אחד אדום כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
קומוניסים כתב:
אני לא חושב שבגין קיצוני בדיעותיו, הוא שמאלני יותר בכיוון הסמרטוטי של העניין, מין אפס מתרפס כזה. מקווה מאוד שלא נצטרך לסבול אותו כשר.
קובסטר, דיברתי על הרשימה הנוכחית של העבודה.
קומוניסים, יש גבול דק בין פרובוקציה לליצנות. לקרוא ללבני ומרידור שמאל קיצוני ולבני בגין שמאלני "קצת" חוצה את הגבול הזה.
אלפקה,
מציע שנחכה ליום חמישי בלילה ונשפוט את הרשימה של העבודה. בעקבות מה שקרה בליכוד ששבר ימינה, אני די בטוח ששלי חוששת שהרשימה שלה תשבור שמאלה ותהרוס לה את מה שהיא בנתה במשך כ"כ הרבה זמן וזה מיצוב העבודה כמפלגת מרכז שתוכל למשוך גם מצביעים מהימין.
מעבירים פה כבר חודשיים ביקורת על זגזוגים ואמירות מהפה החוצה אבל יש מטרה אחת והיא החלפת השלטון כדי שאנשים בדעות זהות לקומוניסים לא ינהלו את המדינה. כשיש כזו מטרה, (כמעט) כל האמצעים כשרים.
אנשים לא אוהבים כשמנסים לעבוד עליהם בעניים יותר מדי בגלוי, אף אחד לא מאמין לשלי בארץ. אז מצבעי קדימה חזרו לעבודה, היא לא משכה קול אחד מהימין.
אני בתור מתפקד לעבודה, כל מתמודד שפגשתי שאלתי את דעותיו המדיניות, מי שמתחמק או אומר לי מרכז לא יקבל את הקול שלי.
כנראה שיש 20 מנדטים שכן מאמינים לשלי...
אין לי ספק שהכפלת הכוח של העבודה נבע רובו ככולו ממצביעי קדימה, רק שהם יכלו גם לעבור לליכוד ולא עשו את זה.
מה זה דעות מדיניות ? חוץ מהחברים של קומוניסים ורומאריו, לכולם ברור מה פחות או יותר יהיה הפתרון המדיני. בינתיים בארבע השנים האחרונות יש ממשלה ימנית שהכשירה במו ידיה את מדינת חמאסטן, תאר לך מה היה קורה אם ממשלת שמאל היתה עושה את זה.
שלי כבר מזמן הצהירה שהקו של מפלגת העבודה לא יהיה על שאלת הגבולות אלא מה קורה בתוך הגבולות האלו. על אנשים שקמים בבוקר ומטריד אותם הרבה יותר איך הם יגמרו את החודש ומה מצב המינוס שלהם בבנק מאשר אם הגבול בינינו לפלסטין יכלול את קדומים או לא. אנשים קמים בבוקר ועושים חשבון אם להדליק את המזגן באוטו כדי לא לבזבז דלק שעולה הון תועפות, פחות משנה להם אם הצנטריפוגות באיראן עברו את קו ה 70% או לא (וכאילו שיש לנו משהו ממשי לעשות עם זה).
אז כן, יהיו פה שתי מדינות לשני עמים אבל בקצב הזה מדינת ישראל שתיפרד מפלסטין תהיה ריקה מתוכן, מרוסקת חברתית וכלכלית וכל מי שתהיה לו את האופציה יברח מפה לחו"ל. עוד 4 שנים של ביברמן זה אומר עוד 4 שנים שבהם שר האוצר מכפיל בסתר את התקציב שהוא מעביר להתנחלויות על חשבוננו ועוד 4 שנים שיו"ר ועדת הכספים מטעם יהדות התורה מודה בדיעבד שהוא לקח את החלטה על קיצוץ לישיבות (350 מיליון שקל) וזרק אותה לפח.
אם עד עכשיו הם עוד איכשהו ניסו להסתיר את זה, לפי הממשלה המסתמנת בראשות הליכוד זה כבר הולך להיות לעיני כל ובלי בושה.
אם את הדברים האלה הם יעשו בלי בושה, תאר לעצמך מה הם יסתירו.