תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:27 
redrony כתב:
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:
יופי, ובשדרות אתה כבר היית שאתה מדבר על שירי כדורגל?

הגישה הזו של "מי שלא נלחם על הכל, אסור לו להלחם על כלום" לא הגיונית בעליל.

אני מוחה על מה שמפריע לי, לך תמחה על מה שמפריע לך. זה שאני לא מוחה על מה שמפריע לך זה לא טיעון שקשור למשהו.
אני מודיע מראש שאני לא קדוש ולא כל דבר שמפריע לאחרים מפריע גם לי.

לא הבנתי מילה ממה שכתבת. מה הקשר אם הייתי בשדרות או לא?
המחאה העיקרית שלך אמורה להיות על חוסר צדק. דין שונה בין מעשים דומים לקבוצות שונות.
"להגיד לא לגזענות". אם יש גזענות לרדת מהמגרש. קבעת לעצמך סט של חוקים שמתאימים רק למה שמישהו אחר עושה לא בסדר. מה שאתה עושה לא בסדר, עובר, נסלח. זו צביעות.

אתה מצפה שיתחשבו בך שגזענות מפריעה לך, אבל שלאחרים מפריעות קריאות שואה, אתה שם על זה זין. אז למה שיתחשבו בך?

מה יש לא להבין?
אני מתעצבן על משהו שמפריע לי, אתה מביא לי משהו שמפריע לך, ואומר שזה הוא לא מפריע גם לי (מי כופה סט של חוקים על מי פה?) זה לא בסדר.

לי מפריע שאוכלים חיות. אני לא חושב שכל מי שיש לו בעייה עם משהו בעולם חייב שאכילת חיות תפריע גם לו, או שהוא יהיה צבוע.

לי מפריעה גזענות, לא מפריעים לי שירים על הבן של אובארוב/אבא של ביבראס/אבא של גרשון.

בעיני אבא שלי אגב, הקללות במגרשים היו מגעילות מדי, והוא הפסיק לבוא בסוף ה80, לפי ההגיון שלך אם בעיניך בן זונה בסדר אבל נאצי לא, אז גם אתה צבוע.

זה משחק די מטופש לא?

אתה גם קורא מה שאתה כותב?
אתה רוצה לנהל את העולם רק לפי מה שמתאים לך?
יכול להיות שבעיניי בן זונה זה בסדר ונאצי לא (זה לא, אבל לא משנה), אבל אני לא אקלל מישהו "בן זונה" אם אני יודע שזה מפריע לו בדיוק בגלל מה שאתה אומר. אולי לא יהיה אכפת לי שיגידו לי בן זונה כי לי זה לא מפריע.
אתה רוצה לעשות מה שבא לך ולא משנה במי זה פוגע והטענה שלך היא ש"לך זה לא מפריע", אבל שאוהדי בית"ר שאצלם "זה לא גזענות זה עקרון" ובכלל לא מבינים אולי מה אתה רוצה מהם כי אצלהם ערבי זה בכלל לא בן אדם מפנים את זה כלפיך, אתה נעמד על שתי רגליים.
אז איך אנשים יכולים להתקיים ככה בעולם הזה אחד ליד השני? הם חושבים ככה, אתה חושב ככה, אף אחד לא מכבד את השני - למה זה יוביל לדעתך?

אני אנסה לתמצת לך את זה למשפט, ואז אני מרים ידיים.

לי מפריע איקס, לא מפריע וואי. זה שלך מפריע וואי לא הופך אותי לצבוע.
כי יבוא מישהו שלישי שלו בכלל מפריע זד, ומבחינתו אני ואתה צבועים ביחד. לפי ההגיון הזה כל העולם צבוע, וכל מי שיתלונן על עוולה מסויימת, יטיחו לו שיש עוד עוולות בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:27 
joshsoos כתב:
רוני, אני לא יודע אם אתה אוהד הפועל סל, אבל אני יכול לדמיין שאתה לא מאלה שאמרו שעדיף שהיא תתפרק כדי ששאול יעזוב ורק אז משהו חדש יצמח ( הפלא ופלא, זה מה שקרה ). אתה נשמע כמישהו שמסרב לוותר על הצעצוע הפרטי שלו, או האשה המוכה, ולא משנה מה יקרה. אני לא מבין מה עוד צריך לקרות כדי שיירד לך החשק לכדורגל אחרי כל שמעוללים לנו, ומה יגרום לך להפסיק לדבר על שיקול דעת ועל מה האוהדים שלנו עושים ( להזכירך, נענשנו על הדברים האלה ) כשזה בכלל לא רלוונטי.
תפדל, בוא תציע התנהלות שקולה, מדודה, משחקת בהתאם לכללים, שתגרום למצב הזה להפסיק.

איזה מצב הזה?
אני חושב שהוא לא מבין מה כל כך נורא.
מבחינתו לבלוע ולהמשיך לשחק.
סה"כ כדורגל.
זה הוא כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:29 
joshsoos כתב:
רוני, אני לא יודע אם אתה אוהד הפועל סל, אבל אני יכול לדמיין שאתה לא מאלה שאמרו שעדיף שהיא תתפרק כדי ששאול יעזוב ורק אז משהו חדש יצמח ( הפלא ופלא, זה מה שקרה ). אתה נשמע כמישהו שמסרב לוותר על הצעצוע הפרטי שלו, או האשה המוכה, ולא משנה מה יקרה. אני לא מבין מה עוד צריך לקרות כדי שיירד לך החשק לכדורגל אחרי כל שמעוללים לנו, ומה יגרום לך להפסיק לדבר על שיקול דעת ועל מה האוהדים שלנו עושים ( להזכירך, נענשנו על הדברים האלה ) כשזה בכלל לא רלוונטי.
תפדל, בוא תציע התנהלות שקולה, מדודה, משחקת בהתאם לכללים, שתגרום למצב הזה להפסיק.

