תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 20:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרויקט יניב שגב (שחקן נערים בהפועל)
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 14:03 
http://sports.walla.co.il/?w=/4502/2588516
כל מי שעוקב מקרוב אחרי הכדורגל הישראלי יודע שהתברכנו בכמה כשרונות גדולות מצד אחד, אבל מצד שני בהרבה מקרים נראה שבארץ לא עובדים מספיק כדי לטפח אותם - לא בקבוצות הנערים והנוער, ואפילו לא בקבוצות הבוגרים. מסתבר שיש אנשים שלא רק שהבינו את זה בשלבים מוקדמים מאוד, אלא החליטו לפעול בנושא על דעת עצמם.

במקרה של יניב שגב בן ה-16 מקבוצת נערים א' של הפועל תל אביב, זה מתבטא בהשקעה נדירה שלו ושל אביו באימונים אישיים מכל הסוגים. פרט לפעילויות במסגרת הפועל תל אביב ונבחרת ישראל, שגב עובד עם מאמן כושר אישי, מאמן זריזות, מאמן טכניקה ופסיכולוג ספורט שהוא גם קואצ'ר ומנהל טכני של כל הפרוייקט שנקרא יניב שגב. לאן ההשקעה הזאת תוביל אותו? אף אחד לא יכול להבטיח לו להפוך לכוכב גדול או לעוד שחקן מוצלח בליגת העל, אבל מצד שני עושה רושם שאם יש דרכים נכונות אל הטופ של הכדורגל המקצועני - זו כנראה אחת מהן.

מישהו מכיר את הילד? והאם הוא גם כישרון מלבד להיותו מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר, ושאלה הכי גדול היא למה הוא צריך לצאת החוצה
בשביל הדברים האלו ובמחלקת הנוער של הפועל הוא לא יכול לקבל את הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פרויקט יניב שגב (שחקן נערים בהפועל)
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 14:40 
זה דורש הרבה כסף (להעסיק את כל האנשים הללו).
כנראה שלמשפחה שלו יש.
לרוב השחקנים אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 15:08 
בני12 כתב:
כנראה שלמשפחה שלו יש.
לרוב השחקנים אין.

ולכן...
למה הקבוצות לא עושות את זה?
למה להסתפק באימון באנלי של שעה- שעה וחצי?
האם אין אינטרס לקבוצות להצמיח שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
בני12 כתב:
כנראה שלמשפחה שלו יש.
לרוב השחקנים אין.

ולכן...

אתה שואל בעצם מה הופך את מדינת ישראל למדינה כל כך כושלת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: פרויקט יניב שגב (שחקן נערים בהפועל)
הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 15:22 
אדום נחמד כתב:
אדום בשבע כתב:
בני12 כתב:
כנראה שלמשפחה שלו יש.
לרוב השחקנים אין.

ולכן...

אתה שואל בעצם מה הופך את מדינת ישראל למדינה כל כך כושלת?

זה בדיוק ככה. אני במקרה במקצוע שרואה הרבה מאוד התנהלויות בארגונים מכל הסוגים והמינים. לרוב ההסתכלות היא דרך חור המטבע, או מקסימום מילימטר קדימה.
מדכא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 15:30 
אדום בשבע כתב:
בני12 כתב:
כנראה שלמשפחה שלו יש.
לרוב השחקנים אין.

ולכן...

המטרה שלהן לעשות את זה במינימום של המינימום של ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 15:32 
בני12 כתב:
אדום בשבע כתב:
בני12 כתב:
כנראה שלמשפחה שלו יש.
לרוב השחקנים אין.

ולכן...

מישהו חייב לספר לקבוצות שזה לא עובד....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
אם בן אדם פרטי מסוגל לעשות את זה ( והוא אישית מעיד על עצמו שאינו בן אדם עשיר, וגם אם כן זה לא משנה) אז למה לעזאזל קבוצה לא ?!
זה מוכח בכל העולם.
זה לא ששחקנים יכולים להגיד לא. הם מקבלים שכר עתק על שעה וחצי עבודה ביום.
שלא לדבר על הילדים הצעירים שזה אולי יוציא אותם מהשכונות.
להעיף 2 שחקנים ולעשות פה אקדמיה סראבראבק.
אם לא עכשיו כשיש לנו סוג של סיי במועדון, אז מתי?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 16:37 
לא חושב שיש קבוצה שלא היתה רוצה להשקיע כך באקדמיות, בשעות אימון ואנשי מקצוע, אבל מדובר בהמון כסף וגם בבעיה קשה בתשתיות ומגרשים.
מעבר לכך, כל הכתבה הזו נראית לי יחצנית ומשונה, סטייל יעקב בוזגלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
בני12 כתב:
אדום בשבע כתב:
בני12 כתב:
כנראה שלמשפחה שלו יש.
לרוב השחקנים אין.

ולכן...

מישהו חייב לספר לקבוצות שזה לא עובד....

המטרה העיקרית של רוב קבוצות הנוער היא להפוך בנים של ואחים של וחברים של לשחקנים. כל היתר זה משני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 17:10 
אפשר לבנות מודל עסקי עם חשיבה ארוכת טווח שתהפוך את ההשקעה למשתלמת. אין חכמה, כשעובדים נכון יש תוצאות. כמו כן, זה לא הכל או כלום. אפשר לבנות את זה הדרגתי.
בכל מקרה, אני חושב שהבעיה המרכזית היא לא כסף, אלא תרבות ספורט. מוכנות של ילדים להשקיע זמן ומאמץ ע"ח דברים אחרים.
תרבות ספורט צריך לבנות. תהליך ארוך שבסופו ה"תותח של השכבה " הוא הספורטאי המצטיין המשקיען ולא המגניב מספר 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
אפשר לבנות מודל עסקי עם חשיבה ארוכת טווח שתהפוך את ההשקעה למשתלמת. אין חכמה, כשעובדים נכון יש תוצאות. כמו כן, זה לא הכל או כלום. אפשר לבנות את זה הדרגתי.
בכל מקרה, אני חושב שהבעיה המרכזית היא לא כסף, אלא תרבות ספורט. מוכנות של ילדים להשקיע זמן ומאמץ ע"ח דברים אחרים.
תרבות ספורט צריך לבנות. תהליך ארוך שבסופו ה"תותח של השכבה " הוא הספורטאי המצטיין המשקיען ולא המגניב מספר 1.

מסכים.
במיוחד עם החלק האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 18:13 
שחר כתב:
לא חושב שיש קבוצה שלא היתה רוצה להשקיע כך באקדמיות, בשעות אימון ואנשי מקצוע, אבל מדובר בהמון כסף וגם בבעיה קשה בתשתיות ומגרשים.

בסה"כ גם בשנים האחרונות ההשקעה במחלקות הנוער גדלה מאד. כולל פנימיות, פרוייקטים למחוננים וכו'. כסף כדי להקים אקדמיה ברמה אירופית, אין כמעט מי שישים. באשדוד אגב יש אקדמיה די רצינית עד כמה שאני מבין, וגם בחיפה. בהפועל היה הבית האדום, אבל אין לי מושג אם זה עוד קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
שחר כתב:

בסה"כ גם בשנים האחרונות ההשקעה במחלקות הנוער גדלה מאד. כולל פנימיות, פרוייקטים למחוננים וכו'. כסף כדי להקים אקדמיה ברמה אירופית, אין כמעט מי שישים. באשדוד אגב יש אקדמיה די רצינית עד כמה שאני מבין, וגם בחיפה. בהפועל היה הבית האדום, אבל אין לי מושג אם זה עוד קיים.

קיים, בתת תנאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 נובמבר 2012, 20:12 
בכתבה האחרונה על כל אנשי העסקים שנכנסים לבעלות על הקבוצה, קראתי שחג'ג' נכנס בגלל התחייבות לעזור
בשיפוץ ובניה של מגרשי מחלקת הנוער, והיו שם עוד לפחות אחד או שניים מאלו שנכנסו כולל האוהדים ששמו
לעצמם כמטרה את המחלקה בכניסתם.
אני מקווה שהדברים יהיו לא רק בדיבורים אלה גם במעשים. הגיע הזמן לדעתי לצאת מוולפסון למצוא שטח נורמלי קצת מחוץ לעיר
ולבנות שם אקדמיה ברמה נורמלית כמו שצריך. (אני יודע שזה חלום... )
את הכסף שלי כחבר עמותה לדוגמא אני רוצה שילך רק למחלקת הנוער, לדעתי זה צריכה להיות החלטה של העמותה
שכל שקל שיכנס בשנה הבאה מחברי עמותה ילך רק לטובת זה. זה גם יביא עוד אנשים חדשים להכניס את היד לכיס
ולעשות חברות ברגע שהם יבינו שהם לא רק בעלים אלא גם משפיעים במקום הכי חשוב שהוא העתיד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 20:57 
לעניין יניב שגב - ילד מוכשר עם אופי ורצון להשקיע. שנה שעברה והשנה משחק כמעט בכל עמדה בקישור, כולל אחורי. כבר לקראת תום העונה שעברה הוא הוקפץ מנערים ב' ל-א', מה שמראה על הכישרון, למרות שאין ספק שהוא לא הפוטנציאל הכי גדול בקבוצת הגיל שלו. שייך כרגע לסגל הרחב של נבחרת נערים א' (אלון חזן) אם כי לא זכה לדקות משחק, בניגוד לחברים אחרים לנבחרת שמגיעים מהפועל.

לגבי מחלקת הנוער - כל המחלקה הוזנחה ב 4-5 שנים האחרונות, כשהשיא היה בשנה שעברה לאחר ההשתלטות של טביב על הקבוצה. בעלי התפקידים במחלקה ובראשם המאמנים עושים קסמים מתחילת השנה לאחר הקיץ הקשה ואי הוודאות שסבבה אותו. גם תחת ההנהלה החדשה ובראשות חיים רמון, המחלקה סובלת מתקצוב נמוך מאוד. יש הרבה דוגמאות לזה- מחנות אימונים שבוטלו, ציוד וביגוד שמתחדש רק אחרי בלאי מוגזם וגם זה מתרומות של אוהדים מוכרים, ועוד.

אחד המבחנים הגדולים של עמותת 'האדומים' יגיע בקיץ הבא: כל הכסף שגויס על ידה עד כה הלך ובצדק לרכישת הקבוצה ולהשתחררות מטביב. העמותה תצטרך להחליט לאן ילך הכסף שיגויס בשנה הבאה מדמי החבר המופחתים - גם אם יגויסו רק חצי מליון ש"ח לדוגמה, במידה ומחצית מזה תלך למחלקת הנוער אפשר יהיה לעשות שם קסמים: משכורות טובות למאמנים טובים, תוספת שעות אימונים, ציוד מתקדם ועוד. כמובן שיהיה צריך לוודא שהכסף מהעמותה לא יבוא על חשבון התקציב הרגיל שהמועדון מקצה אחרת יהיה פה משחק סכום אפס.

בנושא שיתוף שחקני מחלקת הנוער בבוגרים, אני לא חושב שזה נכון לקבל החלטות מראש שמחייבות מאמן לשתף ולקדם שחקני נוער על חשבון הצלחות. מי שטוב ישחק ויקבל הזדמנות בסוף, ראה ערן זהבי, נאתכו ואחרים.

גיגס, העלות של הקמה פיזית של אקדמיה מחוץ לחודורוב היא כמו כל התקציב של הפועל לעונה הקרובה. בחודורוב אין מקום לבנות עוד מגרשים אבל יש מספיק מקום כדי להתפתח ולבנות משרדים נורמליים שיחליפו את הקראוונים, חדרי הלבשה נוספים (חסרים לפחות שניים במתחם), חדר כושר חדש, חדר אסיפות ועוד. הבעיה שכל הדברים האלו עולים מיליונים שכרגע הולכים כולם לרכש לקבוצה הבוגרת- קבוצה כמו הפועל שמתמודדת כל שנה על אליפות ובאירופה, לא יכולה להרשות לעצמה את ה 4-5 שנות יובש עד שמחלקת הנוער תתחיל לתת פירות לבוגרת, פשוט משום שהמועדון כולו יפשוט רגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פרויקט יניב שגב (שחקן נערים בהפועל)
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 21:21 
פישונט כתב:
לעניין יניב שגב - ילד מוכשר עם אופי ורצון להשקיע. שנה שעברה והשנה משחק כמעט בכל עמדה בקישור, כולל אחורי. כבר לקראת תום העונה שעברה הוא הוקפץ מנערים ב' ל-א', מה שמראה על הכישרון, למרות שאין ספק שהוא לא הפוטנציאל הכי גדול בקבוצת הגיל שלו. שייך כרגע לסגל הרחב של נבחרת נערים א' (אלון חזן) אם כי לא זכה לדקות משחק, בניגוד לחברים אחרים לנבחרת שמגיעים מהפועל.

לגבי מחלקת הנוער - כל המחלקה הוזנחה ב 4-5 שנים האחרונות, כשהשיא היה בשנה שעברה לאחר ההשתלטות של טביב על הקבוצה. בעלי התפקידים במחלקה ובראשם המאמנים עושים קסמים מתחילת השנה לאחר הקיץ הקשה ואי הוודאות שסבבה אותו. גם תחת ההנהלה החדשה ובראשות חיים רמון, המחלקה סובלת מתקצוב נמוך מאוד. יש הרבה דוגמאות לזה- מחנות אימונים שבוטלו, ציוד וביגוד שמתחדש רק אחרי בלאי מוגזם וגם זה מתרומות של אוהדים מוכרים, ועוד.

אחד המבחנים הגדולים של עמותת 'האדומים' יגיע בקיץ הבא: כל הכסף שגויס על ידה עד כה הלך ובצדק לרכישת הקבוצה ולהשתחררות מטביב. העמותה תצטרך להחליט לאן ילך הכסף שיגויס בשנה הבאה מדמי החבר המופחתים - גם אם יגויסו רק חצי מליון ש"ח לדוגמה, במידה ומחצית מזה תלך למחלקת הנוער אפשר יהיה לעשות שם קסמים: משכורות טובות למאמנים טובים, תוספת שעות אימונים, ציוד מתקדם ועוד. כמובן שיהיה צריך לוודא שהכסף מהעמותה לא יבוא על חשבון התקציב הרגיל שהמועדון מקצה אחרת יהיה פה משחק סכום אפס.

בנושא שיתוף שחקני מחלקת הנוער בבוגרים, אני לא חושב שזה נכון לקבל החלטות מראש שמחייבות מאמן לשתף ולקדם שחקני נוער על חשבון הצלחות. מי שטוב ישחק ויקבל הזדמנות בסוף, ראה ערן זהבי, נאתכו ואחרים.

גיגס, העלות של הקמה פיזית של אקדמיה מחוץ לחודורוב היא כמו כל התקציב של הפועל לעונה הקרובה. בחודורוב אין מקום לבנות עוד מגרשים אבל יש מספיק מקום כדי להתפתח ולבנות משרדים נורמליים שיחליפו את הקראוונים, חדרי הלבשה נוספים (חסרים לפחות שניים במתחם), חדר כושר חדש, חדר אסיפות ועוד. הבעיה שכל הדברים האלו עולים מיליונים שכרגע הולכים כולם לרכש לקבוצה הבוגרת- קבוצה כמו הפועל שמתמודדת כל שנה על אליפות ובאירופה, לא יכולה להרשות לעצמה את ה 4-5 שנות יובש עד שמחלקת הנוער תתחיל לתת פירות לבוגרת, פשוט משום שהמועדון כולו יפשוט רגל.

אנשאאלה, כסף לנוער במקום עוד רכש כושל, על זה אני אשקול המשך חברות בעמותה. הגיע הזמן שמישהו יעשה סדר עדיפויות במועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
דרך אגב הנוער אז לאחרונה יצא לי לשמוע שרז יצחק שהיה מהשחקנים המשמעותיים של נערים ג' באליפות שלהם כשהוא כובש 36 שערים ומי יודע כמה בישולים עבר השנה למכבי בשל המצב עם טביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
http://sports.walla.co.il/?w=/4502/2588516
כל מי שעוקב מקרוב אחרי הכדורגל הישראלי יודע שהתברכנו בכמה כשרונות גדולות מצד אחד, אבל מצד שני בהרבה מקרים נראה שבארץ לא עובדים מספיק כדי לטפח אותם - לא בקבוצות הנערים והנוער, ואפילו לא בקבוצות הבוגרים. מסתבר שיש אנשים שלא רק שהבינו את זה בשלבים מוקדמים מאוד, אלא החליטו לפעול בנושא על דעת עצמם.

במקרה של יניב שגב בן ה-16 מקבוצת נערים א' של הפועל תל אביב, זה מתבטא בהשקעה נדירה שלו ושל אביו באימונים אישיים מכל הסוגים. פרט לפעילויות במסגרת הפועל תל אביב ונבחרת ישראל, שגב עובד עם מאמן כושר אישי, מאמן זריזות, מאמן טכניקה ופסיכולוג ספורט שהוא גם קואצ'ר ומנהל טכני של כל הפרוייקט שנקרא יניב שגב. לאן ההשקעה הזאת תוביל אותו? אף אחד לא יכול להבטיח לו להפוך לכוכב גדול או לעוד שחקן מוצלח בליגת העל, אבל מצד שני עושה רושם שאם יש דרכים נכונות אל הטופ של הכדורגל המקצועני - זו כנראה אחת מהן.

מישהו מכיר את הילד? והאם הוא גם כישרון מלבד להיותו מקצוען מהרמות הגבוהות ביותר, ושאלה הכי גדול היא למה הוא צריך לצאת החוצה
בשביל הדברים האלו ובמחלקת הנוער של הפועל הוא לא יכול לקבל את הדברים.

נשמע מעפן. כמו איזה פרק של סאות'פארק על ילדים שהם הום סקולד או משהו כזה. מעפן מהרבה בחינות.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 18:53 
סמל אישי של המשתמש
EZMAN כתב:
דרך אגב הנוער אז לאחרונה יצא לי לשמוע שרז יצחק שהיה מהשחקנים המשמעותיים של נערים ג' באליפות שלהם כשהוא כובש 36 שערים ומי יודע כמה בישולים עבר השנה למכבי בשל המצב עם טביב

כמו שחקנים מוכשרים רבים שהיו אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
EZMAN כתב:

כמו שחקנים מוכשרים רבים שהיו אצלנו.

הם יחזרו בעונה הבאה כי המצב השתפר.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: