תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 06:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום ד, 7.11.12
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 05:11 
ידיעות אחרונות:

בשער-תמונה של אוהד הפועל חולצה אדומה עם כיתוב: "שתהיה שואה למכבי" :bang:

ישראל היום:

"הדרבי יותר חשוב מהמשחק מול פלזן"
יוסי אבוקסיס והפועל ת"א יתמודדו מחר מול הצ'כים בליגה האירופית, אבל הראש כבר מול מכבי ת"א • אפולה אדל יוכל לשחק מול הצהובים • מחירי הכרטיסים למשחק לא שונו

אביתר לנג

הפועל ת"א יצאה אתמול לפלזן
הצ'כית ותשחק מחר מול הקבוצה המקומית במחזור הרביעי בשלב הבתים של הליגה האירופית. לנוכח הסיכויים הקלושים להעפיל לשלב השני במפעל, צפוי המאמן יוסי אבוקסיס לתת מנוחה להרכב הראשון בעקבות משחק הדרבי הקרוב, ולאפשר לשחקני ההרכב השני הזדמנות להוכיח את עצמם בזירה האירופית.
"המשחק הזה פחות חשוב מהדרבי," אמר אבוקסיס לפני ההמראה של קבוצתו והוסיף: "אנחנו במצב רגיש וצריכים להתרכז בעצמנו ולא בשופטים."בהפועל נשמו לרווחה לאחר שבית הדין של ההתאחדות דחה את הדיון בנושא ההתבטאות של שוערה הצרפתי של הקבוצה, אפולה אדל, שכינה את השופטים בארץ "חרא" אחרי המשחק מול מכבי נתניה, והעבירו אותו לשבוע הבא.
מכבי ת"א ספגה אמש מכה בבית הדין של ההתאחדות, לאחר שעתירתה נגד מחירי הכרטיסים של הפועל ת"א לדרבי התקבלה רק באופן חלקי. דייני בית הדין העליון קבעו כי הפועל לא עשתה דבר במכוון לפגוע באוהדי מכבי, אלא כדי לבוא לקראת אוהדיה.
עם זאת הורה בית הדין לאדומים לתרום סכום בגובה ההפרש לעמותה למלחמה בסרטן, והבהיר כי מקרים מסוג זה לא יוכלו להתקיים בעתיד. במכבי הגיבו: "אנחנו מאוכזבים שבית הדין לא הורה להפועל ת"א להוזיל את הכרטיסים למשחק." לאחר הפסיקה, בשעות הלילה, החלה מכירת הכרטיסים לאוהדי מכבי, ובתוך 50 דקות נחטפו 1,500 הכרטיסים שהוקצו להם באמצעות האינטרנט.

מעריב: בשביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות יום ד, 7.11.12
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 05:32 
הפרסום בידיעות הוא שערוריה! לוקחים אוהד מתחכם אחד ומלכלכים ציבור אוהדים שלם (גילוי נאות: גם אני בדרבי צועק מעמקי נשמתי את המשפט הנ"ל ואף יותר מכך, ואני בעדנה דה רתחא ממש מתכוון לזה, ככה שאני לא מתחסד).

אל תצפו מהעיתונים להבין את הציניות של אוהדי הפועל, הרי לנו ברור שהמשפט: "שתהיה שואה למכבי" זהה ל: "אני שונא סלים טועמה ואת כל הערבים" (של בית"ר).

הפרסום נותן לגיטימציה ומכשיר את הקרקע לפרק אותנו בבית הדין אם רק תושמע קריאה דומה בדרבי, או אפילו תושלך שקית גרעינים.

ארגון האולטראס חייב להבין שאנחנו נמצאים (על אותו משקל של המשפט האמור) בתקופת "ליל הבדולח" של מועדון הפועל תל אביב, חייבים להיות חכמים ולא מתחכמים. לא זכורה לי תקופה כזאת של התקפה מתוכננת, ממש סיכול ממוקד' נגד שום קבוצה בישראל, את התסכול חייבים לפרוק על המגרש, אני לא רואה דרך אחרת.

חייבים לשמור על איפוק ובגרות, אחרת אנחנו נהיה אלו שינעצו את המסמר האחרון השנה ואף גרוע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:33 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:47 
amirgk כתב:
הפרסום בידיעות הוא שערוריה! לוקחים אוהד מתחכם אחד ומלכלכים ציבור אוהדים שלם (גילוי נאות: גם אני בדרבי צועק מעמקי נשמתי את המשפט הנ"ל ואף יותר מכך, ואני בעדנה דה רתחא ממש מתכוון לזה, ככה שאני לא מתחסד).

אל תצפו מהעיתונים להבין את הציניות של אוהדי הפועל, הרי לנו ברור שהמשפט: "שתהיה שואה למכבי" זהה ל: "אני שונא סלים טועמה ואת כל הערבים" (של בית"ר).

הפרסום נותן לגיטימציה ומכשיר את הקרקע לפרק אותנו בבית הדין אם רק תושמע קריאה דומה בדרבי , או אפילו תושלך שקית גרעינים.

ארגון האולטראס חייב להבין שאנחנו נמצאים (על אותו משקל של המשפט האמור) בתקופת "ליל הבדולח" של מועדון הפועל תל אביב , חייבים להיות חכמים ולא מתחכמים. לא זכורה לי תקופה כזאת של התקפה מתוכננת, ממש סיכול ממוקד' נגד שום קבוצה בישראל, את התסכול חייבים לפרוק על המגרש, אני לא רואה דרך אחרת.

חייבים לשמור על איפוק ובגרות, אחרת אנחנו נהיה אלו שינעצו את המסמר האחרון השנה ואף גרוע מזה.

אין ספק שהשימוש המושכל בביטוי "ליל הבדולח" הוא מופת לאיפוק ובגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:58 
סמל אישי של המשתמש
האמת שחשפו פה את החלצה בפעם הראשונה הירהרתי לעצמי מתיי יעשו מזה כתבה ,הריי זה ברור שזו חולצה שמעוררת פרובוקציה, במקום להדפיס על החולצה אני אוהב אותך הפועל ,הוא הדפיס את הטמטום שיש לו בראש
בקרוב ראיונות עם ניצולי שואה ,ידיעות אחרונות תמותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 06:59 
נועם שחם כתב:
amirgk כתב:

הפרסום נותן לגיטימציה ומכשיר את הקרקע לפרק אותנו בבית הדין אם רק תושמע קריאה דומה בדרבי , או אפילו תושלך שקית גרעינים.

ארגון האולטראס חייב להבין שאנחנו נמצאים (על אותו משקל של המשפט האמור) בתקופת "ליל הבדולח" של מועדון הפועל תל אביב , חייבים להיות חכמים ולא מתחכמים. לא זכורה לי תקופה כזאת של התקפה מתוכננת, ממש סיכול ממוקד' נגד שום קבוצה בישראל, את התסכול חייבים לפרוק על המגרש, אני לא רואה דרך אחרת.

אין ספק שהשימוש המושכל בביטוי "ליל הבדולח" הוא מופת לאיפוק ובגרות.

זאת הייתה הפוכה אם לא השכלת להבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:00 
גרזן אדום כתב:
האמת שחשפו פה את החלצה בפעם הראשונה הירהרתי לעצמי מתיי יעשו מזה כתבה ,הריי זה ברור שזו חולצה שמעוררת פרובוקציה, במקום להדפיס על החולצה אני אוהב אותך הפועל ,הוא הדפיס את הטמטום שיש לו בראש

אנחנו מספקים לעיתונאים עבודה, תתנחם :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:37 
סמל אישי של המשתמש
גרזן אדום כתב:

למה בקרוב? כבר בצמוד לתצלום הביאו טור של נח קליגר, ניצול שואה ויו"ר מכבי זכור לרע (האיש שרץ להלשין על בארי לייבוביץ') שמביע זעזוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:45 
היתה את הבוקסה הקבועה לצד זה שסיפרה כמה אוהדי הפועל לא נחמדים? כתבו על הבובה של אוברוב והיונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:48 
מחיר הטמטום.
הבעיה היא שלא מן הנמנע שהמטומטמים לא יילמדו מזה להבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:56 
השלכה ישירה ממסע הבכיינות הכושל שלנו בשבוע האחרון, למרבה הצער זה רק הפרומו לעומת מה שיהיה אחרי הדרבי.
מי שלא היה ברור לו שיחפשו אותנו כנראה חי בכוכב אחר...הרי רק לפני שבוע הסתובבו פתקים כאלה בכדורסל ואפילו אחד מהם נדחף לתוך המצלמה בשידור חי וזה לא הפריע לאף אחד.

ואגב אחרי שורה כזו:
ציטוט:

למה בכלל לאיים באופ"א שמפא? אם "אני שונא את טועמה ואת כל הערבים" זה ציניות סבבית, אז גם "תנו לטוטו בננה" זה אותו דבר..

מקרה אבוד...אין יותר מילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:58 
המטומטמים ששרים שירי שואה, ושיפלו קסמים, ניאו נאצים וכד' עושים נזק אדיר להפועל (גם כספי וגם תדמיתי). מה אנחנו מתרגשים מנהמות לטוטו אם אוהדים שלנו קוראים לשמעון גרשון ניאו-נאצי??

אני יודע שאף אחד לא יקשיב, והאוהדים הצעירים והמטומטמים ימשיכו בשלהם. שחלקים גדולים מהקהל שלנו שר שירי שואה, אנחנו לא יותר טובים מהקהל של בית"ר שנוהם ומקלל.
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:03 
שחר כתב:
השלכה ישירה ממסע הבכיינות הכושל שלנו בשבוע האחרון, למרבה הצער זה רק הפרומו לעומת מה שיהיה אחרי הדרבי.
מי שלא היה ברור לו שיחפשו אותנו כנראה חי בכוכב אחר...הרי רק לפני שבוע הסתובבו פתקים כאלה בכדורסל ואפילו אחד מהם נדחף לתוך המצלמה בשידור חי וזה לא הפריע לאף אחד.

ואגב אחרי שורה כזו:
ציטוט:

למה בכלל לאיים באופ"א שמפא? אם "אני שונא את טועמה ואת כל הערבים" זה ציניות סבבית, אז גם "תנו לטוטו בננה" זה אותו דבר..

מקרה אבוד...אין יותר מילים.

זאת לא הכוונה, הסברתי שזה איך שאותם אוהדים רואים את זה. בישביל העיתונאים "שואה" זה חמור וכו, בעוד ש "טועמה מחבל" זו הקנטה. אני לא מצדיק לא את זה ולא את זה, רק מתבונן איך כל אחד מפרשן אך המינוחים לפי מצב הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:07 
גם האוהדים של בית"ר רואים את הנהמות כציניות גיחי גיחי...

ופה בארץ גם התקשורת וגם הציבור מתייחס לשימוש בשואה באופן חמור יותר מאשר קריאות גזעניות. אל תנסו לשכנע אותי מה יותר חמור, אני רק מציין עובדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:11 
שחר כתב:

ופה בארץ גם התקשורת וגם הציבור מתייחס לשימשו בשואה באופן חמור יותר מאשר קריאות גזעניות. אל תנסו לשכנע אותי מה יותר חמור, אני רק מציין עובדה.

זאת בידיוק הבעיה מבחינתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:13 
amirgk כתב:
שחר כתב:

ופה בארץ גם התקשורת וגם הציבור מתייחס לשימשו בשואה באופן חמור יותר מאשר קריאות גזעניות. אל תנסו לשכנע אותי מה יותר חמור, אני רק מציין עובדה.

כן, הבעיה שכל המדינה לא מתאימה את עצמה להפועל תל אביב ואוהדיה הציניים, לא חלילה שאנחנו מתעלמים מהמדינה שבה אנחנו חיים.

נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:19 
סמל אישי של המשתמש
אם אפשר שוב לפתוח את הדיון על שירי שואה (כאן התחנה טרבלינקה), אני אשמח להגיב בעמוד 334

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:22 
שחר כתב:
amirgk כתב:
שחר כתב:

כן, הבעיה שכל המדינה לא מתאימה את עצמה להפועל תל אביב ואוהדיה הציניים, לא חלילה שאנחנו מתעלמים מהמדינה שבה אנחנו חיים.

נכון.

את שוב לוקח את דבריי לכיוון ההפוך, אני מסכים איתך בכל, רק מה לעשות שיש עשבים שוטים שלא מסכימים עם דעותינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:25 
amirgk כתב:

מי שנותן לגיטימציה לפרק אותנו זה אותו גאון עם חולצה (אגב, בהנחה שמלאו לו 18 אני בעד ששמו יפורסם ברבים כדי שהמשפחה שלו, החברים שלו, העבודה שלו ידעו במי מדובר. כמו שבעיתונות האנגלית פורסם שמו של הבחור שנהם לעבר דני וולבק) ומי שנותן לגיטימציה לפרק אותנו זה מי ששר שירי שואה - אלה האנשים שגוראמים נזק להפועל יותר מכל שונא שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:27 
יש הבדל בין האספסופים שלנו ושל האחרים אלא שהנקודה היא בשיקול הדעת השערוריתי של מקבלי ההחלטות. ובמקרה זה, השופטים מהאדום לטוטו ועד להרחקתו למשחקים נוספים. אי אפשר להתעלם מכך שהיתה נגדו פרובוקציה בוטה וששתי ההרחקות פגעו הן בערך הספורטיבי של הליגה והן בטיפול באספסוף.
ואז הגיעו שגיאות השיפוט נגד נתניה.

האספסוף של בית"ר - מגוחך להשוות אותו לזה שלנו שמנהל מלחמת הקנטות הגולשת לטמטום. בבית"ר מדובר בגזענות אמיתית המתחילה באחרון האוהדים ומגיעה עד להחלטות הנהלת הקבוצה.
האספסוף שלנו - חייבים להפסיק את השימוש במילה שואה. ולו רק כי זה ממש מאוד לא אינטליגנטי. חסרים סלוגנים למלחמת הקנטות ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:44 
גבעתיים כתב:
יש הבדל בין האספסופים שלנו ושל האחרים אלא שהנקודה היא בשיקול הדעת השערוריתי של מקבלי ההחלטות. ובמקרה זה, השופטים מהאדום לטוטו ועד להרחקתו למשחקים נוספים. אי אפשר להתעלם מכך שהיתה נגדו פרובוקציה בוטה וששתי ההרחקות פגעו הן בערך הספורטיבי של הליגה והן בטיפול באספסוף.
ואז הגיעו שגיאות השיפוט נגד נתניה.

האספסוף של בית"ר - מגוחך להשוות אותו לזה שלנו שמנהל מלחמת הקנטות הגולשת לטמטום. בבית"ר מדובר בגזענות אמיתית המתחילה באחרון האוהדים ומגיעה עד להחלטות הנהלת הקבוצה.
האספסוף שלנו - חייבים להפסיק את השימוש במילה שואה. ולו רק כי זה ממש מאוד לא אינטליגנטי. חסרים סלוגנים למלחמת הקנטות ?

הטעות היסודית היא ההפרדה בין האספסוף הזה לאחר. ובכן - שניהם מקומם מחוץ למגרשי הספורט. ויפה שעה אחת קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:45 
ביג דיל, אז יצאנו רעים בתקשורת.
למי פאקינג אכפת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:47 
קלינמן כתב:
למי פאקינג אכפת?

לאנשים שמנסים לקיים לך מועדון כדורגל וכדורסל. אותם אנשים שיבואו אליהם בטענות שאין חיזוק, ואותם טוענים לא יישאלו את עצמם למה אין למועדון עוד ספונסר שייאפשר חיזוק. ובכן - בגלל גאונים כמו ההוא עם החולצה. הם הורסים את הפוועל יותר מכל אחד אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:54 
קלינמן כתב:
למי פאקינג אכפת?

וכאן שורש הבעיה , שלך אמור להיות אכפת , אתה יודע למה ????
כי זה מוביל ל"שנאה" ו "לקיפוח" כנגד הפועל וה מה שעושה את כל התקדימים על חשבוננו , אותו שופט או עסקן או איש מהתחום סוחב איתו מטען רגשי שרק הולך ומתעצם עם השנים נגד הקבוצה שלך ,וחלק לא קטן מזה נובע בגלל שאתה לא מצליח להבין מה "הביג דיל" .
אני מציע שלא נזלזל בכוח התקשורת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:55 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
קלינמן כתב:
למי פאקינג אכפת?

כי זה מוביל ל"שנאה" ו "לקיפוח" כנגד הפועל וה מה שעושה את כל התקדימים על חשבוננו , אותו שופט או עסקן או איש מהתחום סוחב איתו מטען רגשי שרק הולך ומתעצם עם השנים נגד הקבוצה שלך ,וחלק לא קטן מזה נובע בגלל שאתה לא מצליח להבין מה "הביג דיל" .

אז אני מבין שהטיעון המרכזי שלך נגד שירי טרבלינקה הוא שזה גורם לתקשורת לשנוא אותנו?
אז אתה בעד להוריד את "מייצגים את הפועל"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:59 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
קלינמן כתב:
למי פאקינג אכפת?

אז אני מבין שהטיעון המרכזי שלך נגד שירי טרבלינקה הוא שזה גורם לתקשורת לשנוא אותנו?

לא
א. זה לא הטיעון המרכזי שלי
ב. השלט מייצגים את הפועל , קשור ישירות להשקפה ספורטיבית של המועדון (חבל שלא יודעים להסביר אותו , כי אנחנו מגניבים ולא צריכים לתת הסברים לאף אחד)
ג. מבחינתי כל מה שפוגע בהפועל אם בעקיפין ואם במישרין צריך להיפסק .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
לא
ב. השלט מייצגים את הפועל , קשור ישירות להשקפה ספורטיבית של המועדון (חבל שלא יודעים להסביר אותו , כי אנחנו מגניבים ולא צריכים לתת הסברים לאף אחד)

לפי ג, אין מנוס אלא להוריד את השלט.
להסביר כבר ניסינו, בכל דרך אפשרית.
זה מביא לכולם עצבים. עכשיו תעמוד מאחורי הגישה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 09:04 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא

בניגוד אלייך אני חושב שאפילו לא ניסינו להסביר , וכן אני אעמוד מאחורי הגישה הזו אם זה יפגע בהפועל . (צריך להיות חכם ולא צודק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 09:06 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
קלינמן כתב:
למי פאקינג אכפת?

שאלה טובה, אבל יש הבדל בין הצהרה פוליטית לסלוגן תת אנוש שמצית אותנו כל פעם מחדש, מה גם שידוע לכולנו שיש סנקציות על ״שירי טרבלינקה״ טוב שמושיק יתחיל בקמפיין בו הו חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 09:36 
אדום נחמד כתב:
סימרוטיץ כתב:
לא

די כבר עם הטיעון המגוחך והמצטדק הזה, יא אללה.

אלף פעם אמרו כבר - רוב הקהל של הפועל שונא את זה. שונא את האיזכור הזה, שונא לשמוע את זה. "מייצגים את הפועל..." גורם באמת לניכור אבל הפועל מזדהים איתו, לכן אף אחד לא יוצא נגדו בטונים גבוהים.
חלאס להתנהג כמו ילדי "אבל מותר לי".

ואם עכשיו תגיד לי בבנאליות שוב "חמשת אלפיים בנוקיהו" אני אגיד לך סו פאקינג וואט? במיוחד כשזה נהיה כבר סלוגן ועוסקים בו בכל משחק, לא רק מולם. פשוט תצוגת תכלית של טמטום במסווה של תחכום ושל תינוקיות ודווקאיות באיצטלה של אינדיוידואליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: