unknown כתב:
שחר כתב:
מספיק שתהיה מחר אזעקה בזמן משחק כדורגל וכולם יברחו במהירות למרחב מוגן כדי שיהיה אסון
לדעתי זו טעות קשה לקיים חמזור במציאות כזו, עם כל הכבוד לרצון להמשיך בשגרה.
בדיוק.
מה שיותר עתיד לקרות מאשר שינחת טיל באמצע המגרש, זה הבלאגן שיכול להיווצר בזמן אזעקה אם תיהיה בזמן המשחק (דבר שהוא סביר בהחלט).
למשל במשחק של מכבי בבלומפילד, 13 אלף צופים מבוהלים מתחילים לנסות לרוץ בעמוק לתפוס מחסה בתוך דקה איכשהו, ובדרך מועכים אחד את השני. זה יכול להיגמר באסון.
לולא נסעתי אשתקד עם הזקנה למשחק הנוער בב"ש וחוויתי לראשונה מהותו של צבע אדום(בתוספת האימון המבוטל שלשום בערב,שכשרק הגעתי אליו,הסתתרתי מתחת למנהרה המובילה לביה"ח,כשבדיוק נשמעה אזעקה),אולי הייתי חושב כמוכם.
נכון שלא היו שם הרבה אנשים,כפי שצפויים היום בבלומפילד(אף שנראה לי,שהמצב+הפסדם בדרבי=ירידה קלה בצפי),אך כמו ב"משחק" שהזכרתי קודם-גם זה יופסק,אם וכאשר תשמע אזעקה,והשחקנים יפונו מהמגרש,יחד עם הצופים ביציעים.וכמותו גם לא יחודש,ותוצאתו תתבטל,ולאחר-מכן יודיעו על מועד המשחק החוזר.
במקרה שהזכרתי,אגב,בלי קשר-אף שהפועל הובילה 1:2 לאחר תקופה רעה,ונראה כי נגזל ממנה נצחון אפשרי-במשחק החוזר,שלרוע מזלי התקיים בעת "משחק העונה" של קבוצת הכדורסל בבאר יעקב(גם היא ניצחה בהארכה),ובכך נמנע ממני להגיע גם אליו(כי הייתי,כמובן,בכדורסל)-הביסה הפועל את המקומיים 1:6,כפי שהתבשר לנו מהעדכונים למכשיר הנייד,והשלימה נצחון 1:2 במערכות,אחרי ה-2:6 על רעננה בגביע והתבוסה הצורבת,6:0 בקצף מול מכבי חיפה.