pokara כתב:
אנטיגונה כתב:
אין בעיה, אז זה אומר כרטיס ממוצע ב-60 ש"ח.
אז מחיר מנוי צריך להיות לפי 30-40 ש"ח למשחק.
ותמשיכו פה באשכולות פנטזיות הזויים על רכש כשאין כסף לעוזר מאמן.
לפי מה שידוע לי המחיר צריך להיות זהה לאוהדי קבוצת הבית והחוץ ביציעים מקבילים (לדוגמא 5 מול 11, 7 מול 8),
אין שום סיבה למה לא להוריד את המחיר ל50 ש"ח לשער 11, כי על פי מה שידוע לי שער 5 מכור למנויים כולו).
אמנם ישנה כאן כביכול הרעה כלפי אותם מנויים של שער 5,
אבל בהנחה שרבים מהם גם נוסעים למשחקי חוץ, בסופו של דבר הם מרוויחים מהמהלך
לא ימכרו כרטיסים ב-50 ש"ח לקבוצה האורחת בבלומפילד וב-80 ש"ח ל-8 וב-90 ל-2/13.
זה יהיה 50 מחיר אחיד לכל השערים.
תהיה ביקורת רצח על ההנהלה מצד הלקוחות שלה, היא יודעת את זה, ולכן שתי האופציות הרלוונטיות יהיו המחירים הנוכחיים או 50 ש"ח לכולם.
אני בכלל לא חושב שהיינו צריכים להיגרר למהלך הזה באמצע העונה ותחת סחיטה של צד שני.
בהחלט יש מקום, וכתבתי על כך בעבר, לעשות חושבים מחדש לגבי מחירי המנויים והכרטיסים, אבל מתוך חשיבה מעמיקה ומסודרת, ובפגרת הקיץ לא באמצע העונה.
למשל, מחירים אטרקטיביים לגוש הקיצוני ב-2 ו-13, כי במחירים של היום, ששווים למחיר הגבוה של 2 ו-13 באמצע מתחת לגג, אין הרבה קליינטים ואנחנו סתם מפסידים.
דוגמא נוספת: זה לא סוד ששער 13 לא אטרקטיבי עבור חלק גדול מאוהדי הפועל.
את שני הגושים הראשונים שקרובים לאמצע אנחנו די ממלאים שם. הקרחות הגדולות מתחילות בגוש השלישי. ובגוש הזה הייתי קובע מחיר מוזל יותר, עם יותר דילים אטרקטיביים לאב + בן ואב פלוס שני ילדים, במטרה למלא גם אותו במנויים.
רעיונות כאלה ורעיונות נוספים אני מצפה מהעמותה להעלות בפני ההנהלה לקראת העונה הבאה, ואני די בטוח שזה גם יקרה.