סלקטר כתב:
redrony כתב:
סלקטר כתב:
כמובן שכן נעמוד לדין וגם כנראה שנחטוף אבל לכם כמובן זה לא ישנה. תמיד דופקים רק אותכם...
בנוסף כמובן שבנושאים כאלו הפן ההגיוני כאילו לא נמצא בכלל, פתאום כולכם אנשי חוק. האם צריך להעמיד אותנו לדין? האם לא ראוי לבחון את האופציה כי אבוקות ואמצעים פירוטכניים יכנסו למגרשי הכדורגל בישראל כמו בהרבה מדינות אחרות? וכמובן, האם אירוע שכזה מצריך מכתב הלשנה בזוי?
אף אחד לא מדבר אם אבוקות זה בסדר או לא. מדברים על זה שאת הפועל מעמידים לדין על כל שטות ולקבוצות אחרות יש דין שונה.
מכתב הלשנה בזוי? זו הסיבה שחיפה עומדים לדין לדעתך?
ואתה מדבר מדבר על הלשנה, אוהד של מכבי "בואו תראו את האצבע של עומר דמארי" חיפה?
כמובן שאף אחד לא ידבר על אם זה בסדר או לא, כמו שעשיתם למשל במקרה טוטו תמוז (וצדקתם), גם אותנו מעמידים לדין על שטויות ויכול להיות שיש לנו אנשים יותר חזקים בהתאחדות במקרים מסויימים פשוט כי יודעים שפה בניגוד לקבוצות אחרות הבעלים באמת עושה הכל כדי להילחם באלימות גזענות וכו גם אם זה אומר לעמוד מול האוהדים שלו. אגב זה לא עזר לו כשטשיירה הורחק מ6 משחקים על נגיעה בשופט..
אני מבין שזה מאחד ומחזק להתמרמר על הפליה ו"כל העולם שונא את הפועל" וכאלה אבל לשלוח מכתבים להתאחדות? אתם תמיד לוקחים את זה רחוק מידי...
אתה רוצה שאני אפנה אותך לאשכולות שכן מדברים על אם זה בסדר או לא?
ולמה התעלמת מההלשנה על עומר דמארי, זה אני עומד בספר המוסר שלך?
וכן, אתם נלחמים, הקהל שלכם הוא מקהלת צדיקוב. שאתם העפתם מוטות אחרי ה 0:1 ב-2010 לא ראיתי שעמדתם לדין ובמקרה אחר זה כוון נגד המאמן שלכם, אז זה בסדר.
איך אתה מסביר את זה שאחרי משחקים של בית"ר מכבי ת"א בהם מושמעות באופן קבוע קריאות "מחבל" כנגד סלים טועמה (בערוץ הספורט הראו היום קטע מהדרבי אתמול) וזה משום מה לא נופל בקטגוריה של גזענות והקבוצות האלה לא עומדות לדין והקהל של הפועל על קריאה נשפט בבית דין שדה ע"י התקשורת ומועמדים לדין?
אני הראשון שיסכים איתך שקריאות גזעניות לא מקבלות פה את המקום הראוי להם ושלבית"ר בכלל כמועדון אין זכות קיום אבל זה לא קשור לנושא.. זה כבר בעיה של אמות מידה של החברה שלנו, זה לא קשור להפועל תל אביב. לאנשים בישראל יותר קשה לשמוע את המילה שואה מאשר לשמוע "ערבי מחבל" זה פשוט ככה.