yossi כתב:
Fez כתב:
yossi, יש לך חשיבה מעוותת לחלוטין שכולה תחושת קורבן, התמסכנות, בכיינות, תרצנות, הטלת אחריות על כל שאר העולם ובריחה מאחריות
אין לי מושג איך אתה מסתדר עם הגישה הזאת בחיים "האמיתיים" אבל בכל אופן גם כאן היא טובה בדיוק באותה מידה - כלומר גרועה מאוד
בחיים מחוץ לפורום אני פשוט מתרחק כמו מאש מאנשים עם הגישה שלך, פה לצערי אין לי ברירה כי משום מה המציאות של עולם הכדורגל מחזיקה אותי ואותם כלואים יחד באותה משבצת
תודה
צודק
הילד אשם
צריך להעיף אותו מהמגרשים לתמיד העיקר שהתחושה של הביחד עובדת
לגבי התפיסה שלי - לפחות היא שלי והיא מקבלת כל ילד וכל מעשה קונדס
מה שהיא לא מקבלת זה גילויי גזענות כלפי שחקן שחום עור שאת זה אתה תקבל כדי לצאת נחמד עם הליגה ולהישתתף בפרויקט החינוך הזה שהתחיל (וכמובן להוציא את הגזענים האמיתיים שהם לא בפרויקט כי לא "ראו" בננה וכי על זריקת מצת צריך לקבל מתנה - הכנסה שתסדר את העונה)
תמשיכו לקבל את העובדה שבחברה הישראלית רק הוכחה היא חזות הכל
ואם לא ראו בננה אז אתם תשירו "לא הייתה בננה"
ואם ראו שלט אז אתם תעלו את הילד לגרדום עם כולם
אתה זה שמסכן הכל בשביל "תחושת הביחד" המזויפת שלך, לא אני
אתה דמגוג בשקל (כל הזמן חוזר על ססמאות ריקות מתוכן "לתלות את הילד" ועל כל מיני בננות לא קשורות)
קל לך להציג אותו כקורבן וכ-"ילד מסכן" וכ-"מעשה קונדס" כי אתה כבר מומחה גדול בקורבניזם ובתרצנות
אתה מאשים פעם אחר פעם איזו בננה שלא ברור לאף אחד איך היא קשורה לנושא, מה לעזאזל קשור בננה עכשיו? כמו שדיפ רד כתב אולי זה ההתחממות העולמית בכלל אשמה
יש לך תואר בתרצנות ובריחה מאחריות, וזה תואר שאין לו ביקוש באזרחות חבר יקר
כשמישהו יעשה הכל כדי להאשים כל גורם אפשרי "מבחוץ" כדי לא לפגוע חס וחלילה בתפיסת העולם השטחית יקרת הערך שלו, אין עם מי לדבר
רק תזכור שאתה לא שמן בגלל הגנטיקה, לא עני בגלל בעלי ההון, לא פוטרת מהעבודה כי הבוס שלך מניאק, וההיא ברחוב לא נפנפה אותך בגלל שהיא רעה
סורי חבוב אני באמת מרגיש שרק מלדבר איתך החשיבה שלי מזדהמת
תהיה בריא עם הגישה הזאת כן?