תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 14:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 195  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
היי, שם טוב למבצע בעזה: "נלחמים על כל קול"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 19:00 
Liverpool כתב:

"צדק חבר-מי?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: הולכים לבחירות
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
Liverpool כתב:

גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
מבצע "תשדיר בחירות" יוצא לדרך.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 22:57 
תגידו לביבי שאין צורך. הוא נשאר בשלטון. גם לברק תגידו.
עדיף ככה.
נחסוך חיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 00:08 
סמל אישי של המשתמש
הבית היהודי! מי בא למקווה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:23 
סמל אישי של המשתמש
שיחק אותה ביבי. גם יצא למבצע צבאי שיאחד את כל העם מאחורי, וגם כנראה נמנעה חזרתו של אולמרט למירוץ הבחירות בעקבות המבצע. נו ''קובסטר'', אצה עדיין בטוח שביברמניה לא ישלטו פה החל מה22-1 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:31 
ירמי קדושי כתב:
שיחק אותה ביבי. גם יצא למבצע צבאי שיאחד את כל העם מאחורי, וגם כנראה נמנעה חזרתו של אולמרט למירוץ הבחירות בעקבות המבצע. נו ''קובסטר'', אצה עדיין בטוח שביברמניה לא ישלטו פה החל מה22-1 ?

מה הקשר בין המבצע לאולמרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אולמרט תיכנן לעשות פגישות אחרונות עם מקורביו ולהודיע רשמית לתקשורת על חזרתו, אבל בדיוק נפתח המבצע והוא דחה את ההודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:34 
איפה זה פורסם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
בעיתון ידיעות אחרונות אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:36 
ירמי קדושי כתב:
אולמרט תיכנן לעשות פגישות אחרונות עם מקורביו ולהודיע רשמית לתקשורת על חזרתו, אבל בדיוק נפתח המבצע והוא דחה את ההודעה.

ביבי עושה דווקא לאולמרט ויוצא למבצע צבאי. בולה בולה איפה את?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:37 
רגע, אז ישראל יצאה למתקפה על עזה בגלל שאולמרט תיכנן לחזור לפוליטיקה?
interesting....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרתי את זה, אבל בואו נגיד שביבי חש הקלה כי בעקבות הפתיחה במבצע שיביא לו עוד קולות, הוא גם ככל כנראה נפטר מהאיום הכי גדול שלו, וכנראה שגם האחרון - בדרך להמשך השילטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:56 
ירמי קדושי כתב:
לא אמרתי את זה, אבל בואו נגיד שביבי חש הקלה כי בעקבות הפתיחה במבצע שיביא לו עוד קולות, הוא גם ככל כנראה נפטר מהאיום הכי גדול שלו, וכנראה שגם האחרון - בדרך להמשך השילטון.

עכשיו כולם מאוחדים, זה לא בהכרח יהיה המצב בינואר. אולי אפילו יכעסו על בי.בי קינג שיצא למבצע בלי מהלך ל-מט. הרצח אופי שעושים לו מוגזם. אולמרט לא היה איום, אל תהיה מגוחך. אם היה לו סיכוי להביא 20 ומשו מנדטים הוא היה חוזר.
אגב, לא שלי, לא יאיר, לא ציפי, לא אהוד. אפ'חד לא מוכן לוותר על האגו בשביל להפיל את שלטון האימים של ביברמן. מה שמוביל לאחת משתי מסקנות - או שהמצב לא גרוע כפי שמציגים אותו הממורמרים בתקשורת ובפורום שדים, או שכל אותם ציפישלייאיראהוד חושבים בעיקר על עצמם ומשאירים אותנו עם אותה פוליטיקה נכלולית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
הגורם העיקרי אצלי לבחירה במפלגת שמאל זה הפחד ממדינה דו- לאומית. אני לא רואה את נתניהו מתאמץ למנוע דבר כזה. זה לא נראה שזה מזיז לו, להפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 13:01 
ירמי קדושי כתב:
הגורם העיקרי אצלי לבחירה במפלגת שמאל זה הפחד ממדינה דו- לאומית. אני לא רואה את נתניהו מתאמץ למנוע דבר כזה. זה לא נראה שזה מזיז לו, להפך.

לא תהיה מדינה דו לאומית. גם הסכם שלום לא יהיה. אנחנו ניקח אליפות בכדורסל קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
metal כתב:
ירמי קדושי כתב:

לא תהיה מדינה דו לאומית. גם הסכם שלום לא יהיה. אנחנו ניקח אליפות בכדורסל קודם.

אז מה כן יהיה?
אגב, אם אתה לא יודע, אבו מאזן מגיש בסוף החודש הצעה להפוך את הרשות הפאלסטינית ל"מדינה משקיפה" בגבולות 67 (ז"א לא חברה מלאה באו"ם אבל מוכרת על ידו כמדינה), ככה שלא כל כך בטוח שהם צריכים אותנו בשביל מדינה....

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 13:34 
סמל אישי של המשתמש
פריאל,
אם לפני השטות הזו עוד הייתי סקפטי, עכשיו אני משוכנע שביבי הולך הביתה אחרי הבחירות הקרובות.
בוא נחכה עם השחיטה הכשרה עד שכל העסק יגמר והלוואי שיגמר במינימום זמן ומינימום נפגעים.
כבר אמרתי שאני מקווה שיש לו את המפתח שינעל את הדלת של הגיהנום שהוא פתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 13:37 
kobster כתב:
פריאל,
אם לפני השטות הזו עוד הייתי סקפטי, עכשיו אני משוכנע שביבי הולך הביתה אחרי הבחירות הקרובות.
בוא נחכה עם השחיטה הכשרה עד שכל העסק יגמר והלוואי שיגמר במינימום זמן ומינימום נפגעים.

איך ביבי ילך הביתה כשאף אחד מהמתמודדים נגדו לא טורח לייצר פרשנות אלטרנטיבית אלא רק עומד לימין הממשלה.
אני מסתכל עלייך, שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 13:48 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
kobster כתב:
פריאל,

איך ביבי ילך הביתה כשאף אחד מהמתמודדים נגדו לא טורח לייצר פרשנות אלטרנטיבית אלא רק עומד לימין הממשלה.
אני מסתכל עלייך, שלי.

ומה ציפית ? שהיא תיכנס בו כמו אופרטוניסטית ?
זה שלך ולי יש את אותן דעות לגבי נחיצות המבצע, בטח שבתזמון הנוכחי, לא אומר שלה אין את אותן דעות רק שהיא גם רצה לבחירות וצריכה לשדר ממלכתיות.
כשזה יגמר, נקווה שבקרוב ועם מינימום נפגעים, יכנסו בביבי כמו שצריך. כל דבר בעיתו, הדבר הכי גרוע זה להצהיר עכשיו הצהרות שיעלו ביוקר לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 14:31 
סמל אישי של המשתמש
יש מצב שהשם ''חי בלה לה לנדד'' מתאים בכלל לך, קוטלר? תתעורר. כמו שזינק כתב: בינתיים ככל היריבים הפוליטיים שלו תומכים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
פריאל,
אתה יודע שאני אוהב אותך. תסמוך עלי שאני לא מדבר באוויר.
תצא מנקודת הזמן הנוכחית ותנסה לחשוב שניים-שלושה צעדים קדימה. תבין מה המשמעות של התזמון של המבצע ואיך מי שיזם אותו יראה כשיהיה ברור לכולם שאת אותן תוצאות ואותם מהלכים היה אפשר לעשות כבר לפני שנה.
אני בכוונה לא נכנס למיקרו כי אנחנו עדיין בעיצומו של המבצע ויש אנשים שחוטפים על ימין ועל שמאל.
נחכה שהעניינים ירגעו. בראיה שלי, כל מהלכי הכוחניות של ביבי בסופו של דבר יפגעו בו. פרס שילם על זה עם ענבי זעם,אולמרט שילם על זה בעופרת יצוקה, נראה מה יהיה עם ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 16:43 
kobster כתב:
פריאל,
אתה יודע שאני אוהב אותך. תסמוך עלי שאני לא מדבר באוויר.
תצא מנקודת הזמן הנוכחית ותנסה לחשוב שניים-שלושה צעדים קדימה. תבין מה המשמעות של התזמון של המבצע ואיך מי שיזם אותו יראה כשיהיה ברור לכולם שאת אותן תוצאות ואותם מהלכים היה אפשר לעשות כבר לפני שנה.
אני בכוונה לא נכנס למיקרו כי אנחנו עדיין בעיצומו של המבצע ויש אנשים שחוטפים על ימין ועל שמאל.
נחכה שהעניינים ירגעו. בראיה שלי, כל מהלכי הכוחניות של ביבי בסופו של דבר יפגעו בו. פרס שילם על זה עם ענבי זעם,אולמרט שילם על זה בעופרת יצוקה, נראה מה יהיה עם ביבי.

