metal כתב:
kobster כתב:
metal,
אמרתי את זה בעבר ואומר זאת שוב - אתה מכפיש את שמם של הסטינגריסטים.
כמה מחברי הקרובים ביותר שירתו ביחידה הזו, והמרחק בינך ובינם הוא שמים וארץ.
עצוב לי לחשוב שהטרמינולוגיה הזו מלווה אותך גם במילואים.
ואגב מילואים וחלוקת הלבבות שלך לפייגלין - הוא אחד הטינופות היותר גדולות שנתקלתי בהם.
אני הייתי בזמן פינוי המתפרעים בשוק בחברון אי שם באוגוסט 2007, מתפרעים שפייגלין בכבודו ובעצמו הוביל וההתפרעות הזו נגמרה באיחולי המוות של ה BFF של פייגלין, פרופסור הלל וייס, למח"ט יהודה (ומח"ט נח"ל כיום) יהודה פוקס.
פייגלין, בניגוד לבן ארי המתלהם, הוא הרבה יותר מסוכן כי הוא כביכול איש שקט אבל השליטה שלו בכל נוער הגבעות ושאר פורעי החוק שעולים לקופת המדינה מיליוני שקלים בשנה היא אבסולוטית ומסוכנת ביותר.
וזה עוד בלי להתייחס להרשעה שלו בהמרדה נגד השלטון בתקופת הסכמי אוסלו. ממש איש למופת.
יחידה קטנה, אולי 50 ממורמרים בשנה עם גב שבור מגיעים אליה ואתה מכיר כמה? נייס. מכיר את גרינבוים במקרה? כשאני עושה מילואים אני שם ת'פוליטיקה בצד ומתוקף תפקידי כחובש, אפילו בדקתי וטיפלתי בערבי או שתיים. אני לא מכיר את הסיפורים בחברון וההמרדה לפרטיו, אשמח אם תעשיר את ידיעותי. אתה אומר שפייגלין שולח את נוער הגבעות לעקור עצים ולהכות פלסטינים?
לא יודע בן כמה אתה אבל יכול להיות שאתה מכיר את מוטי אלבז, הוא היה סמ"פ בסדיר בסטינגר ועכשיו הוא מ"מ לדעתי במילואים, גויס גם בעמוד ענן.
סיפור ההמרדה הוא סיפור די ידוע, ולא רק שפייגלין הורשע בהמרדה (ספטמבר 97) וישב במאסר במשך 6 חודשים הוא גם ניסה להסתיר את זה ובשל כך נפסלה המועמדות שלו ברשימת הליכוד לבחירות 2003 -
[url]id=36[/url]
גם סיפור איחולי המוות של פרופסור וייס ליהודה פוקס הוא די ידוע, פייגלין והחבר'ה הכניסו בכוח שתי משפחות גדולות לבית בשוק בחברון, למרות שכידוע לכל זה לא אזור שמותר להתיישב בו.
אני הייתי בגזרה הדרומית יותר (אזור דיר רזאח ועותניאל) והקפיצו אותנו לשם כשהתחיל הבלאגן של הפינוי עם אלימות מצד החבר'ה של פייגלין ו"זכיתי" למיטב הקללות הידועות של החברים המתיישבים שלך (קצין ss, יודונראט וכדומה) ואז הלל וייס התעמת עם המח"ט, קילל אותו ואמר לו שהוא מאחל לו שאשתו תהיה אלמנה ושהגופה שלו תתנדנד מעץ גבוה.
אלו האנשים שאתה מחלק להם לבבות. החוק בשבילם הוא המלצה במקרה הטוב והכוח שפייגלין מביא איתו לליכוד הולך לדאוג להכפלת הכספים להתנחלויות במינימום, וזה עוד בלי חוקי נאמנות כאלו ואחרים שהם הבסיס לערעור הדמוקרטיה בארץ.
אבל מי צריך דמוקרטיה כשאפשר להיכנס בערבושים , לא ככה ?
גם טועמה ערבוש, וגם באדיר ומרעי.
היציאה שלך ממש לא לעניין.
לא מכיר. יש מזרחים בסטינגר? זה חדש. היינו סוללה של אשכנזים. גם דרעי הורשע וחזר לפוליטיקה, חוק זה חוק. לטוב ולרע. קללות כמו שספגת זה מחליא, אבל מדובר באנשים שחרדים לגורל המדינה לא פחות ממך. גם את אלה שקיללו בהתנתקות אפשר להבין. כולה קללות. הלל וייס פרובוקטור שיקבל יחס רק אם יתבטא בחלאתיות, מזכיר לי כמה נשמות טובות מכל מיני טריבונות. למי שייך השטח הנ"ל? אשמח לפרטים. התנחלויות זה אמנם ים של כסף אבל זה שלנו. ע"ע אדמונד לוי. בקשר לחוקי נאמנות, זה דבר מאוד הגיוני בעיני. טועמה נוצרי, מרעי שומרוני. עוד משהו, יש שתי דברים שמתעלים על פוליטיקה. מוזיקה וספורט. אם דייב מאסטיין יביא גיטריסט ערבי אני אמשיך להקשיב למוזיקה שלו, וכשבאדיר כבש בדרבי או נגד צרפת אני שמחתי נטו. אני לא מתנצל, אני רואה איפה אני חי, אני חושב שזה לא יגמר טוב. האויב המוסלמי עדיין רוצה להשמיד אותנו, ומה שחשוב זה כינוי גנאי?