תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:18

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 10:03 
פאביו כתב:
joshsoos כתב:
כמות הכשרון בחלק הקדמי שלנו מספיקה כדי לקחת אליפות, אין אף קבוצה שמתקרבת לזה. הנעת כדור, לחץ, בחייאת רוני, חבורה של שחקנים שבקושי התאמנו רגיל עם כל הבלגן הניהולי והמקצועי, ועכשיו נכנסים קצת לקצב וכושר. לא צריך יותר מכמה דקות של הברקות במשחק, ולא מאמין שנקבל הרבה יותר מזה. גם זה צריך להספיק לאליפות אם רק יביאו מגינים נורמליים שיעלו קצת וירווחו, ועוד קשר אחורי למקרה שהיחיד שיש נפצע.

שי אמור לחזור,כך שקשר אחורי מחליף יש.
מה גם שלרוב משחקי הליגה לא חובה כל כך קשר אחורי כזה קלאסי כמו גמבה גמבה (משחקים כמו עכט,רג,הפועל חיפה)
מסכים איתך לגבי מגנים נורמליים,באמת אין לנו , וזה הדבר הראשון שחייבים להביא.

במקרה הטוב שי יחזור לרמת משחק עוד כמה חודשים וגם אז הוא לא תחליף לדגמבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 10:05 
סמל אישי של המשתמש
שי חזר לפני שנתיים אחרי היעדרות ארוכה מול זלצבורג והיה מצויין באותה עונה,אם לא טועה אחרי הפציעה הקשה מול החלאה מסכנין שקצר אותו.

חלאס להספיד את שי כי הוא נפצע.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 10:08 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
הצלה של קליימן
גול של טוטו
בישול של ממן
הברקה של גילי
ודג'מבה במשחק בלי טעויות
זהו - הכישרון מדבר אבל עדיין לא קבוצה

אני חושב שאתה טועה ובגדול. צריך לזכור איך הפועל נראו לפני חודש וחצי בשביל להבין את ההתקדמות.
שיהיה ברור, זה עוד רחוק ממה שהפועל יכולים וצריכים להוציא מעצמםֿ, אבל לפני חודש וחצי הקבוצה הזו לא היתה מסוגלת להחזיק אמצע נגד סכנין והפועל ר"ג.
שאני כתבתי פה שהקבוצה הזו צריכה ללמוד לשחק כדורגל אי אפשר היה לצפות שבחודש מקבוצה לא מאומנת שלא יודעת איך עומדים על המגרש, תראה ברצלונה.
אז נכוןֿ, ההנעת כדור היא עדיין לרוחב ברובה, אבל יש הנעת כדור!. שולטים בקצבֿ, יומאים להתקפה בצורה יותר נורמלית, עושים יותר מצבים.
יש עדיין 2-3 בעיות פרסונליות ועדיין לא עושים מספיק לחץ, אבל המגמה היא חיובית ואם בצד השיפור הזה אנחנו מצליחים לנצח ולהיות באותם נקודות כמו מקום ראשון, אפשר להיות לא פסימיים.

אני לא טועה אפילו בקטן , הפועל לפני חודש בהפועל לא היה כלום פשוט שום דבר , היום הפועל ממשת את הכישרון שלה עדיין כקבוצה אנחנו משחקים לא מספיק טוב והכל בגלל המגנים , פשוט אין למי למסור בצד . דרך אגב היחיד מהמגנים שכן עושה עקיפה לשחקן זה אנטבי המושמץ (לא שזה עוזר כשהוא מקבל את הכדור) וככה אי אפשר לשחק בטח לא קבוצה שרוצה אליפות , אני מבין את זה יוסי מבין את זה אתה מבין את זה כולם מבינים את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 10:20 
סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
הצלה של קליימן
גול של טוטו
בישול של ממן
הברקה של גילי
ודג'מבה במשחק בלי טעויות

אני חושב שאתה טועה ובגדול. צריך לזכור איך הפועל נראו לפני חודש וחצי בשביל להבין את ההתקדמות.
שיהיה ברור, זה עוד רחוק ממה שהפועל יכולים וצריכים להוציא מעצמםֿ, אבל לפני חודש וחצי הקבוצה הזו לא היתה מסוגלת להחזיק אמצע נגד סכנין והפועל ר"ג.
שאני כתבתי פה שהקבוצה הזו צריכה ללמוד לשחק כדורגל אי אפשר היה לצפות שבחודש מקבוצה לא מאומנת שלא יודעת איך עומדים על המגרש, תראה ברצלונה.
אז נכוןֿ, ההנעת כדור היא עדיין לרוחב ברובה, אבל יש הנעת כדור!. שולטים בקצבֿ, יומאים להתקפה בצורה יותר נורמלית, עושים יותר מצבים.
יש עדיין 2-3 בעיות פרסונליות ועדיין לא עושים מספיק לחץ, אבל המגמה היא חיובית ואם בצד השיפור הזה אנחנו מצליחים לנצח ולהיות באותם נקודות כמו מקום ראשון, אפשר להיות לא פסימיים.

אני לא טועה אפילו בקטן , הפועל לפני חודש בהפועל לא היה כלום פשוט שום דבר , היום הפועל ממשת את הכישרון שלה עדיין כקבוצה אנחנו משחקים לא מספיק טוב והכל בגלל המגנים , פשוט אין למי למסור בצד . דרך אגב היחיד מהמגנים שכן עושה עקיפה לשחקן זה אנטבי המושמץ (לא שזה עוזר כשהוא מקבל את הכדור) וככה אי אפשר לשחק בטח לא קבוצה שרוצה אליפות , אני מבין את זה יוסי מבין את זה אתה מבין את זה כולם מבינים את זה

השאלה אם אתה רואה שיפור?
זה שעוד לא משחקים טוב ויש הרבה לאן להתקדם, אין ויכוח.
זה שיש בעיה קשה עם המגינים, גם ידוע. והפועל משחקים לא טוב לא רק בגלל המגינים. יש עדיין את הבעיה העיקרית שהקבוצה לא לוחצת. לא בשטח של היריב ואפילו לא בשטח שלה. כמו שכתבתי, ההנעת כדור עדיין לא מהירה מספיק ולא לעומק.
אני לא מצפה מקבוצה שכמו שכתבת היו כלום ושום דבר עד לפני חודש, להפוך בזמן קצר לקבוצה טובה. יש פה תהליך התקדמות ועם אנחנו צולחים אותו עם נצחונות, יש מקום לאופטימיות.
אתה גם צריך להבין שאחרי ינואר הסיכוי שיהיו לך שני מגינים נורמליים הוא קטן. אין לי מושג איפה מוצאים 2 מגינים (או לפחות אחד) ברמה גבוהה במחיר שהפועל יכולים להרשות לעצמם (שלא לדבר שעד שמתאקלמים כבר נגמרת העונה וזה שחקנים זרים שאין לך הרבה פעמים מושג מה תקבל מהם).

אני מהמחמירים, מי שמכיר יודע. זה רחוק ממה שאני רוצה ומצפה לראות מהפועל. אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש התקדמות, שיש מאמן שלפחות עושה רושם שיודע שיש עוד בעיות ויודע שצריך לטפל בהן. השאלה אם הוא יודע איך והאם גרף ההתקדמות ימשיך בקצב כזה שנוכל לקחת אליפות השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 10:32 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
הצלה של קליימן
גול של טוטו
בישול של ממן
הברקה של גילי
ודג'מבה במשחק בלי טעויות

השאלה אם אתה רואה שיפור?
זה שיש בעיה קשה עם המגינים, גם ידוע. והפועל משחקים לא טוב לא רק בגלל המגינים. יש עדיין את הבעיה העיקרית שהקבוצה לא לוחצת. לא בשטח של היריב ואפילו לא בשטח שלה. כמו שכתבתי, ההנעת כדור עדיין לא מהירה מספיק ולא לעומק.
אני לא מצפה מקבוצה שכמו שכתבת היו כלום ושום דבר עד לפני חודש, להפוך בזמן קצר לקבוצה טובה. יש פה תהליך התקדמות ועם אנחנו צולחים אותו עם נצחונות, יש מקום לאופטימיות.
אתה גם צריך להבין שאחרי ינואר הסיכוי שיהיו לך שני מגינים נורמליים הוא קטן. אין לי מושג איפה מוצאים 2 מגינים (או לפחות אחד) ברמה גבוהה במחיר שהפועל יכולים להרשות לעצמם (שלא לדבר שעד שמתאקלמים כבר נגמרת העונה וזה שחקנים זרים שאין לך הרבה פעמים מושג מה תקבל מהם).

אני מהמחמירים, מי שמכיר יודע. זה רחוק ממה שאני רוצה ומצפה לראות מהפועל. אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש התקדמות, שיש מאמן שלפחות עושה רושם שיודע שיש עוד בעיות ויודע שצריך לטפל בהן. השאלה אם הוא יודע איך והאם גרף ההתקדמות ימשיך בקצב כזה שנוכל לקחת אליפות השנה.

ברור שרואים גרף שיפור וזה בדיוק מה שאני טוען ,רק שכרגע מה שמנצח את המשחקים זה הכישרון , בנוגע לאיפה מוצאים מגינים ? להפועל יש מספיק שחקנים לשחרר (פנטסיל, מרעי ,אלרואי, קוטיניו ,חיימוביץ ותומר בן יוסף ) אני מקוווה שינסו לעשות טרידים על ורטה/דוידאדזה או מישהו מבחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 10:46 
סימרוטיץ כתב:

ברור שרואים גרף שיפור וזה בדיוק מה שאני טוען ,רק שכרגע מה שמנצח את המשחקים זה הכישרון , בנוגע לאיפה מוצאים מגינים ? להפועל יש מספיק שחקנים לשחרר (פנטסיל, מרעי ,אלרואי, קוטיניו ,חיימוביץ ותומר בן יוסף ) אני מקוווה שינסו לעשות טרידים על ורטה/דוידאדזה או מישהו מבחוץ

או, אז פה אני לא מסכים איתך.
הכשרון עושה את הגולים, אבל שאתה מחזיק בכדור 55%-60% מהזמן במקום 30% הסיכוי שלך להביא את הכשרון לידי ביטוי גדל ולספוג שערים מהעבר השני קטן (צירה ב-ט').

ולגבי מגינים, לא בדיוק הבנתי איך השחרור הזה של השחקנים יעזור.
אם הרמיזה שלך היא שזה ישחרר כסף, אז יופי (בהנחה שלא תהיה חייב כלום לשחקנים האלה), אבל למצוא מגינים טובים עדיין קשה. גם שהיה בהפועל כסף, שחקנים שהביאו בינואר לא תמיד פגעו.

ונתת רשימה יפה של שחקנים לשחרר, אבל אם שחררת את אלרואי וקוטיניו, אתה חייב להביא עוד קשר התקפי כי כרגע הרוטציה של הפועל קצרה בחלק הזה (רק סלים).
אם שחררת את חיימוביץ' ובן יוסף, אתה צריך להביא עוד בלם מחליף (שיהיו 4 בסגל).
וגם את מרעי אני לא משחרר אם אין לי עוד חלוץ בסגל (אלא אתה בונה על שרם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 10:49 
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
redrony כתב:
סימרוטיץ כתב:
הצלה של קליימן
גול של טוטו
בישול של ממן
הברקה של גילי
ודג'מבה במשחק בלי טעויות

השאלה אם אתה רואה שיפור?

אתה רואה את ההתקדמות מזה שאנטבי פותח דרך קבע והורס לנו את האגף? ממשחק ההגנה המחפיר? מזה שקבוצות מטיילות לנו על ה16 חופשי? אני לא חושב שישועה תצא לנו מהקושר האחורי כמו שמשירזי לא הייתה לא יוצאת לנו, ולא ראיתי גדולות ונצורות מהקבוצה גם בחודש האחרון. זה יותר תלוי בכושר אישי של שחקנים, גילי מחליט להיכנס למשחק, הברקה של ממן, דג'מבה מקבל בטחון ונכנס לתקופה טובה, טוטו ודמארי שהם כוח התקפי שגדול על הליגה בכמה מספרים. הנעת הכדור שלנו היא רק מאחורה, וגם אתמול לא הגענו כמעט למצבים בחצי הטוב שלנו, וזה מקבוצה שהתעייפה ולא לחצה אותנו, כי ברגע שזה קורה כמו שאתה יודע אנחנו די אבודים. השורה התחתונה היא פשוטה, יש לנו כשרון התקפי גדול פי כמה וכמה מכל קבוצה אחרת, גילי, ממן, טוטו, דמארי וגורדנה זה שילוב ששווה שני גולים במשחק גם מכלום, ואין לנו מה לצפות להרבה יותר מזה. אשדוד למשל קבוצה הרבה יותר מסודרת ומאומנת מאיתנו, ההבדל הוא בחומר השחקנים ( הלוואי והיה לנו את ניר ביטון באמצע, איתו היינו חוגגים ). כשהמתחרה היא מכבי שהיא קבוצת בונקר ושליטה בכדור ביסודה, אין סיבה שבליגת פח כזו הכשרון ההתקפי לבדו לא יעשה את ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 11:09 
joshsoos כתב:

אתה רואה את ההתקדמות מזה שאנטבי פותח דרך קבע והורס לנו את האגף? ממשחק ההגנה המחפיר? מזה שקבוצות מטיילות לנו על ה16 חופשי? אני לא חושב שישועה תצא לנו מהקושר האחורי כמו שמשירזי לא הייתה לא יוצאת לנו, ולא ראיתי גדולות ונצורות מהקבוצה גם בחודש האחרון. זה יותר תלוי בכושר אישי של שחקנים, גילי מחליט להיכנס למשחק, הברקה של ממן, דג'מבה מקבל בטחון ונכנס לתקופה טובה, טוטו ודמארי שהם כוח התקפי שגדול על הליגה בכמה מספרים. הנעת הכדור שלנו היא רק מאחורה, וגם אתמול לא הגענו כמעט למצבים בחצי הטוב שלנו, וזה מקבוצה שהתעייפה ולא לחצה אותנו, כי ברגע שזה קורה כמו שאתה יודע אנחנו די אבודים. השורה התחתונה היא פשוטה, יש לנו כשרון התקפי גדול פי כמה וכמה מכל קבוצה אחרת, גילי, ממן, טוטו, דמארי וגורדנה זה שילוב ששווה שני גולים במשחק גם מכלום, ואין לנו מה לצפות להרבה יותר מזה. אשדוד למשל קבוצה הרבה יותר מסודרת ומאומנת מאיתנו, ההבדל הוא בחומר השחקנים ( הלוואי והיה לנו את ניר ביטון באמצע, איתו היינו חוגגים ). כשהמתחרה היא מכבי שהיא קבוצת בונקר ושליטה בכדור ביסודה, אין סיבה שבליגת פח כזו הכשרון ההתקפי לבדו לא יעשה את ההבדל.

כנראה שלא קראת מילה ממה שכתבתי או אולי בדיוק מילה אחת מכל משפט.
אם אתה חושב שהפועל נראים היום כמו שנראו לפני חודש, אז אתה טועה (אני אפילו לא כותב שאני לא מסכים איתך).
כל השאר הדברים שאתה כתבת, אני מסכים, כולל על הנעת הכדור, בטח שלגבי המגינים.
אם הקבוצה תיעצר פה, רחוק לא נגיע. בגלל שאני כן רואה שיפור וכן רואה עבודה של מאמן, אני מקווה שהשיפור הזה לאט לאט יכסה גם את הנקודות הרבות שעוד טעונות עבודה.
אם אפשר היה למדוד קבוצה "מאומנת" במספרים, אז שיוסי הגיע לקבוצה המספר היה 5, אחרי חודש הוא היה 10, והיום 20 (אולי אפילו 25 כי אני במצב רוח טוב). ואם נגיד שהתקרה היא 100, אז יש עוד הרבה לאן להתקדם, והרבה יותר קל לעשות את זה אחרי נצחונות ועם מצב רוח טוב.
אם אתה בוחר להסתכל רק על מה שרע, אני אסדר לך פגישה לכוס קפה עם אבא שלי, אתם תהנו יחד, נשבע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 11:20 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

כנראה שלא קראת מילה ממה שכתבתי או אולי בדיוק מילה אחת מכל משפט.
אם אתה חושב שהפועל נראים היום כמו שנראו לפני חודש, אז אתה טועה (אני אפילו לא כותב שאני לא מסכים איתך).
כל השאר הדברים שאתה כתבת, אני מסכים, כולל על הנעת הכדור, בטח שלגבי המגינים.
אם הקבוצה תיעצר פה, רחוק לא נגיע. בגלל שאני כן רואה שיפור וכן רואה עבודה של מאמן, אני מקווה שהשיפור הזה לאט לאט יכסה גם את הנקודות הרבות שעוד טעונות עבודה.
אם אפשר היה למדוד קבוצה "מאומנת" במספרים, אז שיוסי הגיע לקבוצה המספר היה 5, אחרי חודש הוא היה 10, והיום 20 (אולי אפילו 25 כי אני במצב רוח טוב). ואם נגיד שהתקרה היא 100, אז יש עוד הרבה לאן להתקדם, והרבה יותר קל לעשות את זה אחרי נצחונות ועם מצב רוח טוב.
אם אתה בוחר להסתכל רק על מה שרע, אני אסדר לך פגישה לכוס קפה עם אבא שלי, אתם תהנו יחד, נשבע לך.

אני בוחר להסתכל על מה שיש, ואין יותר מדי. אני גם לא מצפה שיהיה, אני כן מצפה שלמרות כל החרא נהיה מסוגלים לקחת אליפות בגלל חומר השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
אגב, לגבי מגנים שאפשר אולי להביא מהליגה, אלה היחידים שמצאתי (שהם גם צעירים ויכולים להימכר בעתיד והם לא של הקבוצות הגדולות):

עהאד עזאם (ימין) - שחקן הפועל חיפה והנבחרת הצעירה, הוא מן הסתם יעלה מעט, אבל לפחות מהתקציר של הדרבי שלהם הוא נראה זוועה, ועדיין, הוא קיבל זימון.

עופר ורטה (ימין) - למרות האדום הוא היה מצוין מולינו וסיכל את טועמה לטעמי, בטח יעלה לא מעט.

עמית שומוביץ' (ימין) - ראיתי אותו באיזה 2-3 משחקים והוא היה נראה ממש טוב, לא פרייר בהגנה (למרות כמה לקויות בסגירה) ומאוד חכם בהתקפה (לא מגביה הרבה ומוסר הרבה כדורים מדויקים לרחבה, לדוגמא הגול של סבע נגדינו), מצד שני במשחק האחרון של נתניה נגד ביט"ר הוא לא פתח.

אופיר דוידזאדה (שמאל) - היכולות שלו כמגן תוקף ידועות, הבעיה זה שהקהל שלהם אוהב אותו ואלונה לא תשחרר אותו בקלות.

אושינוואה (שמאל) - המגן השמאלי של אשדוד, רק בן 19 ונראה לא רע, כנראה יהיה יקר.

בכל קרה נראה שנצטרך לשלם כסף והרבה (אלא אם והולכים על עזם מהפועל חיפה).
לטעמי צריך לעשות טריידים עם השחקנים שיש לנו, דנין (שוב, במידה ויוסי לא מאמין בו)+כסף תמורת דווידזאדה יכול להיות מעניין, אולי גם אלרואי כהן תמורת ורטה/שומוביץ'

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:12 
חבר'ה, איפה אני יכול לראות את התקציר של המשחק ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
עם כל הביקורת, מאז שגילי חזר רואים ניצוצות של כדורגל. ברוב החצי השני שיחקנו לרגעים בכלל לא רע.
וכל זה עם מגינים ברמה של ליגה לאומית.
שני מגינים טובים בינואר + בלם (פחות קריטי) ואנחנו מועמדים רציניים לאליפות

יש לך כבר אחד טוב על הספסל אבל משום מה אבוקסיס מעדיף את צד שמאל שלו מאחוזת ראשונים

אני לא אוהב לבףהשמע יותר מדי קונספירטיבי, ואני ממש אוהב את מה שאבוקסיס עושה לקבוצה, מדברים פה לא פעם על זה ששירזי מאוד רצה את דנין וביקש להביא אותו עוד בינואר. אם זה כך, זה לא נשמע יותר מדי מופרך שהסיבה שהוא לא משחק היא שהוא "שחקן של שירזי".(כנ"ל לגבי קוטיניו, למרות שבמקרה שלו זה מוצדק גם בלי קשר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:42 
עשיתם מדנין מגן ראוי , לטעמי אנטבי עם כל המגבלות לא נופל ממנו וזה רק אומר על דנין .
אנחנו צריכים מגן חדש ובעדיפות לימין .
אני מרוצה מפטקוביץ וחושב שהוא הרבה הרבה יותר טוב מחיימוביץ ושושן ויהיה עוד הרבה יותר טוב אם יתנו לו קרדיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:45 
סימרוטיץ כתב:
עשיתם מדנין מגן ראוי , לטעמי אנטבי עם כל המגבלות לא נופל ממנו וזה רק אומר על דנין .

לא, אחינו, זה אומר בעיקר עליך ;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 14:48 
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

נשבע לך שצפיתי את התגובה הזו רק לא פענחתי ממי (לא היית במועמדים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: סיכום המשחק
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 15:00 
סימרוטיץ כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
סימרוטיץ כתב:

נשבע לך שצפיתי את התגובה הזו רק לא פענחתי ממי (לא היית במועמדים)

הרמת להנחתה, ובתור שחקן כדורעף לשעבר לא יכולתי להתאפק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 17:18 
אני חושב שבכל משחק ניתן לראות שיפור, וגם התוצאות הגיעו, עם חוסר החיבה שלי למשחקים הפוליטיים שנעשים כל הזמן בקבוצה, אפשר להודות שיש שיפור מאז שיוסי נכנס.
דג'מבה השתפר, גילי נראה יותר טוב למרות שחזר מפציעה, טוטו חזר לעצמו, דמארי בכושר יותר טוב, גורדנה חזר לכושר משחק סביר(לא אתמול).
בכללי יש קו שיפור, אפילו הקבוצה כבר לא נופלת מהרגליים. אתמול הבקענו שני גולים יפים מאוד, ומדי פעם אנחנו מזכירים קבוצת כדורגל ולא הרצה של דמארי או טב"ח לתוך הרחבה ולקוות שמישהו יכשיל אותם כשיטת משחק.
עדיין אם נשכיל להביא מגנים טובים לשני הצדדים נרוויח מאוד.
אני מקווה שיוסי יצליח לחזק אותנו כמו שצריך בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 דצמבר 2012, 06:43 
תמונה
=
תמונה
ב
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: