תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 22:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ערן זהבי - אוהדי הפועל !
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:26 
ערן זהבי הוא אחד השחקנים האהובים והמוערכים על המועדון וכלל אוהדיו
שחקן שעבר דרך מחלקת הנוער שלנו והמערכת לא מצאה לנכון בזמנו לקלוט אותו לקבוצת הבוגרים (משיקוליה), ועבד קשה דרך הפועל רמה"ש מהלאומית כאשר מטרתו העיקרית שהציב לעצמו היא להגיע חזרה למועדון בו הוא גדל, ולא רק זה אלא שבמו רגליו הוא הכריע את האליפות מיצב אותו כיקיר האוהדים.
ערן זהבי מצא לנכון להתקדם הלאה ושאף להגיע אל הרמות הגבוהות באירופה, וככזה שסומן ע"י האוהדים כאחד שהמקצוענות היא נר לרגליו, אנו תמכנו בו ורצינו בהצלחתו, נכון שאין לאוהדים SAY בעניינים מקצועים, אבל היה קונצנזוס בקרב האוהדים שערן הוא מקצוען אמיתי וככזה אין לנו אפילו את הזכות להתמרמר.
והנה הגיע הרגע שהפועל נמצאת בשעתה הקשה, המועדון נלחם על האחיזה כמתמודד ראוי בצמרת הליגה על אף הקשיים שנוצרו עם לכתו של טביב, אותו טביב שהקשה גם על זהבי בזמנו, המועדון מנסה להסתמך בתקופה כלכלית (כשלעצמה קשה) על הכנסות טבעיות בשאיפה לנהל מערכת תקנית ויציבה, אין משקיע, יש אותנו והאנשים שהסכימו לקחת את זה על עצמם.
מכבי רואים לנכון כדוקטרינה רבת שנים לנצל את החולשה הלא מקצועית הזאת כפי שהם נהגו מאז ומעולם ולנסות להחליש אותנו מנטלית, אין מה להתרגש מזה, זאת היתה הטעות המרכזית במהלך שנים רבות בכדורגל ובכדורסל, הטעות הזאת עלתה לנו לא בהישגים אלא ביכולת שלנו לייצר ביקורת עצמית ולנסות לתעל ולעבוד עם מה שיש ולהיות מקצוענים, וכן כדורגל בסופו של דבר זה מקצוענות.
נדמה שמכבי שואפים להגיע לשם והדבר המפחיד מכל מבחינתם זה ההבנה שבזמן שהם התעסקו בכל הדברים שלא קשורים בכדורגל ושפכו כסף עד בלי סוף כנראה שלא יכולה לקנות את המסורת שייצרנו כבר למשך למעלה מעשור.
הסיבה המרכזית לכך היא אנחנו האוהדים ועל זה מגיע לנו קרדיט, לא נשברנו סחבנו קדימה, עודדנו, לרוב לא הכנסנו את המערכת ללחץ הם היו אחראיים על השקט הניהולי אנחנו אחראיים לשמר ולסחוב קדימה את רוח המועדון, פייר דיל ולראיה שגם בזמנים הקשים אנחנו תמיד שם, הטובים זה צ'ופר !

ערן זהבי צריך להבין שיש הבדל בינו לוינסנט אניימה וזה באמונה שהוא החדיר בנו על בסיס שייכות, הסיפור שלו זה הסיפור שלנו, לעולם לא נוריד את הראש ותמיד נהיה שם, וכמאמר השיר "נעודד אותך יותר" האנלוגיה היא לכך שהוא עבד קשה יותר בשביל להצליח והמטרה שלו ביססה את הרעיון שהפועל זה הבית, לכאן אני שייך, על כן הגול של זהבי בדקה ה-92 בטדי, מסמלת יותר מרגע שיא בתולדות המועדון את הרעיון של זהות - אנחנו הפועל !

ערן זהבי הוא אדם מאמין וככזה אני רוצה שכולנו נאמין שהוא יודע מה טוב בשבילו, על כף המאזניים נמצא הסיפוק המידי והבטחת עתידו - חוזה במכבי, או העבודה הקשה בליגה מהבכירות באירופה (לא משהו שזר לו) ונסיון לקבע את מעמדו כמקצוען וכאחד שקידם את עצמו ומי ידע לאן עוד הקריירה שלו תנסוק ובמידה ולא כך הסתדרו הדברים והוא באמת ירצה לחזור להפועל אולי עוד הדברים הסתדרו, כרגע מהלך של מעבר למכבי רק יפגע מנטלית בקבוצה אליה הוא כ"כ משוייך ומזוהה, מקצועית רק אנחנו אחראיים לעתידנו ולא ערן זהבי, אבל אין ספק שערן מסמל את רוח הפועל !

עכשיו השאלה, במה ערן מאמין...

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערן זהבי - אוהדי הפועל !
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
מה זה רלוונטי שהוא אדם מאמין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
הופרדו בלידתם:
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/392/458.html
http://www.red-fans.com/Article.asp?id=4060

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:44 
כי אם הוא בן אדם מאמין והוא באמת חושב שהפועל זה הבית שלו ורק דרכה הוא יוכל להתקדם מקצועית, מה שכנראה הוא לא מרגיש כרגע בפלרמו אם הוא מוכן לחזור לליגה הישראלית, אז שהחוזה במכבי לא יהיה מה שימנע ממנו לבצע את המהלך הזה שבו הוא יצטרך לוותר למען הפועל, האופציה השניה היא שישאר כרגע בפלרמו ויחכה שהרגע יבשיל לחזרתו למערכת, זה לא שהוא משחק באיזה ליגה נידחת ובקבוצת תחתית.

הוא לא באמת מאמין שכרגע המועדון יכול לעמוד בתנאי קניית הכרטיס שלו מפלרמו והחוזה שמכבי מציעים לו, בסופו של דבר היציאה שלו החוצה עם איזה הצהרת אהבה שהבית שלו זה הפועל תגרום למועדון רק נזק, כי היא מייצרת צפיה ושביב של תקווה או אמונה אצל האוהדים שהיא לא בר קיימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
vangroder כתב:
כי אם הוא בן אדם מאמין והוא באמת חושב שהפועל זה הבית שלו ורק דרכה הוא יוכל להתקדם מקצועית, מה שכנראה הוא לא מרגיש כרגע בפלרמו אם הוא מוכן לחזור לליגה הישראלית, אז שהחוזה במכבי לא יהיה מה שימנע ממנו לבצע את המהלך הזה שבו הוא יצטרך לוותר למען הפועל, האופציה השניה היא שישאר כרגע בפלרמו ויחכה שהרגע יבשיל לחזרתו למערכת, זה לא שהוא משחק באיזה ליגה נידחת ובקבוצת תחתית.

הוא לא באמת מאמין שכרגע המועדון יכול לעמוד בתנאי קניית הכרטיס שלו מפלרמו והחוזה שמכבי מציעים לו, בסופו של דבר היציאה שלו החוצה עם איזה הצהרת אהבה שהבית שלו זה הפועל תגרום למועדון רק נזק, כי היא מייצרת צפיה ושביב של תקווה או אמונה אצל האוהדים שהיא לא בר קיימה.

התכוונתי
מה זה רלוונטי שהוא מאמין באלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
מצטער אבל לא הבנתי את מטרת האשכול.

בלי קשר, שערן יעשה את מה שטוב לו. להפועל אין כסף להביא אותו מה גם שיש עמדות אחרות ודחופות יותר לחיזוק.
ממליץ לכולם לא לפתח ציפיות כדי לא להתאכזב בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 12:56 
חומרי - גשמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 13:05 
מה אתם רוצים שהוא יבוא לשחק בחינם????

במידה ואין לו הצעות נורמליות באירופה הוא יילך לכסף הגדול!!!! בדיוק כמו ש99 אחוז מהאנשים פה היו עושים

אם שימון עשה את זה אין סיבה שהוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
צעיף מעופף כתב:

במידה ואין לו הצעות נורמליות באירופה הוא יילך לכסף הגדול!!!! בדיוק כמו ש99 אחוז מהאנשים פה היו עושים

ורמוט :HEART2:
הוא באחוז הבודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 13:14 
שיעשה מה שהוא רוצה, אבל שלא יכניס את האוהדים ומהמערכת לסחרור, זה מה שחשוב לי !
היציאה שלו החוצה בדרישה מהפועל שתחזיר אותו, זה כאילו שהוא אומר שזה בידיים שלה, כשהוא יודע שלא כך הם פני הדברים, אם אתה אוהב לפחות תהיה הוגן, אמיתי, צא ותגיד אני חותם במכבי כי הם הציעו לי חוזה מצויין, אל תתלה את זה במה שהפועל לא הציעו לך, כי אתה יודע שהאופציה בכלל לא קיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 13:43 
צעיף מעופף כתב:

ברגע שהוא עושה את המעבר לשטן הוא מבחינתי לא פחות גרוע מגרשון.
הוא לא חייב להוריד בשכר כדי לשחק בהפועל, אבל אם הוא עובר לצד השני של הכביש, הוא חייב לדעת שהוא מחוק ושרוף. בניגוד לאניימה לא מדובר בשחקן זר שכיר חרב, אלא שחקן בית שגדל במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערן זהבי - אוהדי הפועל !
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 13:58 
שחר כתב:
צעיף מעופף כתב:

הוא לא חייב להוריד בשכר כדי לשחק בהפועל, אבל אם הוא עובר לצד השני של הכביש, הוא חייב לדעת שהוא מחוק ושרוף. בניגוד לאניימה לא מדובר בשחקן זר שכיר חרב, אלא שחקן בית שגדל במועדון.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: ערן זהבי - אוהדי הפועל !
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 14:00 
אוגוסטוס היל כתב:
שחר כתב:
צעיף מעופף כתב:

!

נכון.
אבל בינתיים זו עוד ידיעה מתוך מיליון ידיעות.
חבל להתעצבן מעכשיו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 14:33 
הודעת הפתיחה היא תיאוריה נחמדה ובעיקר משאלת לב של פותח האשכול הזה.
אבל כפי שכבר רשמו כאן לפניי, מבחינת שחקני הכדורגל, המקצוע הזה הוא קודם כל מקום עבודה עם אינטרס אישי מובהק לשיפור תנאי השכר ו/או התקדמות מקצועית ככל האפשר.
בהודעת הפתיחה יש הרבה תמימות ואולי גם נוסטלגיה אל עידן אחר מלפני מספר עשורים.

נערך לאחרונה על ידי ofer23 בתאריך 14 נובמבר 2012, 14:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 14:37 
dino כתב:
צעיף מעופף כתב:

ורמוט :HEART2:
הוא באחוז הבודד.

בריאיון של ורמוט אצל פיני גרשון בערוץ וואן בטלוויזיה, כשפיני שאל אותו אם מכבי היו מציעים לו חוזה בעלות פי 3 גבוהה יותר מההצעה שקיבל מהם, אז ורמוט היה הגון מספיק להגיב "אבא שלי ואשתי כבר היו מכריחים אותי לקבל חוזה שכזה".

אבל זה בהחלט נחמד לפנטז על אחוז מיתולוגי של שחקני כדורגל (שזו פרנסתם ובפרט הבכירים שביניהם בליגות בהן הם משחקים) - אשר יהיו מוכנים להתנדב לשחק בכל מחיר במועדון בו כיכבו ואשר האוהדים משתוקקים שיחזרו אילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 15:01 
ofer23 כתב:
הודעת הפתיחה היא תיאוריה נחמדה ובעיקר משאלת לב של פותח האשכול הזה.
אבל כפי שכבר רשמו כאן לפניי, מבחינת שחקני הכדורגל, המקצוע הזה הוא קודם כל מקום עבודה עם אינטרס אישי מובהק לשיפור תנאי השכר ו/או התקדמות מקצועית ככל האפשר.
בהודעת הפתיחה יש הרבה תמימות ואולי גם נוסטלגיה אל עידן אחר מלפני מספר עשורים.

תאמין או לא, אין פה שום תמימות, ערן ילד גדול שיקח איזה החלטה שהוא רוצה (כמובן שאני לא אאחל לו בהצלחה במכבי), הבעיה שלי היא בעצם היציאה שלו החוצה בהודעה שהוא רוצה לחזור להפועל, כי יש אוהדים שיסיתו את האש כלפי ההנהלה (ראה ערך ורמוט), זה לא שאני חומת המגן שלה, אבל כן בתור אוהד השנה יש לי אינטרס שהמערכת תתייצב ולא תכנס לסחרור, המאמץ השנה בכדי לייצב את המערכת קשה שבעתיים, ערן מציג את הדברים כאילו אנחנו אחראיים למעבר שלו למכבי במידה וזה יצא אל הפועל כשבפועל אנו בכלל לא מהווים פקטור כי אין באפשרות הפועל להציב הצעה נגדית, זאת גניבת דעת וצביעות וזה עלול להביא לחוסר שקט.

המטרה של האשכול זה לתת קונטרה לגישה של זהבי, כמו שלנו יש ברירה (ואין) גם לו יש ברירה ואם אין לו אז שיסביר את עצמו, כי אם אין לו אז זה רק כסף (לא אהבה ולא בטיח), מקצועית עדיף לו להשאר בפאלרמו, ואם לא בפאלרמו אז לעבור לקבוצה אחרת שזוכה ליותר חשיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
אתם טועים טעות פטאלית בהנחות היסוד והתגובה אל כל הסיטואציה. זה לא כאילו לורמוט הייתה איזה זיקה בלתי נגמרת להפועל והרגיש שהוא לא יכול לעשות זאת באופן אישי. זה הכל האוהדים. כאילו, משהו באמת מדמיין שחקן כמו ורמוט, או לצורך העניין זהבי, עושה מעבר למכבי אחרי הפסטיבל שדה תעופה שגילי קיבל? אין הרבה חלאות כאלה, ואם הם כן כאלה אז אולי עדיף שהם לא יהיו במועדון מלכתחילה.

אם האוהדים יתנו אהבה, ויראו שאכפת להם, ויעשו פסטיגל כמו שעשו סביב גילי אין סיכוי, בטח ובטח שערן, יחתום במכבי.

כמובן שאם הפועל תעשה צעד לכיוון זהבי זה יהיה מושלם. אבל זה בגדר חלום כרגע. המטרה שלנו עכשיו לא לתת לו בשום פנים ואופן לחשוב על מעבר למכבי.

זהבי אמר בעצמו (לפני חודשיים שלוש אצל גרשון) שהקהל של הפועל זה הכוח הכי גדול שלה בכל פרמטר. בוא נזכיר לו כמה הוא צודק.

שכל אחד ידמיין את ערן זהבי רץ במדי מכבי ותראו כמה זה קל באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
הערכתי בזמנו כשהוא נמכר, שזהבי לא יחזור לארץ כל כך מהר, לא בזכות הכישרון שלו, אלא בעיקר בזכות האופי החזק שלו והוווינריות שלו וכמובן האמונה החזקה (לא לזלזל בזה).
לכן אופתע אם נראה אותו פה כבר בינואר, משל היה ורמוט או יצחקי (אינני מזל באף אחד מהם, שניהם שחקנים טובים אבל אין ולא היה להם האופי הדרוש לאירופה, כמו מרבית השחקנים הישראליים).
לפיכך, נראה לי כמו סערה בכוס מים. מה גם שלפני חודש דובר על כך שיושאל לקבוצה אחרת באיטליה.
אולם אם זה נכון, הבאתו להפועל היא הכרחית הן כתוספת כח רצינית מאד לעונה הזו ולשנים הבאות, והן כדי למנוע ממנו לחזק את היריבה העיקרית שלנו. בכדורגל קוראים לזה "משחק על שש נקודות". זה בדיוק מה שזה. עשינו את זה עם גילי וחייבים לעשות זאת גם כעת, אפילו במחיר של ויתור על בלם זר, אי מימוש האופציה על ממן או מכירת תמוז בינואר.

אני בכלל תקווה, שהפועל תתחיל לחשוב לטווח ארוך ותדאג לבנות שלד של שחקנים עם חוזים ל-4-5 שנים (למשל, שושן, גורדנה, קליימן. לשי יש חוזה ארוך כמדומני וגם לגילי) כך שבכל קיץ לא תתחלף חצי קבוצה ונוכל להסתפק בחיזוק נקודתי של זר טוב (גם פה אני בעד 3 זרים איכותיים על 5 זרים בינוניים במקרה הטוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 16:13 
כולנו היינו רוצים לראות את ערן חזרה בבית,
אבל תפנימו................ אין כסף, וגם לא נראה שבעתיד הקרוב יהיה,
וכרגע ישנן עמדות שהרבה יותר דחוף לחזק באם ימצא כסף.

אני אצטער עבורו אם הוא יחזור לארץ (בטח ובטח למקקי) כי האמנתי שהוא אחד היחידים שבנוי מנטלית ופיזית להתמודד ברמות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 18:23 
יש לי תחושה בלתי מאושרת וממוסמכת שזו תחילתו של תהליך שבסופו נראה את זהבי במ@@י...
זה התהליך וזו מטרתו כל מה שבאמצע די שולי...שקל לפה, ספונסר לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ערן זהבי - אוהדי הפועל !
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 19:35 
indiferent כתב:
יש לי תחושה בלתי מאושרת וממוסמכת שזו תחילתו של תהליך שבסופו נראה את זהבי במ@@י...
זה התהליך וזו מטרתו כל מה שבאמצע די שולי...שקל לפה, ספונסר לשם

זה לא תחילתו של התהליך. זה לקראת סיומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 נובמבר 2012, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי שיבוא ויאייש את עמדת נוסא שכל כך חסר.
השאלה אם הוא בכלל בכושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 נובמבר 2012, 02:08 
בסוף כמו החבר הטוב שלו הוא יחתום בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 23 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: