teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
teknoboy כתב:
Officer Barbrady כתב:
יובל כתב:
אחמד טיבי

באמת, אבל באמת אל תתפלאו ששמאלני זה קללה.
כי לשים פרח לערבי זה סיבה טוב לשנאה?
להיות טיפש ולא לקרוא את המצב זה סיבה לשינאה. טובה או לא, זה לא אני מחליט.
כן, כי לנסות בפעם החמישים מה שלא עבד 49 פעמים זה ממש סייג לחוכמה.
תהיה לי בריא.
אני פשוט מת על הזחיחות שלך, אני מקווה שלפחות עליך היא עובדת. הרי אם אני אשאל אותך מה צריך לעשות, אתה תגיד שזה לא תפקידך לקבוע ושבגלל זה יש פוליטיקאים.
או שאולי הפעם באמת אתה רוצה לענות, מה צריך לעשות? לשבת בשילוב ידיים כשמשגרים טילים על אוכלוסייה אזרחית? אולי הדרך היא מו"מ עם חמאס, כי זה כל כך פופולרי להגיד ששלום עושים עם אוייבים. במיוחד אוייבים דתיים רדיקלים, שמוכנים למות ולהרוג בישביל אלוהים לפני שהם ידברו עם היהוד. עם כל הזחיחות שלך, הגיע הזמן שתתחיל לדבר. ועזוב, אפילו אל תענה לי, אני פשוט אגיב לך כבר עכשיו. אם אתה חושב שצריך לשבת בשילוב ידיים, אתה כנראה לא מתאים לחיות בכוכב הלכת הזה. אם אתה חושב שצריך לדבר עם חמאס, אתה כנראה לא מבין את האג'נדה שלהם. אתה הרי לא יכול לתמוך במשהו שהממשלה עושה, שלא יבלבלו אותך בטעות כאחד שנמצא לרגע בקונצנזוס. אז תבין, מי שמפחד להיות בקונצנזוס הוא כנראה חסר ביטחון הרבה יותר מאשר הוא אידיאולוג. בזמן מלחמה זאת לא בושה להיות קונצנזוס, ואני מעדיף להיתפס כעוד אחד מפס הייצור של מדינת ישראל מאשר להזדהות עם אחמד טיבי. 'צטערת, כנראה שאני מאמין בעצמי עד כדי שאני מוכן לתת ביטוי לרגשות האנושיים שלי גם במחיר של כניסה לקונצנזוס.