תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 23:16 
kobster כתב:
גיא האדום כתב:
moshiko כתב:
בונים על גוש מרכז שמאל מלוכד? נניח שכל מפלגות מרכז שמאל שכיום מגרדות 42 מנדטים, יגיעו לאזור 50. מאיפה בטחון שכולם יסכימו להתלכד כדי יחד עם מפלגות ערביות ישראליות, יגבשו חוש חוסם? סיכוי מאד נמוך, מה עוד שהמפלגות ערביות ישראליות לא כל כך מהר ירוצו לתמוך בלפיד או שלי רק כדי לסלול דרך לממשלת אחדות לאומית.
מי שבונה על שס כדי להמליך אישה לתפקיד ראש הממשלה, על מה ביוק מבסס את תקוותו?

הם לא יצטרכו להתלכד סביב קואליציה עם המפלגות הערביות. מספיק ש61 ח"כים, ובהם מהמפלגות הערביות, ימליצו לנשיא על חלי או ליבני, כדי שיהיה על מה לדבר עם ש"ס ושבסופו של יום אף אחד לא יכניס את המפלגות הערביות לקואליציה. אני באמת לא חושב שזאת הבעיה. הבעיה היא אחרת. גוש המרכז-שמאל די רחוק מהאפשרות הזאת של גוש חוסם (מלוכד או לא מלוכד) ואין שום סיכוי שבעולם שש"ס תצטרף אליו אחרת.

הערביות כרגע על 11.
אם לוקחים בחשבון גם את אמסלם שלא סביר שימליץ על ביבי, השמאל-מרכז עומד על 45.
כפי שרשמתי, 5-6 מנדטים זה כרגע ההבדל.

יכול להיות שהיה כבר שאלה כזאת, אם כך אז אני מצטער ..
גוש השמאל צריך לכלול גם את ש"ס וגם את הרב אמסלם (אני צודק?), עכשיו נניח שבונים על זה שש"ס ילכו למי שמציע להם יותר כסף (לא בטוח, אבל כמו שאמרתי, 'נניח') ובאמת העבודה יוכלו להציע לש"ס יותר כסף מאשר הליכוד, מי אמר שהרב אמסלם יעדיף להיות כלול בתוך גוש השמאל מאשר גוש הימין (במיוחד לאור העובדה שש"ס גם יהיו שם בפנים, ובוא נגיד שהוא לא אהוב ליבם) ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 23:53 
סמל אישי של המשתמש
MANDALA כתב:
kobster כתב:
גיא האדום כתב:
moshiko כתב:
בונים על גוש מרכז שמאל מלוכד? נניח שכל מפלגות מרכז שמאל שכיום מגרדות 42 מנדטים, יגיעו לאזור 50. מאיפה בטחון שכולם יסכימו להתלכד כדי יחד עם מפלגות ערביות ישראליות, יגבשו חוש חוסם? סיכוי מאד נמוך, מה עוד שהמפלגות ערביות ישראליות לא כל כך מהר ירוצו לתמוך בלפיד או שלי רק כדי לסלול דרך לממשלת אחדות לאומית.
מי שבונה על שס כדי להמליך אישה לתפקיד ראש הממשלה, על מה ביוק מבסס את תקוותו?

הם לא יצטרכו להתלכד סביב קואליציה עם המפלגות הערביות. מספיק ש61 ח"כים, ובהם מהמפלגות הערביות, ימליצו לנשיא על חלי או ליבני, כדי שיהיה על מה לדבר עם ש"ס ושבסופו של יום אף אחד לא יכניס את המפלגות הערביות לקואליציה. אני באמת לא חושב שזאת הבעיה. הבעיה היא אחרת. גוש המרכז-שמאל די רחוק מהאפשרות הזאת של גוש חוסם (מלוכד או לא מלוכד) ואין שום סיכוי שבעולם שש"ס תצטרף אליו אחרת.

הערביות כרגע על 11.
אם לוקחים בחשבון גם את אמסלם שלא סביר שימליץ על ביבי, השמאל-מרכז עומד על 45.
כפי שרשמתי, 5-6 מנדטים זה כרגע ההבדל.

יכול להיות שהיה כבר שאלה כזאת, אם כך אז אני מצטער ..
גוש השמאל צריך לכלול גם את ש"ס וגם את הרב אמסלם (אני צודק?), עכשיו נניח שבונים על זה שש"ס ילכו למי שמציע להם יותר כסף (לא בטוח, אבל כמו שאמרתי, 'נניח') ובאמת העבודה יוכלו להציע לש"ס יותר כסף מאשר הליכוד, מי אמר שהרב אמסלם יעדיף להיות כלול בתוך גוש השמאל מאשר גוש הימין (במיוחד לאור העובדה שש"ס גם יהיו שם בפנים, ובוא נגיד שהוא לא אהוב ליבם) ?

לא כללתי את ש"ס בגוש השמאל-מרכז.
כרגע עבודה,לבני,לפיד,קדימה,מרצ ואמסלם מגיעים ביחד ל 45. בתוספת של 11 מהמפלגות הערביות יש 56 ח"כים שלא ימליצו על ביבי.
אמסלם מדבר על שני דברים מרכזיים - יהדות מתונה וליברית יותר, ועל צדק חברתי. שני נושאים שמתכתבים בעיקר עם הקו של לפיד וגם של העבודה, הרבה יותר מאשר עם הבית היהודי ויהדות התורה.
אם הוא יוכל לשבת ביחד עם ש"ס בממשלה - אני מניח שכן, הכל תלוי בתנאים.

יש 2 שלבים לקואליציה בראשות העבודה -
1) הצבת גוש חוסם של 61 ח"כים בצירוף המפלגות הערביות
2) בניית קואליציה ללא המפלגות הערביות (יותר נכון רק עם חד"ש כתומכת חיצונית) ועם ש"ס.

לפי המספרים של היום, זה לא כזה בשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 00:58 
כמה עלוב ועצוב זה שהממשלה שאתה בונה עליה, בעצם צריכה לשחד את ש"ס,
שזה בעצם אחד מהטיעוניים המרכזיים של העומדת בראש המפלגה שלך (וגם אני קרוב יותר לדעות האלה) כנגד הממשלה הנוכחית.

איך תשחד את ש"ס, תקציבים? אז איך תקיים צדק חברתי?
כל האמצעים כשרים? אז מה עשינו בזה?

ממשלה עם ש"ס +מרכז שמאל זה סתם קצת פחות גרוע. אנחנו עדיין אוכלים רפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 01:21 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
שזה בעצם אחד מהטיעוניים המרכזיים של העומדת בראש המפלגה שלך (וגם אני קרוב יותר לדעות האלה) כנגד הממשלה הנוכחית.

אתה טועה בענק.
מבחינה כלכלית-חברתית ש"ס הרבה יותר קרובה לדעות של העבודה מאשר לליכוד. הם לא יהדות התורה ורוב רובם של מצביעי ש"ס הם שומרי מסורת שמשרתים בצבא ועובדים כמו כל אחד מאיתנו.
להזכירך, ש"ס ישבו בשתי הממשלות הקודמות בראשות העבודה, וזה שדרעי חזר רק מחזק את הכיוון הזה.
זו לא הקואליציה האופטימלית אבל זה הרע במיעוטו.
הדבר החשוב הוא לעצור את הסחף וההדרדרות במצב המדינה, פנים וחוץ. אם יתחיל מומנטום חיובי, אולי בבחירות הבאות כבר יהיה אפשר להרכיב קואליציה חילונית.
הקבלתי את זה כבר לניצן שירזי וזה שהוא נשאר במועדון גם אחרי שרמון נכנס. עדיף ש"ס בממשלת עבודה מאשר ממשלת ליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 02:51 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
NARKOTIKA כתב:

אתה טועה בענק.
מבחינה כלכלית-חברתית ש"ס הרבה יותר קרובה לדעות של העבודה מאשר לליכוד. הם לא יהדות התורה ורוב רובם של מצביעי ש"ס הם שומרי מסורת שמשרתים בצבא ועובדים כמו כל אחד מאיתנו.
להזכירך, ש"ס ישבו בשתי הממשלות הקודמות בראשות העבודה, וזה שדרעי חזר רק מחזק את הכיוון הזה.
זו לא הקואליציה האופטימלית אבל זה הרע במיעוטו.
הדבר החשוב הוא לעצור את הסחף וההדרדרות במצב המדינה, פנים וחוץ. אם יתחיל מומנטום חיובי, אולי בבחירות הבאות כבר יהיה אפשר להרכיב קואליציה חילונית.
הקבלתי את זה כבר לניצן שירזי וזה שהוא נשאר במועדון גם אחרי שרמון נכנס. עדיף ש"ס בממשלת עבודה מאשר ממשלת ליכוד.

אני דווקא מאמין שממשלת עבודה עם ש"ס תסרס יחסית את הממשלה, ותסלול את הדרך חזרה לשלטון ימין (כנראה ליברמן) בבחירות הבאות.

המטרה שלי היא גוש של 61 מנדטים בלי ש"ס.
אחרי זה שש"ס יצטרפו אם הם רוצים (והם ירצו), אבל הכח הקואליציוני שלהם יהיה קטן בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 03:35 
חשבתי להצביע לעוצמה לישראל, אבל אחרי שהם שמו ברשימה שלהם בן אדם שהשתמט משירות צבאי, אני אצביע לדב חנין שכן עשה צבא.
כמו כן, אני אגיש בקשה לפסול את המפלגה ואת המועמד. אם בנבחרת ישראל לא משחקים אנשים שלא עשו צבא, מן הראוי שקומיניסים לא יתמודד לכנסת ישראל, אלא לכנסת פלסטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
מעניין מאיפה באים כל אותם הארבעים מנדטים של ביבי. זה שליש (!) המצביעים. שוב, כל מצביע שלישי מצביע ביבי. אם נוציא מהחשבון את הערבים והחרדים, אז מגיעים כמעט לכל מצביע שני שהולך לשים את הפתק לביבי.
זה מטורף לגמרי ורק ממחיש את הכשלון של האלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 08:29 
הימין מסכן את ישראל - טור מצוין של ארי שביט (שאומר מה שאני אומר כאן כבר מלא זמן..)

נניח לערכים. האומנם מוכנים אנחנו לקבע את היותנו מדינת כיבוש, השולטת לאורך זמן בעם אחר? נניח לצדק ולמוסר. האומנם מוכנים אנחנו להפוך את הציונות לתנועת אפרטהייד, השוללת ממיליוני אזרחים את זכויות היסוד שלהם? נניח לזהות. האומנם מוכנים אנחנו להחליף את המדינה היהודית-הדמוקרטית במדינה של קנאות לאומנית, הרומסת את מיעוטיה? נניח למוסר האוניוורסלי ולמוסר היהודי ולמה שישראל ביקשה פעם להיות. במונחים של ביטחון לאומי, המפה הפוליטית המסתמנת היא מפה מעוררת חלחלה. השבירה החדה ימינה של מפלגת השלטון ושל שותפיה מסכנת את האינטרסים המדיניים, הביטחוניים והכלכליים של מדינת היהודים. היא עלולה לגרום לכך, שבתוך זמן קצר תאבד ישראל את בסיסי התמיכה המעטים שנותרו לה במערב ותהפוך למדינה המחלישה את עצמה לדעת.

איראן? איראן. לממשלה שיקימו בנימין נתניהו, אביגדור ליברמן וזאב אלקין תהיה יכולת מוגבלת ביותר להתמודד עם אתגר הגרעין האיראני. הואיל ותיתפש במערב כממשלה לא רציונלית, איש לא יטה אוזן לטיעונים הרציונליים שלה בעניין האי-הרציונליות של טהראן. הואיל ותיתפש כממשלה בלתי לגיטימית של מדינה ההולכת ונהפכת לבלתי לגיטימית, לא תהיה לה הלגיטימיות הנדרשת כדי לבלום את איראן, מדינית או צבאית. ישראל הנשלטת בידי הלאומנות-ביתנו תהיה ישראל מבודדת וחלושה, שיכולתה למנוע את ההתגרענות של איראן קלושה.

הרתעה? הרתעה. הממשלה שערכיה ערכיו של יריב לוין תיתפש בקהילה הבינלאומית כממשלה של אפריקנרים. לאפריקנרים לא שמורה הזכות להגדרה עצמית ולהגנה עצמית. הואיל ואינם מכירים בזכויות הטבעיות של אחרים, גם הזכויות הטבעיות שלהם מתערערות. כיוון שכך, היכולת של האפריקנרים הישראלים להפעיל כוח נגד החמאס והחיזבאללה תשאף לאפס. כל פעולת מגן מוצדקת שלהם תיתפש כפשע מלחמה. כל מעשה התנחלות פרוע יוביל אותם להאג. נתניהו הצבוע בצבעי לוין לא ייהנה מאותה מטרייה של אהדה וסלחנות שממנה נהנו שמעון פרס של אוסלו, אריאל שרון של מפת הדרכים ואהוד אולמרט של אנאפוליס. בהפוך על הפוך, דווקא המנהיגות הלאומנית המבקשת להיות חזקה תהיה מנהיגות חלשה של מדינה חלשה שמצבה האסטרטגי בכי רע.

כלכלה? כלכלה. המרורים שהאיחוד האירופי מאכיל אותנו השבוע הם רק המנה הראשונה. אסור להתבלבל: הכל היה מתוכנן מראש וידוע מראש. בשעה שראש הממשלה ושר החוץ חגגו את העובדה שמנעו את הצונאמי המדיני של 2011, הפלסטינים, האירופים והאמריקאים שקדו על הכנת הצונאמי המדיני של 2012-2013. כל שהמתינו לו היה הבחירה מחדש של ברק אובמה. כעת, כאשר השלטון הדמוקרטי בארצות הברית יציב ובטוח, אין שום אדלסון בעולם היכול לבלום את הקואליציה של כוחות מתקדמים במערב, המראה אפס סובלנות כלפי המשך הכיבוש וההתנחלויות.

אם הבנייה הפרועה בשטחים תימשך, צעדי המחאה המדיניים ייהפכו בקרוב לצעדי מחאה משפטיים ומסחריים, שיפגעו קשה במשק הישראלי. מתפקידי הליכוד ילמדו בדרך הקשה שיש תג מחיר לבחירה במשה פייגלין, ואזרחי ישראל ילמדו בדרך הקשה שיש תג מחיר לבחירה בשפוטים של פייגלין. דללו את תיק המניות, קוראים יקרים. ישראל של הליכוד ביתנו היא ישראל העומדת להתנגש בקיר.

בעוד חודש וחצי הישראלים ילכו לקלפי. למרבה הצער, הם לא ימצאו בתאי ההצבעה חלופה ראויה ואיכותית של גוש מרכז-שמאל. אבל כל מי שיצביע לרשימות הקיצוניות של גוש הימין החדש צריך לדעת בדיוק למה הוא מצביע: ישראל חלשה. ישראל המקפידה על כבודה הלאומי, אך פוגעת בביטחונה הלאומי ושוחקת באופן מסוכן את עוצמתה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 08:53 
אני תוהה מי הם האנשים שטקסט מטופש וחד צדדי כזה, לא מנומק ועמוס בשקרים והונאות- מי הם האנשים שזה יכול לעבוד עליהם?
פעם היינו פשוט פחדני השלום, חלק מאיתנו הפכו להיות קורבנות השלום, מי שנשאר בחיים הפך להיות כובש אכזר פאשיסט ש"לא מתחשב בזכויות טבעיות של אחרים".
כמה צביעות ושקר בטקסט אחד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
איפה מתפרסם הטור של ארי שביט?
הוא משכנע את המשוכנעים.
בינתיים במיינסטרים התקשורתי מתעסקים בכסאות מוסיקליים של ליכודנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אני תוהה מי הם האנשים שטקסט מטופש וחד צדדי כזה, לא מנומק ועמוס בשקרים והונאות- מי הם האנשים שזה יכול לעבוד עליהם?
פעם היינו פשוט פחדני השלום, חלק מאיתנו הפכו להיות קורבנות השלום, מי שנשאר בחיים הפך להיות כובש אכזר פאשיסט ש"לא מתחשב בזכויות טבעיות של אחרים".

אתה יכול להרגיע עם התעמולת בחירות. בין כה וכה כמעט אף אחד מפה לא יצביע למפלגה הקוואזי-נאצית שאתה ברשימה שלה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
עמיר פרץ עוזב את העבודה לטובת לבני?
:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
וואו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
איש טיפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:12 
אתה צריך להיות בעד, כל לחץ שיופעל על השחצנית שלך ועל השחצן מיש לפיד להצהיר שלא מצטרפים לממשלה של ביבי, יכול להגביר את הסיכוי שאנשים יצביעו למי מהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
הוא צדק בדרישה שלו משלי להכריז כי היא לא תשב בממשלת נתניהו.
אם כי, כנראה מדובר כאן בענייני כבוד ואגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
רומאריו, חסר רק את ההוראה של הצמרת הרבנית שתקרא לבחורים להצטרף לאחד מאלה. שים לב להבדל בין "תמליץ" לבין "תאפשר". בעולם החרדי יש משקל מאוד גדול להנהגותיהם של הצעירים במיוחד לפני הנישואין. אף אחד לא יעשה משהו בלי שהרב יורה לו ויתנהג בצורה שיכולה להתפרש כתזוזה מהדרך... אני יודע על מה אני מדבר.. אותה צמרת רבנית אגב, באופן שיטתי לא מדברת על החשיבות שבשלמות הארץ לצערי הרב.. הלוואי שזה גם משהו שישתנה.. חשוב לא פחות משירות כזה או אחר.

כי חוץ מחב"ד אף אחד לא חושב שזה חשוב מבחינה הילכתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אתה צריך להיות בעד, כל לחץ שיופעל על השחצנית שלך ועל השחצן מיש לפיד להצהיר שלא מצטרפים לממשלה של ביבי, יכול להגביר את הסיכוי שאנשים יצביעו למי מהם

אני לא מודאג לגבי זה אפילו לא לשניה , שלי לא תהיה עם ביבי בממשלה.
חורה לי שאנשים מבצעים מהלכים ע"ב אגו נטו ולא יודעים לקבל הפסד.
מבחינת קולות לגוש, יכול להיות שזה ישפר את המצב. נראה מה יהיה

עריכה - כל עניין הכניסה הדרמטית שלו אחרי ציפי שמציגה אותו רק מחזק את הדעה שזה בעיקר ממניעי אגו. שופוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:20 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
איש טיפש.

מהלך אדיר.
שלי יחימוביץ היא השטן ואין בה טיפת אמונה,ועמיר פרץ כרגע בשיא תהילתו אחרי מבצע עמוד ענן.
גם ככה יחימוביץ סירסה את פרץ,והוא לא היה יכול להשפיע יותר מידי.
מבחינת לבני עצמה בכל אופן,זה מהלך פנומנלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:21 
kobster כתב:
joshsoos כתב:

אני לא מודאג לגבי זה אפילו לא לשניה , שלי לא תהיה עם ביבי בממשלה.
חורה לי שאנשים מבצעים מהלכים ע"ב אגו נטו ולא יודעים לקבל הפסד.
מבחינת קולות לגוש, יכול להיות שזה ישפר את המצב. נראה מה יהיה

עריכה - כל עניין הכניסה הדרמטית שלו אחרי ציפי שמציגה אותו רק מחזק את הדעה שזה בעיקר ממניעי אגו. שופוני

אצל כולם זה אגו, כולם. הלחץ להצהיר שלא ייכנסו לממשלה רק יגדל, וזה טוב. נראה את הפנים של לפיד כשישובו וישאלו אותו ואיך זה יוסיף לו לטבלת המנדטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
מדהים כמה הבחירות האלה נראות כמו עונת מלפפונים של ליגת כדורגל כלשהי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
צריך להתחיל מהר לסרס כאן אנשים במדינה. האגו זה ה"פארוק" החדש. הוא רוצח, הוא יהרוג את כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
מדהים כמה הבחירות האלה נראות כמו עונת מלפפונים של ליגת כדורגל כלשהי

כבר מאתמול היום הזה נראה כמו היום האחרון של חלון ההעברות של ינואר בליגה
כולם בלחץ להחתים שחקנים ברגע האחרון.

הנאום של פרץ זה "אני" אחד גדול. כמה אגו, כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:25 
צריך לפתוח אשכול מידע בנפרד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
ועמיר פרץ זה השחקן הצעיר שהשתן עלה לו לראש אחרי איזה משחק טוב(לצורך העניין, איזה כיפת ברזל טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
Oh crap...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:29 
קומוניסים כתב:

אני תוהה מיהם האנשים שרטוריקה כל כך סתמית עובדת עליהם.

נא לפרט את רשימת השקרים וההונאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
ד"א,ביבי כרגע בכלל עם חיוך מרוח על הפרצוף,אחרי שגוש השמאל-מרכז ממשיך לכרסם ולאכול אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:31 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
Shachar B. Cotani@
הסיבה שמפלגות מרשות לעצמן להתנהג כמו קבוצות כדורגל היא כי הבוחרים שלהן מתנהגים כמו אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2012, 10:35 
פוליטיקה חדשה
פחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: