nati כתב:
redrony כתב:
להגיד שממן וגורדנה טובים מזהבי זה חזק (ושיהיה ברור, אני מאוד אוהב את שניהם, במיוחד את גורדנה).
רק אנשים שאין להם מושג בכדורגל לא מעריכים מי זה ערן זהבי ובכלל, להשוות שחקן שרץ 11 ק"מ במשחק לשחקן שנגמר לו האוויר בדקה ה-50 זה יפה.
ערן זהבי זה שחקן שמסוגל לשחק ב 2-3 תפקידים בקישור, עושה תנועה בלי כדור על הזמן, מבקיע גולים, יודע לתת פס לגול, לנצל מצבים חופשיים ויותר מהכל, ווינר בנשמה.
עם כל הצורך במגינים ובבלם (ויש צורך), שחקן כמו זהבי לטווח הארוך זה שחקן שמרים לך את הקבוצה בדרגה.
וגם חלוץ שני.
עם ההגנה(החלשה)שיש לנו עוד אפשר להסתדר בליגה שלנו.
זהבי יכול להיות הקלף שיביא לנו אליפות ואת המיליונים של ליגת האלופות.
אבל בהנהלה שלנו לא רואים דברים כאלו.
הבעיה עם ההגנה אצלנו היא לאו דווקא היכולת ההגנתית (כלומר, יש בעיה, אבל כמו שכתבת, עוד אפשר לחיות עם זה איכשהו). הבעיה היא שאין מגינים שיודעים להתקיף וליצור יתרון בחלק המגרש של היריב וזה יותר מצב שרב ההתקפות של הפועל הן של 3-4 שחקנים (כי גם דג'מבה לא כל כך יודע מה זה להתקדם עם הכדור, לפחות לא כרגע).
העמדות האלה הן אכן כרגע קריטיות יותר מאשר העמדה של זהבי, אבל פה הפועל חייבים להסתכל לטווח הארוך. קבוצה עם ורמוט וזהבי ל-5 עונות זה בסיס איתן. את המגינים נפתור מקסימום בעונה הבאה. אף אחד הרי לא מבטיח שמגן שתביא בינואר ישדרג אותך (ואני מאוד מקווה שאם וכאשר, לא יביאו חס ושלום את בונדר, כי אם כן, לא עשינו כלום). זהבי זה שחקן מוכח.
ושוב, אני כבר לא מדבר על האופציה שהוא בטעות יגיע למכבי.