זה ענק...: אלה שהרבה מהם אנטי-ישראל, לא מייצגים את ישראל, מאחלים שואה למכבי, שרים שירים על מני לוי שהוא צמח, שרים על הבן של אובארוב, תולים שלטים של " מכבי למשרפות " ועוד, שרים שתהיה שואה למכבי ושנישרף חיים, אוהדים שמאלנים שהם יותר שמחים בעצב של האחר מאשר בשמחה של הקבוצה שלהם. שכל עולמם הוא רק שנאת האחר, שהם אומרים כמה שונאים אותם וכמה לא אוהבים אותם שזה לא נכון ולא חסרות דוגמאות להסביר את זה.. כל התקשורת הזו אדומה.. איפה העונש על פירוטכניקה?.. לא אמור להיות רדיוס או משהו? איפה מילה על המשחק שמכרו אשדוד?.. איפה המילה על המשחק שהפועל מכרו נגד כפר סבא? אלה אוהדים שמרססים צלבות קרס על קבר של אנשים, שרים לאנשים שכבר נפטרו כמו למשל מוני פאנן ושרים שירי נאצה ומוות להמון אנשים. אנשים רעים, מרגישים את הרוע שלהם, את התחושה הזאת שהם שונים מכל העולם - זאת התדמית שהם יוצרים לעצמם בגלל כל המעשים שלהם והשירים שלהם, גם ביום הכי שמח שלהם מזה שנים והם עסוקים במכבי, ותמיד לא ישכחו לשיר שכולם שונאים אותם. כמה מפתיע שהגועל ת"א לוקחת את האליפות הזאת ברמאות ולא כי מגיע להם, חיפה לאורך כל השנה הייתה קבוצה טובה יותר, אז נכון שהם מעדו לבסוף והגועל שיחקו טוב יותר, אבל הטבלה לא משקרת וזאת הטבלה האמיתית: מכבי חיפה 87 נקודות הגועל ת"א 84 נקודות
רק בישראל, רק בגלל אבי לוזון, ורק בגלל " שכולם(עלאק) שונאים את הפועל " הם במקום הראשון היום ולוקחים אליפות. איך? כאילו ראבק!? שום מילה על שיטת הקיזוז שהכריעה את האליפות הזאת.. ונכון שחיפה לוזרים ואפסים וכל מילה תתקבל ונכון שהם גרמו לזה וזה היה בידיים שלהם והכל נכון, ועדיין, סטטיסטית יש להם יותר נצחונות, יותר נקודות, למה הם לא במקום הראשון? בושה וחרפה. זהו יום אבל לאומי ולא רק מהסיבה שאני שונא את הגועל, אלא מהסיבה שהם לקחו את האליפות הזאת ברמאות, היא לא שלהם - היא של חיפה. תקראו לי בכיין, מתכחש למציאות, חי בעולם אחר ולא מציאותי.. אבל אני חושב שדווקא כן. כואב הלב.. אלה ששרים שאנחנו גרמנים, ששרים על אנשים מתים וחולים, שמאחלים רע לכולם, ששמחים בעצב של האחר, שהם בשבילי לא בני אדם, ששרים שתהיה לנו שואה, הם לוקחים את האליפות? עליבות אולי. יום אבל לאומי, הנאצים חוגגים.
_________________ הפועל את לא רק קבוצה את הרבה יותר מזה
|