תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 23 יוני 2025, 08:41

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:35 
purvis short כתב:
idan כתב:
purvis short כתב:
עידן - יש לי חדשות בשבילך. הפועל תל אביב הייתה קבוצה מצליחה ומעולה בשנות ה-80 וה-90 גם בלי השירים האלה. ואוסישקין היה מבצר אדיר גם לפני השירים האלה. ומה אתה יודע, ב-93 הפועל זכתה בגביע וכמעט לקחה אליפות בלי השירים האלה. מדהים.

ושוב - לא קורא להעיף וכו'. אני מציע הצבעה - שכל אוהדי הפועל יתחייבו למלא אחר תוצאותיה.
מה אתה אומר?

הדיבור המתנשא הזה על שנות ה-80 וה-90 לא במקום.
קל וחומר שהייתי נוכח בשנים האלה.

אותי יותר מעניין מה תהיה הסנקציה למי שבוחר לא למלא אחר ההצבעה ומה יהיו הקריטריונים לכך?
כאילו, אם אני מתבדח עם חבר ואומר לו: "וואי תשמע היה לי היום יום שואה במשרד...", ובדיוק גיא ברזל קצין השיטור של העמותה עובר לידי,
יעיפו אותי החוצה? יערכו לי דין משמעתי במשרדי העמותה? יביאו לי משטרה?

הנה אני אומר: נלך להצבעה, בלי סנקציה. אני הרי בטוח שאבירי חופש הביטוי שהם גם אבירי הדמוקרטיה יקבלו את תוצאות ההצבעה.
ואם לא? אז תצטרך לחשוב מחדש. בשלב ראשון - הצבעה, בלי סנקציות. דמוקרטיה נטו. אחר כך נראה. בוא נאמין שכולם יקבלו את הכרעת הרוב.

אבל מישהו פה אמר שכבר הצביעו בעבר שאסור לקלל וכאלה לרבות שימוש במילים נאצים ושואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:35 
idan כתב:
ארדיטי כתב:
אני רוצה לשאול את IDAN וכל תומכי שירי השואה האחרים פה, אם העמותה תחליט בהצבעת חברים ששירי שואה אסורים ודינם השעיית החברות והרחקה מהמגרשים האם תכבדו את ההחלטה?

וכשראצ'ו בוכמן ורמי יפרשו כי אין מצב לגייס שקל כל עוד יש שירים כאלה ביציע יפרשו אתם תנהלו את העמותה?

אני לא חושב שזה המקום לענות על שאלה כזאת.
בטח ובטח לא כשאומרים לי פה שחסר כסף ומשאבים ובאותה נשימה רוצים להעיף אוהדים וחברי עמותה מהיציע ומהעמותה בגלל שירים.
אוהדי הפועל, בגלל ריבוי הדעות והאינטליגנציה בשקל, הם הנזק הגדול ביותר למועדון.
אתם לא רוצים להיות צודקים אלא חכמים?
אז בואו תהיו חכמים.

מובילי דעת הקהל בעשורים האחרונים, הם אלה שהביאו את הקהל של הפועל להיות גורם משמעותי מאוד וחזק מאוד.
בגלל העקשנות, בגלל שאין כזה דבר "פרופורציות" בכל הקשור לאהדה להפועל ובגלל איכפתיות חסרת גבולות לפעמים.
במקום לשתף פעולה יחד עם אותם אנשים, שאיתם אפשר לצעוד קדימה ולקרב הוגן מול המנהלת הבת של זונה, ומול כל המדינת מכבי שאנחנו נמצאים בה,
אתם בוחרים להיעלב משיר שהמילה שואה מוזכרת בו (גם סבא שלי וכל המשפחה היו בשואה ובלה בלה בלה...) ולהיכנס איתם למלחמות במקום לגבות ולעמוד מאחוריהם,
כי זה הגרעין החזק ביותר של הפועל. זה הגרעין שנלחם את המלחמות שלכם בזמן שאתם מעבירים את הזמן בעבודה או מאוננים בבית.
אז לא, בואו נהיה חכמים.
זאת החוכמה? להעיף אוהדים מהיציע ולעשות ועדה מי אוהד טוב ומי אוהד לא טוב. תהיו חכמים ולא צודקים, זה העיקר.

ובוכמן,
עם כל הכבוד, לא מקבל את מה שאתה אומר.
בכל קבוצה גדולה עם אוהדים בארץ יש פלוסים ומינוסים.
איש עסקים רציני (ואני לא מזלזל באח של לוני) שבאמת מעוניין להשקיע יבוא וישקיע ולא יפחד שיגידו עליו שהוא בעלים של קבוצה שאוהדיה שרים שואה.

אנשים שעוסקים בזה יומיום אומרים לך שזה משפיע חד משמעית ואתה לא מתבייש לטעון ברצינות שאתה "לא מקבל את מה שהם אומרים". היית פעם במו"מ כזה שאתה יודע? אתה זה שמנסה לגייס ספונסרים? אתה זה שיושב עם משקיעים? מי אתה בכלל שיכול לקבל או לא לקבל?
מה לעשות, כשרוצים להצדיק עמדה מסוימת לא נותנים לעובדות להפריע.

והניסיון שלך להסיט את הנושא לזה ש-"רוצים לגרש אוהדים" (נו באמת) כאילו זה האישו פה זה באמת מגוחך.
ספין קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:41 
*

נערך לאחרונה על ידי הפועל תל אביב כדורסל בתאריך 06 נובמבר 2012, 18:42, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:41 
Fez כתב:
idan כתב:
ארדיטי כתב:
אני רוצה לשאול את IDAN וכל תומכי שירי השואה האחרים פה, אם העמותה תחליט בהצבעת חברים ששירי שואה אסורים ודינם השעיית החברות והרחקה מהמגרשים האם תכבדו את ההחלטה?

וכשראצ'ו בוכמן ורמי יפרשו כי אין מצב לגייס שקל כל עוד יש שירים כאלה ביציע יפרשו אתם תנהלו את העמותה?

אני לא חושב שזה המקום לענות על שאלה כזאת.
בטח ובטח לא כשאומרים לי פה שחסר כסף ומשאבים ובאותה נשימה רוצים להעיף אוהדים וחברי עמותה מהיציע ומהעמותה בגלל שירים.
אוהדי הפועל, בגלל ריבוי הדעות והאינטליגנציה בשקל, הם הנזק הגדול ביותר למועדון.
אתם לא רוצים להיות צודקים אלא חכמים?
אז בואו תהיו חכמים.

מובילי דעת הקהל בעשורים האחרונים, הם אלה שהביאו את הקהל של הפועל להיות גורם משמעותי מאוד וחזק מאוד.
בגלל העקשנות, בגלל שאין כזה דבר "פרופורציות" בכל הקשור לאהדה להפועל ובגלל איכפתיות חסרת גבולות לפעמים.
במקום לשתף פעולה יחד עם אותם אנשים, שאיתם אפשר לצעוד קדימה ולקרב הוגן מול המנהלת הבת של זונה, ומול כל המדינת מכבי שאנחנו נמצאים בה,
אתם בוחרים להיעלב משיר שהמילה שואה מוזכרת בו (גם סבא שלי וכל המשפחה היו בשואה ובלה בלה בלה...) ולהיכנס איתם למלחמות במקום לגבות ולעמוד מאחוריהם,
כי זה הגרעין החזק ביותר של הפועל. זה הגרעין שנלחם את המלחמות שלכם בזמן שאתם מעבירים את הזמן בעבודה או מאוננים בבית.
אז לא, בואו נהיה חכמים.
זאת החוכמה? להעיף אוהדים מהיציע ולעשות ועדה מי אוהד טוב ומי אוהד לא טוב. תהיו חכמים ולא צודקים, זה העיקר.

ובוכמן,
עם כל הכבוד, לא מקבל את מה שאתה אומר.
בכל קבוצה גדולה עם אוהדים בארץ יש פלוסים ומינוסים.
איש עסקים רציני (ואני לא מזלזל באח של לוני) שבאמת מעוניין להשקיע יבוא וישקיע ולא יפחד שיגידו עליו שהוא בעלים של קבוצה שאוהדיה שרים שואה.

אנשים שעוסקים בזה יומיום אומרים לך שזה משפיע חד משמעית ואתה לא מתבייש לטעון ברצינות שאתה "לא מקבל את מה שהם אומרים". היית פעם במו"מ כזה שאתה יודע? אתה זה שמנסה לגייס ספונסרים? אתה זה שיושב עם משקיעים? מי אתה בכלל שיכול לקבל או לא לקבל?
מה לעשות, כשרוצים להצדיק עמדה מסוימת לא נותנים לעובדות להפריע.

והניסיון שלך להסיט את הנושא לזה ש-"רוצים לגרש אוהדים" (נו באמת) כאילו זה האישו פה זה באמת מגוחך.
ספין קלאסי.

לא אמרתי שבוכמן משקר. חס וחלילה.
אבל למה איש עסקים נכנס למו"מ ויודע כעובדה שיש "קומץ בעייתי" ששר שירי שואה ויודע גם שזה בעייתי מבחינתו מאוד לקנות את הקבוצה?
אז מדוע הוא נכנס בכלל למו"מ?
מה יקרה בסוף המו"מ? יכניסו לחוזה שכחלק מהליך הרכישה יחליפו גם את האוהדים?
בגלל זה אני לא מקבל את זה. אני בטוח שזה עולה, ואולי משקיעים מעלים את זה כחלק ממשא ומתן, אבל לבוא ולהגיד שזאת הסיבה העיקרית למה לא בא משקיע זה במילים עדינות, קצת מגוחך. זה אפילו לא סיבה משנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:42 
idan כתב:
purvis short כתב:
idan כתב:
purvis short כתב:
עידן - יש לי חדשות בשבילך. הפועל תל אביב הייתה קבוצה מצליחה ומעולה בשנות ה-80 וה-90 גם בלי השירים האלה. ואוסישקין היה מבצר אדיר גם לפני השירים האלה. ומה אתה יודע, ב-93 הפועל זכתה בגביע וכמעט לקחה אליפות בלי השירים האלה. מדהים.

ושוב - לא קורא להעיף וכו'. אני מציע הצבעה - שכל אוהדי הפועל יתחייבו למלא אחר תוצאותיה.
מה אתה אומר?

הדיבור המתנשא הזה על שנות ה-80 וה-90 לא במקום.
קל וחומר שהייתי נוכח בשנים האלה.

אותי יותר מעניין מה תהיה הסנקציה למי שבוחר לא למלא אחר ההצבעה ומה יהיו הקריטריונים לכך?
כאילו, אם אני מתבדח עם חבר ואומר לו: "וואי תשמע היה לי היום יום שואה במשרד...", ובדיוק גיא ברזל קצין השיטור של העמותה עובר לידי,
יעיפו אותי החוצה? יערכו לי דין משמעתי במשרדי העמותה? יביאו לי משטרה?

הנה אני אומר: נלך להצבעה, בלי סנקציה. אני הרי בטוח שאבירי חופש הביטוי שהם גם אבירי הדמוקרטיה יקבלו את תוצאות ההצבעה.
ואם לא? אז תצטרך לחשוב מחדש. בשלב ראשון - הצבעה, בלי סנקציות. דמוקרטיה נטו. אחר כך נראה. בוא נאמין שכולם יקבלו את הכרעת הרוב.

אבל מישהו פה אמר שכבר הצביעו בעבר שאסור לקלל וכאלה לרבות שימוש במילים נאצים ושואה.

לא הייתה הצבעה. הייתה קריאה של ההנהלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
מי שהוביל את הפועל סל להישגים הוא מי שהקים אותה וניהל אותה. אנשים קדושים. אף לא אחד מהם בעד שירי השואה. כולם כבר ביקשו להפסיק עם זה.
אם אתה תוהה מה עמדתם בנושא היא ברורה.
על מי אתה מדבר כמובילי קהל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:43 
בואו נכניס גם להצבעה את שני הסעיפים הבאים:

1) אם יוחלט עפ"י רוב שאוהד צריך לעודד 40 דקות, אז כולם יהיו מחוייבים לעודד 40 דקות.
2) אם במשך עונה שלמה לא ישמע ולו פעם אחת השיר "שואה למכבי", ואותם ספונסרים שמתדפקים על הדלת ומחכים שהקריאות ייפסקו, ימשיכו לא להגיע, אז מי שטען שהספונסרים בורחים, יכסה את הגרעונות מכיסו הפרטי או לחילופין, הקריאות יחזרו ואף אחד לא יוכל לטעון יותר על אותם ספונסרים אלמוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:45 
עידן אז יאללה, בוא תמצא לי את איש העסקים הרציני הזה. כי אני לא מצאתי (גם בכדורגל).
ועשרות האנשים שפנינו אליהם, אנשי עסקים מכובדים ורציניים, לא רצו להתקרב ולהיות הבעלים של הפועל תל אביב, רגל או סל.
אתה כנראה לא מבין עד כמה המצב שלנו בעייתי - רגל וסל. ועד כמה אנחנו הם אלו שבסופו של דבר פוגעים במה שנלחמנו בשבילו כל כך הרבה זמן.
ואתה צודק - שירי השואה הם לא הדבר הבעייתי היחיד, הפחד מלהתמודד עם הקהל של הפועל הוא החשש הגדול. שירי השואה זה הנזק התדמיתי
שגורם לכך שאף ספונסר גדול (מלבד האנשים הקדושים באספי) לא רוצה להתקרב אלינו ולהיות ממותג עם משהו כזה. כשהפועל ירושלים מביאה חוזה
אימוץ הגדול פי 8 משלנו, למרות שלנו פוטנציאל קהל גדול, פוטנציאל תקשורתי וחשיפה גדולים יותר, ותדמית של מועדון נקי שיש לו ערכים נוספים
שאין לאף מועדון בארץ, אז זה כנראה מסביר את זה.

נערך לאחרונה על ידי ראצ'ו בתאריך 06 נובמבר 2012, 18:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

1) אם יוחלט עפ"י רוב שאוהד צריך לעודד 40 דקות, אז כולם יהיו מחוייבים לעודד 40 דקות.
2) אם במשך עונה שלמה לא ישמע ולו פעם אחת השיר "שואה למכבי", ואותם ספונסרים שמתדפקים על הדלת ומחכים שהקריאות ייפסקו, ימשיכו לא להגיע, אז מי שטען שהספונסרים בורחים, יכסה את הגרעונות מכיסו הפרטי או לחילופין, הקריאות יחזרו ואף אחד לא יוכל לטעון יותר על אותם ספונסרים אלמוניים.

יאללה, מי מונע ממך?
כל הקטע בדמוקרטיה. אתה רק מסתכן בהגחכה של עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
חבר׳ה,קצת התאהבתם בתדמית שעל כל דבר שנוח לכם צריך להצביע.
אני שואל אחרת במידה ולא הייתם בטוחים שהרוב יצביע נגד שירי השואה, האם הייתם מסכימים ללכת להצבעה ואם הייתה תמיכה לשירי השואה הייתם מחוייבים לשיר אותם ביחד עם כל הקהל?לא נראה לי.הצבעה היא לא לכיוון אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:50 
הפועל תל אביב כדורסל כתב:
עידן אז יאללה, בוא תמצא לי את איש העסקים הרציני הזה. כי אני לא מצאתי (גם בכדורגל).
ועשרות האנשים שפנינו אליהם, אנשי עסקים מכובדים ורציניים, לא רצו להתקרב ולהיות הבעלים של הפועל תל אביב, רגל או סל.
אתה כנראה לא מבין עד כמה המצב שלנו בעייתי - רגל וסל. ועד כמה אנחנו הם אלו שבסופו של דבר פוגעים במה שנלחמנו בשבילו כל כך הרבה זמן.

שלום לקבוצתי האהובה,
חלום חיי התגשם והפכת בשר ודם וירטואלית.
ראשית, אם אנחנו כבר מדברים, תמיד רציתי להגיד לך שאני אוהב אותך אהבת נפש.
אני נולדתי לתוך האהבה הזאת, ואת הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.
זה שקמת לתחייה מחדש, זה חלום שהתגשם. חשבתי שרצחו אותך ואיבדתי אותך לתמיד.
מזלי, שהיו כמה אוהדים בשר ובשרי שמעדיפים לעשות ולא לדבר והקימו אותך וחזרת לחיי.
את יודעת איזה קטע,
שנייה לפני שחזרת סופית, עוד רצו שוב להרוג אותך.
הפעם אוהדים שלנו. שהתאהבו בעצמם, בפרוייקט שלהם ורצו הנצחה לעצמם בלבד.
אבל לא נתנו להם. רצינו כל כך להיות איתך שוב. אני אוהב אותך המון.

לגופו של עניין,
אותם אנשי עסקים שסירבו להיכנס לזה, סירבו בגלל שירי השואה שהקהל שר?
יש מצב שהם סירבו בגלל שזאת ליגת הכדורסל בישראל?
יש מצב שאיש עסקים לא רוצה להכניס את עצמו למקום שכנראה רק כאב ראש יהיה לו והוא לא יראה מזה שקל אחד?
יש אולי אולי מצב שסירבו להיות הבעלים של הפועל בכדורסל כי הם לא רוצים להיות בצילו של שמעון מזרחי או להתחרות איתו?
או שכולם סירבו בגלל שהקהל שר שירי שואה?

חוץ מזה,
עזבי שטויות.
אני כל יום אומר תודה לאלוהים שאת בכלל פה ואני יכול לבוא לבקר אותך
ולא משנה לאן אני הולך, כל היום אני צועק את שמך.
אז רק תישארי פה, ושתהיה שואה למכבי. סתם סתם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:51 
villa crespo כתב:

אתה צודק במאה אחוז בטיעון שלך לגבי ההצבעה ואין פה מקום להצבעה ושטויות כאלה, גם לא ניתן יהיה לאכוף את זה וזה רק יעורר אנטי. עד כאן אני איתך.

אבל לגבי הטיעון השני שלך, אני בטוח שאתה מבין שזה לא שיושב עכשיו משקיע בבית ואומר "וואלה, הייתי משקיע מיליונים בהפועל, אבל אני אחכה עד שיגמרו הקריאות".
אני מקווה שאני לא צריך להסביר לך מה זה תדמית או מוניטין ואיך דברים כאלה נבנים. אלה לא דברים של יום.
הנקודה היא שהתדמית שלנו בציבור מאוד שלילית בגלל השטויות האלה ואנחנו לא חיים פה בואקום - לתדמית השלילית הזאת יש מחיר. יש לה מחיר בהמון מישורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ותמיד חייב לבוא משהו ולקלקל
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 18:51 
deep red כתב:
villa crespo כתב:

יאללה, מי מונע ממך?
כל הקטע בדמוקרטיה. אתה רק מסתכן בהגחכה של עצמך.

למה?
אני מכיר כמה טמבלים שיצביעו בעד שירי השואה, אבל למה שמישהו יצביע נגד העידוד? יש כאן מישהו שחושב שזה לא תורם לקבוצה?
ואמרתי, אם כבר מצביעים. זה לא שווה הצבעה נפרדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:05 
Fez כתב:
villa crespo כתב:

אתה צודק במאה אחוז בטיעון שלך לגבי ההצבעה ואין פה מקום להצבעה ושטויות כאלה, גם לא ניתן יהיה לאכוף את זה וזה רק יעורר אנטי. עד כאן אני איתך.

אבל לגבי הטיעון השני שלך, אני בטוח שאתה מבין שזה לא שיושב עכשיו משקיע בבית ואומר "וואלה, הייתי משקיע מיליונים בהפועל, אבל אני אחכה עד שיגמרו הקריאות".
אני מקווה שאני לא צריך להסביר לך מה זה תדמית או מוניטין ואיך דברים כאלה נבנים. אלה לא דברים של יום.
הנקודה היא שהתדמית שלנו בציבור מאוד שלילית בגלל השטויות האלה ואנחנו לא חיים פה בואקום - לתדמית השלילית הזאת יש מחיר. יש לה מחיר בהמון מישורים.

אז אני מפריד בין הדברים.
מסכים איתך שאנחנו פוגעים בתדמית שלנו בהרבה דברים שאנחנו עושים. חלקם מוצדקים (למשל, על הזין שלי שאנשים יכעסו שאנחנו לא שרים את ההמנון וגם משנים לו כמה מילים. וגם ממש לא איכפת לי שמפריע למנהלת שאנחנו מקללים את שמעון מזרחי) ועל חלקם אפשר לוותר (למשל שואה למכבי, שבדרבי אולי זה בלתי נמנע ובכל היתר זה סתם כדי לעצבן וחבל).
אבל לקהל שלנו יש בעיה גדולה של סדר עדיפויות וצריך לטפל בה. הפיתרון, כמו שאמרת, לא יבוא מהצבעות והלשנות. באמת שלא. זה רק יחמיר את המצב, כי אנשים יעשו דווקא. יש כאן גם אנשים, לא הרבה, שהמלחמה בחלק מסוים בקהל, חשובה להם בהרבה מאשר טובת הפועל ומלחמה בתוך הקהל תעשה להם רק טוב בלב. אל תפלו לשטויות האלה.
הדרך היחידה לטפל בעניין הזה נמצאת בידיים של מספר אוהדים הנחשבים לחלק המתון והשפוי מתוך החלק הקיצוני יותר בקהל, כי הם מספיק מבינים ואחראים כדי לעשות זה וגם מספיק חזקים ובעלי השפעה, כדי שיקשיבו להם.

לגבי הספונסרים, מצטער, עם או בלי קריאות שואה, לא מאמין בהם. לא מאמין להבטחות שלהם וכבר נמאס לי לשמוע עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
המסקנה המתבקשת מכל הדיון הזה - ההנהלה כשלה.
היא לא כשלה אך ורק בנושא שירי השואה. הכישלון הוא בחיבור הקבוצה לאותם ספונסרים ובעלי הון לא מעטים ועשירים שרוצים - בין אם במודע או בתת מודע - לתמוך בהפועל, ופשוט לא פנו אליהם ולא דיברו איתם, או שלא ידעו לשכנע אותם.
זאת, ואך ורק זאת, הסיבה היחידה שאחרי 6 שנות קיום העמותה אנחנו הקבוצה עם הקהל השני בגודלו בליגת העל, אבל עם התקציב הכי נמוך בליגה וגירעון לא טריביאלי. מי שבוחן את העובדות לאשורן בצורה רציונלית ושקולה לא יכול להגיע למסקנה אחרת.

על כן אני מתכוון לכנס אסיפה להצביע על נושא אחד - להדיח את ההנהלה המכהנת ובראשה היו"ר הכושל רמי כהן האחראי הראשי על תחום גיוס הכספים.
יאללה, מי איתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:20 
villa crespo כתב:
Fez כתב:
villa crespo כתב:

אז אני מפריד בין הדברים.
מסכים איתך שאנחנו פוגעים בתדמית שלנו בהרבה דברים שאנחנו עושים. חלקם מוצדקים (למשל, על הזין שלי שאנשים יכעסו שאנחנו לא שרים את ההמנון וגם משנים לו כמה מילים. וגם ממש לא איכפת לי שמפריע למנהלת שאנחנו מקללים את שמעון מזרחי) ועל חלקם אפשר לוותר (למשל שואה למכבי, שבדרבי אולי זה בלתי נמנע ובכל היתר זה סתם כדי לעצבן וחבל).
אבל לקהל שלנו יש בעיה גדולה של סדר עדיפויות וצריך לטפל בה. הפיתרון, כמו שאמרת, לא יבוא מהצבעות והלשנות. באמת שלא. זה רק יחמיר את המצב, כי אנשים יעשו דווקא. יש כאן גם אנשים, לא הרבה, שהמלחמה בחלק מסוים בקהל, חשובה להם בהרבה מאשר טובת הפועל ומלחמה בתוך הקהל תעשה להם רק טוב בלב. אל תפלו לשטויות האלה.
הדרך היחידה לטפל בעניין הזה נמצאת בידיים של מספר אוהדים הנחשבים לחלק המתון והשפוי מתוך החלק הקיצוני יותר בקהל, כי הם מספיק מבינים ואחראים כדי לעשות זה וגם מספיק חזקים ובעלי השפעה, כדי שיקשיבו להם.

לגבי הספונסרים, מצטער, עם או בלי קריאות שואה, לא מאמין בהם. לא מאמין להבטחות שלהם וכבר נמאס לי לשמוע עליהם.

ברוב הדברים אני מסכים איתך, וגם לגבי אלה שלא, הדיון לגיטימי.

אני כן חושב שאנשים פה חייבים להבין שאם אנחנו רוצים להוות "אלטרנטיבה" (ונראה לי שכשבסוף כל משחק שרים "הכל כבר מוכן לזיין את מכבי" אז כנראה שרוצים) צריך לשחק בכללי משחק מסוימים.
כשמדברים פה על ספונסרים, משקיעים, אולי גם אוהדים עתידיים וכו' מדברים על כללי המשחק האלה.

גם אם זה מעצבן אותי בטירוף שהמעודדות האלה נדחפות לי בכל פסק זמן אני מבין שזה חלק מכללי המשחק כרגע, ושהפרה שלהם תעלה לנו ביוקר. יש כללי משחק אחרים שהם לא כתובים, וכשאנחנו מתקשים לעמוד בהם גם לזה יש מחיר.

מעבר לזה, אני בטוח שלחלק גדול מהאנשים פה זה לא רק עניין של פגיעה כלכלית אלא שגם להם באופן אישי לא נעים שהקבוצה שלהם עולה כל כך הרבה פעמים בהקשרים שליליים. זו לא תחושה נעימה עבורם, זה מעורר אנטגוניזם כלפי אלה שיוצרים את התחושה הזו וגם זה לגיטימי. וגם זה יוצר עבורנו בעיה שאני לא מזלזל בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:24 
villa crespo כתב:
Fez כתב:
villa crespo כתב:

אז אני מפריד בין הדברים.

וזה הפתרון הדמוקרטי שאתה מציע?
שאתה תחליט מה יהיה הפתרון לבעיה שאתה יצרת?
(אין כאן שום דבר אישי נגדך ואני מקווה שאתה מבין את הכוונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
וכמו שרשמתי באשכול בכדורגל, תפסיקו לצאת גברים בפורום מה שיש לכם להגיד בנושא או שתגידו בישיבות מועצה או שתגידו לבחור הזה בפנים באותו רגע.
ראיתי את הבחור עם החולצה החלטתי שהחולצה מטופשת גיחכתי והמשכתי, יכול להיות שאם הוא יחזור עם החולצה אני אגש אליו ואגיד מה שיהיה לי אבל בטח שאני לא אפתח אשכול בפורום למען יראו כולם את דעתי זה סתם פחדנות וניסיון לבדוק עם הדעה שלכם פופולרית או לא, מה שיש לכם להגיד תגידו בפרצוף.

אותו משחק אתמול עוד ברבע הראשון ירדתי כדי "לדבר עם השופט" בא אלי אדם מבוגר אחר כך ואמר לי מה שאמר -"אסור לקלל שופטים הוא ירשום בדו"ח..." אחרי חילופי דברים של דקה כשהסברתי שלא קיללתי רק אמרתי לשופט על צעדים ושריקות שהוא לא שורק, אפילו שאני בעד לעשות לשופטים את המוות הכל נגמר בחיוכים אבל אני מעריך את אותו אדם פי 1000 על כל אחד כזה או אחר כי לו באמת אכפת ובאותו רגע פועל והגיע לדבר.

העמותה הזאת ההרגשה של הביחד והמשפחה שבאמת הכל קיים מבחינתי עד שזה מגיע לפורום ואז שופכים את הכביסה המלוכלכת של השבוע במקום להגיד מה שמפריע במקום ולבן אדם שמפריע לכם.

וכן אני יודע על מי מדובר לא מכיר אותו אישית ואני בטוח וסמוך שהבחור אוהד הפועל לא פחות ממני ולא פחות מאף אחד אחר לבוא בפורום ולפתוח אשכול עליו זה בטח לא הפיתרון, אולי לבוא ולדבר איתו במגרש זה כן ואם להנהלה יש בעיה עם חולצות כאלה אז אני מצפה מנציג של הנהלה שגם ככה יושבים איתנו ביציע ומעודדים לבוא וגם לדבר איתו, בלי סצינות באינטרנט בלי לשבור את הכלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
ואם נגיד לו? הוא יפסיק? בחיאת.
ואם לא יהיה אשכול בפורום, אז הבעיה תיעלם מעצמה וכל הכתבות באתרים שמקשרות אותנו עוד קצת לחרא הזה בעיני הציבור וקהל האוהדים הרחב, גם הן יעלמו? בחיאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
ואם נגיד לו? הוא יפסיק? בחיאת.
ואם לא יהיה אשכול בפורום, אז הבעיה תיעלם מעצמה וכל הכתבות באתרים שמקשרות אותנו עוד קצת לחרא הזה בעיני הציבור וקהל האוהדים הרחב, גם הן יעלמו? בחיאת.

בוא אני אגיד לך את דעתי
1.ללכת אל הבחור ולדבר איתו על הנושא להבין את הכיוון - או שהוא מטומטם ויעשה דווקא או שהוא יבין ויגיד אוקיי הבנתי אני אתלה אותה בחדר ונגמר הסיפור.
2.אם זה בכיוון של הדווקא היה אפשר לפנות לחבר הנהלה ולבקש את דעתם על הנושא, אני בטוח שברוח הדברים התשובה של אותו בחור היתה משתנה לטוב ולרעה.
3.אם הסיפור הזה היה חוזר על עצמו במשחק נגד חיפה בשני אולי היה שווה נקודתית לפתוח על זה אשכול בקטע של שלום ולהתראות (ואני עדיין לא חושב שזה הפיתרון) בדיוק כמו שעזרא פתח על בן אוריה שאני בטוח שדיברו איתו מיליון פעם לפני שהוציאו ככה "להורג" בפורום.

ככה פתחו אשכול על אוהד שאומנם שגה ועכשיו האופציות שלו זה להינות מהתשומי של הפורום או להתבייש וככה או ככה שתי הקיצונים האלה לא משחקים לטובתו של אף אחד, חבר'ה מדובר באוהד של הקבוצה למען השם.

ושוב עוד לפני פתיחת אשכול היה אפשר לערב גורמים בהנהלה כדי לקבל תשובה ברורה בנושא, אלה הנבחרים של הקהל שלנו דעתם היא המכריעה בסופו של יום לטוב ולרעה.
בינתיים יש לנו כאן 5 עמודים של טחינת מים שלא מועילים לא לי לא לך ולא לבחור בתמונה ולא לקהל של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:36 
אבו-דגל כתב:
וכמו שרשמתי באשכול בכדורגל, תפסיקו לצאת גברים בפורום מה שיש לכם להגיד בנושא או שתגידו בישיבות מועצה או שתגידו לבחור הזה בפנים באותו רגע.
ראיתי את הבחור עם החולצה החלטתי שהחולצה מטופשת גיחכתי והמשכתי, יכול להיות שאם הוא יחזור עם החולצה אני אגש אליו ואגיד מה שיהיה לי אבל בטח שאני לא אפתח אשכול בפורום למען יראו כולם את דעתי זה סתם פחדנות וניסיון לבדוק עם הדעה שלכם פופולרית או לא, מה שיש לכם להגיד תגידו בפרצוף.

אותו משחק אתמול עוד ברבע הראשון ירדתי כדי "לדבר עם השופט" בא אלי אדם מבוגר אחר כך ואמר לי מה שאמר -"אסור לקלל שופטים הוא ירשום בדו"ח..." אחרי חילופי דברים של דקה כשהסברתי שלא קיללתי רק אמרתי לשופט על צעדים ושריקות שהוא לא שורק, אפילו שאני בעד לעשות לשופטים את המוות הכל נגמר בחיוכים אבל אני מעריך את אותו אדם פי 1000 על כל אחד כזה או אחר כי לו באמת אכפת ובאותו רגע פועל והגיע לדבר.

העמותה הזאת ההרגשה של הביחד והמשפחה שבאמת הכל קיים מבחינתי עד שזה מגיע לפורום ואז שופכים את הכביסה המלוכלכת של השבוע במקום להגיד מה שמפריע במקום ולבן אדם שמפריע לכם.

וכן אני יודע על מי מדובר לא מכיר אותו אישית ואני בטוח וסמוך שהבחור אוהד הפועל לא פחות ממני ולא פחות מאף אחד אחר לבוא בפורום ולפתוח אשכול עליו זה בטח לא הפיתרון, אולי לבוא ולדבר איתו במגרש זה כן ואם להנהלה יש בעיה עם חולצות כאלה אז אני מצפה מנציג של הנהלה שגם ככה יושבים איתנו ביציע ומעודדים לבוא וגם לדבר איתו, בלי סצינות באינטרנט בלי לשבור את הכלים.

כל פעם עולה פה הדיון המצחיק הזה.
אנחנו אוהדי הפועל, מכורי הפועל ומתעסקים בדברים שקשורים להפועל גם אחרי המשחק. במיוחד בדברים שחשובים לנו ולקבוצה, ושחשוב לנו להשפיע בהם.
אם יש משהו שמשך כל כך הרבה תשומת לב שלילית, התפשט ויראלית בפייסבוק ודווח בתקשורת אז ברור שידברו עליו ולא ברור לי תכלס מה אתה רוצה. חוץ מזה שיש פה נושא הרבה יותר רחב מאשר האדם הספציפי עם החולצה הספציפית.

ואין שום חשיבות או משמעות ל-"להגיד לבן אדם בפנים" (מה להגיד לו? להתפשט?). לא כולם היו במשחק, לא כל מי שהיה במשחק ראה אותו, ולא כל מי שראה אותו מצא לנכון להתחיל עכשיו ויכוח עם בן אדם שהוא לא מכיר. הבן אדם עם החולצה הוא רק סממן קטן לתופעה גדולה ולדבר איתו לא יפתור כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:40 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אבו-דגל כתב:

כל פעם עולה פה הדיון המצחיק הזה.
אנחנו אוהדי הפועל, מכורי הפועל ומתעסקים בדברים שקשורים להפועל גם אחרי המשחק. במיוחד בדברים שחשובים לנו ולקבוצה, ושחשוב לנו להשפיע בהם.
אם יש משהו שמשך כל כך הרבה תשומת לב שלילית, התפשט ויראלית בפייסבוק ודווח בתקשורת אז ברור שידברו עליו ולא ברור לי תכלס מה אתה רוצה. חוץ מזה שיש פה נושא הרבה יותר רחב מאשר האדם הספציפי עם החולצה הספציפית.

ואין שום חשיבות או משמעות ל-"להגיד לבן אדם בפנים" (מה להגיד לו? להתפשט?). לא כולם היו במשחק, לא כל מי שהיה במשחק ראה אותו, ולא כל מי שראה אותו מצא לנכון להתחיל עכשיו ויכוח עם בן אדם שהוא לא מכיר. הבן אדם עם החולצה הוא רק סממן קטן לתופעה גדולה ולדבר איתו לא יפתור כלום.

איזו תופעה? מתי בפעם האחרונה שרו שירי שואה במשחק כדורסל? במלחה כשהיחיד שהיה שם היה ניר ברקת נו באמת!!!
אני לא בעד שירי שואה אני חושב שהם מטומטמים בערך כמו "אמא שלכם זונה" אבל באמת לפעמים עושה רושם שאנשים פה פשוט מחפשים כבר איפה שאין, כולם הבינו כבר שאין מקום לשירי שואה בכדורסל (אני מניח שלפחות עד הדרבי לצערי) הבחור עם החולצה זה נקודתי לא תופעת רחב היקף כמו שתיארת ודברים נקודתיים אפשר לפתור בשיחה פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:46 
לדבר איתו יעזור בעניין זה שהוא לא יגיע עם החולצה הזאת יותר, אך לא ישנה את השנאה שלו.
בן אדם שמדפיס חולצה "שתהיה שואה למכבי" והוא לא ילד ב17, כנראה באמת שונא אותם כל כך ומייחל לזה. אז כן, הוא לא יבוא עם החולצה,
אבל עמוק בפנים, זה מה שהוא רוצה, השאלה מתי זה יצא החוצה שוב. אותו דבר לגבי אולטראס הפועל.
אולטראס הפועל ברובם מאחלים שואה למכבי באמת (וטוב שכך, אין לי שום דבר נגד זה, להיפך). אבל לא שרים את זה כי זה פוגע בקבוצה. אבל שוב, זה לא שדעתם השתנתה, פשוט סתמו להם את הפה. ובצדק.
כרגע מטאטאים את הבעיה מתחת לשטיח, עושים סתימה זמנית במקום טיפול שורש.
עד שמאחלי השואה למכבי ושרי השואה לא יתהפכו במחשבה שלהם ויחשבו שזה נוראי לשיר את זה. התופעה תמיד תחזור.
אני שר שואה למכבי, ומאחל. זה שמתן נאור יבקש לא לשיר אני אכבד תמיד, אבל בסופו של יום, זה עדיין מה שאני חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:48 
סמל אישי של המשתמש
ושוב - שרו שירי שואה גם אתמול.
שרים אותם כמעט כל משחק. לפעמים זה בולט יותר, לפעמים פחות.
כל הניסיונת גימוד המעצבנים האלה של התופעה עולים על העצבים כבר למען האמת.
הם עולים על העצבים כי הם לא נכונים. והם עולים על העצבים כי הם לא מעניינים אף אחד.
בסופו של דבר גם אם שרים אותם רק 4 דקות כל משחק, זה מספיק בשביל ליצור את הקרקע לאיוולת של אתמול, זו שלפניה וכל אלה שעוד יבואו שכולן יחד מצטברות לכל מה שראצ'ו תיאר פה, ולתחשות ניכור הולכת וגדלה בין חלקים בקהל.

לא משנה כמה אנשים ייתממו ויכחישו וינסו להקטין ויצקצקו "אבל למה בפורום", זה לא יעלם ולא יהפוך את הדיון בזה ללא חשוב ולא במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 19:52 
hapoel15 כתב:
לדבר איתו יעזור בעניין זה שהוא לא יגיע עם החולצה הזאת יותר, אך לא ישנה את השנאה שלו.
בן אדם שמדפיס חולצה "שתהיה שואה למכבי" והוא לא ילד ב17, כנראה באמת שונא אותם כל כך ומייחל לזה. אז כן, הוא לא יבוא עם החולצה,
אבל עמוק בפנים, זה מה שהוא רוצה, השאלה מתי זה יצא החוצה שוב. אותו דבר לגבי אולטראס הפועל.
אולטראס הפועל ברובם מאחלים שואה למכבי באמת (וטוב שכך, אין לי שום דבר נגד זה, להיפך). אבל לא שרים את זה כי זה פוגע בקבוצה. אבל שוב, זה לא שדעתם השתנתה, פשוט סתמו להם את הפה. ובצדק.
עד שמאחלי השואה למכבי ושרי השואה לא יתהפכו במחשבה שלהם ויחשבו שזה נוראי לשיר את זה. התופעה תמיד תחזור.
אני שר שואה למכבי, ומאחל. זה שמתן נאור יבקש לא לשיר אני אכבד תמיד, אבל בסופו של יום, זה עדיין מה שאני חושב.

ממש פילוסוף בהתהוות אתה.

אני תמיד אמשך לבחורות כוסיות.
זה שיגידו לי לא לאנוס אותן, זה רק לעשות סתימה זמנית במקום טיפול שורש.
זה לא שהמשיכה שלי השתנתה, פשוט סירסו אותי.

זו בערך רמת הטיעון שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:02 
Fez כתב:
hapoel15 כתב:

ממש פילוסוף בהתהוות אתה.

אני תמיד אמשך לבחורות כוסיות.
זה שיגידו לי לא לאנוס אותן, זה רק לעשות סתימה זמנית במקום טיפול שורש.
זה לא שהמשיכה שלי השתנתה, פשוט סירסו אותי.

זו בערך רמת הטיעון שלך.

מה קשור? איזה דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:06 
בואו ניכנס לפרופורציות מדובר על אדם אחד שלבש חולצה וככל הנראה כבר לא יבוא איתה למשחקים.
אי אפשר לבוא ולעשות "אירוע" מכל מעשה של אדם בודד.
יסלחו לי מספר משתמשים פה (שאני באמת לא מכיר אישית) אבל יש פה כמה כאלה שפעם אחרי פעם נהנים לעשות פה אווירה של מלחמה בין האולטרס לאלה שלא אולטרס. למען הסר ספק אני לא שר שירי שואה כי זה פוגע בקבוצה שלי (ולא כי זה פוגע באזרחי מדינת ישראל). לא שזה מצדיק לשיר אצלנו אבל יש גם לא מעט אזרחים שנפגעו מפעולות טרור של החיזבאללה ואני לא חושב שמייחסים לזה את אותה משמעות. אני לא שמעתי במשחקים האחרונים שירי שואה ולכן הדיון הזה שמזמן עבר מלובש החולצה לפלייליסט שער 5 נהייה מיותר ולא ענייני. כל מה שקורה עכשיו הוא דיבורים באוויר על הצבעות, הרחקות, לבישת צהוב והצבעה על שירים.
אני לא נמנה על ארגון האולטרס (אני אפילו לא אוהד הפועל בכדורגל) אבל הארגון הזה עושה עבודת קודש בעידוד ועזרה לקבוצה. נכון שיש דברים פסולים לפעמיפ אבל אי אפשר לבוא ולהפיל את זה על הארגון כולו. לא זוכר מי זה היה שהחליט לפרוק עול על יושבי שער 5. כבר הרבה זמן שלא נשמעו קריאות שתהיה שואה למכבי ביציע וגם אם היו זה משהו פרטני ובודד ולא כיציע או קבוצה אז בואו לא נפיל על אנשים דברים שכבר עברו מאיתנו.

לסיכום- מקווה שהבחור לא יבוא עם החולצה יותר ושלא יהיו שירי שואה ושישרור שלום מקומי בתוכנו.
כל ההתנגחות הזו אחד בשני לא תורמת לנו בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
השבוע חולצה. שבוע קודם פתק לתוך המצלמה. כל משחק שירי שואה.

אני מתנגד להצבעה של פרוויס. למה:
כי היתה כבר החלטה בנושא. למה לתת פרס למי שמפר החלטה קודמת

ואם ראצ'ו לא מבין שאם הוא ראה את החולצה הזו אתמול במשחק ולא עשה כלום, אז לדעתי הוא ממש לא מבין את תפקידו כחבר הנהלה.

אפשר לחשוב שזה נסיון ראשון להתמודד אם הבעיה. נדבר, נשכנע...בולשייט לגר קום לגר!

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:21 
סמל אישי של המשתמש
אין לי כח לקרוא את כל ה-5 עמודים אבל
די די די כבר עם זה.
בשביל מה זה טוב?
איזה סוג של יצר זה מספק לכם הדבר הזה?
אתם לא יודעים לקרוא את המפה?
מה אתם לא מבינים?
התקשורת מחפשת את זה.
דעת הקהל של ה"רחוב הספורטיבי" חמה על כל הדברים האלה.
אח"כ מתפלאים שכולם שונאים אותנו.
אח"כ אתה מבין למה אתה אומר בעבודה או בכל מקום אחר שאתה אוהד הפועל ואתה חוטף כזאת כמות של מבטי גועל שבא לך למות.

די כבר עם זה. תתבגרו.
מה יותר חשוב, שיהיו לנו מחלקות כדורגל וכדורסל מצליחות, או לספק סוג של איזה יצר מטומטם שאני לא יודע אפילו איך לקרוא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 נובמבר 2012, 20:35 
אין דין "מכבי שרמוטות גרמנים" כדין "שתהיה שואה למכבי". אין שירי שואה בכל משחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 289 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: