שער 7 הוא אדום כתב:
אבי כתב:
האם הנהלת הפועל פועלת בעניין מול ההתאחדות? האם יש בקשה לכינוס דחוף של בית הדין העליון של ההתאחדות?
למה לא עושים רעש כמו שהנהלת *כבי ידעה לעשות?
למה האזכור היחיד עד עכשיו זה שורה וחצי היום בידיעות שבהפועל רק שוקלים פניה ושהם כועסים על אשדוד בגלל שאירחנו אותם בזמן "עמוד ענן" (לא למדתם שאסור לארח את הקבוצות האלה אחרי האירוח של חיפה במלחמת לבנון השניה)?
מאמין שהמילים "הנהלת הפועל" עונה על כל מה שביקשת.
וכל מילה מיותרת.
אם אתה לא מצפה - אתה לא מתאכזב.
אם הנהלת הפועל הייתה עושה 10 אחוז ממה שהנהלת מכבי עושה לטובת הקהל שלה ובענייני הסברה,לא היינו הופכים לשעיר לעזעזל של הכדורגל בישראל.
נצטרך לחכות להנהלה הבאה שתעשה כן.
למרות שמצד שני,ממי אתה מצפה שיעשה משהו?
זה לא שהשמות של מורדי,אמיר לובין,והדוקטור/פרופסור הזה בכלל מזיזים למישהו,הוא נספרים בכלל.
ההנהלה פנתה להתאחדות לכדורגל וגם לאשדוד ופועלת בעניין, אבל אל תתנו לעבודות לבלבל אתכם.
זה גם ככה לא הפריע לכם לפתוח אשכול שלם על ההנהלה הבזויה ש"החליטה להדיח את טוטו" ואחרי שטוטו אמר: ""הכל שטויות. הפועל ת"א נתנה לי תמיכה כל כך גדולה ומדהימה לאחרונה. ההנהלה היתה מאחוריי ואין לי אלא להודות לה. לא יצאתי למדריד בשל מחלה, יוסי הבין שאני צריך לנוח ולכן נשארתי." זה לא גרם לאף אחד לחזור בו.
אני לא רוצה להיות מליץ יושר של ההנהלה והיא עשתה גם לא מעט טעויות, אבל ראוי שהביקורת תהיה עניינית ולא בכיינית ותתבסס על עובדות ולא על השערות.