תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 12:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 04:33 
סמל אישי של המשתמש
התגובה של החומוס צבר שהדביקו פה אחת המצחיקות "באנו 30 איש כי התחייבנו להביא פחות מ50 איש" כאילו הם היו מסוגלים להביא 51 איש אפילו 31 לא הצלחתם :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 06:36 
סמל אישי של המשתמש
Dushi כתב:
מעניין אותי מה היה קורה אם לא היה שם קהל של הפועל.. והייתה מחאה רצינית נגד רמון.
בטח היו נפתחים דיונים של " כוסאומו חבל לא באו אוהדי הפועל לזיין אותם "

תפסיקו להיות קהל מתייפיף, אוהדי מכבי היו צריכים לקחת בחשבון שיש אוהדים בהפועל שלא מוכנים שיפגינו נגד הבעלים שלהם .

אני בטוח שאם היינו מפגינים מול הבית של מיצי גולדהאר מסיבה כלשהי, אוהדי מכבי היו מגיעים, בטח שבוע לפני דרבי.

שאלת שאלה רצינית מאוד וגילית עיניין רב במספר נושאים.
אז ראשית אני לא חושב שאני ועוד רבים היו כותבים את המשפט "כוסאומו חבל לא באו אוהדי הפועל לזיין אותם" כי רבים מתנגדים לאלימות ולא מחפשים מכות ובוודאי לא מתלהבים מהם אולי כמוך.

שנית, גם אותי מעניין מה היית כותב אם טביב היה נוהג כמו ההנהלה הנוכחית ( נניח שרמון אשם) ואוהדי מכבי היו מפגינים מול ביתו ? רוב הקהל של הפועל היה נוהג כמו שנהג אתמול. יש לי הרושם שלא אתה ולא חברי העמותה שיצאו להגן "על הבעלים של הפועל" לא היו מתייצבים שם מול המחנה הצהוב, אבל אולי אני טועה וכן הייתם ניזעקים להגן על "כבודו האבוד" של הבעלים שלהם. יש לי הרושם שלא היית קורה לאוהדים להגן על ביתו של טביב ,ובצדק, אלא אם אתה משתייך לחברה שמחפשים אלימות או סיטואציות של אלימות כדי לפרוק את האנרגיות הפיזיות שצברו במהלך השבוע.

אני בטוח שיש כאלה שהיו הולכים להגן על ביתו של טביב אבל לא בגלל שהם שוחרי שלום וצדק אלא מאחר ובכל זמן שיש היזדמנות ללכת מכות הם יהיו שם. פעם זה עם קהל של חוליגאנים פולנים ופעם אחרת זה עם והדי המחלה ופעם אחרת זה עם אוהדי בית"ר. מה שחבל הוא שאנשים נורמטיבים לכאורה מצטרפים אליהם במסווה של "שמירת החוק ושמירה על ביתו של הבעלים של הפועל ת"א "

שיהיה לך שבוע נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 06:41 
אדום אופטימי כתב:
Dushi כתב:
מעניין אותי מה היה קורה אם לא היה שם קהל של הפועל.. והייתה מחאה רצינית נגד רמון.
בטח היו נפתחים דיונים של " כוסאומו חבל לא באו אוהדי הפועל לזיין אותם "

תפסיקו להיות קהל מתייפיף, אוהדי מכבי היו צריכים לקחת בחשבון שיש אוהדים בהפועל שלא מוכנים שיפגינו נגד הבעלים שלהם .

אני בטוח שאם היינו מפגינים מול הבית של מיצי גולדהאר מסיבה כלשהי, אוהדי מכבי היו מגיעים, בטח שבוע לפני דרבי.

שאלת שאלה רצינית מאוד וגילית עיניין רב במספר נושאים.
אז ראשית אני לא חושב שאני ועוד רבים היו כותבים את המשפט "כוסאומו חבל לא באו אוהדי הפועל לזיין אותם" כי רבים מתנגדים לאלימות ולא מחפשים מכות ובוודאי לא מתלהבים מהם אולי כמוך.

שנית, גם אותי מעניין מה היית כותב אם טביב היה נוהג כמו ההנהלה הנוכחית ( נניח שרמון אשם) ואוהדי מכבי היו מפגינים מול ביתו ? רוב הקהל של הפועל היה נוהג כמו שנהג אתמול. יש לי הרושם שלא אתה ולא חברי העמותה שיצאו להגן "על הבעלים של הפועל" לא היו מתייצבים שם מול המחנה הצהוב, אבל אולי אני טועה וכן הייתם ניזעקים להגן על "כבודו האבוד" של הבעלים.

אני בטוח שיש כאלה שהיו הולכם להגן על ביתו של טביב אבל לא בגלל שהם שוחרי שלום וצדק אלא מאחר ובכל זמן שיש היזדמנות ללכת מכות הם יהיו שם. פעם זה עם קהל של חוליגאנים פולנים ופעם אחרת זה עם והדי המחלה ופעם אחרת זה עם אוהדי בית"ר. מה שחבל הוא שאנשים נורמטיבים לכאורה מצטרפים אליהם במסווה של "שמירת החוק ושמירה על ביתו של הבעלים של הפועל ת"א "

שיהיה לך שבוע נפלא.

תפסיקו לנסות להשוות את טביב לבעלים הנוכחי. איזה מדד יש בדיוק? כולם יודעים לקחת את טביב אחרי כל הסכסוך שהיה לו עם הקהל. אז כן, אם זה היה טביב בהתחלה תאמין לי שאוהדי הפועל גם היו מגיעים לאותו מקום שמכבי הייתה מפגינה.
איפה רשמתי שאני מתלהב או מחפש מכות?
רשמתי שיש אוהדים שיפריע להם אם יפגינו ליד הבית של הבעלים.
ומה שבטוח שמכבי הביאה את זה על עצמה. בטח שיש לך עוד שבוע דרבי והרוחות גם ככה להוטות. מה לעשות שלא כולם מגיבים כמוך אדום אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 07:34 
האדום הצורר כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
זיינו אותם
ותעשו טובה, מתייפיפים, אוהדי מכבי באו לבית של רמון. עשו רעש, שבוע לפני דרבי. מה חשבתם?
ובטח לפני שהתנפלו עליהם היה איזה קללות או התגרויות או איזה קללות הפועל זונה.
והם לא בני 14, צאו מהסרט
דרבי חם יהיה לנו

וואו. זיינו אותם. יוהו. איזה יופי. איך סימנו טריטוריה.
אמירות ופעולות כאלה מעידות בעיקר על פחד וחולשה, חוסר יכולת לראות מעבר לקצה האף שלך ולהבין שגם אם במקרה האוהדים שממול לובשים צהוב, אם הם אומרים דברים נכונים
אולי עדיף לא להפריע להם.
נראה לי שאולטראס הפועל הוא לא שומר הראש של חיים רמון, ואם מישהו שם במקרה חושב שזה התפקיד שלו נראה לי שהוא קצת התבלבל. אולי אנשים שכחו שהמאבק מול טביב היה בעיקר על היכולת שלנו להגדיר את עצמנו כקהילה במקום כצעצוע של אדם זה או אחר. כשהאדם שעומד בראש המערכת של הפועל מחליט החלטות לא נכונות נגד עמדת העמותה שמייצגת את הקהילה ומישהו מחליט להפגין מולו, אתה באמת חושב שתפקידנו לפגוע במי שמנסה לדבר (אפילו שהוא אוהד מכבי)?
הטמטום, לפעמים אין סופי הוא.

כל מילה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 07:36 
אדום אופטימי כתב:
הוקיץ' כתב:

זה שאתה סולד מהם הבנו, רק שלהפגנות האלו אתה בכל מקרה לא מגיע, לבלומפילד גם לא ואפילו חברות בעמותה אתה לא עושה.
מה אתה כן עושה זה כותב פה בחצאי רמיזות ובהתנשאות לא כדי להשיג משהו אלא נטו בשביל להרגיש נעלה (זאת תוספת שלי כבר).
ופרובוקציה לצורך העניין, זה לשאול שאלות כמו: "מה המטרה של ההפגנה?". הרי אתה לא מצפה לקבל תשובה, אתה כבר בטוח שאתה יודע את כל התשובות. זאת בעיני פרובוקציה.

לגבי השורה האחרונה, :LOL2:

להפגנות האלה בטוח שאני לא מגיע. סביר להניח חוץ ממקרה קיצוני שלא אגיע לכל הפגנה שאחשוד שהאולטראס מארגן ( נו זו גם פרובוקציה בעינך).
להפגנות נגד טביב הגעתי , לחלקם על קביים. אז יפה שאתה יודע לתקוף , אבל רצוי אך לא הכרחי שתדייק בהם.
לבלומפיד לא הגעתי בעונה שעברה כתוצאה מפציעה שאני לא מאחל אותה גם לשונאי רק לפני כמה חודשים התחלתי לנוע בחופשיות ולעבוד ללא מגבלה. מצטער , בלומפילד לא מספיק אטרקטיבי כדי שאגיע אליו עם קביים או על כיסא גלגלים.
לא עושה מנוי גם כמחאה וגם כי זה לא כדאי לי אישית כלכלית. אם כל המשחקים היו מתקיימים בשבת סביר מאוד להניח שהייתי עושה מנוי לעצמי + אחד נוער נוסף. אני מגיע למשחקים כשזה מסתדר לי עם העבודה ועם רמת העייפות שלי מהעבודה. לצערי אני לא צעיר וקם כל בוקר ב5 בבוקר ולא תמיד יכול להרשות לעצמי להגיע באמצע השבוע למשחק כדורגל. ד"א היית יבבלומפילד השנה פעמיים או שלוש ועד העונה שלפי הגעתי ליותר מ- 90% מהמשחקים בבלומפילד גם בלי להיות מנוי.
חברות בעמותה? מבחינתי משמעותה להיות בעלים של הקבוצה. מצטער יש לי נורמות מסויימות שלא מתאימות לי שהן מתקיימות בקבוצה שאני בעליה. חשבתי לתרום סכום של דמי חברות בעמותה כתרומה למאמץ ( כמו שעשיתי בכדורסל בעבר ) ולאחר התלבטות החלטתי שעמותת הכדורגל אינה ראויה לתרומתי.
אז אחרי שגמרת, או בעצם רק התחלת, לנגח אותי אישית על כך שאני לא מגיע לבלומפילד , ולא עושה חברות בעמותה ועל כולם קיבלת תשובות ( שאולי מבחינתך לא יהיו מספקות ) מה זה קשור לדעותי בפורום, חוץ מרצון לנגח אישית ?

כנראה שקיבלת עליך רושם שונה מהאמת ובכל מקרה זכותך לעשות מה שאתה רוצה בזמנך ובכספך וזה אכן לא רלוונטי לאשכול הזה כך שאני מתנצל.
לגבי שאר הדברים, הייתי שמח אם היית עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
טפיי על הפרצוף של רמון הבן זונה הזה והכלבלבים הכושלים שלו שמנהלים אותנו ומקבלים בכל הזדמנות את ההחלטה הגרועה ביותר למצבו של המועדון באותו זמן נתון.
לא רק שעניין המחירים לא תרם לתדמית של המועדון שלנו,עכשיו גם מה שייזכרו מהסיפור זה את עניין המכות שהיו אתמול,שבטח לא ייגרמו ליותר משקיעים לרוץ ולרצות להשקיע במועדון.
אשכרה "lose lose situation" קלאסי מבחינת הקבוצה,ואחרי שבוע שבו זיינו אותנו על הדשא,ואחרי שניסינו להעלות קצת יותר עניין המודעות לגזענות,נישאר עם הזין ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 07:48 
סמל אישי של המשתמש
19505 כתב:
kobster כתב:
והנה אוהדי הפועל האלימים שוב בכותרות.
מתי פעם אחת נצא חכמים ולא צודקים ?
לא חסר לכל החארות סיבות להיכנס בנו, הדבר האחרון שאנחנו צריכים לעשות זה לספק להם עוד כאלה.
מעבר לכל, זה היה צפוי. צפוי מדי.

אני לא מבין,
מה הבעיה בזה שהקהל שלנו מצטייר כאלים ?

אין בעיה חביבי

רק שתדע שאם אתה כזה אז פעם אתה החטפת ופעם אתה חוטף ככה זה הולך.

חוץ מזה אין שום בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 07:59 
סמל אישי של המשתמש
ניצחת איתי הכל כתב:
19505 כתב:
kobster כתב:
לא חסר לכל החארות סיבות להיכנס בנו, הדבר האחרון שאנחנו צריכים לעשות זה לספק להם עוד כאלה.

אני לא מבין,

:ROSE:

רק אל תשכח נשמה, שפעם הבאה אתה הולך מכות, תהיה עם תפילין עליך שבורא עולם יותר יעריך אותך ויזכה אותך ביותר זכויות בעולם הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 09:32 
עושה רושם שיש תחרות מי יותר מטומטם, הנהלת הפועל, או אוהדיה (כפי שהם מיוצגים במקרה של ההפגנה הזאת).
כרגע האוהדים מנצחים בנקודות, ואלוהים יודע שיש להם תחרות קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 09:41 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
עושה רושם שיש תחרות מי יותר מטומטם, הנהלת הפועל, או אוהדיה (כפי שהם מיוצגים במקרה של ההפגנה הזאת).

מסכים לחלוטין.

האכזבה הגדולה היא לאו דווקא מהנהלת הקבוצה (שהוכיחה כבר את טימטומה לא פעם ולא פעמיים) ובטח לא מקהל האוהדים (שממנו אין לצפות להרבה), אלא דווקא מכמה נציגים רשמיים של האוהדים (ביניהם חברי הנהלת הכדורסל) שבאמת הייתי בטוח שהם מעט יותר שקולים ומסוגלים לפעול בחוכמה ובשיקול דעת, ולא מתוך אמוציות ומהבטן כאחרוני האוהדים.

מהם האכזבה הגדולה שלי הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 09:48 
אדום טורקי כתב:
19505 כתב:
kobster כתב:

אני לא מבין,

אין בעיה חביבי

רק שתדע שאם אתה כזה אז פעם אתה החטפת ופעם אתה חוטף ככה זה הולך.

חוץ מזה אין שום בעיה.

העניין הוא שהוא מחטיף ומי שחוטף בדרך כלל בחזרה זה ילדים קטנים בצד שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 09:50 
המרוויחה הגדולה היא כמובן המשטרה (אוהדי הפועל בשירות המשטרה ???) שעכשיו תוכל
לדרוש תוספת של שוטרים לדרבי ולעשות עלינו קופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
המרוויחה הגדולה היא כמובן המשטרה (אוהדי הפועל בשירות המשטרה ???) שעכשיו תוכל
לדרוש תוספת של שוטרים לדרבי ולעשות עלינו קופה.

בדיוק.
ככה שגם עכשיו כל התוספת שהוא לקח לכרטיסים תלך לאבטחה ומשטרה,בטח אחרי מה שהיה אתמול מול הבית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 09:57 
סמל אישי של המשתמש
טוב, עבר, היה, נגמר.

עכשיו צריכים לחזור ולהציף את השיח הציבורי בדיון נגד אלימות אוהדים (בית"ר) וגזענות ביציעים (טוטו תמוז, אירועי טדי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:18 
כשאני קורא את האשכול הזה פתאום אני חושב שמשטרה ביציעים זה לא כזה דבר רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
טוב, עבר, היה, נגמר.

עכשיו צריכים לחזור ולהציף את השיח הציבורי בדיון נגד אלימות אוהדים (בית"ר) וגזענות ביציעים (טוטו תמוז, אירועי טדי).

כן,אין ספק שכרגע הסוגייה של העיפו או לא העיפו בננה ואלימות אוהדים,מעניינת יותר מאשר מריבה אלימה בין אוהדי הפועל ומכבי.
ברגע שקרה מה שקרה אתמול,אתה יכול לעטוף שגים עם כל כמות הנייר שנכתבה על שבוע שעבר,כי זה כבר ממש לא רלוונטי ולא יעניין אף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אז אוהדי מכבי באים להפגין מול זה שהציל אותנו מאבדון עם הביוב , ואנחנו פשוט צריכים לשתוק?
לשבת בבית ולראות איך זה שהציל אותנו מופקר לידיהם ?

וטענותיהם אגב הן בדיחה :
מאשכול החדשות
ציטוט:
בהנהלת הפועל גילו אתמול כי במכבי ת"א מכרו אתמול כרטיסים 132-ב שקלים לאוהדי קבוצתם במשחק מול הפועל ר"ג

להם מותר
לנו לא

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
שער 7 הוא אדום כתב:
Frank Serpico כתב:
טוב, עבר, היה, נגמר.

כן,אין ספק שכרגע הסוגייה של העיפו או לא העיפו בננה ואלימות אוהדים,מעניינת יותר מאשר מריבה אלימה בין אוהדי הפועל ומכבי.
ברגע שקרה מה שקרה אתמול,אתה יכול לעטוף שגים עם כל כמות הנייר שנכתבה על שבוע שעבר,כי זה כבר ממש לא רלוונטי ולא יעניין אף אחד.

פראנק היה ציני,כמדומני.
ואין שום קשר,ממילא לא היה עוזר לנו כלום.
ביתר יצאה בלי עונש.
תמיד במשחקים מול ביתר הם ינהמו כלפי שחורים וישירו שירים אסורים על פי החוק נגד הערבים.
תמיד במשחקים מול מכבי שתהיה קרן ליד שעק 11-12 ייזרקו דברים מכל הבא ליד על השחקן של הפועל.
תמיד במשחקים של הפועל שייזרק עלה או מצית נופיע לבית הדין.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:32 
סמל אישי של המשתמש
זה לא 132 ש"ח, אבל קרוב.
הכרטיס היקר למכבי עולה 110 ש"ח פלוס 15 ש"ח עמלת אינטרנט/טלפון.
ביחד 125 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:34 
ItaiH6 כתב:
חבק אותי... כתב:
אדום אופטימי כתב:
כתבת הרבה שטויות אדון חבק אותי.
ואם אתה עייף אל תקרא את תשובתי.
לא כולם מוכנים להקריב עבור הפועל כמוך. אתמוך בהענקת פרס פוליצר לך על תרומתך האדירה להפועל. סליחה על עידוד ולקהל.
לא כולם מוכנים ללכת למשחקי נוער של הפועל. אתה נהנה מיכך. יש כאלה שלא.
ואעצור כאן כי זה הופך לוייכוח אישי.

מישום מה אני חש שלפני שלושה חודשים לא הייתה כותב את אותה הודעה שכתבת אבל זו רק תחושה.
כל טוב.

אתה בורח מהשאלה העיקרית כרגיל אתה מתייחס לטפל ולא לעיקר ולכן כתרומה לקהילה אני אשאל אותך שאלה באותיות קידוש לבנה...

למה אתה לא שם כסף בעמותה ???

אחרי היום אני חייב להודות שאני מבין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

גם אני חושב שהטרחנות של אופטימי וקורמן צריכה להיפסק, אבל אני כמעט בטוח שאין חוק שאוסר על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
זה לא 132 ש"ח, אבל קרוב.
ביחד 125 ש"ח.

אז מה הפאקינג הבעיה שלהם ומה הבעיה של עוד כמה מיקירי הפורום ?
היצע וביקוש!
שהפועל תל אביב לוקחת לאוהדיה מול הפועל עכו 110 שח או 80 שח או 60 שח , אני יכול להבין.
מה הבעיה לקחת כאלו סכומים אם יש היצע?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:39 
צריך להתייחס למחירי הכרטיסים כאילו אין מכבי והפועל
ובכללי על כל הפעולות של כל הנוגעים בדבר , אוהדי מכבי , הנהלת הפועל ,אוהדי הפועל והנהלת הפועל , הכל עובר עליך וחרא בידיך .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:42 
פאביו בהיותך כלכלן שמזכיר את מונח הקסם "היצע וביקוש" - אשמח אם תסביר לי מדוע המחירים גבוהים גם כשאין ביקוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:44 
Frank Serpico כתב:
אדום מטלי כתב:

מסכים לחלוטין.

האכזבה הגדולה היא לאו דווקא מהנהלת הקבוצה (שהוכיחה כבר את טימטומה לא פעם ולא פעמיים) ובטח לא מקהל האוהדים (שממנו אין לצפות להרבה), אלא דווקא מכמה נציגים רשמיים של האוהדים (ביניהם חברי הנהלת הכדורסל) שבאמת הייתי בטוח שהם מעט יותר שקולים ומסוגלים לפעול בחוכמה ובשיקול דעת, ולא מתוך אמוציות ומהבטן כאחרוני האוהדים.

אם אתה מתכוון לראצ׳ו שהגיב כאן, הוא לא נבחר לנציגות רשמית של העמותה והוא לא מייצג את העמותה, נראה לי שהוא הלך ועודד אוהדים לבוא על דעת עצמו ולא כנציג העמותה וזו זכותו. כאשר ייבחר, אם ייבחר ובכלל יהיה מעוניין בתפקיד, אז אני אישית אצפה ממנו לדבקות במטרת העמותה כפי שפירט לקורמן באשכול המקביל, דאגה לקהילה, התנדבות וכו׳. אני חייב לומר, אני בעיקר מאוכזב מבחירת האנשים שמנהלים את המועדון היום, אין לי טענות לרמון שבאמת הגיע ואולי יוציא אותנו מהידיים של טביב, אבל עד היום ההנהלה היא בדיוק המייצגת של כל הדברים שאני ועוד רבים אחרים הפגנו נגדם, ניהול חובבני השחרת שם המועדון ניהול אוהדים מקורבים וכו׳, יש כמובן גם צדדים חיוביים, אך כרגע הסך השלילי מאפיל עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:45 
פאביו כתב:
אנטיגונה כתב:
זה לא 132 ש"ח, אבל קרוב.
ביחד 125 ש"ח.

היצע וביקוש!
שהפועל תל אביב לוקחת לאוהדיה מול הפועל עכו 110 שח או 80 שח או 60 שח , אני יכול להבין.

כשבשנה הבאה ייקחו 90 ש"ח למשחק רגיל ויעלו את מחירי המנויים ב-10% תבין למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
פאביו כתב:
אנטיגונה כתב:
זה לא 132 ש"ח, אבל קרוב.
ביחד 125 ש"ח.

היצע וביקוש!

כשבשנה הבאה ייקחו 90 ש"ח למשחק רגיל ויעלו את מחירי המנויים ב-10% תבין למה.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
Frank Serpico כתב:
אדום מטלי כתב:

מסכים לחלוטין.

אם אתה מתכוון לראצ׳ו שהגיב כאן, הוא לא נבחר לנציגות רשמית של העמותה והוא לא מייצג את העמותה, נראה לי שהוא הלך ועודד אוהדים לבוא על דעת עצמו ולא כנציג העמותה וזו זכותו. כאשר ייבחר, אם ייבחר ובכלל יהיה מעוניין בתפקיד, אז אני אישית אצפה ממנו לדבקות במטרת העמותה כפי שפירט לקורמן באשכול המקביל, דאגה לקהילה, התנדבות וכו׳. אני חייב לומר, אני בעיקר מאוכזב מבחירת האנשים שמנהלים את המועדון היום, אין לי טענות לרמון שבאמת הגיע ואולי יוציא אותנו מהידיים של טביב, אבל עד היום ההנהלה היא בדיוק המייצגת של כל הדברים שאני ועוד רבים אחרים הפגנו נגדם, ניהול חובבני השחרת שם המועדון ניהול אוהדים מקורבים וכו׳, יש כמובן גם צדדים חיוביים, אך כרגע הסך השלילי מאפיל עליהם.

פרט להוצאה שלנו מידיו של טביב,אין שום דבר חיובי שההנהלה הזאת אחראית לה.
אני מניח לרגע בצד את העניין המקצועי שגם לגביו יש אי אילו שאלות מטרידות ומהלכים לא ברורים,אבל ברמת המנהלת וברמה של דאגה לקהל,אני מנסה ולא מצליח להיזכר אפילו בדבר אחד טוב שרמון והכלכלבים עשו פה בארבעת החודשים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ***כולם באים היום לבית של רמון***
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

כן, כי מה שקורה מול הבית של רמון משקף את מה שקורה ביציעים.
או לחלופין היה עדיף שהבלגן בטדי היה נגמר עם 50 פצועים ו3 יציעים שהיו סופגים גז מדמיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 נובמבר 2012, 10:51 
chimpfive כתב:
ItaiH6 כתב:
חבק אותי... כתב:
אדום אופטימי כתב:
כתבת הרבה שטויות אדון חבק אותי.
ואם אתה עייף אל תקרא את תשובתי.
לא כולם מוכנים להקריב עבור הפועל כמוך. אתמוך בהענקת פרס פוליצר לך על תרומתך האדירה להפועל. סליחה על עידוד ולקהל.
לא כולם מוכנים ללכת למשחקי נוער של הפועל. אתה נהנה מיכך. יש כאלה שלא.
ואעצור כאן כי זה הופך לוייכוח אישי.

מישום מה אני חש שלפני שלושה חודשים לא הייתה כותב את אותה הודעה שכתבת אבל זו רק תחושה.
כל טוב.

אתה בורח מהשאלה העיקרית כרגיל אתה מתייחס לטפל ולא לעיקר ולכן כתרומה לקהילה אני אשאל אותך שאלה באותיות קידוש לבנה...

למה אתה לא שם כסף בעמותה ???

אחרי היום אני חייב להודות שאני מבין אותו.

ארבעה חודשים חיכיתם לתירוץ מספיק טוב למה לא להשקיע כסף באהבתכם הפועל וסוף סוף מצאתם.
הידד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 382 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: