תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פירוטכניקה ע"ש יענק'לה שחר
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:44 
סלקטר כתב:
redrony כתב:
סלקטר כתב:
redrony כתב:
סלקטר כתב:
כמובן שכן נעמוד לדין וגם כנראה שנחטוף אבל לכם כמובן זה לא ישנה. תמיד דופקים רק אותכם...
בנוסף כמובן שבנושאים כאלו הפן ההגיוני כאילו לא נמצא בכלל, פתאום כולכם אנשי חוק. האם צריך להעמיד אותנו לדין? האם לא ראוי לבחון את האופציה כי אבוקות ואמצעים פירוטכניים יכנסו למגרשי הכדורגל בישראל כמו בהרבה מדינות אחרות? וכמובן, האם אירוע שכזה מצריך מכתב הלשנה בזוי?

אף אחד לא מדבר אם אבוקות זה בסדר או לא. מדברים על זה שאת הפועל מעמידים לדין על כל שטות ולקבוצות אחרות יש דין שונה.
מכתב הלשנה בזוי? זו הסיבה שחיפה עומדים לדין לדעתך?
ואתה מדבר מדבר על הלשנה, אוהד של מכבי "בואו תראו את האצבע של עומר דמארי" חיפה?

כמובן שאף אחד לא ידבר על אם זה בסדר או לא, כמו שעשיתם למשל במקרה טוטו תמוז (וצדקתם), גם אותנו מעמידים לדין על שטויות ויכול להיות שיש לנו אנשים יותר חזקים בהתאחדות במקרים מסויימים פשוט כי יודעים שפה בניגוד לקבוצות אחרות הבעלים באמת עושה הכל כדי להילחם באלימות גזענות וכו גם אם זה אומר לעמוד מול האוהדים שלו. אגב זה לא עזר לו כשטשיירה הורחק מ6 משחקים על נגיעה בשופט..
אני מבין שזה מאחד ומחזק להתמרמר על הפליה ו"כל העולם שונא את הפועל" וכאלה אבל לשלוח מכתבים להתאחדות? אתם תמיד לוקחים את זה רחוק מידי...

אתה רוצה שאני אפנה אותך לאשכולות שכן מדברים על אם זה בסדר או לא?
ולמה התעלמת מההלשנה על עומר דמארי, זה אני עומד בספר המוסר שלך?
וכן, אתם נלחמים, הקהל שלכם הוא מקהלת צדיקוב. שאתם העפתם מוטות אחרי ה 0:1 ב-2010 לא ראיתי שעמדתם לדין ובמקרה אחר זה כוון נגד המאמן שלכם, אז זה בסדר.
איך אתה מסביר את זה שאחרי משחקים של בית"ר מכבי ת"א בהם מושמעות באופן קבוע קריאות "מחבל" כנגד סלים טועמה (בערוץ הספורט הראו היום קטע מהדרבי אתמול) וזה משום מה לא נופל בקטגוריה של גזענות והקבוצות האלה לא עומדות לדין והקהל של הפועל על קריאה נשפט בבית דין שדה ע"י התקשורת ומועמדים לדין?

אני הראשון שיסכים איתך שקריאות גזעניות לא מקבלות פה את המקום הראוי להם ושלבית"ר בכלל כמועדון אין זכות קיום אבל זה לא קשור לנושא.. זה כבר בעיה של אמות מידה של החברה שלנו, זה לא קשור להפועל תל אביב. לאנשים בישראל יותר קשה לשמוע את המילה שואה מאשר לשמוע "ערבי מחבל" זה פשוט ככה.

לא הבנתי, אז זה בסדר או לא?
אי אפשר שלקבוצה אחת יהיה חופש ביטוי ולשנייה לא. אתה טוען שאנחנו חושבים שכל היום מקפחים אותנו? אוהדי הפועל חושבים שרמת ההסברה של ההנהלה שלהם היא עלובה.
אם להפועל היה מישהו שיודע לדברר אותם ולהציג את העובדות כמו שהן בקונטקסט הרצוי, מצבנו היה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 07:20 
סמל אישי של המשתמש
היי אבל הפועל אתמול הניפה שלט במשחק של אשדוד, זה הרבה יותר חמור מעשרות אבוקות כולל בתוך היציעים,אבל יש משפחות לא?
הרי זאת לא שאלה מה יותר מסוכן ומה פחות, הפועל תעמוד לדין כי זה הפועל.
התאחדות מושחטת יענקלה שחר מנהל את הכדורגל בארץ, בדרבי האחרון ב2009/2010 קיבלו איזה 2-3 משחקים ללא קהל וקנס, חיפה לעומת זאת בכלל לא מוזכרת להעמדה לדין כי זאת מכבי חיפה הם לא פוגעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 07:40 
סלקטר, יש פה מישמש בין שני נושאים:
א. נורמות הענישה המפגרות של בתי הדין וההתאחדות.
ב. דין שונה בין קבוצה לקבוצה.
על א' אין וויכוח. מי שאומר שב' לא קיים, חי בעולם מקביל.
נקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:48 
שוב מכבי הולכים להרוויח.

ציטוט:
מכבי חיפה, שהייתה אמורה לעמוד לדין היום (שלישי) באשמת התפרעות אוהדים בדרבי החיפאי (0:3) ביום שבת, תגיע לבית הדין רק בשבוע הבא.

ההעמדה לדין הגיעה בעקבות דו"ח השופט לירן ליאני שציין: “לפני פתיחת המשחק נפתחו שתי אבוקות ביציע ג', על-ידי אוהדי מכבי חיפה”.

נגד הירוקים עומד עונש על תנאי של שני משחקי רדיוס על התפרעות אוהדים, בעקבות המשחק מול הפועל תל אביב לפני שנה, אז השליכו האוהדים חפצים למגרש.

תוקפו של הרדיוס מסתיים מחר, אך למרות זאת בהתאחדות לכדורגל הודיעו כי הוא יהיה תקף גם לדיון בשבוע הבא מכיוון שמה שקובע הוא מתי בוצעה העבירה ולא מתי מתקיים הדיון.

במכבי חיפה אמרו בתגובה: “את התגובה שלנו ניתן בבית הדין". שני משחקי הבית הקרובים של הירוקים, להוציא את המפגש עם מכבי נתניה בשבת שיתקיים לפני הדיון, הם מול אותה נתניה רק בגביע הטוטו ומול מכבי תל אביב. מעניין יהיה לראות האם בית הדין יחליט להפעיל את העונש על תנאי, מה שימנע מאריק בנאדו ושחקניו לארח את המוליכה בקריית אליעזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
אם הדיון יתקיים רק חמישה ימים לפני המשחק שלהם נגד מכבי, אין שום סיבה שאם הם יקבלו עונש בפועל, הוא יוחל על המשחק הזה. הפער בין גזר הדין למשחק קצר מדי וגם יהיה ערעור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ת'אמת שלא ראיתי את המשחק אתמול, ובאמת לא הייתי יודע אם לא היית פותח את הנושא הזה.
אבל נו טוב, מה חדש.

גם אני לא ידעתי ורק כשדיברתי עם חבר אחרי המשחק מול אשדוד גיליתי שבכלל היה שם משהו
הזוי !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
unknown כתב:
אורנה אוסטפלד כתב:
טוב מה אני בא בטענות לתקשורת כשיש אצלנו אוהדים שמנסים להסביר אותם בכל מיני טענות פתלתלות?
כן,גם את המוטות על אלישע הם זרקו בזווית של 60 מעלות כלפי מעלה וזה חוקי בניגוד לזריקה שלנו בדרבי שהתבצעה בזווית חדה יותר של 45 מעלות

מילא זה.
אני חושב שאין אוהד הפועל שהיה במשחק שניצחנו אותם 1-0 משער של לאלה (איפה לאלה? הנה לאלה!) ולא זוכר את כמות הדגלים והחפצים שהקהל שלהם זרק בסיום אותו משחק.
אני מוכן להשבע בקבר של סבתא שלי שמה שזרקנו בדרבי לא התקרב לכמות שהם זרקו.
עד היום מילה על זה לא הוזכרה בשום מקום בתקשורת.
האירוע נמחק מההיסטוריה!

נראה לי שאתה מדבר על ה-2:0 שנה אחר כך כשהיינו עם 10 שחקנים
(ו"הנה לאלה" זה נגד בית"ר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
סלקטר כתב:
redrony כתב:
סלקטר כתב:
כמובן שכן נעמוד לדין וגם כנראה שנחטוף אבל לכם כמובן זה לא ישנה. תמיד דופקים רק אותכם...
בנוסף כמובן שבנושאים כאלו הפן ההגיוני כאילו לא נמצא בכלל, פתאום כולכם אנשי חוק. האם צריך להעמיד אותנו לדין? האם לא ראוי לבחון את האופציה כי אבוקות ואמצעים פירוטכניים יכנסו למגרשי הכדורגל בישראל כמו בהרבה מדינות אחרות? וכמובן, האם אירוע שכזה מצריך מכתב הלשנה בזוי?

אף אחד לא מדבר אם אבוקות זה בסדר או לא. מדברים על זה שאת הפועל מעמידים לדין על כל שטות ולקבוצות אחרות יש דין שונה.
מכתב הלשנה בזוי? זו הסיבה שחיפה עומדים לדין לדעתך?
ואתה מדבר מדבר על הלשנה, אוהד של מכבי "בואו תראו את האצבע של עומר דמארי" חיפה?

כמובן שאף אחד לא ידבר על אם זה בסדר או לא, כמו שעשיתם למשל במקרה טוטו תמוז (וצדקתם), גם אותנו מעמידים לדין על שטויות ויכול להיות שיש לנו אנשים יותר חזקים בהתאחדות במקרים מסויימים פשוט כי יודעים שפה בניגוד לקבוצות אחרות הבעלים באמת עושה הכל כדי להילחם באלימות גזענות וכו גם אם זה אומר לעמוד מול האוהדים שלו. אגב זה לא עזר לו כשטשיירה הורחק מ6 משחקים על נגיעה בשופט..
אני מבין שזה מאחד ומחזק להתמרמר על הפליה ו"כל העולם שונא את הפועל" וכאלה אבל לשלוח מכתבים להתאחדות? אתם תמיד לוקחים את זה רחוק מידי...

6 משחקים על נגיעה בשופט? ידין קיבל 12 על זה שהוא חשב לגעת בשופט. טועמה קיבל 8 על זה שהוא נשם.
לשלוח מכתבים להתאחדות? מי שלח? העמותה? כולה איזה ילד שלח מייל להתאחדות, נראה לי שאתה זה שלוקח את זה רחוק מדי.
אבל מה אתה דואג? אני מניח שתטענו בדיון שהאבוקות כוונו לאלישע לוי והכל יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פירוטכניקה ע"ש יענק'לה שחר
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:02 
לפי וואלה כנראה שלא יופעלו עונש התנאי בגלל שמדובר על אבוקות שנפתחו ביציע ואילו התנאי ניתן על חפצים שנזרקו למגרש ובית הדין נוהג לעשות הפרדה בין הדברים.
כמדומני שאנחנו קיבלנו משחק ללא קהל בגלל עונש על תנאי שהיה לנו על פתיחת רימון עשן ביציע במשחק נגד הכח רג לפני 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פירוטכניקה ע
הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
אבי כתב:
לפי וואלה כנראה שלא יופעלו עונש התנאי בגלל שמדובר על אבוקות שנפתחו ביציע ואילו התנאי ניתן על חפצים שנזרקו למגרש ובית הדין נוהג לעשות הפרדה בין הדברים.
כמדומני שאנחנו קיבלנו משחק ללא קהל בגלל עונש על תנאי שהיה לנו על פתיחת רימון עשן ביציע במשחק נגד הכח רג לפני 4 שנים.

העניין הזה של הענשה תחת סעיף זה אחד הדברים המגוחכים שקיימים בעולם הזה
תיכף יהייה עונש תחת סעיף התפרעות אוהדים בחולצות עם כתוביות.

כל פעם שלא מתחשק לבית הדין להעניש, הוא ממציא סעיף חדש

אולי ההעמדה לדין על השלט תהייה תחת סעיף קריאות גזעניות בטוש שחור על גבי בד לבן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 13:18 
סמל אישי של המשתמש
כמדומני שכרגע חיפה מעניינים את הביצה,ועדיף שיארחו את המתמודדת מולנו לאליפות הלוא היא מכבי אל אקצא,בקריית אליעזר ולא בר"ג.
כמדומני.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
כמדומני שכרגע חיפה מעניינים את הביצה,ועדיף שיארחו את המתמודדת מולנו לאליפות הלוא היא מכבי אל אקצא,בקריית אליעזר ולא בר"ג.
כמדומני.

חברים אוהדי חיפה מקווים לקבל רדיוס כדי לארח בנתניה. לא רק אנחנו שונאים את המכלאה שלהם.
אבל עדיין, מכבי בשערים 6-8 זה מאסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
כמו שהצטערתי על הרדיוס של בית'ר כי היא מארחת את מכבי בר"ג ולא בטדי, כך אצטער אם זה יקרה גם לחיפה, כי מכבי פשוט נהנית פה מההפקר שזה לא להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: