תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 01:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 08:24 
קומוניסים כתב:
הסלע האדום כתב:
זה מאתמול בבוקר:
הסלע האדום כתב:
מישהו פה יכול לחשוב על סיבה טובה שדן מרידור לא יהיה מס' 2 ברשימתה של ציפי לבני?

הבוקר ב"מעריב": מגעים בין לבני ומרידור.

תמיד תזכרו איפה קראתם את זה בפעם הראשונה... ;)

רק מוכיח את כל טענותיהם של הליכודניקים על מרידור

הוא ובני בגן שמאל קיצוני. זה מזכיר לי שפוקס ניוז קראה לוורן באפט סוציאליסט כי הוא אמר שצריך לקחת יותר מיסים מעשירים.
קומוניסים :HEART2: פוקס ניוז :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 08:31 
בהחלט.
אם הידיעה נכונה ומרידור חובר לליבני שהיא אכן שמאל קיצוני לכל דבר, זה מעיד עליו הרבה

אני לא חושב שבגין קיצוני בדיעותיו, הוא שמאלני יותר בכיוון הסמרטוטי של העניין, מין אפס מתרפס כזה. מקווה מאוד שלא נצטרך לסבול אותו כשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 09:51 
קומוניסים כתב:
בהחלט.
אם הידיעה נכונה ומרידור חובר לליבני שהיא אכן שמאל קיצוני לכל דבר, זה מעיד עליו הרבה

אני לא חושב שבגין קיצוני בדיעותיו, הוא שמאלני יותר בכיוון הסמרטוטי של העניין, מין אפס מתרפס כזה. מקווה מאוד שלא נצטרך לסבול אותו כשר.

אין לך מושג מה זה שמאל קיצוני, אפילו בפרקטיקה המדינית בלבד.
מצד שני, כולנו שמאל קיצוני בעיניי מיכאל בן ארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

:PUKE: :PUKE: :PUKE:

קובסטר, דיברתי על הרשימה הנוכחית של העבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
קומוניסים כתב:

קומוניסים, יש גבול דק בין פרובוקציה לליצנות. לקרוא ללבני ומרידור שמאל קיצוני ולבני בגין שמאלני "קצת" חוצה את הגבול הזה.

אלפקה,
מציע שנחכה ליום חמישי בלילה ונשפוט את הרשימה של העבודה. בעקבות מה שקרה בליכוד ששבר ימינה, אני די בטוח ששלי חוששת שהרשימה שלה תשבור שמאלה ותהרוס לה את מה שהיא בנתה במשך כ"כ הרבה זמן וזה מיצוב העבודה כמפלגת מרכז שתוכל למשוך גם מצביעים מהימין.
מעבירים פה כבר חודשיים ביקורת על זגזוגים ואמירות מהפה החוצה אבל יש מטרה אחת והיא החלפת השלטון כדי שאנשים בדעות זהות לקומוניסים לא ינהלו את המדינה. כשיש כזו מטרה, (כמעט) כל האמצעים כשרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
בהחלט.

אני מצביע מרצ, כלומר מרכז עם נטיה קלה שמאלה, אז מרידור וליבני יותר קיצונים ממני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
אתה מצביע לחמאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
קומוניסים כתב:

קומוניסים, יש גבול דק בין פרובוקציה לליצנות. לקרוא ללבני ומרידור שמאל קיצוני ולבני בגין שמאלני "קצת" חוצה את הגבול הזה.

אלפקה,
מציע שנחכה ליום חמישי בלילה ונשפוט את הרשימה של העבודה. בעקבות מה שקרה בליכוד ששבר ימינה, אני די בטוח ששלי חוששת שהרשימה שלה תשבור שמאלה ותהרוס לה את מה שהיא בנתה במשך כ"כ הרבה זמן וזה מיצוב העבודה כמפלגת מרכז שתוכל למשוך גם מצביעים מהימין.
מעבירים פה כבר חודשיים ביקורת על זגזוגים ואמירות מהפה החוצה אבל יש מטרה אחת והיא החלפת השלטון כדי שאנשים בדעות זהות לקומוניסים לא ינהלו את המדינה. כשיש כזו מטרה, (כמעט) כל האמצעים כשרים.

אנשים לא אוהבים כשמנסים לעבוד עליהם בעניים יותר מדי בגלוי, אף אחד לא מאמין לשלי בארץ. אז מצבעי קדימה חזרו לעבודה, היא לא משכה קול אחד מהימין.
אני בתור מתפקד לעבודה, כל מתמודד שפגשתי שאלתי את דעותיו המדיניות, מי שמתחמק או אומר לי מרכז לא יקבל את הקול שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אתה מצביע לחמאס

זה לא הליכוד שמעודד ומחזק את החמאס? אנחנו בשמאל לא אוהבים את החמאס שהוא אירגון ימני דתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:

קובסטר, תכיר - תופעת קומוניסים.
תופעת קומוניסים, תכירי - קובסטר, משתמש שעוד לא נחשף אלייך מספיק.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אני משער שלבני תתחיל להרכיב את הרשימה שלה ביום ו' בבוקר
לאחר שיוודעו תוצאות הפריימריס ב"עבודה" והיא תראה אם נפלט משם
איזה "כוכב" שיוכל להשתבץ בצמרת "התנועה" שלה. (מה זה השם הזה?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
kobster כתב:
KingAlpaca כתב:
קומוניסים כתב:

אלפקה,

אנשים לא אוהבים כשמנסים לעבוד עליהם בעניים יותר מדי בגלוי, אף אחד לא מאמין לשלי בארץ. אז מצבעי קדימה חזרו לעבודה, היא לא משכה קול אחד מהימין.
אני בתור מתפקד לעבודה, כל מתמודד שפגשתי שאלתי את דעותיו המדיניות, מי שמתחמק או אומר לי מרכז לא יקבל את הקול שלי.

כנראה שיש 20 מנדטים שכן מאמינים לשלי...
אין לי ספק שהכפלת הכוח של העבודה נבע רובו ככולו ממצביעי קדימה, רק שהם יכלו גם לעבור לליכוד ולא עשו את זה.
מה זה דעות מדיניות ? חוץ מהחברים של קומוניסים ורומאריו, לכולם ברור מה פחות או יותר יהיה הפתרון המדיני. בינתיים בארבע השנים האחרונות יש ממשלה ימנית שהכשירה במו ידיה את מדינת חמאסטן, תאר לך מה היה קורה אם ממשלת שמאל היתה עושה את זה.
שלי כבר מזמן הצהירה שהקו של מפלגת העבודה לא יהיה על שאלת הגבולות אלא מה קורה בתוך הגבולות האלו. על אנשים שקמים בבוקר ומטריד אותם הרבה יותר איך הם יגמרו את החודש ומה מצב המינוס שלהם בבנק מאשר אם הגבול בינינו לפלסטין יכלול את קדומים או לא. אנשים קמים בבוקר ועושים חשבון אם להדליק את המזגן באוטו כדי לא לבזבז דלק שעולה הון תועפות, פחות משנה להם אם הצנטריפוגות באיראן עברו את קו ה 70% או לא (וכאילו שיש לנו משהו ממשי לעשות עם זה).
אז כן, יהיו פה שתי מדינות לשני עמים אבל בקצב הזה מדינת ישראל שתיפרד מפלסטין תהיה ריקה מתוכן, מרוסקת חברתית וכלכלית וכל מי שתהיה לו את האופציה יברח מפה לחו"ל. עוד 4 שנים של ביברמן זה אומר עוד 4 שנים שבהם שר האוצר מכפיל בסתר את התקציב שהוא מעביר להתנחלויות על חשבוננו ועוד 4 שנים שיו"ר ועדת הכספים מטעם יהדות התורה מודה בדיעבד שהוא לקח את החלטה על קיצוץ לישיבות (350 מיליון שקל) וזרק אותה לפח.
אם עד עכשיו הם עוד איכשהו ניסו להסתיר את זה, לפי הממשלה המסתמנת בראשות הליכוד זה כבר הולך להיות לעיני כל ובלי בושה.
אם את הדברים האלה הם יעשו בלי בושה, תאר לעצמך מה הם יסתירו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 20 אוגוסט 2014, 22:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:

נערך לאחרונה על ידי ירמי קדושי בתאריך 20 אוגוסט 2014, 22:55, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 12:52 
פריאל, יש לך דעות שלא מבוססות על דעה קדומה שלך על מגזר?

קומוניסים, השיטה שלך של לזרוק שטויות ואז שיוכיחו שהן שטויות איבדה מזמן את הלגיטימציה שלך, מבקש שתלך כמו המשתמש דנוימן1 ואדום טורקי לשחק במקום בו לא תפריעו לילדים הגדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
שמתם לב לזה?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4312565,00.html
יחימוביץ': לא רוצה יותר מדי שמאל ברשימה
יו"ר מפלגת העבודה, שערכה חוג בית ביישוב דתי-חילוני רגע לפני הפריימריז, קרצה לציבור מצביעי הימין המתון והבהירה שהיא מעוניינת ברשימה מאוזנת.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 16:27 
אני מתחיל לחשוב ברצינות על להצביע לאלדד יניב וארץ חדשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:

הוא די הודה שיום-יומיים לפני הבחירות הם יפרשו ולא יהיו פתקים שלהם בקלפי. כרגע הם פה בשביל לעשות את הגרילה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 16:30 
אם הסקרים יראו שהוא נכנס קשה לי להאמין שהוא ישלוף את הפתקים. אם הסקרים יראו על 4 מנדטים ומעלה לחד"ש והוא יתנדנד אני אצביע לו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

הוא די הודה שיום-יומיים לפני הבחירות הם יפרשו ולא יהיו פתקים שלהם בקלפי. כרגע הם פה בשביל לעשות את הגרילה שלהם.

ה לא מה שאני הבנתי
אני הבנתי שהוא אמר שהם ידאגו לא 'לבזבז' קולות
ואם הם יראו שבסקרים הסופיים, יומיים לפני הבחירות, הם לא עוברים את אחוז החסימה - הם ימשכו את המפלגה והפתקים שלהם יצאו מהקלפי
(גם אני מתלבט עדיין לגביהם, מצד אחד הם מסתמנים כהצבעת מחאה לא רעה, מצד שני, לא בא לי לבזבז את הקול שלי ולחזק את ביברמן...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 16:36 
ערן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אל תיקח קשה ת'פרישה המסתמנת. תמיד יש רע"מ תע"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירותrc
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
אני כותב את זה כאן כי אין באמת אשכול אחר.
האם יש איזו מפלגה בעלת כיוון מדיני כמו זה שאני מציג בהמשך ההודעה?

ראשית הטענה המרכזית היא שהסכם שלום עם הפלסטינאים הינו הסכם שלום אזורי, ולכן יש לבצע אותו עם כלל האזור. הדרך הנוחה לעשות זאת היא במסגרת פתיחת הסכמי השלום עם הירדנים והמצרים.
בהסכמים אלו ישראל היא זאת שאחראית על האוטונומיה הפלשתינאית, המטרה של ישראל להעביר את האחריות חזרה לצד השני החתום, אם ע"י סיפוח השטחים והפיכת ירושלים המזרחית לבין לאומית ואם ע"י מהלך שבסופו תקום מדינה פלשתינאית. בנוסף נצטרך לתת לירדנים ולמצרים משהו. אם תהיב ערבות אמריקאית אז תמיכה כספית ירדן + אישור לתוכנית הירדנית לתעלת הימים (תעלת השלום של תשובה) יכול להיות גמול סביר. ומצרים מבחינתה יכולה לקבל את ההכרה של המעצמה הערבית הבכירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
ערן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

טיפש, תחזור לחור הצהוב שממנו הגחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:12 
לא תתפוס אותי כתב:

אפשר לחקור למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירותrc
הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:23 
el dudernio כתב:
אני כותב את זה כאן כי אין באמת אשכול אחר.
האם יש איזו מפלגה בעלת כיוון מדיני כמו זה שאני מציג בהמשך ההודעה?

ראשית הטענה המרכזית היא שהסכם שלום עם הפלסטינאים הינו הסכם שלום אזורי, ולכן יש לבצע אותו עם כלל האזור. הדרך הנוחה לעשות זאת היא במסגרת פתיחת הסכמי השלום עם הירדנים והמצרים.
בהסכמים אלו ישראל היא זאת שאחראית על האוטונומיה הפלשתינאית, המטרה של ישראל להעביר את האחריות חזרה לצד השני החתום, אם ע"י סיפוח השטחים והפיכת ירושלים המזרחית לבין לאומית ואם ע"י מהלך שבסופו תקום מדינה פלשתינאית. בנוסף נצטרך לתת לירדנים ולמצרים משהו. אם תהיב ערבות אמריקאית אז תמיכה כספית ירדן + אישור לתוכנית הירדנית לתעלת הימים (תעלת השלום של תשובה) יכול להיות גמול סביר. ומצרים מבחינתה יכולה לקבל את ההכרה של המעצמה הערבית הבכירה.

במילים אחרות אתה מחפש מפלגה שמציעה לבנות מכונת זמן שתיקח את כולנו לשנות ה80?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:24 
ערן כתב:
metal כתב:
ערן כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

טיפש, תחזור לחור הצהוב שממנו הגחת.

:LOL2: אני אוהד הפועל לפני שהמציאו אותך. כשיסגרו לך ת'עיתון תבוא לערבב לי ת'טיח, אחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:32 
סמל אישי של המשתמש
איזה מתסכל זה להיות ימני או שמאלני קיצוני, יוצא בשאלה או חוזר בתשובה. כל הזמן אתה חי בתחושה שהעולם דפוק, שכולם מקצינים והולכים נגדך, העתיד תמיד קודר אלא אם כן יתרחש איזה אירוע מאוד מיוחד ומשמעותי(שכמובן אף פעם לא יקרה, חוץ מהמשיח). חוץ ממך ומהקהילה המצומצמת שלך, כולם הולכים בדרך ההפוכה ורק הולכים ומתחזקים. אתה תמיד מושא ללעג ושינאה, ואף פעם לא מבין למה כולם נגדך. פאק, זה כך כך מתסכל, מעניין אם זה שווה את הרגשת הזחיחות שנלווית לזה.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:38 
Officer Barbrady כתב:
איזה מתסכל זה להיות ימני או שמאלני קיצוני, יוצא בשאלה או חוזר בתשובה. כל הזמן אתה חי בתחושה שהעולם דפוק, שכולם מקצינים והולכים נגדך, העתיד תמיד קודר אלא אם כן יתרחש איזה אירוע מאוד מיוחד ומשמעותי(שכמובן אף פעם לא יקרה, חוץ מהמשיח). חוץ ממך ומהקהילה המצומצמת שלך, כולם הולכים בדרך ההפוכה ורק הולכים ומתחזקים. אתה תמיד מושא ללעג ושינאה, ואף פעם לא מבין למה כולם נגדך. פאק, זה כך כך מתסכל, מעניין אם זה שווה את הרגשת הזחיחות שנלווית לזה.

NICE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:

אתה כל כך מגניב, ובכלל לא זחוח ומתנשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 נובמבר 2012, 17:46 
zink כתב:
לא תתפוס אותי כתב:

אפשר לחקור למה?

בהתחלה הוא הפחיד אותי מאוד ונראה לי כמו ליצן ואופרטוניסט, אבל אחרי שהתרגלתי לזה שהוא קצת מטורף התחלתי להתרגל לרעיון:

א) אני נוטה להאמין לטענה שלו שעם חסינות פרלמנטרית הוא הולך להתפרע (חצי ציטוט שלו- "אני רואה לוביסט מסתובב מחוץ לועדת הכספים? פותח סמארטפון ומשדר לאינטרנט")
ב) עמדותיו המוצהרות חברתיות ולא רואה אותו מסכל את אחת היוזמות שיעניינו אותי מבין הצעות החוק של חד"ש
ג) יש סיכוי קטן שאם הוא יכנס לכנסת הוא יצליח להגדיל את השמאל משמעותית
ד) המון פוליטיקאים שאני לא מחבב הולכים להיות עצובים מאוד מזה שהוא בכנסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: