תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 08:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כל התקדימים כולם
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:36 
סימרוטיץ כתב:
הפועל עומדת לדין על מחירי הכרטיסים , שזה תקדים כמובן
וייתכן כי גם יעמידו את אדל לדין כשהוא בכלל לא יהיה בארץ

הפועל לא עומדת לשום דין על מחירי הכרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:

הטעות החוזרת הזאת רק מדגישה איזה קרקס עושים לנו במכבי ובית"ר.
בדיוק כמו שבית"ר הסיטו אתה דיון ל'האם נזרקו בננות או לא' ואח"כ ל'האם זוהי בנה או אנונה'.. והעלימו כליל את העובדה שהיו נהמות ושמעבר לפעולה של בודד יש כאן רשויות שנותנות גיבוי לגזענות.
מכבי השיגו את הכותרת שלהם ובתודעה נצרב שהפועל עשו מהלך לא חוקי של עושק אוהדי מכבי, ויצטרכו לתת תשובות להתאחדות.
זה לא נכון, אבל זה לא משנה, זאת ההבנה הכלללית... (רלוונט גם לאשכול ה'רעש תקשורת עכשיו' לא חוכמה לעשות רעש, צריך לדעת גם איזה מסר אתה מחלחל להמונים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עומר19891 כתב:
לא ברמה של שאר הדברים שנרשמו פה, אבל גם ההרחקה של אלרואי לפני שבועיים הייתה הזויה משהו. לא זכור לי מקרה של שחקן שקיבל צהוב שני על התחזות.

רפאלוב בעונת הדאבל. הפעם היחידה אי פעם שאיגוד השופטים לא גיבה את השופט (talk about תקדימים).

לא רק שהוא לא גיבה, באותו שבוע היתה ישיבת איגוד והוא אשכרה נעמד והתנצל בפני האיגוד על הטעויות שלו.
היה אפילו מצחיק יותר, כאשר יוסי בנישתי התעצבן ואמר שחכמון צדק בהחלטה שלו ושכולם יסתמו את הפה.

ולרשימה בהודעה הפותתחת, אניימה הורחק נגד בני יהודה לא על סמך טלויזיה. חכמון הרחיק אותו בלי להוציא כרטיס כי זה היה בסיום המשחק (הוא טעה, אפשר להוציא כרטיס אחרי סיום המשחק, כך לפחות אמרו אז באיגוד). בכל מקרה, זה לא היה על סמך טלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
טוטו תמוז פעמיים:
המעשה בטדי שצויין כאן.
הצהוב ההזוי בדרבי בשנה שעברה שהוא רק מרים את החולצה ולא מוריד אותה אחרי השער של אבוטבול - מה שגרם לו להפסיד את המשחק בקריית שמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:49 
בני12 כתב:
סימרוטיץ כתב:

צודק לא עומדת , אבל יש אפשרות שתעמוד שגם זה תקדים

ציטוט:
וויסט בעלילה שישה ימים לפני הדרבי? מכבי ת"א קיבלה היום (שני) הודעה מנשיאות בית הדין של ההתאחדות לכדורגל לפיה הפועל ת"א תעמוד לדין כבר מחר ותצטרך להסביר את ההבדלים במחירי הכרטיסים בין אלה שנמכרים לאוהדיה לבין אלה שנמכרים לצהובים. כזכור, אמש הגישה מכבי פניה במטרה לכנס דיון דחוף בנושא, אשר מטרתו למנוע אפליה בין הקהלים. גם נציגים של הפועל ת"א יגיעו לדיון, בנוסף לנציגי ההתאחדות.

במקביל, יש לציין, עמדת ההתאחדות לא השתנתה גם היום והיא תטען שלא ניתן להעניש את הקבוצה אלא רק אחרי המשחק, ורק אחרי שיוכח שמחירי הכרטיסים אינם זהים. עם זאת, במכבי ציינו שהרווח אותו צפויה הפועל לשלשל לקופת המועדון לא עולה על 30,000 שקלים ובקרית שלום מצפים שהקנס יהיה גבוה יותר על מנת להרתיע את היריבה העירונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
עצם זה שמתייחסים לטענה של מכב"י ומזמינים "דיון דחוף" על מה שהפועל קיבלה בתגובה יומים לפני זה מכתב שפוטר את נתניה מהאשמה הוא "תקדים" מספיק חמור.

ובעצם זה לא בדיוק תקדים, וזאת הבעיה, בכל הקשר להפועל נק' המוצא של הדיינים היא "אשם", עכשיו רק צריכים לראות איך מצליחים גם להוציא אותה לכתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
יובל כתב:
עומר19891 כתב:
לא ברמה של שאר הדברים שנרשמו פה, אבל גם ההרחקה של אלרואי לפני שבועיים הייתה הזויה משהו. לא זכור לי מקרה של שחקן שקיבל צהוב שני על התחזות.

רפאלוב בעונת הדאבל. הפעם היחידה אי פעם שאיגוד השופטים לא גיבה את השופט (talk about תקדימים).

לא רק שהוא לא גיבה, באותו שבוע היתה ישיבת איגוד והוא אשכרה נעמד והתנצל בפני האיגוד על הטעויות שלו.
היה אפילו מצחיק יותר, כאשר יוסי בנישתי התעצבן ואמר שחכמון צדק בהחלטה שלו ושכולם יסתמו את הפה.

ולרשימה בהודעה הפותתחת, אניימה הורחק נגד בני יהודה לא על סמך טלויזיה. חכמון הרחיק אותו בלי להוציא כרטיס כי זה היה בסיום המשחק (הוא טעה, אפשר להוציא כרטיס אחרי סיום המשחק, כך לפחות אמרו אז באיגוד). בכל מקרה, זה לא היה על סמך טלויזיה.

אתה מתבלבל בין שני מקרים שונים.
ב-08/09 אניימה קיבל אדום בסיום המשחק אחרי שזרק כדור על מויאל.
ב-07/08 הוא הורחק לארבעה משחקים אחרי שנתן אגרוף לשחקן בני יהודה שנעלם מעיני השופטים אבל תועד במצלמות הטלוויזיה. שבוע לפני כן אלבארז נתן לדגו מספר אגרופים במהלך המשחק נגד בית"ר ואף אחד לא עשה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 17:49 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
אתה מתבלבל בין שני מקרים שונים.
ב-08/09 אניימה קיבל אדום בסיום המשחק אחרי שזרק כדור על מויאל.
ב-07/08 הוא הורחק לארבעה משחקים אחרי שנתן אגרוף לשחקן בני יהודה שנעלם מעיני השופטים אבל תועד במצלמות הטלוויזיה. שבוע לפני כן אלבארז נתן לדגו מספר אגרופים במהלך המשחק נגד בית"ר ואף אחד לא עשה כלום.

כן. טעות טועים טעינו. קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
תגידו
לא היה לפני שבועיים משחק של בית"ר נגד בני יהודה בו שחקני בית"ר הביאו כאפה ודחפו שחקן בני יהודה ?!
מה,ולא היה עם זה כלום ?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 03:29 
אחד התקדימים הגדולים שאני זוכר -
במשחק האליפות בטדי בגול שברק יצחקי שם(למרות שהיה חוקי במאה אחוז) לשופט ולקוון לא היה מושג אם היה שער או לא והם פשוט חיכו לקבלת המידע ממצלמות הטלוויזיה.
כמובן שכמה שניות אחרי שהמצלמות הוכיחו שהשער היה חוקי הם אישרו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 04:50 
סמל אישי של המשתמש
mr.durden כתב:
הצהוב ההזוי בדרבי בשנה שעברה שהוא רק מרים את החולצה ולא מוריד אותה אחרי השער של אבוטבול - מה שגרם לו להפסיד את המשחק בקריית שמונה.

זה לא הזוי. זה הגיוני לגמרי. אין הבדל עקרוני בין להרים את החולצה עד הצוואר, לבין מעל הצוואר. זה לא שאחד מכבד את המקצוע יותר מהשני.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 07:36 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
mr.durden כתב:

זה לא הזוי. זה הגיוני לגמרי. אין הבדל עקרוני בין להרים את החולצה עד הצוואר, לבין מעל הצוואר. זה לא שאחד מכבד את המקצוע יותר מהשני.

אדיוט. החוק מבדיל בין המקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:16 
במשחק של מכבי חיפה נגד בני יהודה השבוע שחקן בני יהודה איסקבציוס או איך שלא רושמים את זה כבש שער שוויון במחצית השניה ומיד לאחר מכן סימן לקהל שהוא לא שומע ! יש תמונות ברורות של המקרה !
זה לא נחשב התגרות. ?? כי לא זכור לי צהוב או אדום באותו מקרה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:
במשחק של מכבי חיפה נגד בני יהודה השבוע שחקן בני יהודה איסקבציוס או איך שלא רושמים את זה כבש שער שוויון במחצית השניה ומיד לאחר מכן סימן לקהל שהוא לא שומע ! יש תמונות ברורות של המקרה !

אתה מדבר שטויות.
זו לא התגרות כי הקהל של חיפה הוא לא קריזיונר על אסיד..
עוד לא הפנמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
or_5 כתב:

זאת התגרות. בעיקר אם זה לקהל היריבה. וואו, הוא לא קיבל צהוב? פעם שחקן תפס שחקן מאחור ולא קיבל צהוב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
or_5 כתב:

אתה מדבר שטויות.
עוד לא הפנמת?

אין שום מצב שבעולם שבו האופי והתכונות של מי שכלפיו נעשה המעשה קובעים אם מדובר בהתגרות או לא.
או שהמעשה הוא התגרות או שלא, ולמידת הבאבוניות של מי שכלפיו נעשה המעשה אין שום קשר לעניין.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 11:56 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
or_5 כתב:

אתה מדבר שטויות.
עוד לא הפנמת?

אין שום מצב שבעולם שבו האופי והתכונות של מי שכלפיו נעשה המעשה קובעים אם מדובר בהתגרות או לא.
או שהמעשה הוא התגרות או שלא, ולמידת הבאבוניות של מי שכלפיו נעשה המעשה אין שום קשר לעניין.

אני חושב שהבנת שהייתי ציני..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 נובמבר 2012, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:
or_5 כתב:

אתה מדבר שטויות.
עוד לא הפנמת?

אני חושב שהבנת שהייתי ציני..

:ROSE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: