תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 16:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:29 
אני לא יודע מי שם לב לכך אבל בגלל שהדרבי ביום א' - אניימה משחק.
ביום ב' הוא אמור להיות על טיסה למשחק ידידות של נבחרת ניגריה.

באמת שלא יתכן לשחק ביום חמישי בחוץ ואז דרבי ביום א' , גם גוטמן מאכזב אותי בהתעקשות שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:30 
oMeR1 כתב:
NARKOTIKA כתב:
לאנשים פה אין מושג איזה רעש זה יעשה אם לא נעלה לדרבי.
אפילו תחילה של מושג.

הכל טוב ויפה, פה זה לא פרקטי.
אתה רואה את העונשים הפשוט הזויים שקיבלנו, מה יקרה אם לא נעלה? יורידו לנו 10 נקודות.

תשמע,
אתה לא הראשון, אז אני אגיב באופן כולל ואל תיקח את זה אישי.

כשמישהו כותב "לא לעלות לשחק", והתגובה שלך אליו זה "נו? אבל יורידו לנו נקודות!" זה לא מתוחכם בלשון המעטה. קצת פתאטי אפילו אני אומר.
אתה חושב שאני לא מודע להשלכות? כשאני אומר לא לעלות לשחק אני פחות או יותר מוותר על כדורגל השנה. אתה מאיים עליי בנקודות? לא אכפתי לי מהנקודות! מה לא ברור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:32 
התבאסתי לקרוא שטוטו אמר שהסימן היה מופנה כלפי עצמו ולא כלפי הגזענות המטונפת של אוהדי ביטר.
בכל מקרה אני לא חושב שלא לעלות לדרבי יתן לנו משהו במקרה הזה או ישנה משהו בגישה של בית הדין הבדיחה הזה, או של ההתאחדות או של כל גוף רשמי אחר פה. כן הייתי הולך בכל הכוח לאופ"א/פיפ"א עם תיעוד ולקוות שמהם תבוא הישועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:34 
NARKOTIKA כתב:
oMeR1 כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפילו תחילה של מושג.

אתה רואה את העונשים הפשוט הזויים שקיבלנו, מה יקרה אם לא נעלה? יורידו לנו 10 נקודות.

תשמע,

כשמישהו כותב "לא לעלות לשחק", והתגובה שלך אליו זה "נו? אבל יורידו לנו נקודות!" זה לא מתוחכם בלשון המעטה. קצת פתאטי אפילו אני אומר.
אתה חושב שאני לא מודע להשלכות? כשאני אומר לא לעלות לשחק אני פחות או יותר מוותר על כדורגל השנה. אתה מאיים עליי בנקודות? לא אכפתי לי מהנקודות! מה לא ברור?

תסביר כבר מה כן אכפת לך? מה אתה רוצה שיהיה פה? שאוהדי בית"ר לא יהיו גזענים? שההתאחדות תהיה מקום מתוחכם? שתיפסק השחיתות שאתה טוען לה?
באמת אתה חושב שתשיג את זה אם לא תעלה למשחק כדורגל.
הדבר היחיד הוא שתשיג לעצמך פטור של שנה מכדורגל, שנה הבאה תסתובב קצת ברחבי הארץ, ושתעלה ליגה אחרי שנה, עוד פעם ידפקו אותך שופטים ויעמידו לדין שחקן שיקלל שופט על הרחקה לא מוצדקת.
אתה בכלל חושב פרקטית לפני שאתה מציע הצעות? כמו שכתבתי, אפילו הוכחה שהיו נהמות בטדי אין לך. אתה רוצה לפוצץ, חושב שתעניש מישהו.
נכון, אם הפועל לא יעלו לדרבי זה יעשה המון רעש. שבוע ידברו על זה בכל כלי התקשורת. מה יהיה בסוף? ובבקשה תנסה להיות פרקטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:35 
יהודי שיהודי אחר אומר לו שואה, אמור להרגיש כמו אדם שחור ששחור אחר קורא לו ניגר.

להשוות בין קללה גזענית בין שני אנשים זהים לבין קללה גזענית שמופנית מגזע אחד לגזע אחר זה לא שיא ההוגנות.

תשוו את זה ליהודי שגרמני צועק לו אושוויץ אושוויץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:39 
יש כאן אוהדים שמאוהבים בתסמונת האישה המוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:42 
Redrony
:HEART2:
קול אחד שפוי בטרוף שמסביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:42 
19 כתב:

להשוות בין קללה גזענית בין שני אנשים זהים לבין קללה גזענית שמופנית מגזע אחד לגזע אחר זה לא שיא ההוגנות.

יש אדם שחור שקורא לאדם שחור "ניגר" כמו שאתה רואה בסרטים. אם אתה משווה את זה לקריאות השואה במגרשים, אתה מיתמם.
אבל אני אקשה עליך.
איך אמור להרגיש שמעון מזרחי ששרים "שמעון מזרחי הוא יתום"?
איך אמור להרגיש אדם שעבר טראומה ומישהו מביא למגרש בובה בדמות הבן שלו?
איך אמור להרגיש אדם שהבת שלו נהרגה בהתרסקות מטוס ומקניטים אותו על זה?
איך אמור להרגיש אדם שאומרים לו "אבא שלך מתהפך בקבר"?

אז גור שלף לא עצר את עצמו והגיב כמו שהגיב (אני מניח שאני ואולי אפילו גם אתה היינו מגיבים אותו דבר) ויש כאלה שמבליגים. בכל מקרה, אתה, מי שמקניט לא מוסרי בדיוק כמו אותם גזענים. אז אני שואל אותך, על דבר כזה אתה תומך בירידה של היריב מהדשא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:47 
יופי, ובשדרות אתה כבר היית שאתה מדבר על שירי כדורגל?

הגישה הזו של "מי שלא נלחם על הכל, אסור לו להלחם על כלום" לא הגיונית בעליל.

אני מוחה על מה שמפריע לי, לך תמחה על מה שמפריע לך. זה שאני לא מוחה על מה שמפריע לך זה לא טיעון שקשור למשהו.
אני מודיע מראש שאני לא קדוש ולא כל דבר שמפריע לאחרים מפריע גם לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
19 כתב:

יש אדם שחור שקורא לאדם שחור "ניגר" כמו שאתה רואה בסרטים. אם אתה משווה את זה לקריאות השואה במגרשים, אתה מיתמם.
אבל אני אקשה עליך.

אז גור שלף לא עצר את עצמו והגיב כמו שהגיב (אני מניח שאני ואולי אפילו גם אתה היינו מגיבים אותו דבר) ויש כאלה שמבליגים. בכל מקרה, אתה, מי שמקניט לא מוסרי בדיוק כמו אותם גזענים. אז אני שואל אותך, על דבר כזה אתה תומך בירידה של היריב מהדשא?
יש משהו במה שאתה אומר. ההבדל הוא שאנחנו נענשנו על שירים יותר מכל קבוצה אחרת, למרות שהשירים שלהם לא פחות גרועים.
הבעיה היא שרק אותנו מענישים. אם היו מענישים את כולם, לא היתה לי בעיה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:50 
redrony כתב:
joshsoos כתב:
שחם ורוני, די עם ההלקאה העצמית. אתם צריכים שאביא את הרשימה הארוכה של התקדימים והפסיקות שהן אך ורק נגדנו כדי להבין מה הולך כאן ולמה אנשים רוצים לפוצץ את הכל? חלאס כבר עם הצדקנות הזו, וטיעונים מקצועיים, ולהיות שקולים. מה עוזר להיות שקול? זה מה שישיג כאן משהו? במדינת ישראל? רבאק, איפה אתם חיים? דון שחר מחזיק כבר שנים את ההתאחדות בביצים ולא מקבל עונשים, בית"ר אלימה וגזענית בצורה חסרת תקדים ולא מקבלת כמעט כלום. כן, בוא נהיה שקולים, זה מה שיעזור. זה מה שיתקן את המצב שבו הכל מוכרע מחוץ לכר הדשא, ויביא אותנו למצב שמגיעים למגרש ( אם נותנים לנו ) בידיעה שהספורט שולט ולא השחיתות. אז סבבה, תהיו אתם שקולים ושיהיה לכם לבריאות. אני מסרב להיות כזה, ומי שחי בג'ונגל צריך להתנהל כמו בג'ונגל, אם ההנהלה לא תפוצץ את הדרבי, התפקיד שלנו האוהדים לפוצץ אותו. מקווה שתקלטו בכל זאת שכל עוד הכל כאן מכור ומושחת, הדיונים המקצועיים על המאמן, ההנהלה והשחקנים בכלל לא רלוונטיים.

זה לא עניין של הלקאה עצמית. יש פה אכן הסתכלות שהיא דו צדדית וכנה ואובייקטבית עד כמה שאפשר גם עלינו בתור קהל וזה משהו שברור לי שרב הפורום לא מסוגל ולא רוצה לעשות.
אבל יש פה גם פרקטיקה. אתה רוצה להזיז דברים, לשנות ולעשות מהפכות. נרקוטיקה בטוח שאם לא נופיע למשחק לא יורידו אותנו ליגה ואם כן, אז יופי, שיורידו.
למה לעצור רק בגזענות? איפה כולם שאוהדי הפועל שרים שירים על הבת של איציק קאמרי, אהובה תומר ו"שמעון מזרחי הוא יתום". זה בסדר? זה פחות גרוע מגזענות?
שלא תבין לא נכון, מה שקורה הוא מקומם. מקומם שדין קבוצה אחת הוא לכדין הקבוצה השנייה. לא יכול להיות ששופט שומע נהמות והחליט לא לציין אותן בדו"ח כי הן על רקע שנאה אישית כלפי שחקן ושאנחנו עושים את זה, זה גזענות. זה מה שמטריף אותי.
ההרחקה של תמוז מטריפה. ההעמדה שלו לדין סבירה ביותר וגם העונש שהוא קיבל. כל מיני דברים אחרים שקורים בהתאחדות, כולל עונשים מגוכחים שקבוצות מקבלות על מציתים וגרעינים, מקוממים.
הבעיה היא ההתחסדות והצביעות של האוהדים "שצריך לרדת מהמגרש אם יש גזענות", אבל דברים אחרים יודעים להחליק יופי.
אתה רוצה יותר מזה?
אתה יודע על המלחמה עכשיו? על להוכיח שבכלל היתה גזענות ונהמות. אפילו הוכחה לזה אין לך. אני הייתי בטדי, אני מאמין שהיו נהמות, אבל דוגרי, מהיציע שבו אני ישבתי לא שמעתי אותן. גם בננות לא ראיתי. תראה לי במצב הפוך אוהד הפועל אחד בפורום הזה שלא היה מוביל קו הגנה שאומר לא השופט, לא המשקיף ולא המשטרה ציינו נהמות. ושוב, אני באמת מאמין שהיו.
אני אוהד כדורגל. אני לא הולך עכשיו לצאת למלחמות נגד כל העולם ובטח לא בא לחנך את כל האנשים שמאכלסים את הענף הזה. ביום שהפועל לא יהיו בכדורגל, מבחינתי אין כדורגל ואז מצידי שאוהדי בית"ר יצטרפו לקו קלאס קלן. יש לי בעיות הרבה יותר גדולות בחיים מאוהדי בית"ר.
אז נכון, אני כרגע כועס על העונש שקיבל תמוז ואלי קצת על השופט, אבל מה שהכי חשוב לי כרגע זה איך הפועל מנצחים בנתניה ולמה הקבוצה נראתה בחצי השני כמו שהיא נראתה.

אם הכל כאן מושחת ורקוב ולא מעניין, אין טעם לשבת בפורום ולבזבז זמן ועצבים. בטח אין טעם לצאת למלחמות בטחנות רוח, בטח במצב הנוכחי שאפילו הוכחה פשוטה אין לך.
ולמה לא להופיע לדרבי? יש משחק ביום ראשון שאפשר להכריז שלא עולים אליו.

למה לא ביום ראשון? כי זה אוטוטו וצריך זמן, כי זה לא הזמן והמקום הטובים ביותר. הדרבי כן.
לי אין הוכחה שהיו נהמות? אני עצמי הבאתי אותה כאן היום, הפנייה מדוייקת לנהמות שבשידור, תשמע ותגיד לי שלא היו. אני מבין שהכי חשוב לך איך הפועל מנצחים בנתניה, אבל ככה אתה תמיד, כאילו לא מסוגל לצאת מהתבנית ולהבין שאין לזה טעם, שזה לא התכלית ולא העיקר. מה הטעם לבוא ולנצח בנתניה אם לא תהיה שם עם החלוץ המרכזי שלך, שהרחיקו אותו בגלל משהו שמעולם לא היה כאן ( ושאותו שופט לא הרחיק על אותו דבר שחקנים אחרים )? מה הטעם לדבר על המאמן חסר המושג, השחקנים שלא מתפקדים, הכושר הלא קיים, ההתנהלות השערורייתית של ניהול הקבוצה ובקטע המקצועי, אם בא שופט שמפרק הכל? אם היחס לקבוצה הוא מקפח בצורה בלתי אפשרית ( אלי דסה לדוגמא לעומת תמוז/ידין/טועמה, זהבי והנבחרת, ידין ומויאל, דמארי וחיפה ), אם מצית קטנה ומחורבנת או שקית גרעינים שלא פגעו באף אחד גורמות לי לא להגיע לראות את הקבוצה במנוי שעליו שילמתי, וזריקת חפצים על המאמן ועל כל העולם בבלומפילד ונהמות בלתי פוסקות לא מקבלות יחס? את מי מעניינת נתניה, הדרבי, האליפות, הכדורגל, אם אין חשק לחשוב, לצפות, לסע למגרש? זו השורה התחתונה, אין חשק ואין טעם, מוציאים לנו אותו. אז לך לא, כנראה שהשכלתנות אצלך מעל הכל, ושום דבר לא יפגע בחשק, לא יודע אם לשמוח בשבילך או לרחם. וכן, גם דברים אצלנו בקהל הוציאו את אותו החשק, אבל מעולם לא התעלמתי מהם והבעתי את דעתי וזה משהו פנימי שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
oMeR1 כתב:
NARKOTIKA כתב:
אפילו תחילה של מושג.

תשמע,

תסביר כבר מה כן אכפת לך? מה אתה רוצה שיהיה פה? שאוהדי בית"ר לא יהיו גזענים? שההתאחדות תהיה מקום מתוחכם? שתיפסק השחיתות שאתה טוען לה?
באמת אתה חושב שתשיג את זה אם לא תעלה למשחק כדורגל.
הדבר היחיד הוא שתשיג לעצמך פטור של שנה מכדורגל, שנה הבאה תסתובב קצת ברחבי הארץ, ושתעלה ליגה אחרי שנה, עוד פעם ידפקו אותך שופטים ויעמידו לדין שחקן שיקלל שופט על הרחקה לא מוצדקת.
אתה בכלל חושב פרקטית לפני שאתה מציע הצעות? כמו שכתבתי, אפילו הוכחה שהיו נהמות בטדי אין לך. אתה רוצה לפוצץ, חושב שתעניש מישהו.
נכון, אם הפועל לא יעלו לדרבי זה יעשה המון רעש. שבוע ידברו על זה בכל כלי התקשורת. מה יהיה בסוף? ובבקשה תנסה להיות פרקטי

ההחמצה הגדולה היתה שלא ירדו מהמגרש בדרבי בשנה שעברה . הפעם אם יש לי חלום שעולים למגרש מובילים שתיים אפס ויורדים. ככה פשוט לא עולים. שיקבלו ניצחון טכני ששלוזון יחפש כסף מהטלויזה למשחקים של מכבי פתח תקווה עם רמת השרון או הדרבי של השרון עם כפר סבא. הבעיה היא לא הורדת הנקודות, ולא ירידה לליגה נמוכה יותר. הבעיה היא אחרת לחלוטין. דבר ראשון השחקנים חלק ימכרו חלק תגמר להם הקריריה ולא מגיע להם ויותר גרוע ההנהלה החדשה שתפסיד המון כסף ולא בצדק. אבל דבר ראשון? להפסיק לנסוע למשחקי חוץ פשוט לא לנסוע. שלוזון יחפש את החברים שלו.
יש עוד דברים שאפשר לעשות :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 19:54 
19 כתב:

אני מוחה על מה שמפריע לי, לך תמחה על מה שמפריע לך. זה שאני לא מוחה על מה שמפריע לך זה לא טיעון שקשור למשהו.

לא הבנתי מילה ממה שכתבת. מה הקשר אם הייתי בשדרות או לא?
המחאה העיקרית שלך אמורה להיות על חוסר צדק. דין שונה בין מעשים דומים לקבוצות שונות.
"להגיד לא לגזענות". אם יש גזענות לרדת מהמגרש. קבעת לעצמך סט של חוקים שמתאימים רק למה שמישהו אחר עושה לא בסדר. מה שאתה עושה לא בסדר, עובר, נסלח. זו צביעות.

אתה מצפה שיתחשבו בך שגזענות מפריעה לך, אבל שלאחרים מפריעות קריאות שואה, אתה שם על זה זין. אז למה שיתחשבו בך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

אבל אני אקשה עליך.

יש משהו במה שאתה אומר. ההבדל הוא שאנחנו נענשנו על שירים יותר מכל קבוצה אחרת, למרות שהשירים שלהם לא פחות גרועים.

יש המון במה שרדרוני אומר. אנחנו לא יכולים להיתמם. אנחנו שרים ״שער של מחבלים״ אבל מתקוממים (ובצדק) כשמולנו שרים ״סלים טועמה מחבל״ (ואל תתחילו להסביר לי את ההבדל, אני מבין אותו טוב מאוד). כל המהומה פה מוגזמת לאללה (כי למישהו זה חידש שבית הדין אטום כמו חדר ממוצע במלחמת המפרץ). אז לדרבי נעלה ואוי לנו אם לא ניתן 100% כדי לנצח את המחלה, וכל השאר לא משנה. רוצים להילחם על צדק ומוסר? כשנעלים מהרפרטואר שלנו כמה מילים מפגרות, נוכל להוביל מחאה. יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:01 
its-sick כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

אבל אני אקשה עליך.

לא זוכר שהענישו אותנו על שירים, אבל אתה צודק. מה שמטריף אותי פה זה שיש חוסר אחידות בהעמדות לדין. ושמכבי פוצצו את טועמה ב 0:3 לא העמידו אותתם לדין ואותנו על מצית שחכמון מצא על הדשא נתנו רדיוס.
ששופט לא מציין בדו"ח שלו את הקהל של בית"ר על נהמות לתמוז כי הוא פרש את זה כשנאה אישית כלפיו (זה לפחות מה שהיה כתוב באחד האתרים) ולנו נותנים על אותו דבר רדיוס - זה מטריף.
שלאורך שנים שרים שירים נגד טועמה על רקע גזעני וזה עובר בשקט - זה מטריף.
שיום אחד קם שופט ומחליט להוציא צהוב על תנועה שעושים כל שבוע במגרשים ולהשפיע על תוצאה של משחק - זה מטריף.
הכל נכון, זה גם מה שמעצבן אותי פה.
להגיד לך שעושים הכל נגדי מראש ובמכוון אני לא ממש יכול.
עכשיו אני צריך לעצור רגע, לנשום עמוק ולחשוב מה לעשות שבסופו של יום לי יהיה הכי טוב. לשבור את הכלים, לדעתי, לא יביא אותי לשם.
אם הרצון שלך הוא לדפוק עכשיו את בית"ר י-ם ושידברו בתקשורת על איך הפועל לא הופיעו לדרבי - תפדלו - תשבור את הכלים וגם בפורום לא יהיה לך יותר על מה לכתוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:02 
redrony כתב:
19 כתב:

המחאה העיקרית שלך אמורה להיות על חוסר צדק. דין שונה בין מעשים דומים לקבוצות שונות.
"להגיד לא לגזענות". אם יש גזענות לרדת מהמגרש. קבעת לעצמך סט של חוקים שמתאימים רק למה שמישהו אחר עושה לא בסדר. מה שאתה עושה לא בסדר, עובר, נסלח. זו צביעות.

אתה מצפה שיתחשבו בך שגזענות מפריעה לך, אבל שלאחרים מפריעות קריאות שואה, אתה שם על זה זין. אז למה שיתחשבו בך?

מה יש לא להבין?
אני מתעצבן על משהו שמפריע לי, אתה מביא לי משהו שמפריע לך, ואומר שזה הוא לא מפריע גם לי (מי כופה סט של חוקים על מי פה?) זה לא בסדר.

לי מפריע שאוכלים חיות. אני לא חושב שכל מי שיש לו בעייה עם משהו בעולם חייב שאכילת חיות תפריע גם לו, או שהוא יהיה צבוע.

לי מפריעה גזענות, לא מפריעים לי שירים על הבן של אובארוב/אבא של ביבראס/אבא של גרשון.

בעיני אבא שלי אגב, הקללות במגרשים היו מגעילות מדי, והוא הפסיק לבוא בסוף ה80, לפי ההגיון שלך אם בעיניך בן זונה בסדר אבל נאצי לא, אז גם אתה צבוע.

זה משחק די מטופש לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:03 
רוני, אני לא יודע אם אתה אוהד הפועל סל, אבל אני יכול לדמיין שאתה לא מאלה שאמרו שעדיף שהיא תתפרק כדי ששאול יעזוב ורק אז משהו חדש יצמח ( הפלא ופלא, זה מה שקרה ). אתה נשמע כמישהו שמסרב לוותר על הצעצוע הפרטי שלו, או האשה המוכה, ולא משנה מה יקרה. אני לא מבין מה עוד צריך לקרות כדי שיירד לך החשק לכדורגל אחרי כל שמעוללים לנו, ומה יגרום לך להפסיק לדבר על שיקול דעת ועל מה האוהדים שלנו עושים ( להזכירך, נענשנו על הדברים האלה ) כשזה בכלל לא רלוונטי.
תפדל, בוא תציע התנהלות שקולה, מדודה, משחקת בהתאם לכללים, שתגרום למצב הזה להפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:03 
נרקוטיקה צודק, הפועל זו הקבוצה היחידה שמעניינת מישהו בליגה המסריחה הזאת, אי הופעה למשחק תהיה דבר ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:05 
סמל אישי של המשתמש
לא ידעתי שההרחקה הנוספת היא על קללות,
סופר מבין אותו, אני הייתי מגיב הרבה יותר גרוע,
אבל הוא יכל להתנהג בצורה יותר חכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:07 

07:45
1.09.38

רוני, תבלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:11 
joshsoos כתב:

למה לא ביום ראשון? כי זה אוטוטו וצריך זמן, כי זה לא הזמן והמקום הטובים ביותר. הדרבי כן.
לי אין הוכחה שהיו נהמות? אני עצמי הבאתי אותה כאן היום, הפנייה מדוייקת לנהמות שבשידור, תשמע ותגיד לי שלא היו. אני מבין שהכי חשוב לך איך הפועל מנצחים בנתניה, אבל ככה אתה תמיד, כאילו לא מסוגל לצאת מהתבנית ולהבין שאין לזה טעם, שזה לא התכלית ולא העיקר. מה הטעם לבוא ולנצח בנתניה אם לא תהיה שם עם החלוץ המרכזי שלך, שהרחיקו אותו בגלל משהו שמעולם לא היה כאן ( ושאותו שופט לא הרחיק על אותו דבר שחקנים אחרים )? מה הטעם לדבר על המאמן חסר המושג, השחקנים שלא מתפקדים, הכושר הלא קיים, ההתנהלות השערורייתית של ניהול הקבוצה ובקטע המקצועי, אם בא שופט שמפרק הכל? אם היחס לקבוצה הוא מקפח בצורה בלתי אפשרית ( אלי דסה לדוגמא לעומת תמוז/ידין/טועמה, זהבי והנבחרת, ידין ומויאל, דמארי וחיפה ), אם מצית קטנה ומחורבנת או שקית גרעינים שלא פגעו באף אחד גורמות לי לא להגיע לראות את הקבוצה במנוי שעליו שילמתי, וזריקת חפצים על המאמן ועל כל העולם בבלומפילד ונהמות בלתי פוסקות לא מקבלות יחס? את מי מעניינת נתניה, הדרבי, האליפות, הכדורגל, אם אין חשק לחשוב, לצפות, לסע למגרש? זו השורה התחתונה, אין חשק ואין טעם, מוציאים לנו אותו. אז לך לא, כנראה שהשכלתנות אצלך מעל הכל, ושום דבר לא יפגע בחשק, לא יודע אם לשמוח בשבילך או לרחם. וכן, גם דברים אצלנו בקהל הוציאו את אותו החשק, אבל מעולם לא התעלמתי מהם והבעתי את דעתי וזה משהו פנימי שלנו.

לא אמרתי ולא רמזתי שהתעלמת. אתה שוכח - אבל אני מכיר אותך ומכבד אותך ומן הסתם, אנחנו גם חולקים המון דעות משותפות.
נכון - אצלי השכלתנות והפרקטיקה היא מעל הכל. לא טעית. אני רוצה שלי יהיה הכי טוב. אני, במקרה הזה, זה הפועל ת"א. לא רוני.
הטעם לבוא ולנצח בנתניה הוא שלי תהיה עונת כדורגל שתרגש אותי, מאבק על אליפות ורגעי אושר.
אתה יכול להגיד (ואולי מבחינתך בצדק) שבצורה הזו אין אושר, נצחון הוא לא רלוונטי וצריך לסגור את הכדורגל. אז תלך, תתאמץ ותסגור את הכדורגל. תרד ליגה.
תגיד אני ככה לא מוכן יותר. זכותך וחובתך אם אתה לא יכול להכיל את זה יותר. אני חושב שחלק גדול מאלה שקוראים לא לעלות לדרבי יתעוררו עוד שלושה חודשים בלי הפועל ת"א הם אולי היו רוצים לחזור אחורה ולחשוב שוב על איך היה צריך לפעול.
אני יודע שעכשיו אני עצבני, אבל אם יקרה הנס וננצח את נתניה והדרבי, כל הפורום פה ישכח את מה שהיה פה עד הפעם הבאה שידפקו אותנו. האדרנלין שהכדורגל נותן לנו חזק יותר מהכל. אתה אולי תבחר להגיד לעצמך שנצחנו בדרבי, אבל משיח דפק אותנו והכל פה מושחת ומקפחים אותנו כל היום וכל הלילה. בקיצור - אתה לא יכול לנצח בשום מצב. רק לשבור את הכלים. אני מעדיף להנות ממה שאני יכול, להתקומם על מה שמרגיז אותי ולהיות עצוב שהפועל מפסידים. כי אחרי הכל, וזה לא מתאים לי להגיד, זה בסה"כ כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:12 
למה צריך סרטונים כהוכחות כשכל מי שהיה בטדי שמע נהמות לאפולה ברגע שהוא עלה לדשא במחצית השנייה? ו"תנו לטוטו בננה" לפני המשחק? ברור שבזמן המשחק לא שמענו כי הם קהל כל כך גרוע שגם כשהם רוב מוחלט באצטדיון לא שומעים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:13 
רדורני,
אני בכוונה לא נכנס לדיון הקצת פופוליסטי שאתה מנסה להיכנס אליו,
ואתה לוקח את זה לכיוון מאוד כללי.

אני אנסה להיות עדין, אבל בכל זאת, בגדול- לא מעניין אותי.
לא מעניין אותי שימון מזרחי וזה בטח לא המקום לדחוף עוד פעם את שירי השואה.

יש פה עובדה אחת - שהדין לקבוצה שלנו הוא שונה מהדין לקבוצות אחרות.
זה קרה יותר מפעם אחת,
זה כל פעם שובר שיא חדש, וכלום לא עוצר אותם.

אם אני חושב שהמשחק לא ספורטיבי, אין כבר שום סיבה לשחק אותו.
השופטים מכריעים פה אליפויות, בית הדין עושה מה שהוא רוצה.
אתה מוכן לשתוק ולהמשיך לשחק, לי נשבר.

אני מקווה שגם להנהלה נשבר. מהניסיון שלי? אנחנו נמשיך להגיד שהפיפי זה גשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:15 
אגב,
אני בכלל לא הייתי עולה גם נגד נתניה כמו שציינת. אבל בכל זאת אני מנסה להישאר טיפה מציאותי. אם זה היה תלוי בי, היום הפועל פורשת מהליגה, עם מכתב בגודל של 10 דפים לכל עיתון בעולם ולמוסדות פיפ"א ואופ"א. הגזענות ניצחה. הידד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:21 
NARKOTIKA כתב:
אגב,
אני בכלל לא הייתי עולה גם נגד נתניה כמו שציינת. אבל בכל זאת אני מנסה להישאר טיפה מציאותי. אם זה היה תלוי בי, היום הפועל פורשת מהליגה, עם מכתב בגודל של 10 דפים לכל עיתון בעולם ולמוסדות פיפ"א ואופ"א. הגזענות ניצחה. הידד.

ומה אתה משיג בזה? שנה הבאה להתחיל מהליגה הלאומית? מליגה ג'? שלא תהיה יותר קבוצת כדורגל שקוראים לה הפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:22 
אני לא יודע מה יקרה בעוד שנה.
כרגע אני שובר את הכלים. מה הטעם לשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: תמוז הורחק לשני משחקים ויחמיץ את הדרבי.
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:22 
19 כתב:
redrony כתב:
19 כתב:

מה יש לא להבין?
אני מתעצבן על משהו שמפריע לי, אתה מביא לי משהו שמפריע לך, ואומר שזה הוא לא מפריע גם לי (מי כופה סט של חוקים על מי פה?) זה לא בסדר.

לי מפריע שאוכלים חיות. אני לא חושב שכל מי שיש לו בעייה עם משהו בעולם חייב שאכילת חיות תפריע גם לו, או שהוא יהיה צבוע.

לי מפריעה גזענות, לא מפריעים לי שירים על הבן של אובארוב/אבא של ביבראס/אבא של גרשון.

בעיני אבא שלי אגב, הקללות במגרשים היו מגעילות מדי, והוא הפסיק לבוא בסוף ה80, לפי ההגיון שלך אם בעיניך בן זונה בסדר אבל נאצי לא, אז גם אתה צבוע.

זה משחק די מטופש לא?

אתה גם קורא מה שאתה כותב?
אתה רוצה לנהל את העולם רק לפי מה שמתאים לך?
יכול להיות שבעיניי בן זונה זה בסדר ונאצי לא (זה לא, אבל לא משנה), אבל אני לא אקלל מישהו "בן זונה" אם אני יודע שזה מפריע לו בדיוק בגלל מה שאתה אומר. אולי לא יהיה אכפת לי שיגידו לי בן זונה כי לי זה לא מפריע.
אתה רוצה לעשות מה שבא לך ולא משנה במי זה פוגע והטענה שלך היא ש"לך זה לא מפריע", אבל שאוהדי בית"ר שאצלם "זה לא גזענות זה עקרון" ובכלל לא מבינים אולי מה אתה רוצה מהם כי אצלהם ערבי זה בכלל לא בן אדם מפנים את זה כלפיך, אתה נעמד על שתי רגליים.
אז איך אנשים יכולים להתקיים ככה בעולם הזה אחד ליד השני? הם חושבים ככה, אתה חושב ככה, אף אחד לא מכבד את השני - למה זה יוביל לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:23 
הכדורגל זה ספורט עם ים של קללות ונאצות מכל הסוגים והמינים בדרגות שונות של גועל נפש. יש הקנטות אישיות על בסיס אישי-אוברוב, שימון וכו', יש נאצה קולקטיבית - הפועל זונה, שואה למכבי וכו', ויש גזענות. זאת שמאחדת בין אנשים בעלי מכנה משותף גזעי ומדירה אותם החוצה מהזירה.
מבחינתי זה בכלל לא באותה סקאלה של חומרה. אין שום מקום להשוואה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כל מילה בסלע !!!!

אם לא שמתם לב, כל פעם מחדש זה קורה לנו
עם התאחדות ובית הדין השערורייתי שנותנים לנו עונשים הזויים!
נמאס כבר באמת צריך לעשות משהו שירעיד את הכדורגל בישראל.
וממש לא אכפת לי שיורידו לנו נקודות, העיקר שיתחילו לחשוב במדינה הזאת!

וכמו שנאמר הגזענות ניצחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2012, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
אני בטוח שכל אחד שקהל של כמעט 20,000 איש היה צורח לו שהוא יהודון מלוכלך, היה מחליק את זה וחוזר להתרכז בכדורגל.

לראות מה אפשר לעשות בלי לחטוף יותר מדי (לעלות ולא לשחק, לעלות וכל כדור שמגיע לשחקן של הפועל עף ליציע , אפשר לחשוב על עוד), ולעשות את זה.

אני בעד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: