joshsoos כתב:
אתה היית ותישאר ילד מנייאק גם כשתהיה בן 50.
חתיכת דביל, אנשים אמרו לך שיצאו בשש- שזה שעה וחצי שלמות לפני- מאזור תל אביב, אבל אתה כמו החבר המטומטם פוהורילס חושב שאנשים יכולים לצאת כמוך תשע מאות שעות לפני משחק, ואתה מדבר על אטימות.
זה לא רק הבזיון של המחסור בתשתיות למגרש ( באירופה בחיים לא היו מאשרים כזה דבר לבניה ) אלא גם הבזיון של ההתאחדות שלא התחשבה במצב שנוצר. מתי כבר יגיעו טילים קצת יותר רציניים וישמידו פה הכל.
אם כך אז בסדר, מוכן שתקרא לי ילד גם כשאהיה בן 50, אני יכול להסתדר עם טייטלים שאנשים מעניקים לי.
ולנושא עצמו, לא יצאתי תשעה מאות שעות לפני, יצאתי ב5 וחצי לאסוף מישהו מהרצליה, משם יצאתי ב6 וחצי בגלל פקקים, והגעתי ב19:15 לאצטדיון.
אני חושב שאדם בגילך המופלג יכול לעשות חישוב ולהבין שגם אני עמדתי לא מעט בפקקים ובזבזתי את הדלק השבועי שלי.
ועם זאת, הייתי מודע לזה, למשחק בבלומפילד אני יוצא שעה לפני, פה יצאתי שעתיים לפני. כי ידעתי שיהיו פקקים. זה מרגיז ומעצבן, אבל זה כבר סירחון של המדינה שלנו, ולצערי כל יום אני עומד בפקקים הזבל האלו.
אז עד שתהיה לי חללית שתעביר אותי ממקום למקום אני אערך בהתאם.
אצא ללימודים שעה לפני, אקבע משמרת שעה אחרי סיום הלימודים ואצא למשחק חוץ בנתניה שעתיים לפני באמצע שבוע.
מה לעשות, מציאות לעומת אטימות. תעשה את החישובים שלך לבד. סניור.