vangroder כתב:
Red Nightmare כתב:
vangroder כתב:
חברים, הקבוצה במשבר... אנחנו נתלים על בעיות כושר גופני ובניית סגל רע ובכלל על בעיות מקצועיות, אבל הקבוצה במצב מנטלי רעוע.
בוא נלמד משגיאות העבר, נבלע רוק ונמשיך לתמוך בקבוצה ולא נחפש אותם בציציות, הפן המנטלי הוא אחד מהגורמים המרכזיים שהם משחקים בליגה שלנו, כשהם יבינו את זה אז גם הפועל תראה אחרת, יכול להיות שגם עם הסגל הנוכחי.
ההתנהגות הזאת מוכיחה רק עד כמה הם בלחץ לקראת הדרבי.
מצד אחד אני נוטה להסכים מצד שני חייבים זעזוע במערכת...
את הזעזוע אפשר לעשות רק בינואר וגם צריך לדעת איך, אנחנו לא גורם משפיע בצד המקצועי, אני מאמין בח'ברה האלה כי אני מאמין בהפועל, אני גם מאוד מרחם עליהם בסיטואציה הנוכחית שהם נקלעו אליה, הם צריכים להפסיק לרחם על עצמם ולהבין שהם זכו לשחק בקבוצה שהיא אימפריה.
זעזוע בינואר? באמת שאני לא רואה שחקנים טובים יותר לעמדות החלשות שלנו. אין מגנים\בלמים פנויים בשוק להביא ולקלוט זר נראה לי בזבוז אלא אם מחתימים אותו מראש לשנה וחצי, אם בכלל יש בלמים\מגנים זרים על הכוונת. כולי תקווה היא שכאשר אבוטבול יחזור המחדל ושמו אריק דמג' דמג' יראה את המגרש רק כשנרצה לתת מנוחה לאחד הקשרים האחוריים. כולי תקווה שהכושר ישתפר בזמן הזה, כי ככל הנראה צוות האימון מורכב מחדל אישים.
בנוגע לשחקנים הם לא מבינים שהם באימפריה. קראתי השבוע על דבריו של אלי "קוקוס" כהן: "תשמע מה אני אומר לך הפועל ת"א זו אימפריה". הם מקבלים את האהבה שלנו כמובנת מאליה, מדברים יותר מדי בתקשורת וחושבים שהם שווים משהו כאשר בפועל אף אחד מהם אפילו לא זומן לנבחרת. לדעתי האשם היחיד בעניין הוא אבוקסיס שאיבד את החדר הלבשה. איזה עוד קהל ימשיך לעודד גם בהפסד משפיל (כאשר לא באמת מגיע להם העידוד הזה). פעם נכתב על הפועל קבוצת צמרת עם קהל של קבוצת תחתית (זוהי מחמאה עצומה בעיני) למי שלא הבין מדובר בסבלנות הידועה של אוהדי הקבוצה, והעידוד הלא מתפשר. לצערי שחקנים לא מבינים לאן הם הגיעו. לא מבין כיצד הם בכלל מרשים לעצמם להיות בכושר כל כך גרוע, לא מבין איך הם מרשים לעצמם לומר "נביא את הדרבי" אחרי המשחק אתמול. לא יודע אם האדומים זה תוצאה של כושר לקוי אבל אני חושב שמדובר בחוסר אחריות של שחקנים. ולדעתי השחקן הבא שיקבל אדום צריך להיקנס!
והכי גרוע לא מבין איך הם לא באים ואומרים תודה לקהל, להזכירכם מדובר ב"בוסים שלכם"
זה פשוט מובן להם מאליו....