תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 17:15

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שלישי 27/11
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להציב את זהבי בעמדת המגן הימני, כמו במשחק האליפות. הנה, שתי צפורים וזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 14:40 
שחר כתב:
redrony כתב:
שחר כתב:
באזשהו שלב צריך להתחיל לחשוב מה טוב להפועל ולא איך למנוע משחקנים להגיע למכבי. זה נכון שמבחינה מקצועית אנחנו צריכים את זהבי, אבל מבחינה מקצועית אנחנו גם צריכים את מסי.
למרבה הצער, העמדה של זהבי היא אחת האחרונות שדורשות חיזוק כרגע ויש הרבה עמדות שצריכות חיזוק בדחיפות כשבעצם כסף- אין.

שים שנייה את עניין הכסף בצד.
.

אם נשים את הכסף בצד אז אפשר להביא את זלאטן, פויול, מסי, רונאלדו ולספסל את אסיין וסונג..

כיוון שאי אפשר להשים את הכסף בצד כי הוא האישיו העיקרי כרגע בהתנהלות של המועדון שאם לא שמת לב , בינתיים לא מצליח לשמור אפילו את השחקנים המשמעותיים בסגל הקיים היום, אז כל שאר הדיון הופך ללא רלוונטי.
וכפי הנראה (מה שמצער אותי מאוד) אין לנו תוכניות ארוכות טווח בשלב הזה של הקבוצה ושל מבנה ההנהלה, אלא המחשבה היא על הטווח הקרוב בלבד וכמו שזה נראה מהצד בסוג של מלחמת השרדות, אז לדבר על סגל לעוד חמש שנים זה גם לא ממש אופציה כרגע.
הלוואי שיביאו את זהבי, מצד שני אם זה יבוא על חשבון דברים חשובים הרבה יותר, זה יבאס אותי ואפילו יפגע בנו מקצועית.

התגובה הראשונה שלך דיברה על עמדות שדורשות חיזוק יותר מזו של זהבי ובכלל על הדחיפות של להביא אותו (שזה חלק מהדיון הכללי). אז אני טוען שאם צריך לשים כסף על זהבי או על מגן ימני ובלם, אני שם אותו על זהבי. אם זהבי עולה משמעותית יותר משניהם יחד, אני מנסה לגרד כסף בשביל להביא אותו כמעט בכל מחיר הגיוני. כי בעיניי הוא חשוב יותר, בטוח יותר מחתולים בשק שמביאים בינואר ולא יודעים מה מקבלים, ולא מחזק את היריבה העיקרית שלי לאליפות. אני כבר לא מדבר על זה שמדובר על שחקן ישראלי שלא תופס מקום של זר.
אז עם כל הכבוד לזלאטן, פויול ושאר הדוגמאות שנתת, זהבי עולה קצת פחות. שוב, יגידו שאי אפשר בשום אופן, אני לא אלבש שק על הראש. זה יהיה עצוב, אבל נתגבר.
אני לא יודע את מי אתה חושב שהפועל יביאו בינואר (ואני מניח שכולם מסכימים שמגן ימני ובלם הם העמדות החשובות), אבל אני לא סגור שהשינויים שיעשו יבטיחו משהו, בטח אם אלה יהיו זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 15:04 
"אצלי בלב" אבל הכסף בכיס בצד הצהוב, עוד הכנה למעבר הצפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
האדס כתב:
אם יש משהו שהפועל מצליחה להוכיח העונה, שבליגה המחורבנת הזו מספיק התקפה טובה בשביל להיות בצמרת.
ערן זהבי הוא חתיכת שינוי כוחות בכל מה שקשור לניהול משחק, יכולת התקפית וגם הגנתית.
עם כל הכבוד לרועי ולחנן, גם אם נחבר את שני השחקנים לכדי שחקן אחד הם עדיין לא מזכירים את ערן בשיא.

אם יש איזושהי אפשרות כלכלית להביא את ערן זהבי להפועל חייבים לעשות את זה.
כמובן אם נתחשב בזה שהוא לא בא בשביל לעשות פה עוד פעם סיבוב. אלא להגיע לטווח ארוך.

כמובן שחייבים גם חיזוק בהגנה, אבל אפילו במצב של שאלה של בלם זר או ערן זהבי,
כשאני קורא את השם ערן זהבי אני יודע מה אני מקבל, כשאני קורא את המושג בלם זר אני יודע שזו רולטה רוסית.
שכל אחד יעשה את חישובי הרווח והפסד שלו לבד.

בלם זר הוא רולטה רוסית רק בגלל שהמועדון שלנו הוא חובבני.
עם צוות סקאוטינג טוב שימצא מועמדים, יעקוב אחריהם תקופה ממושכת, ילמד את היתרונות והחסרונות של כל אחד וידע את מצבם הנוכחי ומחירם ביחס לאחרים, הסבירות שתיפול לא גבוהה.
בכל מקרה, צריך מגן ימני, בלם, קשר אחורי, מגן שמאלי ואז קשר קדמי.
אם יביאו את ארבעת הראשונים, אז שערן זהבי יהיה החמישי ולא יהיה מאושר ממני. העיקר שנדבק בסדר העדיפויות הנ"ל שלטעמי לפחות אין עוררין לגביו.

אני יודע שממש קל להאשים את המועדון, אבל בוא נראה שני מועדונים מסודרים שהביאו בלמים בעונות האחרונות.
האחד הוא מכבי חיפה, הלו היא האימפריה הניהולית, שנכשלה עם צ'וצ'לין כישלון חרוץ והשניה היא מכבי ת"א של השנה, ושמישהו יגיד לי שהגרסיה הזה יותר טוב מוואליד.
בלמים שמגיעים לארץ הם אטיים, חלשים וטיפשים. אחד ל-100 יוצא דאגלס. זה רולטה. לא תשכנעו אותי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 15:19 
Stewie כתב:
אפשר להציב את זהבי בעמדת המגן הימני, כמו במשחק האליפות. הנה, שתי צפורים וזה.

אפשר בכלל להגיד לו שיזדיין ונציב אותו בעמדת השוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
תפסיקו לבלבל את המוח עם השטויות של "קבוצה ל5 שנים הבאות" כי זה חרטה אחד גדול! תסתכלו על שלושת הגדולות ותגידו לי כמה בדיוק שחקנים שיחקו בקבוצה הזאת מ2007?

אני יחסוך לכם את הספירה:
ממכבי חיפה-6: דוידוביץ', בוקולי, משומר, קטן, קינן(עזב וחזר), אמיר אדרי(עזב וחזר)
ממכבי ת"א-1: שירן ייני
מהפועל ת"א-3: באדיר, אנטבי(עזב וחזר), שי אבוטבול

ולכל אלה שיטענו שזה דבר של השנים האחרונות אז שילחו עוד 5 שנים אחורה ויראו שהשחקנים המשותפים ל2007/8 ול2002/3 הם:
אנטבי, סרור, אבוטבול, ובן שאנן ואני יכול להבטיח לכם שב2002 אבוטבול, סרור ובן שאנן לא היו פקטור גדול בהרכב ולא ראו דקות..

בניית קבוצה ל5 זה דבר שבחיים לא יקרה במקסימום אתה יכול לבנות קבוצה שתתבסס על אותו הרכב ומערך למשך 3 שנים גג והקבוצה הזאת צריכה להיבנות על ממן, גורדנה, גילי, קליימן, טל בן חיים ומור שושן..

עם כל האהבה היום אין לזהבי מקום בהפועל ובמקרה הטוב גם לא יהיה לו מקום בהפועל, אנחנו צריכים רק לקוות שהוא לא יגמור במכבי ואיך שהוא ימצא את עצמו באיזה קבוצה באירופה
אולי בעוד 2-3 שנים, אבל לא היום ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 16:04 
EZMAN כתב:
תפסיקו לבלבל את המוח עם השטויות של "קבוצה ל5 שנים הבאות" כי זה חרטה אחד גדול! תסתכלו על שלושת הגדולות ותגידו לי כמה בדיוק שחקנים שיחקו בקבוצה הזאת מ2007?

אני יחסוך לכם את הספירה:
ממכבי חיפה-6: דוידוביץ', בוקולי, משומר, קטן, קינן(עזב וחזר), אמיר אדרי(עזב וחזר)

ולכל אלה שיטענו שזה דבר של השנים האחרונות אז שילחו עוד 5 שנים אחורה ויראו שהשחקנים המשותפים ל2007/8 ול2002/3 הם:
אנטבי, סרור, אבוטבול, ובן שאנן ואני יכול להבטיח לכם שב2002 אבוטבול, סרור ובן שאנן לא היו פקטור גדול בהרכב ולא ראו דקות..

בניית קבוצה ל5 זה דבר שבחיים לא יקרה במקסימום אתה יכול לבנות קבוצה שתתבסס על אותו הרכב ומערך למשך 3 שנים גג והקבוצה הזאת צריכה להיבנות על ממן, גורדנה, גילי, קליימן, טל בן חיים ומור שושן..

עם כל האהבה היום אין לזהבי מקום בהפועל ובמקרה הטוב גם לא יהיה לו מקום בהפועל, אנחנו צריכים רק לקוות שהוא לא יגמור במכבי ואיך שהוא ימצא את עצמו באיזה קבוצה באירופה

אבל זה לא המצב. אם זה לא הפועל, זה כנראה יהיה מכבי.
ולגבי ה-5 שנים וכל הדוגמאות שנתת ודווקא בגללן. כל השחקנים של הפועל הטובים שעזבו הם שחקנים ששיאם עוד לפניהם. במקרה של גילי, זה די ודאי שיש לך אותו עכשיו ל-5 שנים. במקרה של זהבי הזמן יגיד. לא נראה לי שהוא חוזר בינואר בשביל לשחק פה חצי עונה ולחזור אחרי זה לחו"ל. אם זה המצב, בודאי שלא צריך להחתים אותו. גם לא בשביל עונה וחצי.
אבל אם הוא יעמוד בחוזה של 5 שנים, אז יש לך ל-4 שנים אותו ואת גילי שסביבם אפשר לבנות קבוצה. דמארי, טב"ח וטוטו מן הסתם יעשו את הסיבוב בחו"ל, אולי עוד שחקן או שניים ובגלל זה צריכים עוגנים שלא נצטרך כל שנתיים לבנות קבוצה חדשה. עוגנים זה שחקנים טובים שהסיכוי שירצו לעזוב אותך כל שנה הוא קטן יותר וזה המצב במקרה של גילי וזהבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי יש פה אנשים שכבר מריירים על האפשרות שהוא יהיה במכבי בשביל שהם יוכלו לקלל את הבוגד ולהגיד "אמרתי לכם".
לחלק הקהל המסריח של הפועל תל אביב שגדל בקצב אקספוננציאלי מגיע ששחקנים כמוהו יילכו למכבי.

כולי תקווה שלהנהלה יש יותר שכל מאשר לכותבי הפורום הזה ואם אבושרוך יבקש אותו היא גם תמצא דרך לגייס את הכסף להביא אותו כמו שמצאה במקרה ורמוט.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
רוני, מבלי להביע עמדה בוויכוח על זהבי, הדבר הכי טוב שיכול לקרות להפועל בטווח הארוך זה לקחת העונה אליפות.

אליפות שתביא אותנו לליגת האלופות כקבוצה לא-מדורגת - מתכון להצלחה :cry:
נ.ב - אני רוצה אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
רואה שחורות כתב:
האדס כתב:
אם יש משהו שהפועל מצליחה להוכיח העונה, שבליגה המחורבנת הזו מספיק התקפה טובה בשביל להיות בצמרת.
ערן זהבי הוא חתיכת שינוי כוחות בכל מה שקשור לניהול משחק, יכולת התקפית וגם הגנתית.
עם כל הכבוד לרועי ולחנן, גם אם נחבר את שני השחקנים לכדי שחקן אחד הם עדיין לא מזכירים את ערן בשיא.

אם יש איזושהי אפשרות כלכלית להביא את ערן זהבי להפועל חייבים לעשות את זה.
כמובן אם נתחשב בזה שהוא לא בא בשביל לעשות פה עוד פעם סיבוב. אלא להגיע לטווח ארוך.

כמובן שחייבים גם חיזוק בהגנה, אבל אפילו במצב של שאלה של בלם זר או ערן זהבי,
כשאני קורא את השם ערן זהבי אני יודע מה אני מקבל, כשאני קורא את המושג בלם זר אני יודע שזו רולטה רוסית.
שכל אחד יעשה את חישובי הרווח והפסד שלו לבד.

בלם זר הוא רולטה רוסית רק בגלל שהמועדון שלנו הוא חובבני.
עם צוות סקאוטינג טוב שימצא מועמדים, יעקוב אחריהם תקופה ממושכת, ילמד את היתרונות והחסרונות של כל אחד וידע את מצבם הנוכחי ומחירם ביחס לאחרים, הסבירות שתיפול לא גבוהה.
בכל מקרה, צריך מגן ימני, בלם, קשר אחורי, מגן שמאלי ואז קשר קדמי.
אם יביאו את ארבעת הראשונים, אז שערן זהבי יהיה החמישי ולא יהיה מאושר ממני. העיקר שנדבק בסדר העדיפויות הנ"ל שלטעמי לפחות אין עוררין לגביו.

אני יודע שממש קל להאשים את המועדון, אבל בוא נראה שני מועדונים מסודרים שהביאו בלמים בעונות האחרונות.
האחד הוא מכבי חיפה, הלו היא האימפריה הניהולית, שנכשלה עם צ'וצ'לין כישלון חרוץ והשניה היא מכבי ת"א של השנה, ושמישהו יגיד לי שהגרסיה הזה יותר טוב מוואליד.
בלמים שמגיעים לארץ הם אטיים, חלשים וטיפשים. אחד ל-100 יוצא דאגלס. זה רולטה. לא תשכנעו אותי אחרת.

זה שאתה קורא לחיפה ומכבי אימפריות ניהוליות לא עושה אותן לכאלה.
נכון שההנהלה שם מאוד מסודרת בסדר גודל ישראלי, אבל גם שם נושא הזרים והסקאוטינג הוא אפסי עד לא קיים.
עד שהקבוצות בארץ לא יעסיקו אנשים שזהו תחום העיסוק שלהם במשרה קבועה ויתנו להם את הכלים הדרושים, כל שחקן זר או בכלל הוא בגדר רולטה רוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
יובל כתב:
רוני, מבלי להביע עמדה בוויכוח על זהבי, הדבר הכי טוב שיכול לקרות להפועל בטווח הארוך זה לקחת העונה אליפות.

נ.ב - אני רוצה אליפות

איך לא מדורגת? מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה? למה סתם לזיין בשכל בדברים שאתה לא מבין בהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 17:24 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
לדעתי יש פה אנשים שכבר מריירים על האפשרות שהוא יהיה במכבי בשביל שהם יוכלו לקלל את הבוגד ולהגיד "אמרתי לכם".
לחלק הקהל המסריח של הפועל תל אביב שגדל בקצב אקספוננציאלי מגיע ששחקנים כמוהו יילכו למכבי.

כולי תקווה שלהנהלה יש יותר שכל מאשר לכותבי הפורום הזה ואם יוסי יבקש אותו היא גם תמצא דרך לגייס את הכסף להביא אותו כמו שמצאה במקרה ורמוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
nirog כתב:
יובל כתב:

נ.ב - אני רוצה אליפות

איך לא מדורגת?

אין להפועל ערבות להיות מדורגת לאור התוצאות בקמפיין האחרון
כמובן שיתכן ונהיה מדורגים בהתאם לאי-הישגיהם של קבוצות אחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:06 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:

אני יחסוך לכם את הספירה:

1. קודם כל, 6 שחקנים שמחזיקים 6-7 שנים זה יפה מאד. זה בדיוק לאן שאני חותר. אני רוצה סגל של 7-8 שחקנים "ברזל" שיהוו את השלד של הקבוצה כאשר רק 3-4 שחקנים יהיו חדשים. זה לא בשמים. אתה רואה שזה אפשרי.
2. ברשימת שחקנים של הפועל שכחת את סלים ואת גילי (שגם עזבו וחזרו אבל הם פה) ככה שלהפועל יש 5 שחקנים ולא 3.
3. קיים הבדל בין שחקן שאירופה לא קורצת לו או רחוקה ממנו או שהוא חזר ממנה לבין שחקן שעדיין לא יצא ורוצה לנסות. גילי ורמוט אחרי פעמיים כבר לא יצא לאירופה. יש סיכוי שזהבי כן ירצה אבל הוא נמוך יחסית. יש בהפועל שחקנים שאירופה לא מדברת אליהם (גורדנה) שאו שבתפקידם או גילם יהיה להם קשה להגיע לשם אם בכלל (בוריס, שושן, שי). עליהם צריך לבסס את השלד. גם שחקן מוכשר כמו ממן לא ימהר לצאת לאירופה, יש לו אבא עם שכל שיודע לכוון לו את הקריירה כמו שצריך והוא עד עכשיו קיבל החלטות טובות.
יוצא אפוא, כי הפועל נמצאת במצב בו היא יכולה להתחיל בבניית שלד שיחזיק כמה שנים.
4. הפועל של עונת 2002/3 היא דוגמה ליציבות (אני שם בצד את מה שקרה באותה עונה ברמה הניהולית, מענקי אירופה, שביתות איטלקיות וכו'): קשטן אימן אז את העונה הרביעית שלו ברצף(!). לשחקנים אז היה ותק של כמה שנים טובות בהפועל, חלקם 3 שנים, חלקם 4 וחלקם אף יותר מכך! (שביט, גרשון, אנטבי, הולמאי, סלים, פיני, עומרי, אודי, דומב, הלל ואחרים). הנה לך שלד של קבוצה שמשחק יחד עם אותו מאמן כמה שנים. כלומר, זה אפשרי, שלא לומר, חיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:09 
אמש בליגת העל הפועל תא מעפילה לראשות הטבלה לאחר ניצחון סוחף על הפועל בש.בהפועל תא שיחקו והצטיינו שחקני SCOUTPUSH חנן ממן ובוריס קליימן,שוערה של הנבחרת האולימפית של ישראל שתשתתף באליפות אירופה בקיץ, מסיים את חוזהו בקיץ הקרוב.
פגישה בעניין אפשרות חתימה על חוזה חדש התקיימה שבוע שעבר בין ניצן שירזי ודודו דהן .
דהן הבהיר לשירזי שמהלך כזה יתאפשר אך ורק אם יובטח לבוריס שהוא יהיה השוער הראשון והפותח של
קבוצת הפאר התל אביבית.
דבר שהתקבל בהבנה ורצון של הצדדים.
צפו בלינק וידאו עם המיטב של השוער המוכשר:
http://youtu.be/tcWn8EfX9kM

מדף הפייסבוק של דודו דהאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
אמש בליגת העל הפועל תא מעפילה לראשות הטבלה לאחר ניצחון סוחף על הפועל בש.בהפועל תא שיחקו והצטיינו שחקני SCOUTPUSH חנן ממן ובוריס קליימן,שוערה של הנבחרת האולימפית של ישראל שתשתתף באליפות אירופה בקיץ, מסיים את חוזהו בקיץ הקרוב.
פגישה בעניין אפשרות חתימה על חוזה חדש התקיימה שבוע שעבר בין ניצן שירזי ודודו דהן .
דהן הבהיר לשירזי שמהלך כזה יתאפשר אך ורק אם יובטח לבוריס שהוא יהיה השוער הראשון והפותח של
קבוצת הפאר התל אביבית.

:ROSE:
בהתחלה פחדתי שהוא מתחיל לפמפם את השם של בוריס בשביל להוציא אותו לאירופה, אבל נראה שבתור התחלה להיות שוער ראשון בהפועל זה מספיק טוב עבורו, ובצדק רב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
יובל כתב:
nirog כתב:
יובל כתב:

נ.ב - אני רוצה אליפות

איך לא מדורגת?

להתווכח עם יובל על דירוג באירופה זה באמת חסר טעם.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:17 
Meitar כתב:
קבוצת הפאר התל אביבית.

לפי דודו דהאן הוא 1.87 :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
קבוצת הפאר התל אביבית.

אגב, בסרטון כתוב שבוריס 1.87
נשמע הזוי.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
יובל כתב:
nirog כתב:
יובל כתב:

נ.ב - אני רוצה אליפות

איך לא מדורגת?

אין לך מושג. באמת. אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם.
הדירוג נקבע לא רק ע"י הקמפיין האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:

1. קודם כל, 6 שחקנים שמחזיקים 6-7 שנים זה יפה מאד. זה בדיוק לאן שאני חותר. אני רוצה סגל של 7-8 שחקנים "ברזל" שיהוו את השלד של הקבוצה כאשר רק 3-4 שחקנים יהיו חדשים. זה לא בשמים. אתה רואה שזה אפשרי.
2. ברשימת שחקנים של הפועל שכחת את סלים ואת גילי (שגם עזבו וחזרו אבל הם פה) ככה שלהפועל יש 5 שחקנים ולא 3.
3. קיים הבדל בין שחקן שאירופה לא קורצת לו או רחוקה ממנו או שהוא חזר ממנה לבין שחקן שעדיין לא יצא ורוצה לנסות. גילי ורמוט אחרי פעמיים כבר לא יצא לאירופה. יש סיכוי שזהבי כן ירצה אבל הוא נמוך יחסית. יש בהפועל שחקנים שאירופה לא מדברת אליהם (גורדנה) שאו שבתפקידם או גילם יהיה להם קשה להגיע לשם אם בכלל (בוריס, שושן, שי). עליהם צריך לבסס את השלד. גם שחקן מוכשר כמו ממן לא ימהר לצאת לאירופה, יש לו אבא עם שכל שיודע לכוון לו את הקריירה כמו שצריך והוא עד עכשיו קיבל החלטות טובות.
יוצא אפוא, כי הפועל נמצאת במצב בו היא יכולה להתחיל בבניית שלד שיחזיק כמה שנים.
4. הפועל של עונת 2002/3 היא דוגמה ליציבות (אני שם בצד את מה שקרה באותה עונה ברמה הניהולית, מענקי אירופה, שביתות איטלקיות וכו'): קשטן אימן אז את העונה הרביעית שלו ברצף(!). לשחקנים אז היה ותק של כמה שנים טובות בהפועל, חלקם 3 שנים, חלקם 4 וחלקם אף יותר מכך! (שביט, גרשון, אנטבי, הולמאי, סלים, פיני, עומרי, אודי, דומב, הלל ואחרים). הנה לך שלד של קבוצה שמשחק יחד עם אותו מאמן כמה שנים. כלומר, זה אפשרי, שלא לומר, חיוני.

אתה צודק ואמרת פה דברים נכונים שבתאוריה יכולים גם להתממש אבל אתה בונה על יותר מידי "אולי":

אולי גורדנה זה לא שחקן שבונה על אירופה(שלפי דעתי אתה טועה, לא במצב של היום אבל בהחלט בעוד 2-3 שנים)
אולי ממן לא ימהר לצאת לאירופה בזכות אבא שלו(אחרי 5 שנים בהפועל? ורמוט הגיע להפועל והיה בדיוק במצב של ממן ותוך 2 עונות הוא כבר עזב לבלגיה)
אולי בוריס יחתום ל5 שנים בהפועל(ממה שהבנתי בפורום הוא לא), ולא ימהר לצאת לאירופה
אולי נצליח לממן(Meller Style :SMOKE: ) את זהבי ואולי הוא יגיע ולא ירצה לעזוב את הפועל יותר

הסיכוי שכל זה יקרה + נצליח להחזיק בסיס של 7-8 הוא אפסי ואתה מתעלם מזה ש"השיא" של חיפה היה 6 שמתוכם 2 עזבו וחזרו(ולא היה שלד של הקבוצה בכל השנים), ורק קטן מתוך ה4 האחרים נחשב שחקן הרכב לגיטימי(גם לא)..

תוסיף לזה את זה שתקופה כמו קשטן של שנות ה2000 כנראה לא תבוא לפה(עוד לפני שאבוקסיס חתם כבר חיפשו לו מחליף בקיץ) ואני לא רואה אותנו מצליחים להנחית פה מאמן ל4 שנים הבאות

ודרך אגב ב2007/2008 ורמוט יצא לגנט וטועמה לליאז'..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
דני גולפיטק כתב:
צר לי, אבל צריך פשוט להפסיק את הסימפוזיון הזה
ערן זהבי שחקן על במונחי הליגה הישראלית, אבל הוא משחק בתקפקיד שאנחנו הכי לא צריכים מכל העמדות (טוב נו, חוץ משוער...)
צריך להפסיק לנסות לדחוף שחקנים בכח לקבוצה על ידי אוהדים ושמועות

דני, אתה מסתכל על העונה הזו. תסתכל קדימה. זהבי וגילי ל-5 שנים, אם אכן זה הרצון שלהם, סוגר לנו את הקישור לכמה שנים טובות קדימה.
אני כבר לא מדבר על הקסטרופה אם הוא חו"ח מגיע למכבי.
זה נכון שמגן ימני ובלם (בסדר הזה) חשובים יותר לסגל הנוכחי של הקבוצה, אבל אם הפועל ימישכו במגמת השיפור, אפשר יהיה להסתדר בלעדיהם.

בלם חייבים להביא, אבל מסכים עם רוח הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
אתר one עושה צחוק מהפועל כוס אמא שלהם זונות
תמונה

ורשום מעל, שלט יפה של אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 19:07 
למה הם תלו את זה הפוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 19:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
למה הם תלו את זה הפוך?

פחות כסף לעירייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
"יש הסכמה שקליימן יהיה השוער בעונה הבאה"
סוכנו של השוער, דודו דהן, נפגש עם ניצן שירזי ודן עמו באשר להארכת החוזה. נציגו של השחקן התנה את החתימה בכך שקליימן יהפוך בעונה הבאה לשוער הראשון במקום אפולה אדל. "הבנתי מניצן שזה אכן צפוי לקרות", אמר דהן.
http://red-fans.com/Article.asp?id=4077

ממנו עכשיו לעבור ליואב כץ להחתים את ממן ל5 שנים ואחרי זה לטוטו ולהציע לו חוזה בהפועל ל5 שנים וסעיף יציאה כמעט בחינם לכל קבוצה באירופה כדי להבטיח שכל עוד שהוא משחק בארץ זה יהיה בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
קליימן מציב אולטימטום: יישאר רק כשוער ראשון
http://www.one.co.il/Article/209014.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
תמוז: אם תבוא הצעה בינואר, אשקול אותה בחיוב
http://www.one.co.il/Article/209051.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
קליימן מציב אולטימטום: יישאר רק כשוער ראשון
http://www.one.co.il/Article/209014.html

מתוך הכתבה:

אבוקסיס מכה שנית - אלימלך 2.0:
מרות הניצחון, המאמן יוסי אבוקסיס ערך אסיפה לשחקניו ולצד המחמאות שהרעיף לחניכיו על העמידה והסבלנות שלהם במשחק, נזף בבלם מור שושן, שלא שותף למרות שפתח בהרכב מול אתלטיקו מדריד והציג יכולת טובה.

המאמן טען כי הבלם לא שמח עם כולם על הניצחון. "לא היית מחויך ושמח בשמחת הניצחון", אמר אבוקסיס לשושן והמשיך: "למרות שאתה מקצוען ומתאמן מצוין, אתה צריך לדעת לשמוח גם מהספסל. זה למען יראו ויראו. בפעם הבאה שזה קורה עם מישהו, הוא יעוף מהקבוצה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 21:07 
מה זה השטויות האלו שאם שושן לא שמח בגול יעיפו אותו?
להחתים את קליימן כבר עכשיו,בלי משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: