במשרה מלאה עם 3 משחקים בשבוע במינימום, מותר לעשות לעצמנו הנחות במשחק כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2012, 21:12 
אדום נחמד כתב:

יכול להיות. אני רק מציין את העובדה שמשך כל הקמפיין הלא מוצלח הזה. המועדון שידר כל הזמן שהליגה האירופית משנית בחשיבותה. טבעי שזה יחלחל גם לקהל.

ופמפקין - שכחת גם את חנן ממן שישב על הספסל, גם את העובדה שטוטו הוחלף במחצית, גם את העובדה שאייזנשטיין לא שיחק העונה משחק אחד (אולי בגביע הטוטו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום נחמד כתב:

יכול להיות. אני רק מציין את העובדה שמשך כל הקמפיין הלא מוצלח הזה. המועדון שידר כל הזמן שהליגה האירופית משנית בחשיבותה. טבעי שזה יחלחל גם לקהל.

ופמפקין - שכחת גם את חנן ממן שישב על הספסל, גם את העובדה שטוטו הוחלף במחצית, גם את העובדה שאייזנשטיין לא שיחק העונה משחק אחד (אולי בגביע הטוטו).

שוב, ברגע שגורדנה פצוע ודג'מבה מושעה, אין לך קשר אחורי טבעי. היה אפשר לשים שלישיה של ממן-ורמוט-טועמה אבל נראה לי לגיטימי לגמרי בכל זאת לעלות עם קשר קצת יותר הגנתי. לתת לשחקני "נוער" לשחק זה תמיד בתיזמון לא נוח כי יש לזה מחיר, אבל אם היו נותנים לשחקני נוער להשתפשף בליגה היית אומר שזה מתוך זלזול, או אולי מחשבה קדימה ולאור מגבלות. ודרך אגב - שחקן צעיר שעושה הופעת בכורה (העונה) זו עוד סיבה לקהל להגיע לתמוך.
להבנתי טוטו יצא במחצית בגלל תיקול שחטף לקראת סוף המחצית הראשונה ולא רצו לסכן אותו. לא צריך להרחיב על מה עשה המחליף שלו במחצית השניה.

בקיצור, מי שחיפש סיבות לא להגיע אולי יכל למצוא אותן. אני לא מצאתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 69 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: