danired כתב:
אדום אופטימי כתב:
dino כתב:
אדום אופטימי כתב:
ההפגנה ליד הבית של רמון היא מוגזמת למרות שאוהדי המחלה צודקים.
אם כבר צריך להיצטרף אליהם ולא לראבק בהם.
להצטרף לאוהדי מקקי?
אוהדי מכבי הם בני אדם בסה"כ בחרו לאהוד את הקבוצה הלא נכונה.
וכשהם צודקים הם צודקים גם אם הם אוהדים את הקבוצה הלא נכונה.
אז אנחנו צריכים למחות נגד רמון, אין בעיה, אבל יש בעיתיות עם הפגנה של מכבי מול רמון.
אנחנו לא הלכנו להפגין מול הבית של דריקס כשהוא לקח לנו את שער 5, למה? מאותה הסיבה שהפגנה מול שגרירות מסוימת תמיד יוצרת מתיחות פוליטית, כל אחד צריך לדאוג להתנהגות שלו ושל אנשי ביתו, כשאתה מבקר את היריב אתה סתם מצית אש.
הם צודקים? אין בעיה, זה נאמר כבר לרמון, זה ברור, והמחיר גם השתנה, רק מכביסטים חושבים שמגיע להם הכל ושהשמש זורחת להם מהתחת, שישבו בשקט ושידאגו שאוהדי הפועל ר"ג לא ישלמו 100 ש"ח אחר כך שיבכו לאופירע.
יקירי.
אוהדי מכבי צבועיים כמו אוהדי הפועל.
הם לא מחו כשזיינו אותנו. ואנו לא מוחים כשמזיינים אותם ואותנו.
בד"כ מי שמארגן אצלינו את המחאות הם כאלה שהם מינויים. הם מנהיגי הקהל, וכל עוד הם לא יפגעו ( במשחקי חוץ כמובן כי במשחקי בית הם לא יכולים להיפגע בד"כ) הם לא יעשו כלום כי לא באינטרס שלהם לעשות משהו. הרי כל אחד עושה מה שבאינטרס שלו. ממזמן העקרונות מתו.
לרוב המינויים לא היה איכפת מעולם כמה גובים מאלה שאינם מינויים, כמו שלהנהלת העמותה לא איכפת כמה גובים מכאלה שאינם חברי עמותה (ואולי בעתיד פוטנציאלים להיות חברי עמותה).
אני לא מצדיק את אוהדי המחלה. אבל להתלונן עליהם ? אני מעדיף ךהתלונן על מה שקורה "בבית" לפני שאני מתלונן על אחרים.