אני אוהד הפועל סל מגיל 6, אפילו לפני הכדורגל. מנוי לאוסישקין במשך כל השנים. אתה מוכן שיקרה בכדורגל מה שהיה בכדורסל? נכון, הקמנו קבוצה מליגה ב', היה מרגש ועכשיו אנחנו בליגת העל. בלי שאול ברוך השם, אבל עם קבוצה שמתמודדת בענף שלא קיים פה והוא נשלט ע"י מונופול אחד גדול ומבחיל שבמשך שנים עושה מה שהוא רוצה ומה שלא עשית או תעשה לא משנה את העובדה הזו. מבחינתי אין כדורסל בארץ ואני וויתרתי עליו פחות או יותר. זה מה שאתה רוצה שיקרה גם בכדורגל? אולי עדיף. הרבה פחות עצבים, יותר זמן למשפחה, אולי זה יעשה אותי גם מיליונר. אבל הפועל לא תהיה לי.
ושלא תטעה, אני מעריץ את מה שקורה בהפועל כדורסל, אני רואה משחקים, אני עדיין אוהד.
אבל כנראה שיותר קל לי להכיל את זה בענף שלעולם אני לא יוכל להיות בו הכי טוב. זה לא המצב בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:29 
שמכבי ידפקו לנו 3 ואחר כך יביאו לנו עונש הזוי כולם יבכו פה למה הפועל עלו לדרבי.
יום וחצי מנוחה ולהתכונן לדרבי זה בדיחה.
אבל לא נורא,עד הזיון הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:31 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:

צריך להרים תראש ולהתכונן טוב לרצף משחקים הזה. תפסיקו להיות לוזרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:32 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

למה לא ביום ראשון? כי זה אוטוטו וצריך זמן, כי זה לא הזמן והמקום הטובים ביותר. הדרבי כן.
לי אין הוכחה שהיו נהמות? אני עצמי הבאתי אותה כאן היום, הפנייה מדוייקת לנהמות שבשידור, תשמע ותגיד לי שלא היו. אני מבין שהכי חשוב לך איך הפועל מנצחים בנתניה, אבל ככה אתה תמיד, כאילו לא מסוגל לצאת מהתבנית ולהבין שאין לזה טעם, שזה לא התכלית ולא העיקר. מה הטעם לבוא ולנצח בנתניה אם לא תהיה שם עם החלוץ המרכזי שלך, שהרחיקו אותו בגלל משהו שמעולם לא היה כאן ( ושאותו שופט לא הרחיק על אותו דבר שחקנים אחרים )? מה הטעם לדבר על המאמן חסר המושג, השחקנים שלא מתפקדים, הכושר הלא קיים, ההתנהלות השערורייתית של ניהול הקבוצה ובקטע המקצועי, אם בא שופט שמפרק הכל? אם היחס לקבוצה הוא מקפח בצורה בלתי אפשרית ( אלי דסה לדוגמא לעומת תמוז/ידין/טועמה, זהבי והנבחרת, ידין ומויאל, דמארי וחיפה ), אם מצית קטנה ומחורבנת או שקית גרעינים שלא פגעו באף אחד גורמות לי לא להגיע לראות את הקבוצה במנוי שעליו שילמתי, וזריקת חפצים על המאמן ועל כל העולם בבלומפילד ונהמות בלתי פוסקות לא מקבלות יחס? את מי מעניינת נתניה, הדרבי, האליפות, הכדורגל, אם אין חשק לחשוב, לצפות, לסע למגרש? זו השורה התחתונה, אין חשק ואין טעם, מוציאים לנו אותו. אז לך לא, כנראה שהשכלתנות אצלך מעל הכל, ושום דבר לא יפגע בחשק, לא יודע אם לשמוח בשבילך או לרחם. וכן, גם דברים אצלנו בקהל הוציאו את אותו החשק, אבל מעולם לא התעלמתי מהם והבעתי את דעתי וזה משהו פנימי שלנו.

לא אמרתי ולא רמזתי שהתעלמת. אתה שוכח - אבל אני מכיר אותך ומכבד אותך ומן הסתם, אנחנו גם חולקים המון דעות משותפות.
נכון - אצלי השכלתנות והפרקטיקה היא מעל הכל. לא טעית. אני רוצה שלי יהיה הכי טוב. אני, במקרה הזה, זה הפועל ת"א. לא רוני.
הטעם לבוא ולנצח בנתניה הוא שלי תהיה עונת כדורגל שתרגש אותי, מאבק על אליפות ורגעי אושר.
אתה יכול להגיד (ואולי מבחינתך בצדק) שבצורה הזו אין אושר, נצחון הוא לא רלוונטי וצריך לסגור את הכדורגל. אז תלך, תתאמץ ותסגור את הכדורגל. תרד ליגה.
תגיד אני ככה לא מוכן יותר. זכותך וחובתך אם אתה לא יכול להכיל את זה יותר. אני חושב שחלק גדול מאלה שקוראים לא לעלות לדרבי יתעוררו עוד שלושה חודשים בלי הפועל ת"א הם אולי היו רוצים לחזור אחורה ולחשוב שוב על איך היה צריך לפעול.
אני יודע שעכשיו אני עצבני, אבל אם יקרה הנס וננצח את נתניה והדרבי, כל הפורום פה ישכח את מה שהיה פה עד הפעם הבאה שידפקו אותנו. האדרנלין שהכדורגל נותן לנו חזק יותר מהכל. אתה אולי תבחר להגיד לעצמך שנצחנו בדרבי, אבל משיח דפק אותנו והכל פה מושחת ומקפחים אותנו כל היום וכל הלילה. בקיצור - אתה לא יכול לנצח בשום מצב. רק לשבור את הכלים. אני מעדיף להנות ממה שאני יכול, להתקומם על מה שמרגיז אותי ולהיות עצוב שהפועל מפסידים. כי אחרי הכל, וזה לא מתאים לי להגיד, זה בסה"כ כדורגל.

