תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 17:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל יום ראשון 25/11/2012
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 05:20 
סמל אישי של המשתמש
מעריב

הפועל ת"א מחר מול ב"ש
מי מדברר את אדל?
< יניב טוכמן
הפועל ת"א חזרה שלשום לארץ אחרי ההפסד 1-0 לאתלטיקו מדריד. אתמול בבוקר ערכה הקבוצה אימון, אליו הגיע באיחור טוטו תמוז, שלא טס לספרד בגלל מחלה והיה משוכנע שהקבוצה תערוך כרגיל את האימון בערב. במועדון טילפנו לחלוץ, שהגיע באיחור אך הורשה להתאמן. לא יינקטו נגדו סנקציות משום שמדובר באי הבנה.
עומר דמארי ובוריס קליימן הגיעו מעט חולים מספרד, אבל הופיעו לאימון. אחרי מספר דקות התבקשו השניים להפסיק את האימון ולשוב לבתיהם כדי לנוח ולהחלים. כשירות קליימן קריטית מאחר שאפולה אדל מורחק.
אדל שב לארץ כרגיל, אבל בקבוצה מספרים שהוא כועס. בזמן שהפועל היתה בספרד הוא התבטא באוזני שחקנים על חשש מהמצב הביטחוני בארץ. כעבור שעות הדברים כבר פורסמו באתרי האינטרנט, ואף צוין שהשוער לא מתכוון לשוב.
באסיפה שקיים אתמול עם השחקנים, חידד יוסי אבוקסיס נהלים. המאמן הבהיר כי כל בקשה או הודעה מטעם שחקן חייבת לעבור דרכו או דרך המנהל מורדי דדון. בפן המקצועי, אמר אבוקסיס: "חייבים לשמור על המומנטום ולנצח את הפועל ב"ש, במשחק שהוא מבחינתי הכי חשוב העונה."
המשחק ייערך מחר בנתניה בגלל שזרוע בבלומפילד. הפועל תצפין הערב לנתניה ותערוך באיצטדיון את האימון המסכם. וואליד באדיר, שלא יצא לספרד וקיבל מנוחה, אמור לחזור להרכב. אגב, השחקנים שלא התלבשו במדריד נהנו להשוויץ בפני חבריהם בדרך חזרה לארץ עם תמונות לצד רדאמל פלקאו, שישב לידם בתא הכבוד.

אלישע לוי פועל להחזרת סוארס
בהוראת מאמן הפועל ב"ש, אלישע לוי, חודשו הניסיונות להחזיר את וויליאם סוארס לישראל. הברזילאי יצא בשבוע שעבר לפורטוגל לחופשת התרעננות. למרות המסרים שהתקבלו ממנו על סיום דרכו בקבוצה, המאמן אלישע לוי אמר: "ווילי מעודכן שהושגה הפסקת אש, ושחזרנו להתאמן בב"ש. אני אופטימי שהוא יחזור." אם סוארס יתגבר על פחדיו, חזרתו תהיה הדרגתית, עם חניית ביניים במלון ברחובות.
במקביל נבחנות אופציות נוספות. באבא מנסה, בלם גנאי בן ,18 נחת בסוף השבוע והחל להיבחן. מנסה הגיע להתרשמות בקבוצת הנוער. כאשר התברר שהוא לא רק נראה מבוגר מכפי גילו אלא גם מעט בוגר יותר, החליט אלישע לוי לצרף אותו לאימונים.
מחר, מול הפועל ת"א, תחסר ב"ש גם את עידו אקסברד )שבר בעצם הלסת ( ואת אביתר אילוז )מתיחה .) רבע גמר גביע הטוטו מול קרית שמונה, שתוכנן ליום רביעי הבא, נדחה מפני שבאותו יום תתמודד האלופה מול אתלטיק בילבאו, במשחק דחוי. משחק הליגה הדחוי מול הפועל ר"ג ייערך כנראה בעוד עשרה ימים. [חיים זלקאי]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום ראשון 25/11/2012
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 06:52 
בניגוד לגרסיה ונראה שגם לאדל שגיחכו את עצמם, לסוארס יש קייז מסוים.
קשה להיות אוכל נבלות במצב הקשה בדרום. ועדין, אם רוצה מאוד לעזוב ואם אין מישהו ברמה גבוהה יותר חד משמעית, יש מצב ששווה לדבר איתו על קבוצה במרכז. כולל פוטנציאל להחלפות.
האיש יודע את 2 השפות ברמה - בלם וגרזן (לפחות, מחליף). בקשר לרמתו, בטוח שיש דעות לכאן ולכאן. גם כאשר הוזכר שמו של מליקסון בעבר לא נרשמה התלהבות. וגם לא כאשר שמו של טוטו עלה לראשונה. בשביל זה יש את אבוקסיס שאומרים שהאמין אפילו בגורדנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 07:18 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
קשה להיות אוכל נבלות במצב הקשה בדרום. ועדין, אם רוצה מאוד לעזוב ואם אין מישהו ברמה גבוהה יותר חד משמעית, יש מצב ששווה לדבר איתו על קבוצה במרכז. כולל פוטנציאל להחלפות.
האיש יודע את 2 השפות ברמה - בלם וגרזן (לפחות, מחליף). בקשר לרמתו, בטוח שיש דעות לכאן ולכאן. גם כאשר הוזכר שמו של מליקסון בעבר לא נרשמה התלהבות. וגם לא כאשר שמו של טוטו עלה לראשונה. בשביל זה יש את אבוקסיס שאומרים שהאמין אפילו בגורדנה.

יש גם אנשים שחשבו שהפורום היה יותר טוב בלי השטויות שלך ושל מושיקובוט. אבל אדמין מאמין בכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 07:39 
האדס כתב:
גבעתיים כתב:

יש גם אנשים שחשבו שהפורום היה יותר טוב בלי השטויות שלך ושל מושיקובוט. אבל אדמין מאמין בכם.

ענין של טעם . זכור לי שיש גם אנשים שחושבים שעדיף בלי השטויות שלך.
ואגב, למרות המגמתיות בחלק מהתגובות של מושיקו, חלק מהתגובות שלו מענינות אותי אפילו יותר מחלק מהתגובות שלך. ובודאי שמול התגובה הזו במקום משהו עניני על שחקן ברמת ליגת העל שיכול להתפנות בדיוק על משבצות חסרות עבורנו.

אם כך כך קשה לך, אתה יכול גם להחליף הילוך לרמה שרבים היו רוצים שתהיה רמת אוהדי הפועל ולהגדיר אותנו כנודניקים במקום להגיב כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 08:41 
סמל אישי של המשתמש
מהמעט משחקים שצפיתי בסוארז התרשמתי מאוד לטובה.. הוא נראה קשר אחורי חזק ובלם מוכשר מה גם שהוא הקפטן של הקבוצה שזה דבר שמסמל יכולת מנהיגות..
הבעיה היא החרדתיות העמוקה שלו והסיפור שהוא עושה לב"ש כל שנה והאיומים גורמים לחשוב שאולי עדיף לא להביא אותו כי נראה שהבן אדם ימות מפחד גם אם יבקשו ממנו לשחק בצפון..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 08:43 
סוארז שחקן לא טכני בכלל. לא תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
בזמנו היה איזה סיפור עם הסוארז הזה, שברקת התייעצה עם הפועל לגביו ולגבי מחירו או קצרה עשה עצמו מעוניין בשחקן, כך או אחרת, ברקת נאלצה לשלם מעל ומעבר לשוויו האמיתי של שחקן בשל התרגיל של הפועל. אז עכשיו היא תוותר עליו תמורת נזיד עדשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 09:38 
Charlie כתב:
בזמנו היה איזה סיפור עם הסוארז הזה, שברקת התייעצה עם הפועל לגביו ולגבי מחירו או קצרה עשה עצמו מעוניין בשחקן, כך או אחרת, ברקת נאלצה לשלם מעל ומעבר לשוויו האמיתי של שחקן בשל התרגיל של הפועל. אז עכשיו היא תוותר עליו תמורת נזיד עדשים?

השאלה היא אם הוא מתאים ואיני חד משמעי למרות שברור שהוא כלי דפנסיבי די רציני. גם אם אינו טכני מספיק להוסיף לאופנסיביות.
לגבי אלונה, החשבון שלה אינו מול ההנהלה הקודמת. חוץ מזה, אם הוא ממש מתעקש לעזוב שווה לקבל עליו כמה ג'ובות ו/או שחקן אחר ולהצניע את הפרשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
מרגש ש 831 למד להשתמש בבולד ואנדרליין. הייתי מקווה, אבל אין באמת סיכוי שזה יעבור לו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 09:50 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר גרזן מקבוצה אחרת אני הייתי הולך על דג'אני.
הוא היה מצוין בשנים של עטר במועדון ומתחילת השנה נראה שהוא מת לעוף משם ופרימו האדיוט רמז אתמול שגם בנתניה ישמחו לוותר עליו בסיטואציה מסוימת.
בכל מקרה, הפוקוס שלנו בינואר צריך להיות על בלם ומגן ימני קודם כל ורק אם נשאר כסף אז לנסות להביא גם קשר אחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 09:51 
המשחק באשדוד יום ב'. משחק מרכזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

על הדרבי סל :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 09:54 
EZMAN כתב:
ראצ'ו כתב:

:LOL2: הדרבי יום ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
EZMAN כתב:
ראצ'ו כתב:

:LOL2: הדרבי יום ראשון

טעות שלי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 10:10 
זה לא קשור להפועל אבל...איזו אוננות עיתונאית על המהפך של מכבי, משחק שקובע אליפות, לא פחות. :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
טוטו פותח מחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום ראשון 25/11/2012
הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
amirgk כתב:
זה לא קשור להפועל אבל...איזו אוננות עיתונאית על המהפך של מכבי, משחק שקובע אליפות, לא פחות. :PUKE:

לא זה המשחק שיקבע אליפות אבל כמו שכתבתי אמש-אם מכבי כן תיקח אליפות חלילה אז המשחק נגד רמה"ש יהיה אבן דרך חשובה בדרך לתואר. רק לחשוב מה היה קורה במכבי אם היו מפסידים לרמה"ש ומדובר בהפסד שלישי רצוף.
כמו שכתבתי, הדרבי למשל היה הרגע המכונן של הפועל עד כה העונה. הפסד ואני לא רוצה לחשוב איפה היינו היום.
כמובן שהניצחון אתמול לא מבטיח למכבי אליפות כמו שהניצחון בדרבי לא מבטיח לנו כלום. אבל זה עדיין היה מבחן גדול למכבי והיא עברה אותו בהצלחה ולצערי אני לא רואה את הפועל היום חוזרת מ3:1 ל4:3 מול אף קבוצה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
זה הכל שטויות
כל משחק הוא משחק מכונן
ניצחנו את הדרבי, אבל אם היינו מפסידים בק"ש או אם נפסיד מחר נגיד אותו דבר.
ואם מכבי היו מפסידים היום, אבל מנצחים את סכנין, היו אומרים את ההפך.
כל משחק הוא משמעותי, אף משחק הוא לא חורץ גורלות.

*לדרבי היה ערך גבוה יותר כי הוא היה על 6 נקודות, אבל לא מעבר לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 11:18 
Charlie כתב:
כמובן שהניצחון אתמול לא מבטיח למכבי אליפות כמו שהניצחון בדרבי לא מבטיח לנו כלום. אבל זה עדיין היה מבחן גדול למכבי והיא עברה אותו בהצלחה ולצערי אני לא רואה את הפועל היום חוזרת מ3:1 ל4:3 מול אף קבוצה בליגה.

אם נקבל את גל ניר של אתמול אז נחזור גם מ 4:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 11:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
זה הכל שטויות
כל משחק הוא משחק מכונן

לכל משחק יש פוטנציאל להיות משחק מכונן, אבל לא כל משחק הופך לכזה.
סלח לי, אבל לניצחון מול קרית שמונה אין את אותה השפעה על המומנטום כמו הדרבי.
ואם מכבי היו מנצחים 1:0 - זה היה עוד משחק. ברגע שהם פיגרו 2:0 ו-3:1, והצליחו בסוף לנצח, זה הפך להיות משחק מכונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 11:40 
אבי כתב:
Charlie כתב:

:ROSE:

גולים שהזכירו לי משחקים של ליגת הילדים (השני והשלישי במיוחד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 11:57 
אדום נחמד כתב:
זה הכל שטויות
כל משחק הוא משחק מכונן

האמת היא כמו תמיד איפשהו באמצע. יש משחקים מכוננים. ה 2:5 של בית"ר בב"ש בשרוכים היה אולי משחק כזה, המשחק שלנו נגד נתניה ב-2010. מן הסתם יש עוד דוגמאות.
העניין הוא שאנחנו במחזור 11 וכמו שכתבת, הנקודות חשובות ועדיף שמכבי היו מפסידים אתמול ויכול להיות שהפסד אתמול היה מגלגל אותם עמוק יותר לבור, אבל המצב, במיוחד השנה, הוא שבשנייה שהפועל יתחילו לשחק כדורגל נצטרך פחות לחשוב על מכבי והמשחק של מכבי אתמול לא אמור להשפיע על הפועל בשום צורה.
אז נראה לי שהכי טוב זה לשים את זה בצד ולא לתת לזה יותר מדי חשיבות גם אם יש איזו באסה קטנטנה וגם אם בוואלה כתבו שזה משחק של אליפות.
ברזולוציה של עונה, אם הפועל קבוצה מספיק טובה, אין לזה שום חשיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 12:09 
אבי כתב:
Charlie כתב:

כדי לחזור מ4:0 צריך לבעוט 5 פעמים לסגרות
היום לנו כמה משחקים השנה שביחד לא בעטנו 5 פעמים למסגרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 12:14 
סמל אישי של המשתמש
אם בני 12 או יואב בן פורת עומדים אתמול בשער של רמת השרון,מכבי מבקיעים אולי 2 שערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 12:37 
עזרא כתב:
אם בני 12 או יואב בן פורת עומדים אתמול בשער של רמת השרון,מכבי מבקיעים אולי 2 שערים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 12:37 
האדס כתב:
גבעתיים כתב:

הכי טוב להפסיק להתייחס לנפוליאון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
אדום נחמד כתב:
זה הכל שטויות
כל משחק הוא משחק מכונן

לכל משחק יש פוטנציאל להיות משחק מכונן, אבל לא כל משחק הופך לכזה.
סלח לי, אבל לניצחון מול קרית שמונה אין את אותה השפעה על המומנטום כמו הדרבי.
ואם מכבי היו מנצחים 1:0 - זה היה עוד משחק. ברגע שהם פיגרו 2:0 ו-3:1, והצליחו בסוף לנצח, זה הפך להיות משחק מכונן.

שנה שעברה ניצחת דרבי ואת חיפה, עם שלישיות, הפסדת בק"ש משחק שפרט לשער שהם כבשו הם לא עשו כלום, ואנחנו החמצנו לפחות 3 מצבים, כלומר לא בדיוק נרשמו הבדלי הכוחות. ועדיין מהמשחק הזה נגמרה לקבוצה העונה.
זה משחק מכונן? ואם בכל זאת הם יפסידו בשבוע הבא?
חבל שהם ניצחו. עדיף לנו שהם יפסידו, אבל די עם הקיצוניות הזאת. זה סתם נאמר בשביל להוריד ציפיות (למי שעדיין יש ציפיות מהעונה הזו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד שאין לגארסיות, העונה הזו תלויה בנו.
המאמן שלהם בונקריסט, משחק ההתקפה שלהם בנוי על שחקן וחצי וחוץ מהם יש את חיפה בלי תארים שבשלב מסוים תתמזג עם האוויר כרגיל.
אם בינואר יעשו שיפוץ נכון ונקודתי, ובעיקר אם מתישהו נתחיל לשחק כדורגל בעונה הזו, לא נצטרך להתעסק כ"כ הרבה עם החלאות מעבר לכביש.
על הדרך, אולי הגיע הזמן שכל המערכת תנסה להעביר שבוע אחד של שקט בקבוצה בלי הדלפות, ריכולים ושטויות. נתחיל מזה שטוטו יפתח מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 15:03 
למישהו יש קישור לתמונה הענקית שפורסמה היום בידיעות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 נובמבר 2012, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
אוטוטו דצמבר. אני מאוד מקווה שהשנה לא נצטרך לחכות לשניות האחרונות של חלון ההעברות כדי לזכות לחיזוק.
עוד היום צריך להחליט מי עוזב - לטעמי צריך לשחרר את פטקוביץ' ובן-יוסף.
במקביל, להחליט מי הבלם שמביאים. אם זה אפשרי שיתחיל להתאמן עם הקבוצה מוקדם ככל האפשר.

אם היה דיבור על להחליף את דג'מבה הייתי יושב מדי יום בוולפסון עם שלט בעד הבאת יאסיקביצ'יוס מבני יהודה, אבל אני לא רואה את זה קורה. נקווה שלפחות בלם ינחת פה.
השינוי הזה יכול להפוך לנו עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: