תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 08:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקני הפועל נכבדים
הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
הפועל כתב:
מעצבן יותר מכל ההפסדים

ברצינות?

ברצינות. מעבר לתחושה של אוהד שנוסע אלפי ק"מ למשחק זניח בשביל לראות תבוסה ולא מקבל אפילו הוקרת תודה כלשהי מהשחקנים
זה מעיד על אוירה רעה, חוסר לכידות וחיבור וחוסר חשק די רציני בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
ניל אברבאנל כתב:
כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 15:16 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
oshri כתב:
לירון האדום כתב:
אושרי אני רואה שאתה רשום פה משנת 2009, החלפת שם משתמש לאחרונה?

ולעצם האשכול- לא היתי אתמול בצ'כיה אבל כל מילה של קרל

רק מ2009? מוזר..

היית עם יוזר ניים אחר?
משום מה אני לא זוכר את השם הזה.
וההודעות שלך נגד השחקנים ונגד הקהל זה משהו ששמים לב אליו

בכלל יש פה תופעה של הרבה משתמשים רדומים שהתעוררו לפני הדרבי, ויש להם רק דברים רעים להגיד על כל דבר.
חשוד משהו.

ולגבי ההודעה הפותחת: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
אולי הם פשוט התביישו? :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 15:36 
אל תגיעו לדרבי עם צפיות של תתאכזבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת עיקרון והכל קרל צודק, אבל....

מבחינה היסטורית לא ניתן להגיד שהשחקנים לא באים להודות לאוהדים, גם אחרי הפסקים וגם אחרי תצוגות חלשות להחריד, לכן כנראה שיש כאן משהו אחר.
אני למשל יכול לבקר את אבוקסיס עד מחר, אבל כנראה שזה לא באמת ישנה, כי הצד המנטלי היום של השחקנים פשוט מרוסק, אם זה אי מלוי ההוראות של
האחרון, אם זה כמות ההדלפות הבלתי נגמרת, אם זה חוסר הידיעה מה קורה עם הקבוצה, אם זה כל הבלאגן שהיה עם השופטים בחודש האחרון, מבחינה מנטלית
אנחנו מרוסקים כמו שאמרו כאן לפני.

אחרי דרבי "דן מרגלית" היינו במצב דומא, אבל אז, אנחנו הקהל, לא נתנו לזה להיכנס לראש של השחקנים והוצאנו אותם מכך, זה התחיל בגביע של אותה עונה יומים
אחרי פרוייקט לת"א, ונגמר בדאבל, עלינו לעשות ככל האפשר בשביל לאפס את השחקנים, גם אם נפסיד בדרבי, גם אם זה יקרה "שוב" בגלל שופט, אנחנו אלו שצריכים
עכשיו להכניס את ה"שפיות" למערכת, להוריד לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:00 
כמובן שכל מילה .
לצערי זה לא רק השחקנים.
ההתנהגות הלא מכובדת של השחקנים וגם לבעיות ניהול אחרות (כגון פאשלת הדרבי) קשורה למנהל הקבוצה .
הוא זה שאמור להכווין אותם בכל מה שקשור לנושא הלא מקצועי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
אני כבר שלושה מחזורים צועק שלא איכפת להם.
צועק שיש דרך ויש-דרך.
השחקנים האלו זורקים זין בכל מקום אפשרי.
מההתבטלות מול בית"ר ב-10 שחקנים,
בהפסד המגוחך בנתניה,
ועד אתמול בערב.

יאללה, נראה אותכם זורקים זין בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:28 
השחקנים לא נותנים מעצמם וזה מרגיז, אבל עם כל הכבוד הם לא הכתובת.
תראו את קבוצת הכדורסל, כל משחק הם עולים עם ציפורניים שלופות. למישהו יש ספק שתחת מאמן וסיטואציה אחרת אותם שחקנים היו נראים שונה לחלוטין?
ארז בעצמו אומר שהאווירה בקבוצה "מדביקה" גם את השחקנים הפחות נחושים.
השחקנים לא נותנים מעצמם כי זאת האווירה שהקבוצה משדרת. לזה אחראים המאמן ולמעשה כל ההתנהלות הכוללת של הקבוצה (כולל מי שמינה את המאמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:43 
אם לא שמתם לב כולנו הצטרפנו ב2009, הפורום הפסיק לספור אחורה, רק האדמין הצטרך ב2008.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
באדיר היה שם וניסה לארגן את השחקנים, אבל לאף אחד לא היה עצבים. טוטו בכלל טס לחדר הלבשה ולא הסתכל לאחור. מאוד מאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 21:28 
עמי נאווי כתב:
באדיר היה שם וניסה לארגן את השחקנים, אבל לאף אחד לא היה עצבים. טוטו בכלל טס לחדר הלבשה ולא הסתכל לאחור. מאוד מאכזב.

אם כל הכבוד, טוטו שלא מישהו שיש לצפות ממנו,
הוא לא שחקן של קבוצה, הוא בלי בעיה יכול לעבור למכבי אם תהיה הצעה נדיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
טוטו ואדל ברחו ישר לחדר הלבשה
באדיר אסף את כל השאר מקצה הרחבה ולקח אותם להודות לקהל,אבל היתה תחושה רצינית שהם זורקים עלינו זין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 21:51 
el dudernio כתב:
מבחינת עיקרון והכל קרל צודק, אבל....

מבחינה היסטורית לא ניתן להגיד שהשחקנים לא באים להודות לאוהדים, גם אחרי הפסקים וגם אחרי תצוגות חלשות להחריד, לכן כנראה שיש כאן משהו אחר.
אני למשל יכול לבקר את אבוקסיס עד מחר, אבל כנראה שזה לא באמת ישנה, כי הצד המנטלי היום של השחקנים פשוט מרוסק, אם זה אי מלוי ההוראות של
האחרון, אם זה כמות ההדלפות הבלתי נגמרת, אם זה חוסר הידיעה מה קורה עם הקבוצה, אם זה כל הבלאגן שהיה עם השופטים בחודש האחרון, מבחינה מנטלית
אנחנו מרוסקים כמו שאמרו כאן לפני.

אחרי דרבי "דן מרגלית" היינו במצב דומא, אבל אז, אנחנו הקהל, לא נתנו לזה להיכנס לראש של השחקנים והוצאנו אותם מכך, זה התחיל בגביע של אותה עונה יומים
אחרי פרוייקט לת"א , ונגמר בדאבל, עלינו לעשות ככל האפשר בשביל לאפס את השחקנים, גם אם נפסיד בדרבי, גם אם זה יקרה "שוב" בגלל שופט, אנחנו אלו שצריכים
עכשיו להכניס את ה"שפיות" למערכת, להוריד לחץ.

לת"א,
יש לך רק יום וחצי.
תתחיל לעבוד :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 22:05 
ציטיאט כתב:
טוטו ואדל ברחו ישר לחדר הלבשה
באדיר אסף את כל השאר מקצה הרחבה ולקח אותם להודות לקהל,אבל היתה תחושה רצינית שהם זורקים עלינו זין

לא רק טוטו ואדל, הכי הפליא אותי טועמה שירד ישר לחדר הלבשה.. קורה פה משהו מסריח ואנחנו חייבים להתעורר!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 22:08 
ניל אברבאנל כתב:
כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
זו עוד תופעה שמהווה סממן לתחושה הזו שאין חיבור של השחקנים האלה,
וגם לא של המאמן למועדון.
החיבור הזה, שמאוד אפיין אותנו בשנים האחרונות.
החיבור הזה, שבעצם גורם לשחקנים להבין מה זה דרבי.
זה לא קיים כרגע, וככה אי אפשר לנצח דרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 נובמבר 2012, 23:38 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: שחקני הפועל נכבדים
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 02:35 
vangroder כתב:
Red Nightmare כתב:
vangroder כתב:
חברים, הקבוצה במשבר... אנחנו נתלים על בעיות כושר גופני ובניית סגל רע ובכלל על בעיות מקצועיות, אבל הקבוצה במצב מנטלי רעוע.

בוא נלמד משגיאות העבר, נבלע רוק ונמשיך לתמוך בקבוצה ולא נחפש אותם בציציות, הפן המנטלי הוא אחד מהגורמים המרכזיים שהם משחקים בליגה שלנו, כשהם יבינו את זה אז גם הפועל תראה אחרת, יכול להיות שגם עם הסגל הנוכחי.

ההתנהגות הזאת מוכיחה רק עד כמה הם בלחץ לקראת הדרבי.

מצד אחד אני נוטה להסכים מצד שני חייבים זעזוע במערכת...

את הזעזוע אפשר לעשות רק בינואר וגם צריך לדעת איך, אנחנו לא גורם משפיע בצד המקצועי, אני מאמין בח'ברה האלה כי אני מאמין בהפועל, אני גם מאוד מרחם עליהם בסיטואציה הנוכחית שהם נקלעו אליה, הם צריכים להפסיק לרחם על עצמם ולהבין שהם זכו לשחק בקבוצה שהיא אימפריה.

זעזוע בינואר? באמת שאני לא רואה שחקנים טובים יותר לעמדות החלשות שלנו. אין מגנים\בלמים פנויים בשוק להביא ולקלוט זר נראה לי בזבוז אלא אם מחתימים אותו מראש לשנה וחצי, אם בכלל יש בלמים\מגנים זרים על הכוונת. כולי תקווה היא שכאשר אבוטבול יחזור המחדל ושמו אריק דמג' דמג' יראה את המגרש רק כשנרצה לתת מנוחה לאחד הקשרים האחוריים. כולי תקווה שהכושר ישתפר בזמן הזה, כי ככל הנראה צוות האימון מורכב מחדל אישים.

בנוגע לשחקנים הם לא מבינים שהם באימפריה. קראתי השבוע על דבריו של אלי "קוקוס" כהן: "תשמע מה אני אומר לך הפועל ת"א זו אימפריה". הם מקבלים את האהבה שלנו כמובנת מאליה, מדברים יותר מדי בתקשורת וחושבים שהם שווים משהו כאשר בפועל אף אחד מהם אפילו לא זומן לנבחרת. לדעתי האשם היחיד בעניין הוא אבוקסיס שאיבד את החדר הלבשה. איזה עוד קהל ימשיך לעודד גם בהפסד משפיל (כאשר לא באמת מגיע להם העידוד הזה). פעם נכתב על הפועל קבוצת צמרת עם קהל של קבוצת תחתית (זוהי מחמאה עצומה בעיני) למי שלא הבין מדובר בסבלנות הידועה של אוהדי הקבוצה, והעידוד הלא מתפשר. לצערי שחקנים לא מבינים לאן הם הגיעו. לא מבין כיצד הם בכלל מרשים לעצמם להיות בכושר כל כך גרוע, לא מבין איך הם מרשים לעצמם לומר "נביא את הדרבי" אחרי המשחק אתמול. לא יודע אם האדומים זה תוצאה של כושר לקוי אבל אני חושב שמדובר בחוסר אחריות של שחקנים. ולדעתי השחקן הבא שיקבל אדום צריך להיקנס!
והכי גרוע לא מבין איך הם לא באים ואומרים תודה לקהל, להזכירכם מדובר ב"בוסים שלכם"

זה פשוט מובן להם מאליו....

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 03:58 
בהקשר לחבורת הסמרטוטים שלא טרחה לבוא ולהודות לקהל, מעניין לציין דווקא את התנהגות שחקני פלזן אחרי הניצחון פה בבלומפילד.

מקובל ונהוג במחוזותינו, ובהרבה מחוזות אחרים גם כן, לבוא ולהודות לקהל בסיום המשחק, ואכן כך קורה במרבית המשחקים.
אולם התחושה היא שהשחקנים תמיד עושים לנו - האוהדים - טובה שהם בכלל מתייחסים אלינו.
הם מגיעים, מוחאים כפיים בנונשלנט, אולי רוקדים קצת וקופצים אחרי ניצחון גדול, ודי מהר מסתלקים מהזירה.
אפשר למדוד בסטופר את אורכו של האקט והוא כמעט לעולם לא יימשך יותר מדקה.

עם תום המשחק נגד פלזן, בו ישבתי בשער 13, עמדתי מיואש ביציע והבטתי בסקרנות באוהדי פלזן שישבו בשער 11.
הייתה לי תחושה שקורה משהו מעניין עם הקהל הזה והקבוצה הזו, גם מכיוון שהגיעה כמות מאוד מכובדת של אוהדים (לדעתי יותר ממאה בשער 13 בנוסף לאלה שישבו ב11) וגם כי הם התלהבו מהניצחון כמו שאנחנו היינו מתלהבים פעם מנצחונות באירופה. מן התרגשות פרובינציאלית שכזו שאצלנו נעלמה לה.

ובכן, עם תום המשחק, אחרי שסיימו להתחבק ולחגוג עם עצמם, הגיעו כל השחקנים של פלזן, נעמדו בשורה אחת מול שער 11, ומחאו כפיים לצלילי שירת האוהדים.
דקה חלפה, שתיים, שלוש, ארבע, אולי אפילו חמש דקות תמימות, והשחקנים עדיין עמדו ומחאו כפיים לאוהדים שלהם, עם האוהדים שלהם, ושרו איתם.
זה היה מרגש בצורה בלתי רגילה, מכיוון שהיו באקט הזה כל כך הרבה צניעות וענווה, ובעיקר רספקט אמיתי וכנה לאוהדים של הקבוצה.
אני לא רוצה להגזים בחשיבות האקט, אבל כצופה מהצד, הייתה תחושה של כבוד הדדי ומן סוג של שיוויון בין הצדדים,
בניגוד כה גמור לשחצנות אשר טבועה כה עמוק בשחקני הכדורגל הישראלים באשר הם, גם כאשר הם כביכול באים להודות לקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 נובמבר 2012, 04:46 
סמל אישי של המשתמש
מילה אחת קטנה -מלחמה !!!
יאללה :hapoel:
תילחמו יא חארות

יום ראשון להתפוצץ על הדשא
לשים בצד את כול העונה המחורבנת הזאת,ופשוט להרוג אותם
יאללה הפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: