אני לא יודע כבר אם לכעוס, לבכות, לצחוק... הרי היום השחקנים ניסו באמת שהם ניסו, קיבלנו פציעה, שופט זיין אותנו (שוב) אבל מה לא יכול להיות שהם ייראו ככה, לא ייאמן שיש 3 מגנים שמאלים ושלושתם לא ראויים לבני סכנין, לא הגיוני שיש לך שני מגנים ימנים ששניהם ביחד לא יכולים לעבור את ה300 בפסיכומטרי, שני בלמים שעוזבים את החלוץ היחיד שלהם לחופשי ברחבה. קשר אחורי שצריך לחטוף את כל הכדורים כי השניים האחרים עסוקים בלעשות דריבלים וצ'יפים מיותרים, ממן וגורדנה תורידה קצת את האף יא שני ילדים מפגרים ותתחיל לשחק את המשחק בצורה פשוטה במקום לנסות להיות צ'אבי ואינייסטה, אני אגלה לכם סוד לשניכם, קודם כל תעשו לחץ ותחטפו כדור אחד ואז תנסה לעשות את הדברים המטומטמים ואולי אני יכעסו פחות. אלרואי כהן שמנסה אבל כאילו תמיד עושה את הפעולה הלא נכונה, דמארי לשם שינוי היה בסדר ואז יש את ראש החץ תרתי משמע, האידיוט מספר אחד בהפועל ואולי בכדורגל הישראלי, מטומטם כזה לא ברא השטן, מילא שתחמיץ שתי מצבים של מאה אחוז (שתי הנגיחות היו מאה אחוז) אבל לשחק מטומטם כמו שאתה משחק זה קשה עד בלתי אפשרי. הקבוצה הזאת מבזה את הזבל של טביב ואת כל ה10 שנים האחרונות של הפועל מאז העונת כמעט ירידה ששם באמת היה סגל ברמה של ליגה + כואב לי הלב כל כך
_________________ כמו שיכור מתנדנד בגופי בכאב לא עומד כל דקה ארוכה בלעדיה מכה בי וראשי עליי נופל כבד
|