ואני חושב שתביט קצת מעבר לכתף, אל הפורום הסמוך, ותראה שם הרבה אנשים שגם אתה מכיר ששברו את הכלים, ונמצאים היום במצב אחר לחלוטין. הכלים נשברו כי לא היה טעם יותר, והיום המצב הוא שונה ב180 מעלות, וזה לקח הרבה זמן וכאב וכוח, אבל זה היה שווה, כי החשק והתאווה שאבדו חזרו, ועימם ההבטחה שמכאן והלאה שום דבר שהיה לא יחזור עוד. אם אתה מעדיף ליהנות ממה שאתה יכול, אני מבין ששום דבר שעוד יקרה לא ישבור אותך, ואתה בוודאי היית מהבודדים ( בתאוריה, כי אתה לא אוהד כדורסל למיטב ידיעתי ) שהיו מגיעים לראות את הפועל שאול בשנותיה האחרונות, ממש כמו אשה מוכה או סתם מישהו שלא אכפת לו ובא כי זה "בסה"כ כדורסל". מי שגדל על ספורט וספורטיביות לא יוכל לקבל מצב בו היא אינה מתקיימת, לא ברמת הרגש ולא ברמת השכלתנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:34 
19 כתב:

כי יבוא מישהו שלישי שלו בכלל מפריע זד, ומבחינתו אני ואתה צבועים ביחד. לפי ההגיון הזה כל העולם צבוע, וכל מי שיתלונן על עוולה מסויימת, יטיחו לו שיש עוד עוולות בעולם.

מה שהופך אותך לצבוע זה שאתה מבקש סלחנות שאתה עושה משהו שמפריע למישהו אחר אפילו שהוא לא מפריע לך, ושלא מתחשבים בך, אתה צועק חמאס. זו צביעות.
לך מפריעה גזענות - אני אתחשב בך. לי מפריעה שאתה צועק שואה - תתחשב אתה בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:36 
ירושלים של זהבי כתב:
Yalla Hapoel כתב:

צריך להרים תראש ולהתכונן טוב לרצף משחקים הזה. תפסיקו להיות לוזרים

גבר,השחקנים חוזרים יום שישי לישראל אחריי לילה בלי שינה.
יש להם את הלילה של שישי לנוח,יום שבת בטח יהיה אימון מסכם,ויום ראשון חצי מנוחה עד הדרבי.
השחקנים יפלו מהרגליים ואני באמת חושש מתבוסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

ההשוואה לכדורסל לא כ"כ מדוייקת. בכדורסל המטרה הייתה לגרש אדם שהחריב את הקבוצה. לא לשנות סט חוקים שלם.
בכדורסל ידענו שכשנגיע לליגת העל יהיה בסדר כי אין שאול, בכדורגל נשאר עם אותם דיינים ואותה מערכת גם אם נעלה 17 פעם מליגה ב' לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

דורני, אני באמת לא מאמין שאתה דוחף את השואה לדיון.
חלאס. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:37 
redrony כתב:
19 כתב:

מה שהופך אותך לצבוע זה שאתה מבקש סלחנות שאתה עושה משהו שמפריע למישהו אחר אפילו שהוא לא מפריע לך, ושלא מתחשבים בך, אתה צועק חמאס. זו צביעות.

אבל אני לא צועק שואה.
ואני לא מבקש התחשבות, אני מבקש ענישה שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:41 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אני אוהד הפועל סל מגיל 6, אפילו לפני הכדורגל. מנוי לאוסישקין במשך כל השנים. אתה מוכן שיקרה בכדורגל מה שהיה בכדורסל? נכון, הקמנו קבוצה מליגה ב', היה מרגש ועכשיו אנחנו בליגת העל. בלי שאול ברוך השם, אבל עם קבוצה שמתמודדת בענף שלא קיים פה והוא נשלט ע"י מונופול אחד גדול ומבחיל שבמשך שנים עושה מה שהוא רוצה ומה שלא עשית או תעשה לא משנה את העובדה הזו. מבחינתי אין כדורסל בארץ ואני וויתרתי עליו פחות או יותר. זה מה שאתה רוצה שיקרה גם בכדורגל? אולי עדיף. הרבה פחות עצבים, יותר זמן למשפחה, אולי זה יעשה אותי גם מיליונר. אבל הפועל לא תהיה לי.
ושלא תטעה, אני מעריץ את מה שקורה בהפועל כדורסל, אני רואה משחקים, אני עדיין אוהד.
אבל כנראה שיותר קל לי להכיל את זה בענף שלעולם אני לא יוכל להיות בו הכי טוב. זה לא המצב בכדורגל.

זה מה שאני רוצה? רבאק, רוני, זה מה שקורה!!!!!!!!
גם אני ויתרתי על הכדורסל לפני שנים בגלל שהענף גמור, כמו שויתרתי על הצבעה לכנסת כי אין טעם ועוד דברים מאותה משפחה. מאותו טעם, אני אוותר גם על הכדורגל, כי ספורט אין כאן וחבל על הזמן, העצבים, הכסף, החיים שמתבזבזים לחינם. אני באמת לא מבין מה עוד צריך להסביר ולהביא שזה מה שקורה, הרי אנחנו אוכלים את אותם דברים ביחד, אני ואתה ואלפי אוהדים. זה מה שקורה, רוני, וחבל לי שאתה מסרב לפקוח עיניים ולראות את המציאות. אני מסרב להמשיך כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:43 
רק הבדל אחד. קללות שואה הן חוקיות בעולם האמיתי.
גזענות לא.
ומהותית, יש פה שני דברים שונים לחלוטין.
האחד הוא שימוש ברטוריקה קיצונית וכמעט חתרנית כדי לבדל את עצמך או כדי לקצין תחושות, השני הוא תפיסת עולם שמנציחה תפיסה היררכית של אנשים על פי גזעם והיא אפילו לא זקוקה למילים כדי לצאת החוצה.
זה פי מיליון יותר חמור. פי מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:44 
joshsoos כתב:
ואני חושב שתביט קצת מעבר לכתף, אל הפורום הסמוך, ותראה שם הרבה אנשים שגם אתה מכיר ששברו את הכלים, ונמצאים היום במצב אחר לחלוטין. הכלים נשברו כי לא היה טעם יותר, והיום המצב הוא שונה ב180 מעלות, וזה לקח הרבה זמן וכאב וכוח, אבל זה היה שווה, כי החשק והתאווה שאבדו חזרו, ועימם ההבטחה שמכאן והלאה שום דבר שהיה לא יחזור עוד. אם אתה מעדיף ליהנות ממה שאתה יכול, אני מבין ששום דבר שעוד יקרה לא ישבור אותך, ואתה בוודאי היית מהבודדים ( בתאוריה, כי אתה לא אוהד כדורסל למיטב ידיעתי ) שהיו מגיעים לראות את הפועל שאול בשנותיה האחרונות, ממש כמו אשה מוכה או סתם מישהו שלא אכפת לו ובא כי זה "בסה"כ כדורסל". מי שגדל על ספורט וספורטיביות לא יוכל לקבל מצב בו היא אינה מתקיימת, לא ברמת הרגש ולא ברמת השכלתנות.

אני מניח שהפורום הסמוך זה הכדורסל. איפה הם נמצאים היום? במקום טוב יותר מאשר עם שאול? בטוח. ברור, זה משנה בכדורסל אם אתה בליגה ב' או בליגת על? ברור שלא. כי להגיע ליורוליג אתה לא יכול, יש רק קבוצה אחת שיכולה להגיע לשם. יש לה חוזה חתום.
גמר גביע המדינה נערך כל שנה אצלה בבית. קובעים חוקים שנועדו כדי להקשות עליה במיוחד (כאילו שזה משנה מי אלופה פה). אתה מדבר איתי על ענף ספורט לא קיים, שמושחת פי אלף מכל מה שיש בכדורגל פה. שיו"ר של קבוצה הלך ומנע משחקן של הפועל (קליגר ולייבוביץ') לשחק באיזו טענה מגוחכת. שניהלה עם שחקנים של קבוצה יריבה מו"מ בזמן שהם שיחקו נגדה בסדרת גמר פלייאוף. משיח בדרבי? הצחקת את דגן ווירובניק.
ומתי אנחנו שברנו את הכלים? שהיה שאול. מוצדק, לא אומר שלא, אבל שברנו את הכלים רק שזה היה ברור שאם לא עושים את זה, אין קבוצה.
אתה מדבר על השחיתות בכדורגל? איך אתה חי עם ענף ספורט שבהגדרה אתה לא יוכל להתפתח בו בתנאים שווים?
זה לא המצב בכדורגל וברוך השם, זה גם לא יכול להיות. כי בכדורגל אין "מכבי ת"א". יש הרבה בעיות אחרות ברוך השם. אתה גם מבין שאני עצבני בדיוק כמוך. אבל אני חושב, אתה שובר.
הצעה פרקטית רצית? כמו שכבר כתבתי לך, תגיד לאבוקסיס שילמד אותם לצאת מהגנה להתקפה כמו בני אדם, תנצח את נתניה ואת הדרבי. תרגיש הרבה יותר טוב, תאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:47 
ברגר כתב:
NARKOTIKA כתב:
אגב,
אני בכלל לא הייתי עולה גם נגד נתניה כמו שציינת. אבל בכל זאת אני מנסה להישאר טיפה מציאותי. אם זה היה תלוי בי, היום הפועל פורשת מהליגה, עם מכתב בגודל של 10 דפים לכל עיתון בעולם ולמוסדות פיפ"א ואופ"א. הגזענות ניצחה. הידד.

ומה אתה משיג בזה? שנה הבאה להתחיל מהליגה הלאומית? מליגה ג'? שלא תהיה יותר קבוצת כדורגל שקוראים לה הפועל ת"א?

אולי לך יש נסיון חיים אחר.
אני למדתי שכיש לך עסוק עם משהו מושחת, מופקר ובלי מינימום של הגינות וצדק ככל שתתכופף יותר, תקבל את זה יותר עמוק.

יש מגמה ברורה ביחס אלינו.
הפעם הבאה תהיה גרועה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:54 
אוגוסטוס היל כתב:
גזענות לא.
האחד הוא שימוש ברטוריקה קיצונית וכמעט חתרנית כדי לבדל את עצמך או כדי לקצין תחושות, השני הוא תפיסת עולם שמנציחה תפיסה היררכית של אנשים על פי גזעם והיא אפילו לא זקוקה למילים כדי לצאת החוצה.

קללות שואה לא חוקיות בעולם האמיתי באירופה לדוגמא. הן לא חוקיות בעולם הכדורגל. והיית מאמין, פרימו אמר היום שבעיניו השואה זה חמור "פי מיליון מנהמות, פי מיליון". נשבע לך זה היה הציטוט שלו.
זה לא ההבדל. ההבדל הוא שאתה קורא קריאות שואה וקריאות מגעילות אחרות ובית"ר הם הגזענים.
ונרקוטיקה, השואה נכנסת פה כי ההצדקה להתנהגות של תמוז היא מה "שעבר עליו" בטדי. לכל אדם יש סף והוא היה צריך לקבל הקלות בעונש והיה מותר לו לקלל שופט כי הסף שלו זה קריאות גזעניות. שלאדם יש סף אחר זה לא מקובל פה.
גזענות היא תופעה מכוערת שנחשבת כהסתה ולכן היא אסורה. בצדק. אבל הרבה לפני שהיא מסיתה, היא משפילה. היא משפילה את האדם שנוקט בה ואת האדם שהיא מופנית כלפיו. ואתם בוחרים להתמקד בשואה, אבל נתתי פה גם דוגמואות אחרות מהרפרטואר של "שמעון מזרחי הוא יתום". פה אני מוכן להגיד שהדברים האלה הם בעיני "חמורים פי מיליון מגזענות ומקריאות שואה גם יחד, פי מיליון". והם מותרים גם לפי החוק וגם במגרשי הכדורגל. הם פשוט יכולים לגרום לבן אדם לרצות להרוג אותך.
אז תחסוך לי את ההגדרות המילוניות של מה זה גזענות, אני מבין אותן מצוין. תשתדל להיות מוסרי לפני שאתה מטיף לכל העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:55 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

אני מניח שהפורום הסמוך זה הכדורסל. איפה הם נמצאים היום? במקום טוב יותר מאשר עם שאול? בטוח. ברור, זה משנה בכדורסל אם אתה בליגה ב' או בליגת על? ברור שלא. כי להגיע ליורוליג אתה לא יכול, יש רק קבוצה אחת שיכולה להגיע לשם. יש לה חוזה חתום.
גמר גביע המדינה נערך כל שנה אצלה בבית. קובעים חוקים שנועדו כדי להקשות עליה במיוחד (כאילו שזה משנה מי אלופה פה). אתה מדבר איתי על ענף ספורט לא קיים, שמושחת פי אלף מכל מה שיש בכדורגל פה. שיו"ר של קבוצה הלך ומנע משחקן של הפועל (קליגר ולייבוביץ') לשחק באיזו טענה מגוחכת. שניהלה עם שחקנים של קבוצה יריבה מו"מ בזמן שהם שיחקו נגדה בסדרת גמר פלייאוף. משיח בדרבי? הצחקת את דגן ווירובניק.
ומתי אנחנו שברנו את הכלים? שהיה שאול. מוצדק, לא אומר שלא, אבל שברנו את הכלים רק שזה היה ברור שאם לא עושים את זה, אין קבוצה.
אתה מדבר על השחיתות בכדורגל? איך אתה חי עם ענף ספורט שבהגדרה אתה לא יוכל להתפתח בו בתנאים שווים?
זה לא המצב בכדורגל וברוך השם, זה גם לא יכול להיות. כי בכדורגל אין "מכבי ת"א". יש הרבה בעיות אחרות ברוך השם. אתה גם מבין שאני עצבני בדיוק כמוך. אבל אני חושב, אתה שובר.
הצעה פרקטית רצית? כמו שכבר כתבתי לך, תגיד לאבוקסיס שילמד אותם לצאת מהגנה להתקפה כמו בני אדם, תנצח את נתניה ואת הדרבי. תרגיש הרבה יותר טוב, תאמין לי.

כמו שהסברתי לך בתגובה הקודמת, אני לא מתעניין בכדורסל שנים כמוך, אין לזה טעם מבחינתי. אבל להרבה אוהדים אחרים יש עדיין טעם. והיה ויש להם את הרצון לשנות, והקבוצה חזרה השנה לליגה גם במטרה הברורה הזו- לשנות. ומה אתה יודע, גמר גביע המדינה השנה ייערך בחיפה ולא אצל החלאות. ומי יודע, אולי דברים יתחילו לזוז עכשיו, כי אופוזיציה אמיתית חזרה, והיא כבר לא מפחדת, כי היא עברה הכל והייתה בתחתית הבאר. והכי חשוב- היא לא שותקת יותר, ועומדת על שלה ולא תתן שידפקו אותה, בטח לא בלי מאבק. כן, אין מכבי כדורסל בכדורגל, אבל יש חוסר ספורטיביות ושיוויון מסוג אחר, כזה שמביא לאותו מקום- אין טעם למשחק כפי שהוא. החשק שמת לי לחלוטין לכדורסל, חזר קצת בשנים האחרונות, ואולי ימשיך ויתגבר.
ובקשר להצעה הפרקטית שלך, אנחנו פשוט לא על אותו דף. צר לי, אבל אתה מנותק לחלוטין..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:58 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

זה מה שאני רוצה? רבאק, רוני, זה מה שקורה!!!!!!!!
גם אני ויתרתי על הכדורסל לפני שנים בגלל שהענף גמור, כמו שויתרתי על הצבעה לכנסת כי אין טעם ועוד דברים מאותה משפחה. מאותו טעם, אני אוותר גם על הכדורגל, כי ספורט אין כאן וחבל על הזמן, העצבים, הכסף, החיים שמתבזבזים לחינם. אני באמת לא מבין מה עוד צריך להסביר ולהביא שזה מה שקורה, הרי אנחנו אוכלים את אותם דברים ביחד, אני ואתה ואלפי אוהדים. זה מה שקורה, רוני, וחבל לי שאתה מסרב לפקוח עיניים ולראות את המציאות. אני מסרב להמשיך כך.

שכנעת אותי. בוא נסגור. מה הפריט הבא ברשימה? כי לי הם מתחילים להיגמר. אני מניח שלך יש חיים מאושרים ומלאים. אני מקנא בך, מודה.
יכול להיות שבלי הפועל יהיה לי יותר טוב. אשתי, השותפים שלי, לכולם יהיה יותר קל, תאמין לי.
על מה אתה מתעצבן אני לא מבין. הרי אין לך בעיה לקום מחר ושזה לא יהיה לך. אם הייתי במצב שלך, אני מודה, הייתי בעד לא להופיע לדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:01 
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גזענות לא.

קללות שואה לא חוקיות בעולם האמיתי באירופה לדוגמא. הן לא חוקיות בעולם הכדורגל. והיית מאמין, פרימו אמר היום שבעיניו השואה זה חמור "פי מיליון מנהמות, פי מיליון". נשבע לך זה היה הציטוט שלו.
זה לא ההבדל. ההבדל הוא שאתה קורא קריאות שואה וקריאות מגעילות אחרות ובית"ר הם הגזענים.
ונרקוטיקה, השואה נכנסת פה כי ההצדקה להתנהגות של תמוז היא מה "שעבר עליו" בטדי. לכל אדם יש סף והוא היה צריך לקבל הקלות בעונש והיה מותר לו לקלל שופט כי הסף שלו זה קריאות גזעניות. שלאדם יש סף אחר זה לא מקובל פה.
גזענות היא תופעה מכוערת שנחשבת כהסתה ולכן היא אסורה. בצדק. אבל הרבה לפני שהיא מסיתה, היא משפילה. היא משפילה את האדם שנוקט בה ואת האדם שהיא מופנית כלפיו. ואתם בוחרים להתמקד בשואה, אבל נתתי פה גם דוגמואות אחרות מהרפרטואר של "שמעון מזרחי הוא יתום". פה אני מוכן להגיד שהדברים האלה הם בעיני "חמורים פי מיליון מגזענות ומקריאות שואה גם יחד, פי מיליון". והם מותרים גם לפי החוק וגם במגרשי הכדורגל. הם פשוט יכולים לגרום לבן אדם לרצות להרוג אותך.
אז תחסוך לי את ההגדרות המילוניות של מה זה גזענות, אני מבין אותן מצוין. תשתדל להיות מוסרי לפני שאתה מטיף לכל העולם.

זה לא המקום לפתח על זה דיון, אבל אם אתה מפספס פה משהו בסיסי ששונה מהותית בין גזענות לבין הקנטות ילדותיות / מגעילות/ מצחינות וכל מה שלא תרצה. חברתית וערכית גילויי גזענות חמורים הרבה יותר מה"שימון תתאבד". ולגבי פרימו, זה כמובן רק מחזק את הטענה שלי B-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:01 
גם אני מקנא, הלוואי עלי להיות כל כך מנותק, הייתי חוסך לעצמי כל כך הרבה עצבים וכאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:06 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

אבל אני לא צועק שואה.

מה זאת אומרת אתה לא צועק שואה? אתה זה לא 19, אתה זה הפועל. גם אני. אני במובן זה, צועק שואה בדיוק כמווך.
ולגבי ענישה שווה, ברור, זה מרתיח, אבל זה דיון אחר לגמרי.
הטענה שלך היא למה בית"ר לא עומדת לדין? צודק ב-100%.
זה שטוטו עמד לדין זה מוצדק, מה לעשות. זה שהוא הורחק לא מוצדק, זה שהוא החליט לקלל אחרי זה את השופט זה נושא אחר לגמרי. זה שהיו אולי צריכים להקל עליו בגלל מה שהוא עבר בטדי? מסכים, אולי.
אבל כל האשכול הזה התחיל בגלל העונש של טוטו. האשכול הזה היה צריך להיפתח ביום שלישי אחרי שהנהמות של אוהדי בית"ר לא הוזכרו בדו"ח.
הוא היה צריך להיפתח ב-2007 אחרי שמכבי הפציצו את טועמה ולא עמדו אפילו לדין. הוא היה צריך להיפתח אחרי ששחקנים של בית"ר לא העומדו לדין על סמך צילומי טלויזיה שבהם הם נראו חובטים בשחקן של בני יהודה בלי כדור.
לא אחרי ששחקן של הפועל קיבל עונש סביר (אפילו אם לא קצת חמור) בבית הדין ושההעמדה שלו לדין היתה מוצדקת לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:07 
joshsoos כתב:
גם אני מקנא, הלוואי עלי להיות כל כך מנותק, הייתי חוסך לעצמי כל כך הרבה עצבים וכאב.

אתה מנותק. בצורה אחרת, אבל מנותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:12 
redrony כתב:
joshsoos כתב:

ההבדל הוא שאני מנותק בגלל שמנתקים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:13 
גביזון כתב:
villa crespo כתב:
its-sick כתב:
bruno conti כתב:
נהמות או לא נהמות
בננות או לא בננות
טוטו כנראה זיין לנו את העונה.
אלא אם כן מרעי ייתן שער ניצחון בדרבי
ואז נגיד שהכל לטובה...
אבל את הנקודות מטדי זה על טוטו .
הכי כואב בעולם אבל זאת האמת
למה? מה בדיוק הוא עשה שזה בגללו?

הוא לא עשה כלום. חסיד אומות העולם.
אז על ההשתקה לבית"ר והאדום עוד אפשר להתווכח. בכל זאת, עוד תקדים על הפועל. מצד שני, במשחק כזה עדיף לא להסתכן בכלום ולא להתקרב לקהל שלהם בכלל.
אבל על המילים לשופט אין סליחה והדרבי הזה על הראש שלו.

אתה צודק באלף אחוז.
אם שחקן יהודי היה משחק באירופה וכל המשחק היה שומע קריאות כמו "נעשה מאמא שלך סבון" או "מנגלה מחכה בבית", והוא היה מבקיע, וסה"כ, שוב סה"כ עשה "שושש", והשופט מרחיק את אותו יהודי, אני בטוח שהוא היה מקבל זאת בהכנעה, בכל זאת הוא יהודי מושתן, שיקבל בהכנעה גם מהקהל, וגם מהשופט, ושילך עם ראש למטה. תנסה קצת לעכל את זה.

א. אתם מדברים כאילו במשחק נזרקו עשרות בננות ו- 15,000 אוהדי בית"ר נהמו לו. בפועל, אלה בעיקר המצאות שלנו. נהמו לו כמה מאות אנשים ועל זה בית"ר צריכה להיענש, כמו שהפועל הייתה נענשת בטוח.
ב. עם כל הכבוד לרחמנות שלכם על טוטו, תאמין לי שהוא יחיה. זה שחקן שמרוויח מאות אלפי שקלים בשנה, כדי שיוכל לשלוט על עצמו במשחקים כמו טדי ולא להרשות לעצמו בקלות בלתי נסבלת לדבר עם שופט ולגרום להרחקה ודאית שלו מהדרבי.
הוא ידע טוב מאד לנפנף בחוזה שלו מול הפועל כשזה היה נוח לו, אז בצד השני של החוזה הוא גם צריך לשחק ולהבין שדרבי זה לא עוד משחק שהוא יכול להשתין עליו ועלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:18 
אוגוסטוס היל כתב:
redrony כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
גזענות לא.

זה לא המקום לפתח על זה דיון, אבל אם אתה מפספס פה משהו בסיסי ששונה מהותית בין גזענות לבין הקנטות ילדותיות / מגעילות/ מצחינות וכל מה שלא תרצה. חברתית וערכית גילויי גזענות חמורים הרבה יותר מה"שימון תתאבד". ולגבי פרימו, זה כמובן רק מחזק את הטענה שלי B-)

אני לא מפספס כלום. בודאי שגזענות היא תופעה הרבה יותר גדולה וחמורה מהקנטות. תאמין לי שאני מבין את זה.
פה מדובר על רגשות של בן אדם מצד אחד ומוסר של ה"מקניטים/נוהמים" מצד שני.
אני יכול להגיד לך שאני אישית, גם בתור יהודי באירופה, אם מישהו היה אומר לי יהודון, הייתי מרחם עליו. לא יכול להגיד לך שזה היה לי נעים, אבל זה מעיד עליו הרבה יותר משזה מעיד עליי. אם היו מזכירים לי טרגדיה אישית בתור "הקנטה", הייתי מסוגל להרוג את הבן אדן בסיטואציה מסויימת. אבל זה אני. למישהו אחר יש כללים אחרים.
שאוהדי הפועל נהמו לשחקן של הכח כי הוא התגרה בהם, זה היה על הרקע הזה. של ההתגרות. אני יודע, הייתי שם. השחקן שחום העור הבין את זה ככה? הוא קיבל את הנהמות האלה בתור משהו ש"הגיע לו" רק כי הוא התגרה בקהל? מישהו מהנוהמים חשב על מה שהוא עושה בזמן שהוא הוציא מהפה שלו את המוצר הדוחה הזה?
אתה רוצה שנחפור בפורום ונראה את התגובות פה שהצדיקו את הנהמות האלה?
למה אוהדי בית"ר לא יכולים לטעון אותו דבר?
מה הם שונאים יותר, שחורים או ערבים? שמעת נהמות כלפי באדיר? נגד דג'מבה?
אוהדי בית"ר הם גזענים וכמו שכתבתי כמה פעמים, הרבה יותר נגד ערבים מאשר נגד שחורים מה שלא הופך אותם לחצי גזענים כמו ש-10 ניסה לטעון שאמרתי. זה גועל נפש בכל צורה כמו שהנהמות של אוהדי הפועל, כלפי השחקן של הכח היו גועל נפש.
אבל כמו שכתבתי, יש דברים שאנשים פה סלחנים כלפיהם ומסוגלים להכיל כל עוד זה לא מופנה נגדנו או מביא לענישה שלנו וזה מה שמרגיז אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:19 
יובל כתב:
נועם, התיאוריה שלך לגבי חוסר היכולת לקבל את ההפסד לא יכולה להיות רחוקה יותר מהמציאות.
העצבים והתסכול שלי אחרי ההפסד הם כאין וכאפס לעומת התחושות שאני מרגיש ביומיים האחרונים.

אני מתייחס אל התופעה בכללותה ולא פרטנית לגבי אדם כזה או אחר. עכשיו תענה לי בכנות - אם היינו מנצחים את המשחק אנשים פה היו מתבטאים באותה צורה כמו שהם מתבטאים בימים האחרונים? אין סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני בטוח שכל אחד שקהל של כמעט 20,000 איש היה צורח לו שהוא יהודון מלוכלך, היה מחליק את זה וחוזר להתרכז בכדורגל.

לראות מה אפשר לעשות בלי לחטוף יותר מדי (לעלות ולא לשחק, לעלות וכל כדור שמגיע לשחקן של הפועל עף ליציע , אפשר לחשוב על עוד ), ולעשות את זה.

לעלות לשחק בדרבי כשכל השחקנים צובעים את הפנים בשחור - א) הזדהות עם טוטו ב) להצביע על הצביעות של כל המוסדות שמנהלים פה את הכדורגל.
במקביל לפרסם סרטון עם הסבר רהוט באנגלית מדוע זה נעשה. רעש זה בטוח יעשה.

לא לעלות יהיה לא רק בגדר הרצחת וגם ירשת, אלא גם רצחת את היורשים. לא ייתן כלום חוץ ממתן סיבה לבית הדין של ההתאחדות לפנות לתקנון הקדוש בנושא אי הופעה למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:22 
redrony כתב:
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

אבל אני לא צועק שואה.

מה זאת אומרת אתה לא צועק שואה? אתה זה לא 19, אתה זה הפועל. גם אני. אני במובן זה, צועק שואה בדיוק כמווך.
ולגבי ענישה שווה, ברור, זה מרתיח, אבל זה דיון אחר לגמרי.
הטענה שלך היא למה בית"ר לא עומדת לדין? צודק ב-100%.
זה שטוטו עמד לדין זה מוצדק, מה לעשות. זה שהוא הורחק לא מוצדק, זה שהוא החליט לקלל אחרי זה את השופט זה נושא אחר לגמרי. זה שהיו אולי צריכים להקל עליו בגלל מה שהוא עבר בטדי? מסכים, אולי.
אבל כל האשכול הזה התחיל בגלל העונש של טוטו. האשכול הזה היה צריך להיפתח ביום שלישי אחרי שהנהמות של אוהדי בית"ר לא הוזכרו בדו"ח.
הוא היה צריך להיפתח ב-2007 אחרי שמכבי הפציצו את טועמה ולא עמדו אפילו לדין. הוא היה צריך להיפתח אחרי ששחקנים של בית"ר לא העומדו לדין על סמך צילומי טלויזיה שבהם הם נראו חובטים בשחקן של בני יהודה בלי כדור.
לא אחרי ששחקן של הפועל קיבל עונש סביר (אפילו אם לא קצת חמור) בבית הדין ושההעמדה שלו לדין היתה מוצדקת לחלוטין.

א. כן, זו הטענה שלי
ב. אני לא יודע איך התחיל הדיון, הוא נורא ארוך והתחלתי אותו מהטלפון ולא עברתי על כל הודעה והודעה, אבל אתה יודע, דינמיקה של דיון, הוא מתפתח.
ג. אני לא חושב שטוטו לא צריך לעמוד לדין בגלל מה שהיה ביציע (במאמר מוסגר ובלי קשר להעמדה הספיציפית הזו לדין, אני חושב שהשופטים בארץ הם חבורת ערסים מטומטמים שמה שמעניין אותם זה "לשמור על הכבוד" של עצמם. בכל העולם שחקנים מקללים שופטים על שריקות שלא נראות להם, אם זה לא משהו חריג במיוחד או שנמשך לאורך זמן חריג במיוחד, הם נוטים לא לשמוע, או להזהיר. בארץ על "אין לך מושג", הם זוכרים לרשום את זה בדו"ח של אחרי המשחק (אחרי המשחק כן? גם שופט הוא בן אדם, גם הוא מתעצבן, והייתי יותר מבין אם הוא היה שולף אדום בזמן אמת),כאילו מה כבר אמרו להם בלהט של הרגע.
ד. אני חושב שנפתחו כאלה אשכולות אחרי כל מקרה ומקרה שציינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:28 
joshsoos כתב:
redrony כתב:
joshsoos כתב:

ההבדל הוא שאני מנותק בגלל שמנתקים אותי.

לא, אתה מנותק כי אתה מיליטנטי ואין אצלך שטחים אפורים. הכל או כלום. אתה רוצה לשנות את העולם ואני באמת מעריך את זה אצלך, אפילו אם אני לא תמיד מסכים. יש לך תשוקה שלי אין, אני מודה.
הפועל זה בשבילי סוג של בריחה מהמציאות. משהו אחד שאני מתמסר אליו בלי כמעט יכולת להשפיע עליו. אני מאושר שמנצחים, לא מדבר יומיים שמפסידים, מבלה בפורום, קם באוגוסט בהתרגשות כל בוקר אולי החתימו מישהו. זה הניתוק שלי.
אחרי כל זה יש לי משפחה לפרנס, עבודה ועוד מלא דברים שבזכותם הפועל נשארת מה שהיא. זה נותן לי אדרנלין, משהו לצפות לו כל שבוע. זה כל כך חשוב לי שאני מוכן פה ושם גם לעגל פינות. אני יודע שזה לא הכדורגל הכי טוב בעולם, שהמערכת קצת דפוקה, שהאנשים שמנהלים אותה אלה אנשים שלא הייתי נותן להם לנקות לי את הבית. הכל אני יודע. ועדיין, בסוף שעולים על המגרש, אני מאמין שהם יכולים להיות הכי טובים ולנצח ובסוף גם לקחת אליפות. זה מה שמעניין אותי.
אני מודה, לפעמים זה מעוור אותי, פה ושם אני מפספס, אבל וואלה, אני חי עם זה מצוין במשך 30 שנה.
אני מבין שלך זה כבר לא מספיק ואלי גם לעוד איזה כמה חבר'ה. אני מצטער בשבילך ובאמת חושב שהיית יכול לחסוך לעצמך הרבה עצבים אם היית יכול להיות "מנותק" כמוני. אני קורא את המשפט הזה וצוחק...
יאללה, יש ילדים להשכיב, נתראה מאוחר יותר.
via con dios

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 21:29 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:
נועם, התיאוריה שלך לגבי חוסר היכולת לקבל את ההפסד לא יכולה להיות רחוקה יותר מהמציאות.
העצבים והתסכול שלי אחרי ההפסד הם כאין וכאפס לעומת התחושות שאני מרגיש ביומיים האחרונים.

אני מתייחס אל התופעה בכללותה ולא פרטנית לגבי אדם כזה או אחר. עכשיו תענה לי בכנות - אם היינו מנצחים את המשחק אנשים פה היו מתבטאים באותה צורה כמו שהם מתבטאים בימים האחרונים? אין סיכוי.

אם היינו מנצחים ותמוז היה מורחק מהדרבי ובית"ר לא היו מועמדים לדין? ברור שכן.
כמו שניצחנו את בית"ר בגביע וידין הורחק, היו פה אותן התבטאויות, אחת לאחת (חוקים שונים, נמאס, לא לעלות וכו').
מה לעשות, המצאת עכשיו תיאוריה שפשוט לא מתיישבת עם המציאות. ההפסד הוא ממש לא האישיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: