EZMAN כתב:
תפסיקו לבלבל את המוח עם השטויות של "קבוצה ל5 שנים הבאות" כי זה חרטה אחד גדול! תסתכלו על שלושת הגדולות ותגידו לי כמה בדיוק שחקנים שיחקו בקבוצה הזאת מ2007?
אני יחסוך לכם את הספירה:
ממכבי חיפה-6: דוידוביץ', בוקולי, משומר, קטן, קינן(עזב וחזר), אמיר אדרי(עזב וחזר)
ממכבי ת"א-1: שירן ייני
מהפועל ת"א-3: באדיר, אנטבי(עזב וחזר), שי אבוטבול
ולכל אלה שיטענו שזה דבר של השנים האחרונות אז שילחו עוד 5 שנים אחורה ויראו שהשחקנים המשותפים ל2007/8 ול2002/3 הם:
אנטבי, סרור, אבוטבול, ובן שאנן ואני יכול להבטיח לכם שב2002 אבוטבול, סרור ובן שאנן לא היו פקטור גדול בהרכב ולא ראו דקות..
בניית קבוצה ל5 זה דבר שבחיים לא יקרה במקסימום אתה יכול לבנות קבוצה שתתבסס על אותו הרכב ומערך למשך 3 שנים גג והקבוצה הזאת צריכה להיבנות על ממן, גורדנה, גילי, קליימן, טל בן חיים ומור שושן..
עם כל האהבה היום אין לזהבי מקום בהפועל ובמקרה הטוב גם לא יהיה לו מקום בהפועל, אנחנו צריכים רק לקוות שהוא לא יגמור במכבי ואיך שהוא ימצא את עצמו באיזה קבוצה באירופה
אולי בעוד 2-3 שנים, אבל לא היום

1. קודם כל, 6 שחקנים שמחזיקים 6-7 שנים זה יפה מאד. זה בדיוק לאן שאני חותר. אני רוצה סגל של 7-8 שחקנים "ברזל" שיהוו את השלד של הקבוצה כאשר רק 3-4 שחקנים יהיו חדשים. זה לא בשמים. אתה רואה שזה אפשרי.
2. ברשימת שחקנים של הפועל שכחת את סלים ואת גילי (שגם עזבו וחזרו אבל הם פה) ככה שלהפועל יש 5 שחקנים ולא 3.
3. קיים הבדל בין שחקן שאירופה לא קורצת לו או רחוקה ממנו או שהוא חזר ממנה לבין שחקן שעדיין לא יצא ורוצה לנסות. גילי ורמוט אחרי פעמיים כבר לא יצא לאירופה. יש סיכוי שזהבי כן ירצה אבל הוא נמוך יחסית. יש בהפועל שחקנים שאירופה לא מדברת אליהם (גורדנה) שאו שבתפקידם או גילם יהיה להם קשה להגיע לשם אם בכלל (בוריס, שושן, שי). עליהם צריך לבסס את השלד. גם שחקן מוכשר כמו ממן לא ימהר לצאת לאירופה, יש לו אבא עם שכל שיודע לכוון לו את הקריירה כמו שצריך והוא עד עכשיו קיבל החלטות טובות.
יוצא אפוא, כי הפועל נמצאת במצב בו היא יכולה להתחיל בבניית שלד שיחזיק כמה שנים.
4. הפועל של עונת 2002/3 היא דוגמה ליציבות (אני שם בצד את מה שקרה באותה עונה ברמה הניהולית, מענקי אירופה, שביתות איטלקיות וכו'): קשטן אימן אז את העונה הרביעית שלו ברצף(!). לשחקנים אז היה ותק של כמה שנים טובות בהפועל, חלקם 3 שנים, חלקם 4 וחלקם אף יותר מכך! (שביט, גרשון, אנטבי, הולמאי, סלים, פיני, עומרי, אודי, דומב, הלל ואחרים). הנה לך שלד של קבוצה שמשחק יחד עם אותו מאמן כמה שנים. כלומר, זה אפשרי, שלא לומר, חיוני.