יש גופים שמסתייגים מהמלחמה הזו. אתה חושב שחדש או מרצ יצאו מחוזקים מהמלחמה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
zink כתב:
kobster כתב:
פריאל,

אני מסתכל עלייך, שלי.

ומה ציפית ? שהיא תיכנס בו כמו אופרטוניסטית ?
זה שלך ולי יש את אותן דעות לגבי נחיצות המבצע, בטח שבתזמון הנוכחי, לא אומר שלה אין את אותן דעות רק שהיא גם רצה לבחירות וצריכה לשדר ממלכתיות.
כשזה יגמר, נקווה שבקרוב ועם מינימום נפגעים, יכנסו בביבי כמו שצריך. כל דבר בעיתו, הדבר הכי גרוע זה להצהיר עכשיו הצהרות שיעלו ביוקר לאחר מכן.

היא הייתה יכולה לפחות במקום להסתדר בשלשות ולשאוג שהיא "לימין הממשלה" לאמר בשקט כמו עופר שלח ויעקב פרי שהם "תומכים" אבל שאין משמעות לכל המהלך הזה בלי מהלך מדיני, ושכולנו צריכים לשאול למה היה קפאון ואפס עשיה בנושא ב4 השנים האחרונות. מעניין שהם כן ידעו לעשות את זה.
אם כי זו כנראה ציפייה מוגזמת ממנהיגת מפלגת ה"לא שמאל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 18:15 
סמל אישי של המשתמש
כשבוחנים את התגובות באופוזיציה צריך לקחת בחשבון שאנחנו במערכת בחירות וכל אחד מגיב גם לפי האג'נדה שלו.
אהבתי מאוד את מה שאילן גילאון אמר. בתור תושב הדרום הוא תקף בחריפות את עניין התזמון של המבצע ואמר בצורה די ברורה שיש כאן מהלך פופוליסטי כי אותן המטרות בעזה ואותו ירי על ישובי הדרום גם היה בארבע השנים האחרונות.
מרצ הולכת על הקול בשמאל. כחלק מהקמפיין שלה וכחלק ממהות המפלגה היא תתקוף את הקואליציה הימנית ותאמר את הדברים לאשורם.
העבודה, מצד שני, מראש הולכת על המרכז. יש 29 מנדטים של קדימה שצריכים להתחלק איכשהו, מי שתתפוס כמה שיותר מהמצביעים האלו תגדיל את כוחה משמעותית. גם אם נקזז לחלוטין את המנדטים הצפויים ללפיד מהמנדטים הקיימים לקדימה עדיין יש באיזור 20 מנדטים פנויים. זו הטקטיקה וזו האסטרטגיה. לא בטוח שזה יעבוד אבל זו החלטה שהתקבלה ממזמן. מבחינת השקפה מדינית-בטחונית אין הבדלים גדולים מדי בין שתי המפלגות הגדולות (הרבה בזכות השבירה של הליכוד שמאלה) ולכן הכוונה היא לעשות את הבידול בפן החברתי-כלכלי.
כל מפלגה מגיבה לפי המטרות שלה. אני די בטוח שאם המבצע הזה היה קורה לפני שנה התגובות היו אחרות ויותר נושכות.
אני מאמין שכשהמבצע הזה יגמר ויחזרו להתעסק נטו בפוליטיקה, הצפורניים יישלפו. אם זה יעזור או אם ההתנהלות עכשיו נכונה נדע בעוד פחות מ 70 יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 18:34 
אם העסק יגרר למלחמה עם מצרים ידחו את הבחירות עד להודעה חדשה מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
האמת שהטילים על ירושלים גורמים לי לחשוב שאולי יש משהו במה שקובסטר אומר. אשמח לטעות ושהוא יהיה הצודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 נובמבר 2012, 18:51 
שלי יחימוביץ מראה גם הפעם כמה היא כלום ושום דבר ובטח לא מועמדת רצינית לראשות ממשלה , היא בעצמה גורמת לה להיות לא רלוונטית , בכל ארוע חשוב שקורה כאן היא נעלמת ודוממת .
מהמחאה החברתית , עד המלחמה הנוכחית , ממנה לא שומעים מילה .
פוסטמה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5843 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 195  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: