ארדיטי כתב:
אני רוצה לשאול את IDAN וכל תומכי שירי השואה האחרים פה, אם העמותה תחליט בהצבעת חברים ששירי שואה אסורים ודינם השעיית החברות והרחקה מהמגרשים האם תכבדו את ההחלטה?
וכשראצ'ו בוכמן ורמי יפרשו כי אין מצב לגייס שקל כל עוד יש שירים כאלה ביציע יפרשו אתם תנהלו את העמותה?
אני לא חושב שזה המקום לענות על שאלה כזאת.
בטח ובטח לא כשאומרים לי פה שחסר כסף ומשאבים ובאותה נשימה רוצים להעיף אוהדים וחברי עמותה מהיציע ומהעמותה בגלל שירים.
אוהדי הפועל, בגלל ריבוי הדעות והאינטליגנציה בשקל, הם הנזק הגדול ביותר למועדון.
אתם לא רוצים להיות צודקים אלא חכמים?
אז בואו תהיו חכמים.
מובילי דעת הקהל בעשורים האחרונים, הם אלה שהביאו את הקהל של הפועל להיות גורם משמעותי מאוד וחזק מאוד.
בגלל העקשנות, בגלל שאין כזה דבר "פרופורציות" בכל הקשור לאהדה להפועל ובגלל איכפתיות חסרת גבולות לפעמים.
במקום לשתף פעולה יחד עם אותם אנשים, שאיתם אפשר לצעוד קדימה ולקרב הוגן מול המנהלת הבת של זונה, ומול כל המדינת מכבי שאנחנו נמצאים בה,
אתם בוחרים להיעלב משיר שהמילה שואה מוזכרת בו (גם סבא שלי וכל המשפחה היו בשואה ובלה בלה בלה...) ולהיכנס איתם למלחמות במקום לגבות ולעמוד מאחוריהם,
כי זה הגרעין החזק ביותר של הפועל. זה הגרעין שנלחם את המלחמות שלכם בזמן שאתם מעבירים את הזמן בעבודה או מאוננים בבית.
אז לא, בואו נהיה חכמים.
זאת החוכמה? להעיף אוהדים מהיציע ולעשות ועדה מי אוהד טוב ומי אוהד לא טוב. תהיו חכמים ולא צודקים, זה העיקר.
ובוכמן,
עם כל הכבוד, לא מקבל את מה שאתה אומר.
בכל קבוצה גדולה עם אוהדים בארץ יש פלוסים ומינוסים.
איש עסקים רציני (ואני לא מזלזל באח של לוני) שבאמת מעוניין להשקיע יבוא וישקיע ולא יפחד שיגידו עליו שהוא בעלים של קבוצה שאוהדיה שרים שואה.