קודם ניקח גביע אחרי זה כתב:
שיהיה , מעולה, אבל זו לא מפכה.
זה רק שיפור מקצועי שאולי ישפר מעט את המצב.
אבל זה לא מגדיר את הקבוצה. גולדהאר ובאי כוחו הגדירו משהו ובנו אותו ומקווה שזה יתנפץ להם בפנים אבל כרגע לצערנו זה מצליח.
אנחנו קבוצה לא מוגדרת. לטעמי ההגדרה שלנו , לאור מחסור בשייחים קנדיים, הייתה קבוצה שהאוהדים מצליחים לתפוס בה נפח הרבה יותר משהצלחנו. אני פה התאכזבתי ודעתי רק זה היה מעמיד אותנו בתחרות רצינית איתם. העובדה שלא הגענו ל- 25% הנה כשלון וכשאני שומע אוהדים אומרים היום , אתה רוצה שנצטרף אחרי ההפסד לנתניה ? אין הבנה של משמעות ההצטרפות.
זה יחד עם מה שנראה כרגע ככישלון מקצועי בבניית הקבוצה והאשמות מיותרות שמסתובבות באוויר כססמאות ללא תוכן ממש לא מעודד .
אני לא כל כך מסכים איתך.
לומר שזה שיפור מקצועי לא מספר את כל הסיפור.
יש הרבה יותר במילה מקצועי מאשר איך עושים סגירה אלכסונית.
כדורגלים בארץ הם לא מקצוענים. יש תחושה שבשבילם זה כמו חוג שבו אתה מקבל כסף, הרבה כסף.
במכבי, לפחות ממה שאפשר לראות, מתנהל מועדון מקצועני.
בהפועל מתנהל חוג. ועד שזה לא יפסק, אין לנו מה לשאוף להתחרות בליגה הזו על אליפות.
לגבי ענין העמותה, גם אני כמוך מאוכזב קשות מאלפי אוהדים שפשוט לא קולטים למה זה חובה. ללא קשר לתוצאות וביצועים. אבל זה לא רלוונטי.
15 20 או 25 אחוז לא צריכים לשנות את הגישה של השחקנים. בכלל, ההבדל היחיד בין המצב היום ל25 אחוז המיוחלים הוא קביעה מי יהייה בעלים בהפועל. מה שכרגע לא ממש רלוונטי.