קומוניסים כתב:
די בעובדה שחלק מחבריי הקרובים ביותר משרתים בסדיר או במילואים וכן חלק ממשפחתי המורחבת כדי להומיא את העוקץ מהאשמה המטופשת והחסרת בסיס שלך. אני לא מחרחר מלחמות, לא מעוניין בהם, אפילו לא בערך. אני מעוניין בשלווה ובבטחון לי למשפחתי וחבריי ולכל העם היושב בציון. מכיוון שאוייבנו לא מעוניינים בכך ופוגעים בנו השכם והערב דעתי היא שעלינו לחתור באופן תמידי להשמדתם והשמדת יכולותיהם. לדעתי שותף רוב העם. אתה לא מכיר אותי כי אתה מייחס לי אגואיסטיות בפה מלא, אני לא אדבר בשבחי רק אומר שאגואיסט- אני לא.
אתה אומר מצד אחד שאתה לא מחרחר מלחמות ולא מעוניין בהם, ועדיין אתה בוחר באפשרות של לחתור באופן תמידי להשמדתם. אני יכול רק להניח שאתה מבין שפעולה של צד אחד בנסיון להשמיד את הצד השני, כנראה שתתקבל בתגובה דומה. אז יש לנו כאן עימות, כמו כל אלפי העימותים האחרים שהיו בהיסטוריה של הציוויליזציה, ובכל אחד מאלפי העימותים האלה כל אחד מהצדדים ראה בצד השני אויב מר ואכזר שמנסה להשמיד אותו, וכמעט בכל הפעמים זה די הסתדר ועמים ומדינות שפעם היו אויבים מרים היום משתפים פעולה, במידה כזאת או אחרת של חדווה.
לא יודע בן כמה אתה, אבל אם אתה מבוגר מספיק יש סיכוי שחשבת את זה פעם על מצרים וירדן, לדוגמה.
לכל סכסוך יש פתרון שלא כולל אלימות והשמדה. אמנם צריך לא מעט אומץ בשביל להגיע אליו, אבל זה תמיד הזמן המתאים להתחיל !