תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יולי 2025, 13:44

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נמאס
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב שהאשכול הזה נפתח כתוצאה מהיכולת המקצועית שלנו כנראה לא קרא נכון את הודעת הפתיחה.
הפועל של השנה פח, וכבר ראינו קבוצות יותר פח מאלה.
היינו בליגה השניה, היינו בשנות התשעים עם סיני, היינו בעונת גילי/שייע, היינו בחצי עונת לוזון. היינו, קיבלנו בראש, הלכנו הביתה וחזרנו למשחק הבא.
מה שקורה השנה זה מעבר ליכולת של גורדנה לרוץ יותר מחצי שעה, של המגנים לסגור את השחקן לפני שהוא מרים והחולשה של דג'מבה במשחק לחץ. זה אפילו לא קשור לשחקנים שמשחקים על הדשא. זה כל המסביב. זה החוקים השונים שאנחנו משחקים בהם לעומת הקבוצות האחרות גם בנושא הקהל. אם במשחק בטדי האוהדים שלהם זורקים עלינו חפצים ההגיון אומר שכוח השיטור יהיה ביציע שלהם והסדרנים (עם הסמכויות המוגבלות שלהם) יהיו ביציע שלנו ולא ההיפך. אם האוהדים של מכבי חיפה זורקים מוט ברזל על המאמן שלהם ולא עומדים לדין ואנחנו מקבלים עונש רדיוס בגלל מצית שלא בטוח שבכלל נזרקה מהיציע שלנו משהו פה מעוות. אם שחקן סופג כל המשחק נהמות וקללות גזעניות, מגיב בצורה הכי מינורית אחרי שער ומורחק משהו פה לא בסדר במי שאמור להיענש. אם לא רק שהשחקן הזה מורחק ללא עוול בכפו אלא גם מחמירים ומרחיקים אותו מהמשחק הכי חשוב העונה אז יש פה חטא על פשע. אם בית"ר ונתניה מחלקות כרטיסים בחינם או בחצי מחיר למנויים שלהם למשחקים נגדנו ועלינו עושים עליהום בגלל 20 שקל הנחה למנויים שלנו אז מישהו פה עושה איפה ואיפה וזה מרתיח.
אני הבן אדם הכי אופטימי בעולם כשזה מגיע להפועל. אין מגרש בארץ שלא הייתי בו מב"ש ועד ק"ש בגלל הקבוצה ובכל פעם אני מאמין שאפשר לנצח גם אם נעלה עם הנוער ונילחם. אבל שיתנו לנו להילחם בתנאים שווים. אם התנאים הם אותם תנאים ונפסיד, סו בי איט. לא ככה. לא בצורה הזו.
וכן, נמאס. כי מה שקורה במדינה גם ניפץ את הבועה והגיע לכדורגל.
ההם מנצחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:15 
קובסטר יקר :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:17 
אז מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:26 
mkorman1 כתב:
צר לי אבל כמה מאיתנו הולכים ומאבדים קשר עם המציאות
אנחנו מפסידים כי הקבוצה פשוט לא טובה מספיק ובעיקר לא מאומנת
זה הכל
הפרנויה לא תועיל לנו בכלום ופתרון הירושימה רק יכחיד את המועדון
מה שעשוי לעזור הוא ניקוי אורוות רציני שבמסגרתו יפוטר צוות האימון הנוכחי
וירכשו כרטיסי טיסה לכל מיני טיפוסים שהגיעו לקבוצה העונה ואשר כל קשר בינם לבין כדורגל הוא מקרי בהחלט

פרנויה מיי אס, כל מה שהוא כתב אלה עובדות תפתח כבר את העיניים. זה לא קשור לחלוטין לעניין המקצועי, מתי תקלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:28 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
RedFox כתב:
מה זה נמאס? יש בי עצבים עצורים שלא היו לי כבר הרבה זמן .
הפועל, הכדורגל... זה מכביד לי על הנפש ונשבר לי הזין.
אני לא יודע לאכול את זה יותר ובדיוק שאני חושב שלא יכול להיות יותר חרא יש לנו שבוע הבא דרבי.

אתה תפרוק הכל בדרבי, תהיה בטוח. אני מקווה שזה יהיה לטובה...

להביא מוטות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:38 
מה שצריך להבין זה שאנחנו במלחמה

צריך להציף את הדברים האלה.

יש לנו המון אוהדים מוכשרים.

קודם כל תעשו סרטון עם טעויות השיפוט

תציגו את כל מה שאנחנו יודעים לנכון ותציפו את זה בתקשורת

יש לנו את הכוח להלחם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:46 
joshsoos כתב:
mkorman1 כתב:
זה הכל
וירכשו כרטיסי טיסה לכל מיני טיפוסים שהגיעו לקבוצה העונה ואשר כל קשר בינם לבין כדורגל הוא מקרי בהחלט

פרנויה מיי אס, כל מה שהוא כתב אלה עובדות תפתח כבר את העיניים. זה לא קשור לחלוטין לעניין המקצועי, מתי תקלוט.

אז מה אם אלה עובדות?
מתי היה פה אחרת?
פעם לא היו טעויות שיפוט?
רק נגדנו שורקים?
די כבר עם יללות השבר האלה
ופתרונות ההתאבדות שמוצעים כאן ע״י כמה אנשים יקרים
רוצים לעשות משהו פרודוקטיבי?
לכו להפגין לפני הבית של רמון בדרישה לפטר לאלתר את צוות הליצנים שהוא העמיד לנו בתור צוות מקצועי
ולשחרר את כל הטרמפיסטים שהגיעו העונה במסווה של שחקני כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:51 
mkorman1 כתב:
joshsoos כתב:
mkorman1 כתב:
זה הכל

אז מה אם אלה עובדות?
מתי היה פה אחרת?
פעם לא היו טעויות שיפוט?
רק נגדנו שורקים?
לכו להפגין לפני הבית של רמון בדרישה לפטר לאלתר את צוות הליצנים שהוא העמיד לנו בתור צוות מקצועי

ואם היית משחק עם ירדן כהן בן בנימין ודג'אני היית מנצח אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:58 
לפי איך שהם שיחקו אמש בודאי שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 09:58 
mkorman1 כתב:
joshsoos כתב:
mkorman1 כתב:
זה הכל

אז מה אם אלה עובדות?
מתי היה פה אחרת?
פעם לא היו טעויות שיפוט?
רק נגדנו שורקים?

להציג שוב את הרשימה מהשנתיים האחרונות של כך התקדימים על חשבוננו? זו אינה טעות שיפוט פה ושם שהן חלק מהמשחק, אלה לא יללות שבר ואין לזה קשר לעניין המקצועי ( יכול להיות שהתעלמת מהקטע שדיבר על זה שאין בעיה לרוץ אחרי קבוצה גרועה ). מדובר על עניינים שמסביב, כאלה שמוציאים את החשק ללכת לכדורגל, כדי שנוכל בכלל לראות ולדבר על עניינים מקצועיים. את מי מעניין מערך זה או אחר, שחקן טוב או גרוע, מאמן שכן או לא מבין והנהלה דפוקה או מעולה, אם א-ך- ו-ר-ק אנחנו מקבלים עונשים הזויים שאחרים לא, אם יש איפה ואיפה ברורים על העמדות לדין, אם הכל מכור מראש ומה שלא תעשה על המגרש זה ממילא לא משנה.
כן, מר קורמן, זה רק נגדנו, ואלה עובדות אחת אחר השניה, אם אתה בוחר להתעלם מהן הבעיה היא אצלך. זה לא אשכול על עניינים מקצועיים ולא על הניהול, כאלה יש למכביר בסמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:00 
אבי כתב:
RedFox כתב:
מה זה נמאס? יש בי עצבים עצורים שלא היו לי כבר הרבה זמן.
אני לא יודע לאכול את זה יותר ובדיוק שאני חושב שלא יכול להיות יותר חרא יש לנו שבוע הבא דרבי.

אתמול יצאנו מהאצטדיון עם החלטה שבמצב הזה אין טעם יותר להגיע למשחקי חוץ. לשרוף זמן וכסף בשביל משחק מכור מראש.

עם התחושה הזו יצאתי מטדי ולכן ולא הגעתי אתמול.
פשוט בזבוז זמן כשכל העולם מקבל הזמנות ושריונים ואתה כמו טמבל צריך לשלם 90 שקל ולקבל את התבריזי הזה בפרצוף.

אבל אני מסכים עם צ'ארלי,
אנחנו לא קבוצה טובה מספיק. מתחילת העונה הדחקנו זאת עם נצחונות יפים ושמירה על שער נקי, עכשיו זה מתגלה, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:01 
אם זה נכון, ואני גם מסכים שהשופטים וההתאחדות מזיינים אותנו, ועדיין אני נתפס לצד המקצועי שזה תירוץ עלוב ליכולת שלנו, אבל אם זה נורא מפריע לכם וברור שזה בראש סדר העדיפות של כל המערכת בהפועל, בבקשה שיפרשו מהליגה, באמת בלי ציניות, הכל רקוב וכו', פשוט שיפרשו ולפחות שיעמדו מאחורי דיבורי הסרק, ואנחנו גם נפסיק לעשות מנויים ולקנות כרטיסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:02 
יקירי
היטבת להגדיר את האשכול ככזה העוסק בענינים מקצועיים
כי באמת שהפכנו לבכיינים מקצועיים

מאחר ואין לי מצב רוח לנהי הבלתי פוסק והעקר הזה אשתדל שלא להתערב יותר
באשכול הבכיינות המקצועי הלז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:12 
מרגיש לי בדיוק כמו בעונת הדאבל , אך ההבדל היחיד ששם הרגשת שהקבוצה איתנו ועשה את הכל כדי לשנות את המצב .
היום בלי קשר לחוסר היכולת יש הרגשה של חוסר אונים וחוסר מחויבות כאילו הקבוצה + ההנהלה מתקשים לאחד את השורות ומתעסקים כל הזמן בטפל .
יש גם עניין ספציפי שקשור לאיך שהשחקנים תופסים היום את המועדון ,טב"ח , אלרואי ,פטקוביץ ,קוטיניו וגורדנה עושים רושם כאילו קודם כל משחקים בשביל עצמם ואחרי זה בשביל המועדון , נראה כאילו הם לא מבינים שהם בהפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:20 
נכון, ידין מועמד לדין על משהו שמויאל לא הועמד עליו ( ושהגיע בתגובה ישירה למה שהוא עשה ) ומורחק במקרה ממשחק העונה זו בכיינות. דמארי מועמד לדין על סמך תמונת סטילס (!) מה שהוא תקדים, בעוד במקרים דומים אף אחד אחר לא הועמד אל אף פניות להתאחדות וזה בשעה שמכבי חיפה לא עומדת לדין באותו מקרה כי "אוהדים שלה זרקו חפצים למגרש בתגובה לפרובוקציה" למרות שזה שקר שהוכח בקלות על פי צילומי הטלויזיה ( אפילו לא צריך סטילס! )- זו בכיינות. זהבי מורחק מהליגה על משהו שקרה בנבחרת זו בכיינות. חיפה זורקים חפצים כל המשחקים ולא מועמדים לדין כולל טענה בגלל שזרקו על המאמן שלהם, בית"ר ומכבי ממלאים את הדשא בבלומפילד ובטדי, ונאדה, ואנחנו מועמדים לדין ומוענשים על שקית גרעינים אחת ועל מצית אחת שלא פגעו באיש, זו בכיינות. ידין וטועמה מורחקים ל542 משחקים על התפרצות כלפי השופט ומקרים דומים כמו דסה זכו לכלום ושום דבר, זו בכיינות. בית"ר נוהמת וזורקת בננות ולא מועמדת לדין ( שלא לדבר שנהמות ושירים גזעניים שהם נגד החוק הם שם כבר שנים ולפ"י חוקי אופ"א זה מועדון שהיה צריך להיות מורחק מכל תחרות כבר מזמן ) זו בכיינות. שחקן שמגיב לנהמות האלה עם אצבע על הפה מקבל צהוב ומורחק באופן תקדימי, זו בכיינות.
אני רוצה לראות אותך עומד מול עובדות ברורות כאלה במקצוע הפרטי שלך ולא 'מתבכיין' וטוען לאפלייה מכוונת וברורה, ועונים לך שתבדוק מה לא בסדר בהתנהלות המקצועית שלך.
הוא כתב נורא פשוט, אם זה לא נקי והוגן, זה פשוט לא שווה את זה. משהו שאתה מתקשה לקלוט משום מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:25 
שאולין כתב:
שחר כתב:
עפתם לגמרי עם תחושות הקיפוח, זה נכון שהגיע לנו פנדל, בטח אם לנתניה הגיע פנדל, אבל אי אפשר לאמר שזה היה טעות מובהקת של שופט שראה והתעלם..זה לא נראה כזה ברור בטלויזיה ואפילו השחקנים שלנו לא הפעילו בכלל לחץ על תבריזי כאילו הוא פספס החלטה באופן גורף.

את הפאול של פטקוביץ' כמעט כל שופט היה שורק בזכות החיבוק האווילי לשחקן עוד לפני הצלילה והאמת שגם אנחנו קבלנו כמה פאולים די הזויים ליד הרחבה של נתניה ולמזלנו הרע טועמה לא היה על המגרש כדי שנהנה מהם.
דווקא במשחקים הקודמים שתבריזי שפט אותנו הוא היה ידידותי.

בכל מקרה, האוי אוי אוי הזה מוגזם ופומפוזי ביחס למציאות.

+1

עזבו את הפנדל
אני שוב חוזר לדקה ה75
שחקן נתניה צולל, תבריזי מסמן לו קום קום קום מהר אחרי שהוא ביקש פנדל
5 דקות אחרי זה תבריזי לא מתבייש להוציא לאלרואי צהוב על התחזות

איך הוא לא מתבייש
איזה הסבר הגיוני יש לדבר כזה?
אני רוצה הסבר. באמת שמבחינתי זה היה שובר שיאים, אפילו אחרי מה שעברתי בטדי. איך הוא לא התבייש?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:32 
joshsoos כתב:
נכון, ידין מועמד לדין על משהו שמויאל לא הועמד עליו ( ושהגיע בתגובה ישירה למה שהוא עשה ) ומורחק במקרה ממשחק העונה זו בכיינות. דמארי מועמד לדין על סמך תמונת סטילס (!) מה שהוא תקדים, בעוד במקרים דומים אף אחד אחר לא הועמד אל אף פניות להתאחדות וזה בשעה שמכבי חיפה לא עומדת לדין באותו מקרה כי "אוהדים שלה זרקו חפצים למגרש בתגובה לפרובוקציה" למרות שזה שקר שהוכח בקלות על פי צילומי הטלויזיה ( אפילו לא צריך סטילס! )- זו בכיינות. זהבי מורחק מהליגה על משהו שקרה בנבחרת זו בכיינות. חיפה זורקים חפצים כל המשחקים ולא מועמדים לדין כולל טענה בגלל שזרקו על המאמן שלהם, בית"ר ומכבי ממלאים את הדשא בבלומפילד ובטדי, ונאדה, ואנחנו מועמדים לדין ומוענשים על שקית גרעינים אחת ועל מצית אחת שלא פגעו באיש, זו בכיינות. ידין וטועמה מורחקים ל542 משחקים על התפרצות כלפי השופט ומקרים דומים כמו דסה זכו לכלום ושום דבר, זו בכיינות. בית"ר נוהמת וזורקת בננות ולא מועמדת לדין ( שלא לדבר שנהמות ושירים גזעניים שהם נגד החוק הם שם כבר שנים ולפ"י חוקי אופ"א זה מועדון שהיה צריך להיות מורחק מכל תחרות כבר מזמן ) זו בכיינות. שחקן שמגיב לנהמות האלה עם אצבע על הפה מקבל צהוב ומורחק באופן תקדימי, זו בכיינות.
אני רוצה לראות אותך עומד מול עובדות ברורות כאלה במקצוע הפרטי שלך ולא 'מתבכיין' וטוען לאפלייה מכוונת וברורה, ועונים לך שתבדוק מה לא בסדר בהתנהלות המקצועית שלך.
הוא כתב נורא פשוט, אם זה לא נקי והוגן, זה פשוט לא שווה את זה. משהו שאתה מתקשה לקלוט משום מה.

קורה כל הזמן ולא רק במקצוע שלי
אבל למדתי שני דברים בחיי
האחד שבכי הוא בזבוז זמן
והשני שאת הבכיינים דופקים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נמאס
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
עפתם לגמרי עם תחושות הקיפוח, זה נכון שהגיע לנו פנדל, בטח אם לנתניה הגיע פנדל, אבל אי אפשר לאמר שזה היה טעות מובהקת של שופט שראה והתעלם..זה לא נראה כזה ברור בטלויזיה ואפילו השחקנים שלנו לא הפעילו בכלל לחץ על תבריזי כאילו הוא פספס החלטה באופן גורף.

את הפאול של פטקוביץ' כמעט כל שופט היה שורק בזכות החיבוק האווילי לשחקן עוד לפני הצלילה והאמת שגם אנחנו קבלנו כמה פאולים די הזויים ליד הרחבה של נתניה ולמזלנו הרע טועמה לא היה על המגרש כדי שנהנה מהם.

זה הרבה מעבר לפנדל, זה פשוט כל החלטה שהיא לא קריטית, בין אם זה שהוא עצר את המשחק והכדור עבר אליהם, או שהוא החליט על זריקת חוץ חוזרת במקום כדור עובר, או שמחכים שירצחו לנו שחקנים בשביל להוציא, כשנגדינו שולפים הרבה יותר בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:38 
mkorman1 כתב:
joshsoos כתב:

אבל למדתי שני דברים בחיי
האחד שבכי הוא בזבוז זמן

אז ללמה אתה בוכה על העניינים המקצועיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:43 
שחר כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:46 
joshsoos כתב:
mkorman1 כתב:
joshsoos כתב:

אבל למדתי שני דברים בחיי
האחד שבכי הוא בזבוז זמן

אז ללמה אתה בוכה על העניינים המקצועיים?

כי את זה אפשר וצריך לתקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:51 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
Charlie כתב:
RedFox כתב:

להביא מוטות?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 10:52 
נועם שחם כתב:
שחר כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:01 
סמל אישי של המשתמש
אחרי מה שהיה בטדי הייתי מחוסל, הרגשתי כמו יוזף ק. המתדפק על הדלתות ב"משפט" של פראנץ קפקא, ואז הבנתי, שכמו בחיים, כך בכדורגל, אי אפשר לחפש הגיון אלא פשוט להמשיך ולהתדפק על הדלת ולחכות שפעם בכמה שנים היא תיפתח.
אנחנו חיים בעולם ספורטיבי שכמו המדינה נשלט כרגע ע"י אנשים מאוסים שמסוקרים ע"י עיתונאים מאוסים. עיתונאי "אוהד הפועל" שמחפש עבודה או רוצה לשמור עליה, מגיע לטלוויזיה ומשתף פעולה עם אבי רצון, מתמנגל איתו כמו אהוד ברק עם ביבי.
הגל השוטף אותנו הוא נגד הפועל, נגד ההגיון, נגד ההומינזם - בעד השחיתות, בעד הגזענות - התבהמות כללית.
חדשות טובות - הגלגל מסתובב וגם היום שלנו יגיע.
אנחנו מתבכיינים אחרי כל משחק על השופט הזה והשפוט ההוא, ובכך רק פוגעים בעצמנו, כי שונאינו נהנים לראות אותנו סובלים.
אני באופן אישי עושה לזה סטופ. ניצחנו - מעולה. הפסדנו - לא קרה כלום. וזה נכון לכל משחק כולל דרבי.
מבחינתי, אחרי טביב, הניצחון הוא בעצם קיומנו.
:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אין לי בעיה לרדוף אחרי קבוצה שמשחקת גרוע.
אין לי בעיה לעזוב משפחה, לעמוד שעה בפקק וללכת עוד קילומטרים ברגל בשביל לראות הפסד.
אין לי בעיה לחזור ממשחקים צרוד ולהתהפך כל הלילה אחרי הפסדים.
אבל יש לי בעיה שמשנים את הכללים כשזה מגיע להפועל.
יש לי בעיה אם שופט מגיע ומהדקה הראשונה כל שריקה שלו הולכת נגדנו.
יש לי בעיה אם השופטים ממציאים שריקות שכל קשר בינן לבין המציאות מקרי בהחלט.
יש לי בעיה אם מי שזורק בננות ונוהם לשחקנים יוצא מכך עם פרס.
יש לי בעיה אם התקשורת מתעסקת במחירי הכרטיסים השונים לדרבי בשביל אוהדי הפועל ומכבי, כשרק בשבועיים האחרונים הקבוצה הביתית חילקה כרטיסים בחינם (בית"ר לצפוני) או מכרה 2 כרטיסים בחצי מחיר למנויים (נתניה) בעוד שאנחנו שילמנו מחיר מלא.
יש לי בעיה שכל התקדימים נעשים על חשבוננו - זהבי והנבחרת,ידין והחולצה,דמארי וצילומי הסטילס וה"פוגרום הספורטיבי" בדרבי.
די, נמאס.
זה כבר לא שווה את זה. אלוהים יודע כמה קבוצות גרועות של הפועל ראיתי בימי חיי. עונות שלמות שמהרגע הראשון היה ברור שאנחנו לא הולכים להיות פקטור בשום פרמטר.
אבל זה לפחות היה במשחק הוגן, עם כללים שווים ועם צדק מינימלי.
לא ככה, לא כמו השנה.
ההרגשה שיש במדינה חלחלה גם לכדורגל. הגסים,האלימים,הגזענים,הקומבינטורים והקולניים מנצחים. המדינה שלנו נגמרת וגם הכדורגל בדרך.
זה פשוט כבר לא שווה את זה.

kobster כתב:
מי שחושב שהאשכול הזה נפתח כתוצאה מהיכולת המקצועית שלנו כנראה לא קרא נכון את הודעת הפתיחה.
הפועל של השנה פח, וכבר ראינו קבוצות יותר פח מאלה.
היינו בליגה השניה, היינו בשנות התשעים עם סיני, היינו בעונת גילי/שייע, היינו בחצי עונת לוזון. היינו, קיבלנו בראש, הלכנו הביתה וחזרנו למשחק הבא.
מה שקורה השנה זה מעבר ליכולת של גורדנה לרוץ יותר מחצי שעה, של המגנים לסגור את השחקן לפני שהוא מרים והחולשה של דג'מבה במשחק לחץ. זה אפילו לא קשור לשחקנים שמשחקים על הדשא. זה כל המסביב. זה החוקים השונים שאנחנו משחקים בהם לעומת הקבוצות האחרות גם בנושא הקהל. אם במשחק בטדי האוהדים שלהם זורקים עלינו חפצים ההגיון אומר שכוח השיטור יהיה ביציע שלהם והסדרנים (עם הסמכויות המוגבלות שלהם) יהיו ביציע שלנו ולא ההיפך. אם האוהדים של מכבי חיפה זורקים מוט ברזל על המאמן שלהם ולא עומדים לדין ואנחנו מקבלים עונש רדיוס בגלל מצית שלא בטוח שבכלל נזרקה מהיציע שלנו משהו פה מעוות. אם שחקן סופג כל המשחק נהמות וקללות גזעניות, מגיב בצורה הכי מינורית אחרי שער ומורחק משהו פה לא בסדר במי שאמור להיענש. אם לא רק שהשחקן הזה מורחק ללא עוול בכפו אלא גם מחמירים ומרחיקים אותו מהמשחק הכי חשוב העונה אז יש פה חטא על פשע. אם בית"ר ונתניה מחלקות כרטיסים בחינם או בחצי מחיר למנויים שלהם למשחקים נגדנו ועלינו עושים עליהום בגלל 20 שקל הנחה למנויים שלנו אז מישהו פה עושה איפה ואיפה וזה מרתיח.
אני הבן אדם הכי אופטימי בעולם כשזה מגיע להפועל. אין מגרש בארץ שלא הייתי בו מב"ש ועד ק"ש בגלל הקבוצה ובכל פעם אני מאמין שאפשר לנצח גם אם נעלה עם הנוער ונילחם. אבל שיתנו לנו להילחם בתנאים שווים. אם התנאים הם אותם תנאים ונפסיד, סו בי איט. לא ככה. לא בצורה הזו.
וכן, נמאס. כי מה שקורה במדינה גם ניפץ את הבועה והגיע לכדורגל.
ההם מנצחים.

:ROSE: :ROSE: :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:07 
סמל אישי של המשתמש
קורמן ושחר היקרים,
חבל שאתם משייכים את זה לבכיינות כי אני אנטי בכיינות ואם הייתי מרים ידיים בקלות היצור המדהים שבתמונת הפרופיל שלי לא היתה איתנו היום.
אין לזה שום קשר לבכיינות ולאוי אוי אוי, זו התנהלות שכפי שסוס היטיב לתאר ולפרט הולכת הרבה מעבר להחלטת שיפוט כזו או אחרת, אם פטקוביץ' חיבק או לא את התוקף, אם היד ברחבה שלנו לא היתה זהה ליד ברחבה שלהם 10 דקות לפני כן ועוד מקרים דומים.
זה לא השיפוט, זו כל ההתנהלות מולנו. האצבע קלה על ההדק כשזה מגיע להפועל והם נעזרים בשקר הכי גדול הוא שהתקשורת אדומה וההתאחדות אדומה וכולם אוהבים את הפועל ובלה בלה בלה.
מזכיר את הליכודניקים המקופחים שעדיין חיים בתחושה כאילו השמאל שולט פה בכל דבר ובתור הממסד הוא זה שדופק אותם, למרות שב 35 השנה האחרונות הם היו בשלטון במשך 30 שנה במצטבר, אז בואו נראה להם ונדפוק אותם כי מגיע להם.
תתעוררו. אנחנו המיעוט פה.
אלו שהולכים לפי החוק, לא שוברים את הכלים על כל החלטה, לא מוציאים מפרופורציות כל מה שהיריבות שלנו עושות, לא רצים להתבכיין בתקשורת על כל דבר.
כמו במדינה, כך גם בכדורגל.
אתה שואל את עצמך בשביל מה זה טוב ובשביל מה אני הורג לעצמי את הבריאות.
השאלה היותר גדולה היא מה לעשות. נקבור את הראש באדמה ונפתח 1287 אשכולות מקצועיים או נבין שיש פה משהו שהוא יותר גדול מהמשחק עצמו ונתחיל להראות שהבנו את זה גם כלפי חוץ ?
לעלות לדרבי או לא ? לעלות לדרבי ולעמוד בעיגול האמצע ? שהקהל לא יכנס כמחאה ? לא יודע כבר.
מה שיותר עצוב זה שאני לא בטוח שזה ישנה בכלל משהו למישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:38 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
אדום נחמד כתב:
Charlie כתב:
RedFox כתב:

להביא מוטות?

צחקו צחקו, עם כל העצבים העצורים כאן אצל כולם ברצף בשבוע האחרון, אני חושש לראות "שבירת כלים" גם בדרבי הזה.
אני רק מקווה שאם באמת נשבור את הכלים זה יהיה בצורה צינית וסאטירית, ולא בשחזור של הדרבי ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:46 
kobster כתב:
קורמן ושחר היקרים,
חבל שאתם משייכים את זה לבכיינות כי אני אנטי בכיינות ואם הייתי מרים ידיים בקלות היצור המדהים שבתמונת הפרופיל שלי לא היתה איתנו היום.
אין לזה שום קשר לבכיינות ולאוי אוי אוי, זו התנהלות שכפי שסוס היטיב לתאר ולפרט הולכת הרבה מעבר להחלטת שיפוט כזו או אחרת, אם פטקוביץ' חיבק או לא את התוקף, אם היד ברחבה שלנו לא היתה זהה ליד ברחבה שלהם 10 דקות לפני כן ועוד מקרים דומים.
זה לא השיפוט, זו כל ההתנהלות מולנו. האצבע קלה על ההדק כשזה מגיע להפועל והם נעזרים בשקר הכי גדול הוא שהתקשורת אדומה וההתאחדות אדומה וכולם אוהבים את הפועל ובלה בלה בלה.
מזכיר את הליכודניקים המקופחים שעדיין חיים בתחושה כאילו השמאל שולט פה בכל דבר ובתור הממסד הוא זה שדופק אותם, למרות שב 35 השנה האחרונות הם היו בשלטון במשך 30 שנה במצטבר, אז בואו נראה להם ונדפוק אותם כי מגיע להם.
תתעוררו. אנחנו המיעוט פה.
אלו שהולכים לפי החוק, לא שוברים את הכלים על כל החלטה, לא מוציאים מפרופורציות כל מה שהיריבות שלנו עושות, לא רצים להתבכיין בתקשורת על כל דבר.
כמו במדינה, כך גם בכדורגל.
אתה שואל את עצמך בשביל מה זה טוב ובשביל מה אני הורג לעצמי את הבריאות.
השאלה היותר גדולה היא מה לעשות. נקבור את הראש באדמה ונפתח 1287 אשכולות מקצועיים או נבין שיש פה משהו שהוא יותר גדול מהמשחק עצמו ונתחיל להראות שהבנו את זה גם כלפי חוץ ?
לעלות לדרבי או לא ? לעלות לדרבי ולעמוד בעיגול האמצע ? שהקהל לא יכנס כמחאה ? לא יודע כבר.
מה שיותר עצוב זה שאני לא בטוח שזה ישנה בכלל משהו למישהו.

תשמע, אני מסכים שמה שהיה בטדי זו שערורייה ויש מגתיות מסויימת מאוד מרגיזה כנגד הפועל תל אביב.
אבל אתם סתם לוקחים את כל זה למשחק אתמול, זה היה משחק עם טעויות כמו כל משחק כדורגל רגיל שבו באמת שלא קופחנו משמעותית. יש מצב שאנחנו בהחלט קורבנות במשחק הזה, אבל הטקסט שכתבת למטה הוא טקסט שקראתי עשרות פעמים ע"י הפועל באר שבע, אוהדי חי בר ושאר המקופחים. זה סתם נהיה מין גלגל מתעצם כזה של לחפש את המקומות שדופקים אותנו ולהעצים אותם, כמו זעקות השבר על הדבר הצהוב הזה שראינו בערוץ 1, כאילו שזה יחזיר לנו את טוטו או שנרוויח ממנו אכשהו..הבכיינות הזו כרגע רק מביאה ללופ שבסופו של דבר גורם לנו נזק ופוגע בנו כמו הציטוט הטיפשי של אדל וזה גם עשוי להוביל לכל מיני שטויות שאנשים יעשו בדרבי.
טדי עבר, נגמר..הלאה להתקדם..מה תעזור עכשיו כל הפנייה לאופ"א אם בשבוע הבא מישהו יצלם את הקהל שלנו צורח "שתהיה שואה למכבי"..הרי ב"ציבור הרחב" ובתקשורת מתייחסים לזה יותר גרוע מאשר לגזענות (ובלי הרצאות על השואה הארמנית כי אלה הן עובדות) אני בכלל לא רוצה לדבר על נהמות לאניימה חלילה אם כי בכנות, אני לא יכול להתחייב שלא יהיו כאלה.

בקיצור, די..תתקדמו, עבר נגמר. הפסדנו אתמול כי אנחנו קבוצה ברמה של נתניה וזהו, פעם ננצח אותם ופעם נפסיד...

נערך לאחרונה על ידי שחר בתאריך 05 נובמבר 2012, 11:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
redredred כתב:
Charlie כתב:
אדום נחמד כתב:
Charlie כתב:
RedFox כתב:

להביא מוטות?

צחקו צחקו, עם כל העצבים העצורים כאן אצל כולם ברצף בשבוע האחרון, אני חושש לראות "שבירת כלים" גם בדרבי הזה.
אני רק מקווה שאם באמת נשבור את הכלים זה יהיה בצורה צינית וסאטירית, ולא בשחזור של הדרבי ההוא.

אני באמת מקווה שיפת לא יגיע לדרבי הזה כדי לדפוק הצגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 נובמבר 2012, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו כבר אחרי 3 הפסדים מתחילת העונה בליגה ואת שלושתם הפסדנו בגלל טעויות שיפוט*!
אותי זה מחרפן! אם יש דבר יותר מעצבן מלשחק כמו חרא בלי טיפת אופי והתלהבות, זה לשחק כמו חרא ועוד להפסיד אחרי זה בגלל טעויות שיפוט!!

זה פשוט מתסכל ומוציא את כל האוויר מהמפרשים וסתם מוציא את החשק מהכדורגל.. עד לפני תקופה קצרה אהבתי את ההרגשה של "כל העולם שונא את הפועל" אבל היום אני פשוט מיואש מזה! זה כל כך מעצבן שכל העולם מתעלם ממך ונהנה לראות אותך סובל ואני לא מוכן לשתוק יותר!

הליגה פה פח והשיפוט פה פח ולפעמים פשוט בא לי לקחת את הפועל ולעבור לשחק בקפריסין!
תנו לי להפסיד בכבוד!

אני מאוד מקווה שלא נראה שחזור של אירועי הדרבי כי הכעס והאנרגיה פה בשיא והפיצוץ קרוב מאוד!

*למען ההגינות נזכיר גם את הניצחון 1:0 על סכנין שבו השיפוט היה קטסטרופה אבל יותר תרם לנו מאשר לסכנין(פנדל שלא היה לנו , פנדל שהיה להם, אדום שלא היה לאלרואי)

נערך לאחרונה על ידי EZMAN בתאריך 05 נובמבר 2012, 15:50, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: