תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 12:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אבוקסיס
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:07 
סמל אישי של המשתמש
לאט לאט מוביל את הפועל למקום שהיא ראויה לו ומייצר קבוצה ווינרית שמזכירה את הקבוצה של גוטמן בדאבל(אז לא היינו מבריקים במיוחד).
עדיין לדעתי חייב להחליט בין הנבחרת להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:24 
מוקדם לדבר על ווינריות או הצעדה ובטח מוקדם להשוות לגוטמן ולקבוצה ההיא.
נכון לעכשיו הוא ייצב את הקבוצה, הן מבחינת הרכב והן מבחינת כושר ויכולת (אמנם עדיין אנחנו קבוצה של מחצית אחת אבל לפחות זו הפכה להיות המחצית השניה...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:42 
אהבתי מאוד את ההחלטה להכניס את דמארי במקום בן חיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:44 
אהבתי מאוד את המעבר מ-4-5-1 ל-4-4-2 במחצית. שינה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:50 
סמל אישי של המשתמש
מה נקרא מבין כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:51 
סמל אישי של המשתמש
באם יחליט לוותר על הנבחרת ולהשקיע את כולו בהפועל - בהחלט מאמן ראוי.

עד אז....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:52 
סמל אישי של המשתמש
כל עוד ויקטור על הספסל אני אקלל את יוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד אוהב את העבודה שהוא עושה עד עכשיו.
רק שיוציא כבר את אנטבי מההרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:02 
תגידו מה שתגידו - היום שהפועל רוצה היא מניעה כדור שעה. בעידן שירזי שלושה פסים ברצף היה בגדר נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:03 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
הודעה רצינית-
עדיין המשחק של הפועל פסיבי מדי. אני מבין שאנחנו בונים על סגירה נכונה ויציאה מהירה. זה לא אומר שאנחנו צריכים לתת למובילי הכדור של היריבה חופש עד 20 מטר מהשער. השיפור ביכולת ההתקפית יבוא עם הזמן, אני לא מודאג ממנו. אבל העובדה שכל זב חוטם מגיע למצב בעיטה מ20-25 מטר צורם לי כל התקפה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:04 
apu כתב:
תגידו מה שתגידו - היום שהפועל רוצה היא מניעה כדור שעה. בעידן שירזי שלושה פסים ברצף היה בגדר נס.

נקודת המפנה היא לא רק אבוקסיס, היא 14 לב אדום.
אבל אין ספק שלאבוקסיס מגיע קרדיט על ההקדמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:05 
אדום נחמד כתב:
הודעה רצינית-
עדיין המשחק של הפועל פסיבי מדי. אני מבין שאנחנו בונים על סגירה נכונה ויציאה מהירה. זה לא אומר שאנחנו צריכים לתת למובילי הכדור של היריבה חופש עד 20 מטר מהשער. השיפור ביכולת ההתקפית יבוא עם הזמן, אני לא מודאג ממנו. אבל העובדה שכל זב חוטם מגיע למצב בעיטה מ20-25 מטר צורם לי כל התקפה מחדש.

זה קטע הזוי. משחק אחרי משחק שחקנים מסתובבים חופשי 18 מטר מהשער, כאילו משחק אימון או משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:09 
אדום נחמד כתב:
הודעה רצינית-

נכון מאוד, אבל כמו שכתבתי באשכול אחר, חייבים פרופורציה. צריך לקחת ולראות את הקבוצה הזו איך היא נראתה לפני חודש. לא יכלה להחזיק אמצע נגד סכנין והפועל ר"ג. היום כבר מניעים את הכדור, שולטים יותר בקצב המשחק.
הגרף הוא בכיוון הנכון ויש עוד המון מה לשפר. לחץ, הנעת כדור יותר לעומק ומהירה, פעולה אחרונה נכונה יותר ועם מחשבה ואפילו עוד שינוי או שניים בסגל. אם במסגרת ההתקדמות הזו אנחנו מצליחים לנצח משחקים לא פשוטים, אפשר לחשוב חיובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:11 
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
הודעה רצינית-

נכון מאוד, אבל כמו שכתבתי באשכול אחר, חייבים פרופורציה. צריך לקחת ולראות את הקבוצה הזו איך היא נראתה לפני חודש. לא יכלה להחזיק אמצע נגד סכנין והפועל ר"ג. היום כבר מניעים את הכדור, שולטים יותר בקצב המשחק.
הגרף הוא בכיוון הנכון ויש עוד המון מה לשפר. לחץ, הנעת כדור יותר לעומק ומהירה, פעולה אחרונה נכונה יותר ועם מחשבה ואפילו עוד שינוי או שניים בסגל. אם במסגרת ההתקדמות הזו אנחנו מצליחים לנצח משחקים לא פשוטים, אפשר לחשוב חיובי

זה נכון, אבל הקטע הספציפי הזה שחקנים מסתובבים לך על ה 18 מטר בלי הפרעה הוא בלתי מתקבל על הדעת. היה גם מול ק"ש משהו דומה מאוד לרביבו היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:13 
אוגוסטוס היל כתב:
apu כתב:

נקודת המפנה היא לא רק אבוקסיס, היא 14 לב אדום.
אבל אין ספק שלאבוקסיס מגיע קרדיט על ההקדמות

ורמוט ללא ספק משנה את המשחק של הפועל בכל מה שקשור להחזקת הכדור ולזה שיש לו את היכולת להסתובב קדימה ולתת פס חכם לעומק, אבל זה לא קורה בגלל היכולת הוירטואוזית שלו, אלא בגלל שהוא חלק מהמשחק הקבוצתי ושם הוא יכול לבוא לידי ביטוי גם שאנחנו עדיין לא רואים את ורמוט הגדול (למרות הגול היום). באיזהשהוא מקום, ורמוט כזה, יכול להואיל להפועל יותר משחקן שנותנים לו את הכדור ומקווים שיעשה קסמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:13 
ערן כתב:
מה נקרא מבין כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:15 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:
הודעה רצינית-

זה נכון, אבל הקטע הספציפי הזה שחקנים מסתובבים לך על ה 18 מטר בלי הפרעה הוא בלתי מתקבל על הדעת. היה גם מול ק"ש משהו דומה מאוד לרביבו היום

זה תוצאה ישירה מזה שהפועל לא לוחצים (נגד ק"ש עם הבעיטה של אייבינדר). אני מעודד מזה שיש גרף של עלייה ומקווה שיוסי רואה את זה. אם לא, הפועל ישלמו על זה בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:16 
סמל אישי של המשתמש
רוני, בניגוד להנעת כדור ויצירת מצבים, לחץ זה דבר שלא צריך ללמד (טוב, צריך כדי לא ליצור חורים, אבל זה הרבה יותר פשוט).
שחקנים לא יכולים להניע כדור בחופשיות. לא 18 מטר מהשער, ולא בקו החצי.
משום מה לא שילמנו על זה יותר מדי פעמים העונה. וזה באמת הזוי. אבל זה לא שיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:19 
הבעיה המרכזית היתה ונשארה אחת:
אין לנו משחק אגפים בהתקפה. בכלל.
פנטסיל תקוע כל הזמן על קו האמצע. מקבל כדור וישר מחזיר אחורה.
יגאל עוד לפחות מנסה לרוץ למעלה ולהגיע לקו (ואז מרים גרוע
או מאבד)
כל המשחק שלנו הולך דרך האמצע, דרך הצפיפות, ואז מתחילות
המסירות הסתמיות לרוחב.
לצערי אנחנו נקום וניפול עוד הרבה זמן על הברקות אישיות
של טוטו וגילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 01:27 
אדום נחמד כתב:
רוני, בניגוד להנעת כדור ויצירת מצבים, לחץ זה דבר שלא צריך ללמד (טוב, צריך כדי לא ליצור חורים, אבל זה הרבה יותר פשוט).

לחץ כשיטת משחק, חייבים ללמד אחושרמוטה (פרדון מיי פרנץ'). לחץ נכון ומה לעשות אחרי שלקחת את הכדור וכמו שאתה כתבת, סגירות נכונות בשביל שלא יפרקו לך אותו בשני פאסים, זה משהו שקבוצות בארץ לא עושות כמעט.
לא שילמנו על זה העונה, כי קבוצות לא לוחצות אותך. אפילו היריבה לאליפות באה נגדך שהיית מפורק ולא ניסו ללחוץ (אם היו מנסים, לא יודע איפה היינו היום, לא כי הם כאלה גדולים, אלא כי לא יכולנו להעביר אז שני פאסים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 02:55 
יובל כתב:

מחזק.
חייב גם לשלב את סלים יותר ברוטציה (על חשבון גורדנה כמו היום, או ממן במשחקי החולשה שלו). חייבים להכניס את סלים לעניינים לקראת החלק השני של העונה.
עד עכשיו הוא סבל מהרבה מזל בגזרת החופשיות (שלוש קורות לדעתי) והפסים שהוא נותן קריטיים עבורנו. נלחם בהגנה (חטיפה + צהוב שני הערב, מהלך שלמעשה גמר את המשחק) וחייב לאפס את השמאלית בכל מה שקשור לקרנות והרמות בכדורים נייחים - רק בעזרת דקות משחק.

צריך לאפס גם את בן חיים, בעיקר מנטלית, והכי חשוב - לשים סוף לתחביב של לקבל גול בתוספת הזמן של המחצית הראשונה (לדעתי פעם רביעית השנה!!!).

הבטיח ש"יעשה סדר", בינתיים נראה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 02:59 
חייב לקחת את טל בן חיים כפרוייקט.

כרגע הוא פשוט בכיוון הלא נכון. הוא לא חלוץ והוא גם לא שחקן אגף. תנועה ברמה אפסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
אני חוטף ת'ג'ננה בכל משחק בדקות 40-45.
כל פעם אני רואה את זה מגיע. אם לא גול, אז הזדמנויות טובות לשער נגדנו בגלל ריפיון בלתי ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אבוקסיס
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 08:07 
redrony כתב:
אדום נחמד כתב:

לחץ כשיטת משחק, חייבים ללמד אחושרמוטה (פרדון מיי פרנץ'). לחץ נכון ומה לעשות אחרי שלקחת את הכדור וכמו שאתה כתבת, סגירות נכונות בשביל שלא יפרקו לך אותו בשני פאסים, זה משהו שקבוצות בארץ לא עושות כמעט.
לא שילמנו על זה העונה, כי קבוצות לא לוחצות אותך. אפילו היריבה לאליפות באה נגדך שהיית מפורק ולא ניסו ללחוץ (אם היו מנסים, לא יודע איפה היינו היום, לא כי הם כאלה גדולים, אלא כי לא יכולנו להעביר אז שני פאסים).

מאה אחוז, אבל שחקן שמתנהל עם הכדור 18 מטר מהשער כשמסביבו חולמים 3-4 שחקני הגנה שלנו זה דבר שפשוט אסור שיקרה ואין סיבה שיקרה. לא קשור למשחק הלחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 08:47 
אי אפשר להניע כדור בצורה מהירה בלי שני בלמים שמניעים כדור טוב (יש לך רק אחד) ובלי שני מגנים שמסוגלים לתת ספרינט עד הקו ועקיפה, אנטבי מנסה אבל הוא פשוט איום בינתיים ופנסטיל בעיקר מסבך את עצמו במהלכים (גם כי לא תמיד הוא מקבל עזרה), מגנים ובלמים הם חלק אינטגרלי מקבוצה שרוצה להניע כדור מהר כי הם יוצרים מרווחים באמצע שאליהם מגיעים הקשר יותר חופשיים מלבוא לקחת כדור מבלם ולנסות להתחיל לסחוב קדימה (זה קצת שיטה של שכונה).

יוסי עושה לדעתי את מה שהוא מבין שאפשר להוציא מהקבוצה הזאת, הוא מנסה לראות אם הוא יכול לשלוט בקצב, כשהוא רואה שלא הוא סוגר את המשחק מאחור ובונה על יציאה מהירה, אתמול היינו בפיגור והיינו חייבים לדחוף קדימה והרבה בזכות דג'מבה (סגר שטחים ברמה הכי גבוהה שיש) וככה ממן וגם טועמה שנכנסו היה להם יותר חופשי באזורים יותר מסוכנים של המגרש, כל זה כמובן משחרר עוד קצת את גילי וככה אתה יכול להכתיב קצב בסופו של יום.

הדבר היחיד שאני לא אוהב זה איך גורדנה לפעמים מזלזל בעבודת הגנה, ממן יורד כל פעם ואפילו ורמוט מבין שכרגע הוא חייב לרדת כי טב"ח וטוטו יותר קדמיים אבל במהלך שבו ניר ביטון החמיץ, רואים שאף אחד לא יורד איתו ואחרי זה באדיר עוד מעיר לגורדנה (בצדק).
גורדנה מבחינת כדורגל יכול לעשות את ההבדל במשחקים אבל בלי רצינות והשקעה מצידו בצד ההגנתי אנחנו נמצא את עצמנו בבור או שהוא יימצא את עצמו בספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
זה אמנם עדיין לא מושלם, אפילו רחוק מזה.
אבל אי אפשר להגיד שאין פה שינוי קיצוני בשבועות האחרונים.
יש גרף שיפור ברור במשחק הקבוצה, וזה מעודד.
בתחילת העונה היינו קבוצה שלא מסוגלת לחבר יותר משני פסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
יוסי מנסה לסחוב עד ינואר. עם לא מעט מזל והרבה כישרון נטו של החלק הקדמי הוא גם מצליח.
כשיהיו פה שני מגנים נורמאליים ועוד בלם שיודע להוציא משחק קדימה כמו דאגלס ופצ'אלקה אז גם נראה הרבה יותר טוב.
עברנו 4 משחקים לא פשוטים בליגה (דרבי,ק"ש,ב"ש,אשדוד) עם 100 אחוז הצלחה, מגיע ליוסי ולשחקנים כל הכבוד על כך אבל גם הוא יודע שזה עדיין לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 09:22 
סמל אישי של המשתמש
מאז ששביט לא על הספסל רואים שיש שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 דצמבר 2012, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
לא אוהב אותו.
וגם מסדר ג'ובים לחברים שלו.
ושיעיף את יגאל כבר החוצה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: