תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 20:12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: מגנים
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:35 
שער 5 הוא קרנבל כתב:
oMeR1 כתב:
לא נביא שלושה שחקני הגנה אני מאמין.
חייבים מגן ימני ובלם.
עם דנין אפשר להסתדר עוד בצד שמאל.

אני מת לדעת מאיפה הגעת למסקנה על דנין.

יצא לי לראות לא מעט משחקים של עכו שנה שעברה. ממה שראיתי שם הוא בהחלט עדיף על יגאל ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מגנים
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
זה תוקע את המשחק והורס אותנו,לפעמים סתם תנועה על הקו של המגן יכולה לפתוח לגילי או טל בן חיים מסדרון לכיוון הרחבה.
אנטבי ופנטסיל פשוט לא עוברים את החצי זה נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יודע מאיפה אנשים ממציאים שפנטסיל היה בסדר אתמול, הוא אכן היה בדרך כלל לבד באגף, אבל לבד זה גם בלי שחקן של ב"ש שסגר אותו, ועדיין הוא לא הצליח להעביר פס אחד מדויק.
מה שכן הוא פותח לא רע על האגף, ככה שכל פעם אתה רואה את גילי עם הכדור, פנטסיל פותח לו מצוין, גילי מביא לו את הכדור ועוד התקפה הולכת לאיבוד.
בהגנה הוא אחד האשמים בגול אם לא האשם מבין כולם (הוא ניסה לעבור שחקן 30 מטר מהשער (הע"ז יודע למה), נכשל, דג'מבה רץ לחפה עליו, גם הוא נכשל, ודובב גבאי מסר לסוויסה שאנטבי שכח לכסות).
עריכה - שאלו פה מה היה קורה אם חוטבא היה באגף, מה שהיה קורה זה שחוטבא היה רץ, מרים את הראש, רואה שאם הוא מגביה זה טוטו נגד העולם, ושהסיכוי שכדור שלו יגיע לטוטו נמוך, והוא היה מחזיר לגילי.
אין הרבה הבדל בין חוטבא לפנטסיל מבחינת יכולת (חוטבא אולי קצת יותר מהיר), ההבדל הוא שחוטבא יודע את היכולות שלו ופנטסיל חושב שהוא אלבס.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 נובמבר 2012, 15:02 
באיזשהו שלב גילי וויתר על המסירה לפנסטיל, הוא הבין שטוב לא יצא מזה. מה בסדר? סבתא שלי יכולה לשחק בסדר הם גם באותו גיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: