רוי האדום כתב:
הרמבם כתב:
רוי האדום כתב:
kobster כתב:
חבורה של מטומטמים, DNA של הרס עצמי.
במקום להבין שמה שחשוב זה לקחת קולות מהימין, גוש השמאל-מרכז מתעסק בלקחת קולות אחד מהשני.
מרצ נגד שלי שנגד לבני שנגד לפיד. ביבי מחייך בנחת
בטח שמרצ יהיו נגד יחימוביץ , העבודה מצהירה שהיא לא מפלגת שמאל , יחימוביץ מחבקת את המתנחלים בכל הזדמנות , נגד המהלך הפלסטיני , לא מוכנה להגיד כי לא תשב עם ביבי אותה ממשלה , מה הפלא שמרצ יוצאים נגדה ונגד המפלגה שלה ?
כל האנשים שהצביעו עבודה והגדירו את עצמם שמאל , צריכים למצוא מפלגה חדשה , ומרצ זו אופציה טובה עבורם ..
אל מה אתה מדבר?
שלי היא האידיאולוגית הגדולה ביותר של השמאל הישראלי(עוד שהנושא החברתי לא היה באופנה) והיחידה שיכולה היום לתת קונטרה ופתרונות פרגמטיים למול האידיאולוגיה הקיצונית של ביבי.
המשנה המדינית שלה מאוד ברורה על אף שמנסים לערפל אותה,
מתווה קלינטון. לא שמאל מספיק בעבורך? אז תמשיך לחלום חלומות באספמיה על רעיונות שלא יתגשמו ואין להם קיום מטאפיזי כי הם לא משרתים שום מטרה.
מבחינתך יחימוביץ' היא האידיאולוגית הכי גדולה בשמאל הישראלי מבחינתי לא , בשתי הזדמנויות שהיו לה להראות משהו מהאידיאולוגיה החברתית הזאת היא נכשלה , בבחירות לראשות העיר ,שהיו על נושאים חברתיים נטו , ובמחאה החברתית שהיתה כאן לפני שנה וחצי וקולה נדם , אפילו את ציפי לבני שמעו יותר ממנה .
בתחום המדיני היא תואמת ברק וביבי , לא שמעתי אותה אומרת משהו אחד יוצא דופן .
מבחינתי היא לא ראויה להיות ראש ממשלה , לא סומך עליה , לא נראה שיש לה אומץ להגיד את מה שהיא באמת חושבת , אז לעשות ?
זכותך לחשוב מה שאתה רוצה על האידיאולוגיה של שלי, אינך יכול להתכחש לזה שהיא קיימת ולמאפיינים השמאלניים הברורים שבה.
אתה מאוכזב מהתנהלות שלה בזמן המחאה החברתית? מה ציפית שתעשה, תהפוך את המחאה לפוליטית ותהרוג אותה? המחאה ושינוי התפיסה והשיח הם אלה שגרמו לבחריתה לראשות העבודה.
מבחינה מדינית אף אחד במערכת בחירות הזאת לא מחדש לנו, אך בניגוד לביבי, שבערמומיותו מעמיד פנים כלפי חוץ כתומך בשתי מדינות לשני עמים אך בפועל מעמיד אין סוף תנאים מקדימים, מסכל את מו"מ ומעדיף את המצב הקיים תמיד, שלי
באמת חותרת לפתרון שלטענתה תמיד היה במרכז הפוליטי ותמיד פרגמטי ומעשי.
אני מצטט את שלי: כדי לעשות שלום לא מספיק לשיר שירי שלום ולהיות צודק, צריך לייצר כוח פוליטי שיאפשר הטמעה של תהליך מדיני.
לדעתי, מפלגת העבודה קיום היא המפלגה היחידה שמציע פתרונות שהם גם מוסריים ומחודדים וגם פרגמטים במידה ויהיה לה(וקיים סיכוי כזה גם אם הוא נמוך) את הכוח הפוליטי.
זה שהיא לא אומרת בדיוק מה שאתה רוי האדום רוצה לשמוע, לא אומר כלום על האומץ שלה אחי. והיא אחת הנשים האמיצות שהכרתי.